Çamaşırlarınız tertemiz kokacak! 7 adımda eskisinden daha yeni oluyor
Çamaşırlarınız tertemiz kokacak! 7 adımda eskisinden daha yeni oluyor Temiz çamaşır kokusu o kadar sevilir ki, koku genellikle mumlarda, uçucu yağlarda ve hatta losyonlarda bile bulunabilir. Yıkanmış kıyafetlerin her zaman insanları memnun eden kokulara sahip olması gerekirken bazen kıyafetler ve çarşaflar taze olmaktan çok küf kokuyor ya da hiç kokmuyor.
1.12.2023 Genel Sağlık
Çamaşır yıkarken yapılan 4 hata! Bu tüyolar ömrü kısaltıyor, sirke uçup gidiyor
Çamaşır yıkarken yapılan 4 hata! Bu tüyolar ömrü kısaltıyor, sirke uçup gidiyor Son yıllarda sosyal medyada çamaşır yıkamak gibi birçok ev işiyle ilgili tüyo içeren içerikler paylaşılmaya başlandı. Bu tüyoları deneyen kullanıcıların bazıları bu teknikleri deneyimliyor. Peki her tüyonun doğru olmadığını ve özellikle çamaşır yıkamak konusunda doğru bilinenlerin oldukça yanlış olduğunu söylesek. İşte doğru bilinen yanlışlar...
30.11.2023 Püf Noktası
Çamaşır yıkamanın püf noktaları
Çamaşır yıkamanın püf noktaları Çamaşırlarınız bir türlü istediğiniz gibi temizlenmiyorsa o zaman yapmanız gereken birkaç önemli püf nokta bulunuyor. Birazdan vereceğimiz püf noktaları ile hem çamaşır makinenizin ömrünü uzatacak hem de daha temiz çamaşırlara kavuşacaksınız.
30.10.2018 Banyo
Çamaşır yıkarken en sık yapılan hatalar
Çamaşır yıkarken en sık yapılan hatalar Çamaşırlarınızın temiz ve düzgün görünmesi, çamaşırlarınızın ve makinenizin daha uzun dayanması için öncelikle çamaşırlarınızı doğru yıkamalısınız. İşte çamaşır yıkarken çoğumuzun yaptığı hatalar ve doğruları...
27.03.2017 Püf Noktası
Çamaşır yıkarken sıkça yapılan hatalar
Çamaşır yıkarken sıkça yapılan hatalar Çamaşır yıkamak kadınların en büyük dertlerinden biridir ve hepimiz çamaşır yıkarken bilmeden bazı hatalar yapıyor olabiliriz. Peki siz çamaşır yıkarken bu yaygın çamaşır yıkama hatalarından hangilerini yaptığınızı biliyor musunuz?
23.06.2016 Banyo