Camiye Saldırı

Camiye Saldırı

Son dakika camiye saldırı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan camiye saldırı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan camiye saldırı haber sayfamızda...

Camiye Saldırı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 503 camiye saldırı haberi bulunmuştur.
Pakistan’da bir bombalı saldırı daha! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Pakistan’da bir bombalı saldırı daha! Çok sayıda ölü ve yaralı var Pakistan’da, sabah saatlerinde Belucistan'da gerçekleştirilen bombalı saldırı sonrası şimdi de Hayber Pakhtunkhwa eyaletinde bir camiye saldırı düzenlendi.
29.09.2023 Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Güney Kıbrıs'taki camiye yönelik saldırıya sert tepki
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Güney Kıbrıs'taki camiye yönelik saldırıya sert tepki TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Güney Kıbrıs'ın Limasol şehrindeki İbrahimağa Köprülü Cami'sine yönelik saldırıya sert tepki gösterdi.
27.08.2023 Gündem
Limasol’da camiye saldırı! Yılmaz: Ortak insani değerler hedef alındı
Limasol’da camiye saldırı! Yılmaz: Ortak insani değerler hedef alındı Güney Kıbrıs'ta Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'nin kundaklanmasına ilişkin açıklama yapan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bir camiiyi kundaklamak, insan hakları, demokrasi, fikir ve inanç özgürlüğüne açık bir saldırıdır. Bu kundaklama eylemi ile toplum huzuru, barışı ve ortak insani değerler hedef alınmıştır." dedi.
27.08.2023 Gündem
Limasol’da camiye saldırı! Çelik: Şiddetle kınıyoruz
Limasol’da camiye saldırı! Çelik: Şiddetle kınıyoruz Güney Kıbrıs'ta Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'nin kundaklanmasına ilişkin açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Çelik, "Saldırıyı ve gerekli tedbirleri almayan yetkilileri şiddetle kınıyoruz." dedi.
27.08.2023 Gündem
Afganistan'da camiye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı
Afganistan'da camiye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı Afganistan'ın Herat kentinde bir camiye düzenlenen bombalı saldırıda, 18 kişinin hayatını kaybettiği, 23 kişinin yaralandığı bildirildi.
2.09.2022 Dünya
Afganistan’da camiye bombalı saldırı! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Afganistan’da camiye bombalı saldırı! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Afganistan’ın kuzeyinde bulunan Kunduz ilindeki bir camiye düzenlenen bombalı saldırıda 33 kişinin hayatını kaybettiği, 43 kişinin ise yaralandığı açıklandı.
22.04.2022 Haberler
Almanya'da camiye ırkçı saldırı
Almanya'da camiye ırkçı saldırı Almanya'nın Dortmund kentinde bulunan Diyanet İşleri Türk İslam Birliği’ne (DİTİB) bağlı Sultan Ahmet Camisi'ne domuz fotoğraflı tehdit mektubu gönderildi.
15.04.2022 Dünya
Almanya'da camiye çirkin saldırı
Almanya'da camiye çirkin saldırı Almanya'nın Chemnitz kentinde Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Fatih Camisi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kundaklandı.
16.01.2022 Haberler
Belçika ordusu aşırı sağcı 'firari asker' olayındaki hatalarını kabul etti
Belçika ordusu aşırı sağcı 'firari asker' olayındaki hatalarını kabul etti Belçika Genelkurmay Başkanı Michel Hofman, birliğinden çaldığı ağır silahlarla kayıplara karışan ve "terör saldırısı" düzenlemesinden endişe edilen aşırı sağcı askerle ilgili bazı hatalar yaptıklarını söyledi.
2.06.2021 Dünya
Singapur’da 2 camiye saldırı planlayan 16 yaşındaki genç tutuklandı
Singapur’da 2 camiye saldırı planlayan 16 yaşındaki genç tutuklandı Yeni Zelanda’nın Christchurch kentindeki camilere yönelik saldırıdan etkilenerek, Singapur’da 2 camide saldırı planlayan 16 yaşındaki genç tutuklandı.
28.01.2021 Dünya
Son dakika... Avrupa'nın göbeğinde şoke eden ifade! Bugün Türk avına çıkalım
Son dakika... Avrupa'nın göbeğinde şoke eden ifade! Bugün Türk avına çıkalım Gelen son dakika haberine göre; Alman polisindeki ırkçılığı mercek altına alan araştırma korkunç gerçekleri ortaya çıkardı. Polislerin, “Türk avına çıkalım” diyerek, sokak sokak Türk aradıkları öğrenildi. Tüyler ürperten araştırmada, "Karar verildikten sonra bilinçli ava çıkılıyor. Sinyal verilmemesi gibi olaylar bile büyütülüyor." ifadeleri yer aldı.
13.11.2020 Gündem
Almanya’nın başkenti Berlin'de camiye saldırı
Almanya’nın başkenti Berlin'de camiye saldırı Almanya’nın başkenti Berlin’de Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Mescid-i Aksa Camisine kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıda bulunuldu.
12.11.2020 Dünya
Avustralya’da Türkler'e ait camiye saldırı
