Çan

Çan

Son dakika Çan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çan haber sayfamızda...

Çan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 128.612 çan haberi bulunmuştur.
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor
Tokat'taki deprem sonrası vatandaşlar geceyi sokakta geçiriyor Tokat’ta merkez üssü Sulusaray ilçesinde meydana gelen deprem sonrası ilçe merkezinde çok sayıda vatandaş geceyi sokakta geçiriyor.
18.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'yi Konstantinos Tzolakis durdurdu! Leonardo Bonucci hamlesi tutmadı
Fenerbahçe'yi Konstantinos Tzolakis durdurdu! Leonardo Bonucci hamlesi tutmadı UEFA Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yi seri penaltı atışlarında eleme başarısı gösteren Olympiakos'ta Konstantinos Tzolakis'in performansı dikkat çekti.
18.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki gösterdi
Fenerbahçe'de Fred şaştı kaldı! İsmail Kartal'a tepki gösterdi UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenen Fenerbahçe'de Fred'in İsmail Kartal'a tepkisi dikkat çekti.
18.04.2024 Konferans Ligi
Ferdi Kadıoğlu: Hayal kırıklığı yaşıyoruz!
Ferdi Kadıoğlu: Hayal kırıklığı yaşıyoruz! UEFA Konferans Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Konferans Ligi
İrfan Can Kahveci: Yarı finale çıkmak istiyorduk!
İrfan Can Kahveci: Yarı finale çıkmak istiyorduk! Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci, Olympiakos maçının ardından konuştu.
18.04.2024 Konferans Ligi
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Olympiakos yarı finalde
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Olympiakos yarı finalde Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Olympiakos ile karşı karşıya geldi. 3-2'lik Olympiakos üstünlüğüyle biten ilk maçın rövanşında normal süre Fenerbahçe'nin 1-0'lık galbiyetiyle tamamlandı. Sarı-lacivertliler, rakibine seri penaltı atışlarında elendi.
18.04.2024 Konferans Ligi
Özgür Özel: Başımızın üstündeki cam tavanı kırdık
Özgür Özel: Başımızın üstündeki cam tavanı kırdık CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Siyasetin başarı kapısı bizim partiye kapalıydı. Başımızın üstünde bir cam tavan vardı. Yüzde 25’lik, kıramıyorduk, kıramayacağız diye artık zıplamıyorduk da. Artık siyasetin başarı kapısı açıldı" dedi.
18.04.2024 Gündem
Kenya'da helikopter kazası! Genelkurmay Başkanının da olduğu 10 kişi öldü
Kenya'da helikopter kazası! Genelkurmay Başkanının da olduğu 10 kişi öldü Kenya'da askeri helikopter düştü. Genelkurmay Başkanı Ogolla da dahil toplam 10 kişi hayatını kaybetti. İşte detaylar...
18.04.2024 Dünya
Bakan Yerlikaya CNN Türk'te: Çalışmalar sürüyor, can kaybı yok
Bakan Yerlikaya CNN Türk'te: Çalışmalar sürüyor, can kaybı yok İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya CNN Türk'e yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: Saha taraması ile ilgili bütün yerleşim yerleri taranıyor. Yapılan her ihbar ile ilgili yerlere ulaşılıyor. Şu an için bir can kaybı ve yaralanma yok. 2 katlı daha önce kullanılmadığı ifade edilen bir ev yıkıldı. AFAD Başkanımız yolda, bölgeye geçiyor.
18.04.2024 Haberler
Spor camiasından deprem sonrası ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Tokat'
Spor camiasından deprem sonrası ortak mesaj! 'Geçmiş olsun Tokat' Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6'lık deprem sonrası spor camiasından peş peşe geçmiş olsun mesajları geldi.
18.04.2024 Skorer
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü can aldı!
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü can aldı! Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde ehliyetsiz ve alkollü sürücü E.D.’nin (26) kullandığı otomobil, hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada hafif ticari araçtaki Ali Berkin Akıncı (25) hayatını kaybetti, sürücüler yaralandı.
18.04.2024 Haberler
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü can aldı!
Ehliyetsiz ve alkollü sürücü can aldı! Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Beyendik beldesinde ehliyetsiz ve alkollü sürücü E.D.’nin (26) kullandığı otomobil, hafif ticari araca arkadan çarptı. Kazada hafif ticari araçtaki Ali Berkin Akıncı (25) hayatını kaybetti, sürücüler yaralandı.
