Call Of Duty Mobile

Call Of Duty Mobile

Son dakika call of duty mobile haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan call of duty mobile gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan call of duty mobile haber sayfamızda...

Call Of Duty Mobile

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24 call of duty mobile haberi bulunmuştur.
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi
realme 11 Mobil Oyun Deneyiminin Zirvesi Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon markası realme, realme 11'i tanıtarak mobil oyun dünyasına yepyeni bir soluk getirdi. realme 11, segmentinin en iyi oyun telefonu olma iddiasını güçlü oyun odaklı performans özellikleriyle destekliyor.
5.02.2024 Advertorial
Dijital oyuna sömestir dopingi
Dijital oyuna sömestir dopingi Türkiye’de sömestir tatili dijital oyun sektörüne yaradı. Oyun oynanma oranları yüzde 30’a varan oranlarda artarken, oyun satışları ise kurlardan olumsuz etkilendi. Oyunda mobilin üstünlüğü sürerken, popüler oyun sayısı da giderek artıyor.
3.02.2023 Ekonomi
Dijital oyunda rekor kırılıyor
Dijital oyunda rekor kırılıyor Sömestir ve kar yağışının birleşmesi dijital oyunlara oynanma rekoru kırdırıyor. Mobil, bilgisayar ve konsoldaki pek çok oyun çocuk ve gençleri cezbederken, yetişkinlerin de oynama süresi artıyor. Günde 4 saatten fazla oyun oynayan var.
29.01.2022 Ekonomi
Oppo, Türkiye’de ürettiği telefonlara yeni modeller katmaya devam ediyor
Oppo, Türkiye’de ürettiği telefonlara yeni modeller katmaya devam ediyor Bu kez Oppo'nun A serisi telefonların en iddialı modellerinden biri olan ve Made in Turkey imzalı yeni Oppo A74’ü yakından inceliyoruz.
9.07.2021 Teknoloji
Oppo A74 incelemesi
Oppo A74 incelemesi Oppo, Türkiye’de ürettiği telefonlara yeni modeller katmaya devam ediyor. Bu kez Oppo'nun A serisi telefonların en iddialı modellerinden biri olan ve Made in Turkey imzalı yeni Oppo A74’ü yakından inceliyoruz.
9.07.2021 Teknoloji
Oppo Reno 5 Lite incelemesi
Oppo Reno 5 Lite incelemesi Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden biri olan ve son olarak Türkiye'de de üretime başlayan Oppo, 'Made in Turkey' imzalı yeni akıllı telefonu Oppo Reno 5 Lite'ı kullanıcılarla buluşturdu. Şık tasarımı ile dikkat çeken Reno 5 Lite'ı yakından inceledik. Reno 5 Lite, arka yüzünde Made in Turkey yazan bir telefon ve bu açıdan bile bizce özel bir ilgiyi hak ediyor.
28.06.2021 Teknoloji
Oppo Reno 5 incelemesi
Oppo Reno 5 incelemesi Türkiye'de yerli üretime başlayan ve son olarak Reno 5 serisi ile Türkiye’de kullanıcıların karşısına çıkan Oppo, telefon pazarını fazlasıyla hareketlendirdi. Bu yazımızda hem tasarımı hem de üst seviye donanım özellikleriyle dikkat çeken Oppo Reno 5'i her yönüyle inceledik.
28.06.2021 Teknoloji
PUBG Mobile geliştiricilerinden yeni mobil oyun geliyor!
PUBG Mobile geliştiricilerinden yeni mobil oyun geliyor! Mobil oyunların popülerliğinin artış gösterdiği şu günlerde yepyeni bir duyuru yapıldı. PUBG Mobile geliştiricilerinin yeni oyunu olan Undawn, zombilere odaklanan bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.
7.04.2021 Teknoloji
Call of Duty: Mobile'dan milyar dolarlık büyük başarı
Call of Duty: Mobile'dan milyar dolarlık büyük başarı Call of Duty: Mobile piyasaya sürüldüğü günden bu yana oldukça hızlı büyüdü. PUBG Mobile rakibi olarak görülen bu oyun Tencent imzalı olarak piyasaya sürülmüştü.
5.04.2021 Teknoloji
Call Of Duty Mobile Sistem Gereksinimleri - Gb Olarak Boyutu Ve Özellikleri
Call Of Duty Mobile Sistem Gereksinimleri - Gb Olarak Boyutu Ve Özellikleri Uzun yıllardır konsollarda ve bilgisayarlarda popüler alma başarısı gösteren Call of Duty geçtiğimiz yıllar içerisinde mobil sürümünü oyun severler ile buluşturmuştur. Neredeyse her türlü telefonda kolaylıkla çalıştırılabilen Call of Duty Mobile oldukça düşük sistem gereksinimlerinde sahip olan oyunlar arasında bulunur. İşte, merak edilen tüm detaylar.
4.01.2021 Oyun
Call of Duty Mobile 8. sezon geliyor!
Call of Duty Mobile 8. sezon geliyor! Oyunun yeni sezonu ile birlikte, oyuncuların Modern Warfare 2’den tanıdıkları ve sevdikleri ‘‘Highrise’’ haritası, Juggernaut modu, yeni savaş bileti, sezonluk etkinlikler ve daha birçok içerik oyuna ekleniyor.
10.07.2020 Oyun
Kadınlar mobil oyun alışverişini artırdı!
