Çamaşır Makinesi

Çamaşır Makinesi

Son dakika çamaşır makinesi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çamaşır makinesi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çamaşır makinesi haber sayfamızda...

Çamaşır Makinesi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.584 çamaşır makinesi haberi bulunmuştur.
Çamaşır makinesini sıfırlayan tüyo! Tamburuna bunu dökerseniz jet gibi hızlanıyor
Çamaşır makinesini sıfırlayan tüyo! Tamburuna bunu dökerseniz jet gibi hızlanıyor Çamaşır makinenizin daha hızlı çalışması için eski haline geri döndürecek çeşitli tüyoları uygulamanız gerekiyor. Bu yöntemler sayesinde makinenin performansını artırabilir, verimli bir şekilde kullanabilirsiniz.
28.03.2024 Püf Noktası
iF Design 2024’te Arçelik’e 9 ödül
iF Design 2024’te Arçelik’e 9 ödül Arçelik, dünyanın en önemli ve prestijli tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen iF Design Award 2024’ten 9 ödülle döndü.
26.03.2024 Teknoloji
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik
31 milyar kilo metal 17 milyar kilo plastik Son 12 yılda dünya genelinde e-atık miktarı 2 katına çıkarak 62 milyar kiloya ulaştı. Atıkların 31 milyar kilosu metal, 17 milyar kilosu plastik, 14 milyar kilosu ise diğer malzemelerden oluştu.
26.03.2024 Gündem
Renkli kıyafetlerin solmasını önleyen baharat! Bu işlemleri tekrar edin, hiç eskimiyor
Renkli kıyafetlerin solmasını önleyen baharat! Bu işlemleri tekrar edin, hiç eskimiyor Renkli kıyafetler yıkanmaya başladıktan sonra zamanla solmaya ve yıpranmaya başlayabilir. Bu durumda pahalı deterjanlar bile giysilerinizi kurtaramayabilir. Ancak bunun için hem etkili bir baharat hem de çeşitli çamaşır tüyoları bulunuyor. İşte detaylar.
24.03.2024 Püf Noktası
Çamaşır yıkarken makinenin içine atın! Tüy, saç, kıl ne varsa bir seferde topluyor
Çamaşır yıkarken makinenin içine atın! Tüy, saç, kıl ne varsa bir seferde topluyor Çamaşır makinesinde yıkadığımız çamaşırlar ne kadar temiz olsa da tüy probleminden arındırmak bir hayli zor olabilir. Ancak sünger yardımıyla bu sorundan hemen kurtulabilirsiniz. İşte yöntemi.
21.03.2024 Püf Noktası
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor
Evdeki bu eşyalar cayır cayır elektrik yakıyor! En fazla bu cihazlar elektrik faturasını ikiye katlıyor Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza yeni elektronik cihazlar girdi. Haliyle elektrik faturalarında giderek artışlar yaşanmaya başladı. Bazı elektronik cihazlar var ki cayır cayır enerji harcıyor. İşte elektrik faturasını ikiye katlayan elektronik cihazlar.
15.03.2024 Püf Noktası
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak "Ailenin hangi konutu tercih edeceği kararını her zaman kadın veriyor. Bu yıl hırdavat, beyaz eşya ve vitrifiye ürünlerimizi satan 120 yeni deneyim alanı hedefliyoruz. Büyüme trendimiz beş yıl içinde her yıl çok hızlı artarak devam edecek"
11.03.2024 Milliyet Executive
Yapmayan neredeyse yok! 40 derecede yıkarsanız hem cebinize hem kıyafetinize zarar
Yapmayan neredeyse yok! 40 derecede yıkarsanız hem cebinize hem kıyafetinize zarar Çamaşırları 40°C'de yıkamak enerji tasarrufu ve verimlilik sağlaması için standart olarak kullanılan bir yöntem. Ancak bu geleneksel yöntemin bazı eksikleri var.
8.03.2024 Püf Noktası
Arçelik Neo: Yapay zekâlı bir çamaşır makinesine ne dersiniz?