18.04.2024 Gündem
Türkiye'nin belki de en riskli yerlerinden bir tanesi! Şükrü Ersoy'dan deprem yorumu: Orada 3 tehlike var
Türkiye'nin belki de en riskli yerlerinden bir tanesi! Şükrü Ersoy'dan deprem yorumu: Orada 3 tehlike var Deprem uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy Tokat, Muğla ve Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu. CNN TÜRK canlı yayınına katılan Ersoy, 'Türkiye'nin belki de en tehlikeli yerlerinden bir tanesi' diyerek bölgeyi paylaştı ve orada beklenen 3 tehlikeyi açıkladı.
18.04.2024 Gündem
Tayfun Duygulu'dan Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım
Tayfun Duygulu'dan Kerim Tekin'in doğum gününde duygusal paylaşım Afyon'da geçirdiği trafik kazası sonucu henüz 22 yaşında hayatını kaybeden Kerim Tekin'in yaş gününde, yakın sanatçı dostu Tayfun Duygulu'dan duygu yüklü bir paylaşım geldi.
18.04.2024 Cadde
Sulama havuzuna düşen 7 yaşındaki Bünyamin'den kahreden haber
Sulama havuzuna düşen 7 yaşındaki Bünyamin'den kahreden haber Batman'da sulama amaçlı kullanılan, 2 metre derinliğindeki havuza düşen Bünyamin Ekinci (7), hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Makinem bulaşıkları neden temiz yıkamıyor? Her zaman değil, doğru anda çalıştırın
Makinem bulaşıkları neden temiz yıkamıyor? Her zaman değil, doğru anda çalıştırın Bulaşık makinesi büyük bir zaman tasarrufu sağlayabilir. Ancak yıkama işleminin sonunda bulaşıklarınız hala kirliyse, onları tekrar yıkamak zorunda kalmak oldukça can sıkıcıdır. Makineden çıkan bulaşıkların kirli olmasının birkaç nedeni olabilir. Peki ne onlar?
18.04.2024 Püf Noktası
9 aylık hamile kadının feci sonu! Anne öldü, karnındaki bebek kurtarıldı
9 aylık hamile kadının feci sonu! Anne öldü, karnındaki bebek kurtarıldı Adana’da elektrikli bisikletten düşüp otobüsün altında can veren 9 aylık hamile kadın ölürken, bebeği sezaryen ile alınarak hayata tutundu.
18.04.2024 Gündem
Sakarya'da dehşet! Market çalışanına kurşun yağdırdı
Sakarya'da dehşet! Market çalışanına kurşun yağdırdı Sakarya’nın Sapanca ilçesinde marketin reyon kısmında çalışan bir kişi kurşunların hedefi oldu. Olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
İstanbul'da at eti operasyonu! Baskında at eti ve kesilmeyi bekleyen atlar bulundu
İstanbul'da at eti operasyonu! Baskında at eti ve kesilmeyi bekleyen atlar bulundu Sultangazi'de at kesimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ve zabıta ekipleri, kamyonette at eti ve sakatatları ele geçirdi. Kesim için bekletildiği değerlendirilen 3 at ise ahırda bulundu.
18.04.2024 Gündem
Tokat'ta 4,7'lik depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
Tokat'ta 4,7'lik depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı Tokat'ta meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı.
18.04.2024 Haberler
Devlet desteği ile işleri büyüttü, siparişlere yetişemiyor: "Eşimin işleri iyi gitmeyince bu işi düşündüm"
Devlet desteği ile işleri büyüttü, siparişlere yetişemiyor: "Eşimin işleri iyi gitmeyince bu işi düşündüm" Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, evinin önünde kurduğu serada mantar yetiştiren kadın girişimci Saadet Seray, yoğun talep ve siparişlere yetişemiyor.
18.04.2024 Ekonomi
Çatalca'da vahşet: Eşini öldürmeden önce şok paylaşım... 6 yaşındaki kızları her şeyi izledi
Çatalca'da vahşet: Eşini öldürmeden önce şok paylaşım... 6 yaşındaki kızları her şeyi izledi İstanbul Çatalca'da tartıştığı eşi Asya Can'ı öldüren Bahattin Can'ın 3 gün önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ortaya çıktı.
18.04.2024 Gündem
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya...
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Gündem
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa’nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii’nde 3 arkadaşın bir mağarada kaçak kazı yaptığı sırada kayalar devrildi.
18.04.2024 Haberler
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri
Misli'den Günün Şampiyon Tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
18.04.2024 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Çan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.