Çakır

Çakır

Son dakika çakır haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çakır gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çakır haber sayfamızda...

Çakır

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.927 çakır haberi bulunmuştur.
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti
Türkiye Kupası'nda Trabzonspor avantajı kaptı! Karagümrük'ü 3-2 mağlup etti Trabzonspor, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Rakibini 3-2 mağlup eden Trabzonspor avantajı kaptı.
24.04.2024 Trabzonspor
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak'
Damla Sönmez'den yeni hamle! 'İlk uzun metraj film deneyimim olacak' 'Çukur', 'Alev Alev', 'Aziz', 'Maviye Sürgün' gibi dizilerde boy gösteren oyuncu Damla Sönmez, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere takıldı. Güzel isim, muhabirlerin sorduğu sorulara yanıt verdi ve yeni projelerinden bahsetti.
22.04.2024 Cadde
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.
20.04.2024 Kayserispor
Kayserispor - Trabzonspor maçına yabancı VAR damga vurdu! 1 gol ve 1 penaltı iptali
Kayserispor - Trabzonspor maçına yabancı VAR damga vurdu! 1 gol ve 1 penaltı iptali Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. VAR hakemi Pablo Gonzalez Fuertes'in uyarıları maça damga vurdu.
20.04.2024 Kayserispor
‘Meclis’teki vekil sayımız artacak’
‘Meclis’teki vekil sayımız artacak’ CHP lideri Özgür Özel, kapalı grup toplantısında yaptığı konuşmada “Önümüzdeki dönemde Meclis’teki sayımız artacak. Partimize katılacak vekiller olacak. Tabi hemen değil. Önümüzde bir anayasa süreci var. Onların zamanlamasını süreç içerisinde değerlendireceğiz” dedi.
20.04.2024 Gündem
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti!
Trabzonspor kafilesi, Kayseri'ye gitti! Kayserispor'a konuk olacak Trabzonspor'da kafile, Kayseri'ye gitti.
19.04.2024 Trabzonspor
‘Nezaket ziyareti değil’
‘Nezaket ziyareti değil’ CHP Grubu dün Afyonkarahisar Belediye Başkanı seçilen Burcu Köksal’dan boşalan grup başkanvekilliği ile Grup Disiplin Kurulu’ndaki iki boş üyelik için seçim yaptı. 
19.04.2024 Gündem
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın
Süper Lig'de 33. haftanın hakemleri belli oldu! Kritik maç Cihan Aydın'ın Trendyol Süper Lig'de 33. haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
18.04.2024 Süper Lig
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’
Yabancı öğrenciye ‘astronomik zam’ Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentteki yabancı öğrencilerin otobüs biletlerine ‘astronomik zam’ yapacaklarını açıkladı.
17.04.2024 Gündem
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip!
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip! Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Sivasspor, Trabzonspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
12.04.2024 Trabzonspor
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş
Selçuk Bayraktar duyurdu: AKINCI'dan 50.000 saatlik uçuş Savunma Sanayii Başkanlığı liderliğinde yürütülen AKINCI Projesi kapsamında Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, 50 bin uçuş saatini başarıyla tamamladı.
9.04.2024 Ekonomi
Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı
Uğurcan Çakır'dan transferde ters köşe! Yeni adresi şaşırttı Fırtına'nın kaptanı için flaş bir iddia ortaya atıldı. Uzun süredir ismi Avrupa ekipleriyle anılan ancak bir türlü transferi gerçekleşmeyen Uğurcan Çakır'ın yazın Trabzonspor'dan ayrılabileceği öne sürüldü. Olası adresi ise çok şaşırttı!
9.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'da savunma değişimi Uğurcan Çakır'ı etkiledi!
Trabzonspor'da savunma değişimi Uğurcan Çakır'ı etkiledi! Trabzonspor’un deneyimli kalecisi Uğurcan Çakır son yıllarda savunma hattında sürekli yaşanan değişimden olumsuz yönde etkilendi. Son iki sezonda bordo-mavili takımın savunmasında 18 farklı isim görev aldı.
9.04.2024 Trabzonspor
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Magazin
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj
Oktay Kaynarca 'Süleyman Çakır'ı' unutmadı! Ölümünün 20'nci yıl dönümünde videolu mesaj Kurtlar Vadisinin efsane karakteri Süleyman Çakır ölümünün 20'nci yıl dönümünde unutulmadı. 2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve ilgiyle izlenen Kurtlar Vadisi'nde 'Süleyman Çakır' karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, geleneği bozmayarak bu yıl da paylaşım yaptı.
8.04.2024 Cadde
'Yargı'dan yeni tanıtım! 'Bu işin sonu umurumda değil artık'
'Yargı'dan yeni tanıtım! 'Bu işin sonu umurumda değil artık' Her bölümüyle çok konuşulan ‘Yargı’nın yeni bölümü, 14 Nisan’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin 89'uncu bölümden yeni tanıtım yayınlandı.
8.04.2024 Cadde
Trabzonspor'da John Lundstram operasyonu! Kıymete bindi
Trabzonspor'da John Lundstram operasyonu! Kıymete bindi Bordo-mavililerin hedefindeki Rangers’ın orta sahası için kulübü sözleşme yenilemek için bastırıyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki futbolcunun mukavelesinin uzaması için Rangers tüm şartları zorluyor.
6.04.2024 Trabzonspor
Trabzonspor'un istediği Lundstram için Rangers'tan hamle
Trabzonspor'un istediği Lundstram için Rangers'tan hamle Yıldız oyuncuya Trabzonspor'un ilgisinin yoğunlaşmasının ardından İskoç temsilcisi, Lundstram ile sözleşme uzatmak için bütün şartlarını zorluyor.
5.04.2024 Trabzonspor
29 sene sonra  ‘Yas’ı yorumladı
29 sene sonra ‘Yas’ı yorumladı Ufuk Çakır, 1995 yılında ilk kez Levent Yüksel’in seslendirdiği ‘Yas’ şarkısını yeniden yorumladı.
5.04.2024 Cadde
Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor'u mağlup etti!
Trabzonspor, deplasmanda Konyaspor'u mağlup etti! Konyaspor, Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor'u konuk etti. Rakibini 3-1 mağlup eden bordo-mavililer 3 puanın sahibi oldu.
3.04.2024 Trabzonspor
Erzurum’da AK Parti büyükşehir ve 9 ilçede başkanlık kazandı
Erzurum’da AK Parti büyükşehir ve 9 ilçede başkanlık kazandı Erzurum'da AK Parti'li Mehmet Sekmen Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini 3'üncü kez kazandı. Erzurum'da 9 ilçede AK Parti, 3 ilçede DEM Parti, 2 ilçede BBP, 2 ilçede CHP, 2 ilçede YRP, 1 ilçede MHP, 1 ilçede ise İYİ Parti adayları başkan oldu.
1.04.2024 Gündem
Vatandaşın sözü demokrasinin özü
Vatandaşın sözü demokrasinin özü 31 Mart 2024 yerel seçimleri, birbirinden renkli görüntülerle de siyasi tarihimizdeki yerini aldı. Demokrasi neferleri birer sanatçı gibi farklı tablolar yaratarak gözleri şenlendirdi.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çakır ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.