Çalım

Çalım

Son dakika çalım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çalım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çalım haber sayfamızda...

Çalım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.972 çalım haberi bulunmuştur.
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında
Trabzonspor, Avrupa aşkına! Kayserispor ateş hattında Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu.
20.04.2024 Kayserispor
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, zirve takibini sürdürmek için Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelede Fenerbahçe 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karagümrük mücadeleyi 9 kişi tamamladı.
14.04.2024 Futbol
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik
Karagümrük maçında Fenerbahçe taraftarından Krunic'e tepki! İsmail Kartal'dan değişiklik Süper Lig'de Fatih Karagümrük'e konuk olan Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar maç içinde Krunic'e tepki gösterdi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Uzayda ateşlenen ilk ve tek silah! Rusya meydan okudu, yüksek maliyet sonunu getirdi
Uzayda ateşlenen ilk ve tek silah! Rusya meydan okudu, yüksek maliyet sonunu getirdi Sovyet Rusya'nın art arda attığı hızlı adımlarla başlayan, ABD'nin Ay'a insan indirmesiyle zirveye çıkan 'uzay yarışı' günümüzde yeni bir evreye girmiş olsa da bu mücadelenin ilk zamanları birçok şaşırtıcı olaya şahitlik etti. Bunlardan biri de uzayda ateşlenen ilk ve tek silah olan R-23M topu oldu.
7.04.2024 Dünya
Ali Ece'den Beşiktaş maçı sonrası olay sözler: Bu kadar kötü kadro mühendisliği yapanları Lovren kovalasın!
Ali Ece'den Beşiktaş maçı sonrası olay sözler: Bu kadar kötü kadro mühendisliği yapanları Lovren kovalasın! Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, Gaziantep deplasmanından eli boş döndü, üst üste ikinci mağlubiyetini aldı. Yenilginin ardından spor yazarlarından sert eleştiriler geldi.
12.03.2024 Beşiktaş
Arda Turan'dan Galatasaray itirafı! 'UEFA Kupası dedikleri kadar ağırmış'
Arda Turan'dan Galatasaray itirafı! 'UEFA Kupası dedikleri kadar ağırmış' Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan suskunluğunu bozdu. UEFA TV'ye konuşan Arda Turan, Galatasaray'a dair çarpıcı bir itirafta bulundu.
6.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
Tugay Kerimoğlu: Ziyech, Ndombele nerede? Burası çiftliğiniz değil
Tugay Kerimoğlu: Ziyech, Ndombele nerede? Burası çiftliğiniz değil Süper Lig'de Galatasaray evinde Antalyaspor'u 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrasında konuşan Tugay Kerimoğlu, özellikle sarı-kırmızılı 4 futbolcuyu eleştirdi.
27.02.2024 Galatasaray
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yeni liderini açıkladı! 'İki ayağını eli gibi kullanıyor'
Bilal Meşe, Beşiktaş'ın yeni liderini açıkladı! 'İki ayağını eli gibi kullanıyor' Beşiktaş ara transfer döneminin son gününde Ernest Muçi ve Al-Musrati gibi potansiyeli yüksek oyuncuları kadrosuna kattı. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, siyah-beyazlı takımın yeni transferlerini mercek altına aldı.
15.02.2024 Beşiktaş
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu'
EURO 2024'e damga vuracak 10 isim! 'Kenan Yıldız, Türkiye'nin en büyük umudu' The Guardian, EURO 2024'e damga vurması beklenen 10 genç oyuncu arasına Kenan Yıldız'ı da dahil etti.
14.02.2024 Milli Takım
Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Problem neyse kafasında düzeltmeli
Tugay Kerimoğlu'ndan Galatasaraylı yıldıza eleştiri: Problem neyse kafasında düzeltmeli Süper Lig'in 24'üncü haftasında Galatasaray, Samsunspor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların galibiyetini spor yorumcuları değerlendirdi.
3.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaray'ın transfer listesindeki yıldız isimleri açıkladı! Okan Buruk'tan Ziyech kararı
SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaray'ın transfer listesindeki yıldız isimleri açıkladı! Okan Buruk'tan Ziyech kararı Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların transfer listesinde yer alan yıldız isimleri duyurdu.
30.01.2024 Galatasaray
Luka Modric'ten antrenmanda Arda Güler tepkisi! Hayran bıraktı
Luka Modric'ten antrenmanda Arda Güler tepkisi! Hayran bıraktı Arda Güler'in Las Palmas ile La Liga'da ilk dakikalarını alması Ancelotti'yi de rahatlattı İtalyan teknik adamın milli yıldıza daha fazla süre vereceği ifade edildi. Antrenmanlara geri dönen Modric, Arda Güler'i savunmak zorunda kaldı ve genç yıldızdan yediği çalım sonrası takım arkadaşlarına tepki gösterdi.
30.01.2024 İspanya La Liga
Beşiktaş, Valentin Rosier'i resmen kiraladı!
Beşiktaş, Valentin Rosier'i resmen kiraladı! Beşiktaş, Fransız sağ bek Valentin Rosier'in Ligue 1 ekibi Nice'e satın alma opsiyonuyla kiralandığını duyurdu
18.01.2024 Beşiktaş
Panathinaikos'ta Fatih Terim, Samet Akaydin'i forvet oynattı, Yunan basını şaştı kaldı!