Kadınlar mobil oyun alışverişini artırdı! “Dijital oyun mağazası Oyunfor.com’un verilerine göre oyun alışverişlerinin miktarı, nisan ayına göre yüzde 25 büyüme gösterdi ve kadınların daha çok mobil oyunlara yönelik harcama yapması, mobilin yeniden büyümeye geçmesini sağladı.
29.06.2020 Oyun
Call of Duty: Mobile’ın 7. Sezonu ‘’Radyokaktif Ajan’’ başlıyor
Call of Duty: Mobile’ın 7. Sezonu ‘’Radyokaktif Ajan’’ başlıyor Call of Duty Mobile’da büyük heyecan devam ediyor. Yedinci sezonla birlikte gelen güncelleme, Battle Royale haritasını yaklaşık %50 oranında genişletiyor ve harita içine 7 adet yeni bölge ekliyor. Radyoaktif temalı içerikler ile farklı bir havaya bürünecek olan oyun, harita genişlemesiyle de oyunculara daha büyük alanda karşılaşma fırsatı sunacak.
12.06.2020 Oyun
Call of Duty: Mobile'ın yeni sezonu Vahşi Batı temasıyla başlıyor
Call of Duty: Mobile'ın yeni sezonu Vahşi Batı temasıyla başlıyor Call of Duty: Mobile’ın benzersiz bir vahşi batı temalı 6. Sezonu olan ‘’Bir Zamanlar Rust'da’’ (Once Upon a Time in Rust) güncellemesi Android ve iOS üzerinden artık erişilebilir durumda.
4.05.2020 Teknoloji
Call of Duty Mobile Online’dan Zombi Modu Kalkıyor
Call of Duty Mobile Online’dan Zombi Modu Kalkıyor Çevrimiçi bir oyun türü olan Battle Royal oyunlarından Call of Duty’nin yapımcı şirketi olan Activision mobil oyuncuları üzen bir kararla gündeme geldi. Call of Duty Mobile Zombie modu 25 Mart’ta mobile oyun modunun gerekli kaliteye ulaşamamış olmasından dolayı kaldırılacağını açıkladı.
4.03.2020 Oyun
Yarıyıl tatili oyuna yaradı
Yarıyıl tatili oyuna yaradı Dijital oyuna ilgi yarıyıl tatilinde arttı. Bu dönemde pek çok oyun da yeni özelliğini duyurdu. Mobile ilgi artarken, Türkiye’de en çok oynanan oyunlar PUBG Mobile, Call of Duty, Kelime Gezmece, 101 Okey plus şeklinde sıralandı
30.01.2020 Ekonomi
Call of Duty Mobile Klavye ve Mouse desteğine sahip olacak!
Call of Duty Mobile Klavye ve Mouse desteğine sahip olacak! Video oyunları dünyasının sevilen yapımlarından biri olan Call of Duty 1 Ekim'de akıllı telefonlar için piyasaya sunulacak. Birbirinden farklı mod ile ücretsiz bir şekilde gelen yeni mobil oyun, klavye ve mouse desteğini de beraberinde getirecek!
5.10.2019 Oyun
Call of Duty Mobile nasıl indirilir?
Call of Duty Mobile nasıl indirilir? Oyunseverlerin büyük bir merakla beklediği Call of Duty Mobile sonunda çıktı. Play Store’daki yerini 1 Ekim 2019'da alan Call of Duty Mobile nasıl indirilir?
1.10.2019 Teknoloji
Call of Duty Mobile'in çıkış tarihi belli oldu!
Call of Duty Mobile'in çıkış tarihi belli oldu! Sevilen serinin mobil oyunu sonunda piyasaya sunuluyor. Call of Duty Mobile, hangi platformlara, ne zaman gelecek? Detaylar haberimizde...
20.09.2019 Oyun
2020’de oyun dünyasında neler oldu? PUBG Mobile, Call of Duty: Warzone, World of Warcraft...
2020’de oyun dünyasında neler oldu? PUBG Mobile, Call of Duty: Warzone, World of Warcraft... 2020 yılı, pandeminin de etkisi nedeniyle oyunlara daha fazla ilgi gösterilen bir yıl oldu. E-spor oyunları başta olmak üzere oyunlar arasında artan rekabet, büyük beklenti yaratan oyunların da piyasaya sunulması, 2020 yılının oyun sektörü için oldukça verimli geçmesini sağladı.
30.12.2020 Teknoloji
FN SCAR nedir? FN SCAR özellikleri nelerdir?
FN SCAR nedir? FN SCAR özellikleri nelerdir? Silah dünyasının tanınan ürünlerinden birisi de FN SCAR’dır. Birçok ordu tarafından kullanılan FN SCAR ayrıca oyun dünyasında da adından söz ettiriyor. Peki, FN SCAR nedir? FN SCAR özellikleri nelerdir?
2.11.2020 Teknoloji
Türkiye’de mobil oyun çılgınlığı
Türkiye’de mobil oyun çılgınlığı Türkiye’de mobil oyun çılgınlığı yaşanıyor. 2019’da oyuncu sayısı 32 milyona çıkarken, sektör büyüklüğü 826 milyon dolar oldu. PUBG Mobile en çok indirilen ve en çok para harcanan oyun oldu. Lisanslı espor takımı sayısı 85’e çıktı
12.02.2020 Ekonomi
Sömestirde oyuna doyduk
Sömestirde oyuna doyduk Yarıyıl tatilini fırsat bilen oyun sektörü pek çok tanıtım, güncelleme ve etkinliği duyurdu. Dev organizasyonlardan e-spor etkinliklerine kadar son dönemde piyasaya sunulan yeniliklere göz attık.
27.01.2019 Ekonomi
Yılın en iyi oyunu ödülünü God of War aldı
Yılın en iyi oyunu ödülünü God of War aldı Yılın en iyi oyunları, The Game Awards 2018 etkinliğinde belli oldu. Yılın oyunu ödülünü God of War kazanırken, Red Dead Redemption 2 evine dört farklı ödülle döndü.
9.12.2018 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Call Of Duty Mobile ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.