Calderon

Calderon

Son dakika Calderon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Calderon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Calderon haber sayfamızda...

Calderon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 910 calderon haberi bulunmuştur.
Otoyolda tüyler ürperten görüntü! Öldürüp soydular, alınlarına bıçakla kazıdılar: RATA!
Otoyolda tüyler ürperten görüntü! Öldürüp soydular, alınlarına bıçakla kazıdılar: RATA! Kan donduran görüntü otoyolda ortaya çıktı. Kurbanların bedenleri soyularak teşhir edilmişti ve alınlarına İspanyolca 'rata' kelimesi kazınmıştı. 
5.02.2024 Dünya
Kartel baskınını soruşturan savcı öldürüldü!
Kartel baskınını soruşturan savcı öldürüldü! Ekvador’da bir televizyon stüdyosuna düzenlenen baskını soruşturan savcı vurularak öldürüldü.
18.01.2024 Dünya
ÖZEL | Mehmet Cibara: İlkin Aydın'a 6 katı teklif yapıldı | Carutasu bize gelmek istiyor | Markova için 250 bin dolar istediler
ÖZEL | Mehmet Cibara: İlkin Aydın'a 6 katı teklif yapıldı | Carutasu bize gelmek istiyor | Markova için 250 bin dolar istediler Galatasaray yönetim kurulu başkan yardımcısı Mehmet Cibara voleybol ile ilgili Skorer'e açıklamalarda bulundu. Voleybol takımının bütçesi, İlkin Aydın'a gelen teklif, Carutasu, Sarah Van Aalen görüşmeleri ve önümüzdeki sene kurulacak takımla ilgili bilgi verdi. Öte yandan Cibara isim vermeden Markova için istenilen teklifi açıkladı
12.01.2024 Voleybol
Locarno filmleri İstanbul Modern’de
Locarno filmleri İstanbul Modern’de İstanbul Modern Sinema, dünyanın en eski festivallerinden biri olan Locarno Film Festivali’ni İstanbul’a taşıyor.
21.11.2023 Kültür Sanat
Paraguay Büyükelçisi Peralta: Bağlarımız dinamizm kazandı
Paraguay Büyükelçisi Peralta: Bağlarımız dinamizm kazandı Paraguay-Türkiye diplomatik ilişkisinin 70'inci, Türkiye Cumhuriyeti'nin ise 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Paraguay Büyükelçiliği tarafından kutlama yapıldı.
19.09.2023 Haberler
Paraguay Büyükelçisi Peralta: Bağlarımız dinamizm kazandı
Paraguay Büyükelçisi Peralta: Bağlarımız dinamizm kazandı Paraguay-Türkiye diplomatik ilişkisinin 70'inci, Türkiye Cumhuriyeti'nin ise 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Paraguay Büyükelçiliği tarafından kutlama yapıldı.
19.09.2023 Gündem
Altın Aslan’da feminizm zaferi
Altın Aslan’da feminizm zaferi 80. Venedik Film Festivali’nde Altın Aslan’ı, Yorgos Lanthimos’un festival süresince favori gösterilen filmi “Poor Things” kazandı. Yeni bir Frankenstein yorumu olarak nitelendirilen yapım, feminist söylemi ve Emma Stone’un performansıyla Oscar’ın da favorilerinden olacak.
11.09.2023 Kültür Sanat
Sahte iş ilanıyla ölüm tuzağı! Tüyler ürperten vahşetin perde arkası
Sahte iş ilanıyla ölüm tuzağı! Tüyler ürperten vahşetin perde arkası Kaybolan beş üniversite öğrencisinin yer aldığı video kan dondurdu, saatler sonra bir çiftlikte yakılmış cesetlere ulaşıldı. Kurbanların iş bulmak için bir çağrı merkezini aradığı ve tuzağa düşürüldüğü ortaya çıktı.
21.08.2023 Dünya
Şok görüntü, kan donduran mesaj!
Şok görüntü, kan donduran mesaj! Belediye binası dışına güpegündüz bıraktılar, video kaydı sosyal medyada hızla yayıldı. Streç filmle bir mumya gibi sarıp sarmalanan ve plastik bantla sıkıca yapıştırılan kurbanların üstünde, upuzun bir mesaj vardı.
8.07.2023 Dünya
Uçurumun kenarında 45 torba ceset! Şans eseri buldular
Uçurumun kenarında 45 torba ceset! Şans eseri buldular Meksikalı yetkililer, ülkenin batısında yer alan Guadalajara kentindeki bir uçurum kenarında 45 torba içerisinde insan cesetleri buldu.
2.06.2023 Dünya
Meksika'da eski bakan uyuşturucu kaçakçılığından hüküm giydi
Meksika'da eski bakan uyuşturucu kaçakçılığından hüküm giydi Meksika’da 2006 ile 2012 yılları arasında Kamu Güvenliği Bakanı olan ,, uyuşturucu kaçakçılığı sebebiyle ABD’de yargılandığı mahkemede jüri tarafından suçlu bulundu.
22.02.2023 Dünya
Futbolu bırakan Arda Turan için bomba iddia! İspanyollar yeni adresini ve mesleğini duyurdu