Arçelik Neo: Yapay zekâlı bir çamaşır makinesine ne dersiniz? Çok ama çok eskiden hayatımızda merdaneli çamaşır makineleri vardı. Biz mi çamaşırı yıkıyoruz, çamaşır mı bizi yıkıyor tam bilemediğimiz bir dönem.
1.03.2024 Milliyet Tv
Çamaşır makinesine 2 tane eklemek yeter! Meğer ütüleme derdine şipşak son veriyormuş
Çamaşır makinesine 2 tane eklemek yeter! Meğer ütüleme derdine şipşak son veriyormuş Çamaşır makinesine atılan kıyafetleri kısa süre içerisinde kurutmak herkes için avantajlı bir durum. Bunun için kurutma makinelerinden faydalanmak ise işinizi kolaylaştırabilir. Ancak ütüleme derdini yok etmek için makinenize bunu eklemelisiniz.
1.03.2024 Püf Noktası
Çamaşır makinesine mutlaka ekleyin! Elektrik faturasını yarıya düşürüyor
Çamaşır makinesine mutlaka ekleyin! Elektrik faturasını yarıya düşürüyor Ev içerisinde kullanılan aletler her ne kadar işimizi kolaylaştırsa da faturada artışa neden olabiliyor. Çamaşır makinesinde enerji tasarrufu sağlamak ise oldukça önemli. İşte tasarruflu kullanım için yapılması gerekenler.
28.02.2024 Püf Noktası
Çamaşır makinesinde es geçmeyin! Çekip bastırınca yeni almış gibi yapan tüyo
Çamaşır makinesinde es geçmeyin! Çekip bastırınca yeni almış gibi yapan tüyo Giysileri daha etkili bir şekilde temizleyen çamaşır makineleri ev işlerine büyük kolaylık sağlar. Sosyal medyada paylaşım yapan bir kadın ise çamaşır makinesi çekmecesinin sahip olduğu bir özelliği gözler önüne serdi.
26.02.2024 Püf Noktası
CHP lideri Özel: Türkiye İttifakı bütün herkesten oy alıyor
CHP lideri Özel: Türkiye İttifakı bütün herkesten oy alıyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerde belediye başkan adaylarını tanıtmak için Antalya'ya geldi.
21.02.2024 Gündem
Kot pantolon sık yıkanır mı? 'Çamaşır makinesi yerine dondurucuya atın'
Kot pantolon sık yıkanır mı? 'Çamaşır makinesi yerine dondurucuya atın' Bazı kıyafetlerin yalnızca bir kez kullanımından sonra iyice yıkanması gerekir ancak bazıları daha nadir yıkanmalıdır. Kot pantolonların yıkanma sıklığı ise tartışmalı bir konu olarak görülüyor. Peki kotlar gerçekten ne sıklıkta yıkanmalı?
3.02.2024 Püf Noktası
Akşam çamaşır yıkanmaması için 3 neden! En uygun saat meğer buymuş
Akşam çamaşır yıkanmaması için 3 neden! En uygun saat meğer buymuş ‘Çamaşır yıkamanın saati mi olurmuş?’ dediğinizi duyar gibiyiz. Ama evet, çamaşır yıkamanın da bir vakti zamanı varmış. Özellikle akşam yıkamaktan kaçınmalı ve sabah saatlerinde yıkanmalıymış.
29.01.2024 Püf Noktası
Çamaşır makinesindeki kötü kokudan anında kurtaran tüyo! 1 çay bardağı ekleyin
Çamaşır makinesindeki kötü kokudan anında kurtaran tüyo! 1 çay bardağı ekleyin Çamaşır makinesi her evin olmazsa olmazı beyaz eşyaları arasında. Ancak pek çok ev hanımı makinenin kötü kokmasından yakınıyor. Kötü kokudan kurtulmak için yapmanız gereken 1 çay bardağı eklemek…
27.01.2024 Püf Noktası
3 top alüminyum folyo atmak yeterli! Çamaşırları kurtarıyor, eklem ağrısında bile etkili
3 top alüminyum folyo atmak yeterli! Çamaşırları kurtarıyor, eklem ağrısında bile etkili Çamaşır makineleri her ne kadar kullanışlı olsa da bazı dezavantajları olabilir. Çamaşır makinesi için alüminyum folyo kullanımı ise birçok problemin üstesinden gelebilir. İşte çamaşır makinesine alüminyum folyo atmanın etkileri.
26.01.2024 Püf Noktası
Çamaşır makinesinin ömrünü uzatan 5 tüyo! Düzenli yapınca performans artırıyor