Panathinaikos'ta Fatih Terim, Samet Akaydin'i forvet oynattı, Yunan basını şaştı kaldı! Fenerbahçe'den alınan stoper Samet Akaydin'in Panathinaikos'taki ilk maçında forvet olarak sahaya çıkması Yunanistan'da yankı uyandırdı.
18.01.2024 Futbol
Muslera sonrası kale ona emanet! Kiralık teklifi
Muslera sonrası kale ona emanet! Kiralık teklifi Galatasaray'da Fernando Muslera sonrası kaleyi emanet edeceği isim için çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılılar, İtalyan ekibinin kalecisini gündemine aldı.
18.01.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Hikmet Karaman, Süper Lig'e geri dönüyor! Görüşmeler başladı
SON DAKİKA | Hikmet Karaman, Süper Lig'e geri dönüyor! Görüşmeler başladı Trendyol Süper Lig'de son olarak Kayserispor'u çalıştıran ve yaklaşık 2 yıldır takım çalıştırmayan Hikmet Karaman, Süper Lig'e geri dönüyor. Tecrübeli teknik adamla görüşmelerin başladığı kaydedildi.
18.01.2024 Adana Demirspor
Bilal Meşe ateş püskürdü: Birçok arızaları var, sen kendine bak ey Sumudica!
Bilal Meşe ateş püskürdü: Birçok arızaları var, sen kendine bak ey Sumudica! Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanan Gaziantep FK-Fenerbahçe maçı sonrası Rumen teknik adamın İsmail Kartal'a cevabı olay olmuştu. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Sumudica'yı sert bir dille eleştirdi. İşte o yazı...
18.01.2024 Süper Lig
Son dakika transfer | Fenerbahçe'ye bedelsiz geldi, 4 milyon euroya gidiyor! Acun Ilıcalı'ya çalım
Son dakika transfer | Fenerbahçe'ye bedelsiz geldi, 4 milyon euroya gidiyor! Acun Ilıcalı'ya çalım Fenerbahçe'nin kadrosuna bedelsiz kattığı yıldız isim için talipleri sıraya girdi. Sarı-lacivertli futbolcu için yapılan teklif 3.5 milyon strelin (4 milyon euro) oldu.
18.01.2024 Fenerbahçe
Osman Şenher, Galatasaraylı yıldızı yerden yere vurdu! 'Hiç düşünmeden Kerem Aktürkoğlu derim'
Osman Şenher, Galatasaraylı yıldızı yerden yere vurdu! 'Hiç düşünmeden Kerem Aktürkoğlu derim' Süper Lig'in 20'nci haftasında Galatasaray'ın Kayserispor'u 2-1 mağlup ettiği mücadeleyi spor yazarları kaleme aldı. Osman Şenher, sarı-kırmızılı oyuncunun performansını sert bir dille eleştirdi.
16.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk çılgına döndü! Atilla Karaoğlan'a büyük tepki
Galatasaray'da Okan Buruk çılgına döndü! Atilla Karaoğlan'a büyük tepki Süper Lig'in 20'nci haftasında Galatasaray'ın Kayserispor'u konuk ettiği maçın 28'inci dakikasında tansiyon yükseldi. Okan Buruk, Atilla Karaoğlan'ın faul kararı sonrası çılgına döndü.
16.01.2024 Galatasaray
ÖZEL | Feyyaz Uçar ve Beşiktaş'ın efsaneleri Semih Kılıçsoy'u değerlendirdi! 'Dünya yıldızı olacak'
ÖZEL | Feyyaz Uçar ve Beşiktaş'ın efsaneleri Semih Kılıçsoy'u değerlendirdi! 'Dünya yıldızı olacak' Milliyet’e konuşan Feyyaz Uçar, Beşiktaş formasıyla son 4 maçta 5 gol atan Semih Kılıçsoy’a övgü yağdırdı, “Müthiş bir yetenek, dünya yıldızı olacak. Çok yönlü, güçlü, birçok pozisyonda oynayabilen ve hakkını veren özel bir forvet” ifadelerini kullandı.
15.01.2024 Beşiktaş
Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerini kucağına alacağı günü bekleyen anne ve baba adaylarını isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isim için önceden derin bir araştırma sürecine giriyorlar. Anne ve baba adayları isimlerin kendileri veya diğer çocukları ile uyumlu olmasını da tercih edebiliyor. En eşsiz ve anlamlı isimler vermek isteyenler karar verme sürecinde zorlanıyorlar. Aileler genellikle keşfedilmemiş, modern çağa uygun, popüler, duyulmamış ve nadir bulunan isimleri çocuklarına vermek istiyor. Ç harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Y Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı günü bekleyen aileleri hamilelik döneminde isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen anne ve baba adaylarının çocuklarına vereceği isim konusu kafalarını karıştırıyor. Hayatları boyunca taşıyacakları ismin en güzel ve en eşsiz olmasını istiyorlar. İsim konusunda derin araştırmaya giren çiftler anlamlarına da özellikle dikkat ediyor. Kulağa hoş gelen isimleri tercih eden ebeveynler keşfedilmemiş, nadir bulunan, değişik, popüler ve modern çağa uygun isimler vermek istiyorlar. Y harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Y ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne baba olmaya hazırlanan çiftler bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra derin bir isim araştırmasına girer. Çiftler hayatları boyunca taşıyacakları ismi çocukları için seçerken oldukça seçici davranırlar. Anne ve baba adayları kız bebekleri için nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış, kula hoş gelen isimleri tercih etmek isterler. Bu konuda uzun soluklu bir araştırma içerisine giren çiftlerin kız bebek isimlerinin anlamlarına da dikkat ederler. A harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Çalım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.