Futbolu bırakan Arda Turan için bomba iddia! İspanyollar yeni adresini ve mesleğini duyurdu Galatasaray, Barcelona, Atletico Madrid ve Başakşehir gibi kulüplerin formasını giyen Arda Turan dün futbola veda ettiğini açıklamıştı. İspanyol basını Arda Turan için çarpıcı bir iddiayı gündeme getirdi.
14.09.2022 Galatasaray
Ekvador'u sel vurdu
Ekvador'u sel vurdu Ekvador’un başkenti Quito'da etkili olan şiddetli yağışların ardından meydana gelen selde, çok sayıda yerleşim yeri sular altında kaldı.
1.08.2022 Haberler
Ekvador'u sel vurdu
Ekvador'u sel vurdu Ekvador’un başkenti Quito'da etkili olan şiddetli yağışların ardından meydana gelen selde, çok sayıda yerleşim yeri sular altında kaldı.
1.08.2022 Dünya
“El Salvador ile dış ticaretimizi, 5 yılda 500 milyon dolara çıkarmayı hedefliyoruz”
“El Salvador ile dış ticaretimizi, 5 yılda 500 milyon dolara çıkarmayı hedefliyoruz” Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Türkiye ile El Salvador arasındaki ticaret hacmini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın işaret ettiği hedef doğrultusunda 5 yılda 500 milyon dolara çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.
7.06.2022 Ekonomi
Eczacıbaşı Dynavit, lig etabını ikinci sırada bitirdi
Eczacıbaşı Dynavit, lig etabını ikinci sırada bitirdi  Misli.com Sultanlar Ligi 26. hafta karşılaşmasında Bolu Belediyespor’a konuk olan Eczacıbaşı Dynavit, rakibini deplasmanda 3-0 yenerek lig etabını ikinci sırada tamamladı.
2.04.2022 Voleybol
Bolu Belediyespor - VakıfBank: 1-3
Bolu Belediyespor - VakıfBank: 1-3 Misli.com Sultanlar Ligi'nde Bolu Belediyespor, kendi evinde VakıfBank'a 3-1 mağlup oldu.
8.02.2022 Voleybol
Meksika'daki uyuşturucu kartelleri 'Taliban kadar güçlü'
Meksika'daki uyuşturucu kartelleri 'Taliban kadar güçlü' Suç oranlarının en yüksek olduğu ülkeler arasında yer alan Meksika, 2006'dan beri uyuşturucuya karşı savaş veriyor.
7.02.2022 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Salvador Büyükelçisi Calderon’u kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Salvador Büyükelçisi Calderon’u kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, El Salvador Büyükelçisi Hector Enrique Jaime Calderon’u kabul etti.
11.01.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Salvador Büyükelçisi'ni kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, El Salvador Büyükelçisi'ni kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, El Salvador Büyükelçisi Hector Enrique Jaime Calderon’u kabul etti.
11.01.2022 Siyaset
Casus yazılım skandalında şok gelişme! Listedeki isimler ortaya çıktı
Casus yazılım skandalında şok gelişme! Listedeki isimler ortaya çıktı İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği 'Pegasus' adlı casus yazılıma ilişkin sızan veritabanında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un kullandığı telefon numaralarının da bulunduğu ortaya çıktı.
20.07.2021 Dünya
Son dakika - Helguera: "Real Madrid beni Fenerbahçe'ye göndermek istedi"
Son dakika - Helguera: "Real Madrid beni Fenerbahçe'ye göndermek istedi" Eski İspanyol savunmacı Ivan Helguera, Real Madrid'in kendisini Fenerbahçe'ye göndermek istediğini söyledi.
16.04.2021 Fenerbahçe
Meksika'da hafta sonu 114 kişi cinayete kurban gitti
Meksika'da hafta sonu 114 kişi cinayete kurban gitti Meksika'da geçen hafta sonu ülkenin çeşitli kentlerinde çıkan şiddet olaylarında 114 kişinin cinayete kurban gittiği bildirildi.
12.10.2020 Dünya
Ressamları tanıyalım: Frida Kahlo
Ressamları tanıyalım: Frida Kahlo Hayatı bir film gibi denebilecek insanlardan biri olan Frida Kahlo, döneminin en yetenekli ve çalışkan ressamlarından biriymiş. Günümüzde hala hakkında filmler çekilen bu yetenekli sanatçı hakkında biraz bilgi edinmeye ne dersin?
17.09.2020 Kültür Sanat
Meksika'da suç örgütleri arasında çatışma! Çok sayıda ölü var...
Meksika'da suç örgütleri arasında çatışma! Çok sayıda ölü var... Meksika'nın Hidalgo ve Guanajuato eyaletlerinde, organize suç örgütleri arasındaki çatışmalarda 13 kişi hayatını kaybetti.
17.06.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Calderon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.