Çamaşır makinesinin ömrünü uzatan 5 tüyo! Düzenli yapınca performans artırıyor Çamaşır makinesi her evin olmazsa olmazları arasında. Ancak makineler zamanla yanlış kullanımlara bağlı olarak kısa sürede bozulabiliyor. Çamaşır makinenizin ömrünü uzatmak istiyorsanız bu tüyolara kulak verin.
24.01.2024 Püf Noktası
Tenis topu ev işinde imdada yetişti! Kimsenin aklına gelmez, çamaşırları yumuşatıyor
Tenis topu ev işinde imdada yetişti! Kimsenin aklına gelmez, çamaşırları yumuşatıyor Tenis toplarının yalnızca sporcular için olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz. Ev işlerinde de kullanılan bu topların yalnızca hobilerin yanı sıra günlük hayatı kolaylaştıran işlevleri var. İşte tenis topu kullanabileceğiniz şaşırtıcı alanlar.
20.01.2024 Püf Noktası
Bulaşıklarınız ayna gibi parlayacak! Bir fincan ekleyince leke ve izden eser kalmıyor
Bulaşıklarınız ayna gibi parlayacak! Bir fincan ekleyince leke ve izden eser kalmıyor Bulaşık makinesi her evin vazgeçilmezi beyaz eşyalardan birisi. Ancak bulaşıklarınızın parlamasını istiyorsanız içine bir fincan sirke ve karbonat ekleyin. Sonucuna inanamayacaksınız.
18.01.2024 Yaşam
SATIŞA ÇIKTI! 📢 A101 11 OCAK aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa sunuldu? TV, Cep Telefonu, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Blender Set...
SATIŞA ÇIKTI! 📢 A101 11 OCAK aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa sunuldu? TV, Cep Telefonu, Buzdolabı, Çamaşır Makinesi, Blender Set... A101 11 Ocak Aldın Aldın kataloğu yayımlandı. Bu Perşembe A101 mağazalarında satışa sunulacak ürünler arasında yine oldukça fazla ürün seçeneği yer alıyor. Satışa sunulacak ürünleden bazıları şu şekilde; Arzum Blender Set, Ayak Masaj Aleti, Baskül, TV, Cep Telefonu Taç Bella Döküm Tencere ve Tava çeşitleri satışta olacak. İşte A101 11 Ocak indirimli ürünler kataloğu...
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Japonlar buldu, etkili mi etkili! Kot pantolonu en hızlı kurutan yöntem buymuş
Japonlar buldu, etkili mi etkili! Kot pantolonu en hızlı kurutan yöntem buymuş Kış aylarında çamaşırları kurutmak zor gibi görünse de ev içerisinde çamaşır kurutmak için birçok farklı yöntem kullanılabilir. İşte Japonların çamaşır kurutmak için kullandıkları teknikler.
6.01.2024 Yaşam
Çamaşır makinesinden yangın çıktı! Adıyaman'da korku dolu anlar
Çamaşır makinesinden yangın çıktı! Adıyaman'da korku dolu anlar Adıyaman’da çamaşır makinesinden kaynaklı çıkan yangın paniğe neden olurken bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.
27.12.2023 Gündem
Kurutma makinesi masrafından kurtaran tüyo! Makineye 3 tane koyunca sonuca inanamayacaksınız
Kurutma makinesi masrafından kurtaran tüyo! Makineye 3 tane koyunca sonuca inanamayacaksınız Kurutma makinesi günümüzde her evin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Tüy ve kılları toplama özelliği ile cazip gelen kurutma makinesine tonlarca para dökmenize gerek yok. Çamaşır yıkarken makinenize 3 adet atınca içinden çıkanlara inanamayacaksınız.
26.12.2023 Püf Noktası
Dolmuş deterjan gözünü tek hamlede arındırıyor! Gereken sadece diş fırçası
Dolmuş deterjan gözünü tek hamlede arındırıyor! Gereken sadece diş fırçası Çamaşır makinesi kullanan birçok kişinin ortak sorunu deterjan gözünde oluşan birikintilerdir. Kullanıma bağlı olarak deterjan kalıntıları ve kireçlenme çoğalabilir. Makineyi bundan arındırmak ise oldukça basit.
25.12.2023 Püf Noktası

Benzer Haber Etiketleri

Çamaşır Makinesi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.