Avustralya’da Türkler'e ait camiye saldırı Avustralya’nın Sydney kentinde bulunan Auburn Gelibolu Camisi, bugün akşam saatlerinde kimliği açıklanmayan bir kişinin saldırısına uğradı.
25.10.2020 Dünya
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Güney Kıbrıs'taki cami saldırısını kınadı
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Güney Kıbrıs'taki cami saldırısını kınadı Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nde (GKRY), Limasol kentinde bulunan Köprülü Hacı İbrahim Ağa Camisi'ne yapılan saldırıyı şiddetle kınadı.
1.06.2020 Gündem
Son dakika... Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Yurt dışında 535 Türk vatandaşı corona virüsten hayatını kaybetti
Son dakika... Bakan Çavuşoğlu açıkladı: Yurt dışında 535 Türk vatandaşı corona virüsten hayatını kaybetti Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Dünyada 135 ülke bizden tıbbi malzeme talebinde bulundu. Bazısı hibe bazısı da satın alma talebi. 81 ülkenin ihtiyaçlarını kısmen de olsa karşıladık şimdi ise 'diğerlerine de nasıl yardımcı olabiliriz' diye, bunun üzerine çalışıyoruz." dedi. Çavuşoğlu, bugüne kadar yurt dışında yaşayan 535 Türk vatandaşının hayatını kaybettiğini açıkladı.  
18.05.2020 Siyaset
MHP'li Büyükataman: Avrupa ülkeleri ve ABD'yi duyarlı olmaya davet ediyorum
MHP'li Büyükataman: Avrupa ülkeleri ve ABD'yi duyarlı olmaya davet ediyorum MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Avrupa'ya ve ABD'ye tavsiyemiz, Türk ve İslam düşmanlığının yaygınlaşması için verdikleri mücadeleyi sonlandırmasıdır. Sorumluluklarını yerine getirmekten uzak tavır takınan Avrupa ülkelerini ve ABD'yi duyarlı olmaya davet ediyorum" dedi.
27.02.2020 Siyaset
İtalya'da camiye saldırı planladığı iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı
İtalya'da camiye saldırı planladığı iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı İtalya'nın Siena kentindeki bir camiye saldırı hazırlığında olduğu öne sürülen 12 kişi gözaltına alındı.
13.11.2019 Dünya
Norveç'te cami saldırganı suçunu kabul etti
Norveç'te cami saldırganı suçunu kabul etti 'Terör saldırısı' suçlamasıyla hakim karşısına çıkan 21 yaşındaki Manshaus, konuşmaya karar verdi ve polisin sorularını yanıtladı.
17.08.2019 Dünya
Philip Manshaus suçunu kabul etti
Philip Manshaus suçunu kabul etti Norveç'in Barum şehrinde El-Nur İslam Merkezi Camisi’ne terör saldırısından dolayı gözaltında tutulan 21 yaşındaki Philip Manshaus, suçlamaları kabul etti.
16.08.2019 Dünya
Cami saldırısı oldu, İsveç ile Norveç birbirine girdi
Cami saldırısı oldu, İsveç ile Norveç birbirine girdi Norveç Başbakanı Solberg, "İskandinavya'da ırkçı grupların merkezi İsveç, Norveç'in buna karşı önlem alması gerekir" deyince İsveç Enerji Bakanı Ygeman "Ülkeler arası aşırılıkla mücadelede iş birliği önemli fakat siz, aşırı sağcı Gelişim Partisi ile işbirliği yapıp, aşırı sağcı siyasetçi Sylvi Listahaug'nu bakan yaparsanız, dönüp aynaya bakmanız lazım" yanıtını verdi.
13.08.2019 Dünya
Mahkemeye gülerek çıktı!
Mahkemeye gülerek çıktı! Arefe günü Norveç’in başkenti Oslo yakınlarındaki Baerum’da bir camiye saldırı düzenleyen 21 yaşındaki Philip Manshaus, dün mahkemeye çıkarıldı. Mahkeme salonuna geldiğinde Manshaus’un her iki gözünde morluklar ve yüzünde yaralar görülürken, fotoğrafçılara gülerek poz vermesi dikkat çekti.
13.08.2019 Dünya
Norveç'te cami saldırısına terör soruşturması!
Norveç'te cami saldırısına terör soruşturması! Norveç'in Barum şehrinde Afganlara ait El-Nur İslam Merkezi Camisi’ne dün düzenlenen silahlı saldırı sonrası saldırgan hakkında terör soruşturması başlatıldı.
11.08.2019 Dünya
İspanya'da camiye saldırı
İspanya'da camiye saldırı Fas topraklarında yer alan, İspanya'ya bağlı Ceuta kentindeki Muley el Mehdi Camisi'ne silahlı saldırı düzenlendi.
24.06.2019 Dünya
Almanya'da camilere saldırı! 50 Kur'an-ı Kerim tahrip edildi
Almanya'da camilere saldırı! 50 Kur'an-ı Kerim tahrip edildi Almanya’da hafta sonu iki farklı camiye saldırı  gerçekleştirildi. Bremen kentindeki Rahman Camisi'nde yaklaşık 50 Kur'an-ı Kerim  tahrip edilirken, Kassel'deki Merkez Camisi'ne de taşlı saldırıda bulunuldu.
10.06.2019 Dünya
Almanya'da camilere saldırı! 50 Kur'an-ı Kerim tahrip edildi
Almanya'da camilere saldırı! 50 Kur'an-ı Kerim tahrip edildi Almanya’da hafta sonu iki farklı camiye saldırı  gerçekleştirildi. Bremen kentindeki Rahman Camisi'nde yaklaşık 50 Kur'an-ı Kerim  tahrip edilirken, Kassel'deki Merkez Camisi'ne de taşlı saldırıda bulunuldu.
10.06.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Camiye Saldırı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.