Goldman Sachs kadınlara az maaş verdiği gerekçesiyle tazminat ödeyecek
Goldman Sachs kadınlara az maaş verdiği gerekçesiyle tazminat ödeyecek ABD merkezli Goldman Sachs bankası, kadın çalışanlarına daha az maaş ödediği ve daha az fırsat sunduğu iddiaları sonrası, ayrımcılık yaptığı gerekçesiyle 215 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul etti.
10.05.2023 Dünya
Çalışan kadınların sorunu ‘tükenmişlik’
Çalışan kadınların sorunu ‘tükenmişlik’ "Deloitte’un 10 ülkeden beş bin kadının katılımıyla gerçekleştirdiği ‘İş Hayatında Kadın- 2022 Araştırması’, çalışan kadınların iş hayatında yüksek düzeyde tükenmişlik hissiyle karşı karşıya olduğunu ortaya koyuyor. Araştırmaya katılan çalışan kadınların yüzde 53’ü stres seviyelerinin geçen yıla göre daha yüksek olduğunu ve neredeyse yarısı kendisini tükenmiş hissettiğini söylüyor."
6.05.2022 Yaşam
Milliyet Tv Haber Bülteni - 08.01.2016
Milliyet Tv Haber Bülteni - 08.01.2016 IŞİD, Irak'ın kuzeyinde bulunan ve Türk askerinin peşmergeye eğitim verdiği Başika Kampı'na yönelik saldırı düzenledi.   Çalışan kadınlar doğum sonrası 24 ay ücretsiz izin alabilecek!   İzmir’de bu sabah faciadan dönüldü!   TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Meclis'te grubu bulunan 4 partinin genel başkanlarına mektup göndereceğini açıkladı.   Afrika ülkelerinden Gine'de, bir hapishaneyi basan kalabalık 4 mahkûmu linç etti.   Çanakkale’den Yunanistan’a geçmek isteyen mültecileri taşıyan otobüs ile binek otomobil çarpıştı.   İstanbul Sarıyer’de kontrolden çıkan minibüs, bir iş yerinin duvarına çarptı.   Hollandalı ressam Anthony van Dyck'ın kayıp tablosu İstanbul'da ortaya çıktı.   Türkiye bir usta oyuncuyu daha kaybetti…   Milli piyango’da büyük ikramiyenin kendisine çıktığını sandı; ilk işi evini ve karısını terk etmek oldu…   ABD’de “Powerball” loto ikramiyesi, 700 milyon dolara yükseldi!   Dünyaca ünlü şarkıcı Adele'in 'Million Years Ago' adlı şarkısı ile ilgili iddialar doğru çıktı.
11.09.2019 Haberler