Adana'da feci kaza! 2 kişi can verdi
Adana'da feci kaza! 2 kişi can verdi Adana'da kontrolden çıkıp, yol kenarındaki elektrik direğine çarptıktan sonra şarampole devrilen otomobilde bulunan biri kadın 2 kişi yaşamını yitirdi.
2.03.2021 Gündem
Kadın işçi pres makinasında can verdi
Kadın işçi pres makinasında can verdi Kadın işçi pres makinasında can verdi
11.09.2019 İlginç Videolar
Dereye uçan otomobilde feci şekilde can verdi
Dereye uçan otomobilde feci şekilde can verdi Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde virajı alamayıp dereye uçan otomobil sulara gömülürken, sürücüsü içerisinde feci şekilde can verdi. Otomobil saatler süren çalışmanın ardından dereden çıkarılabildi. Kaza Çiğdemli Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Rıfat Karaman (56) idaresindeki 67 EC 313 plakalı otomobili ile Ormanlı Beldesi istikametine seyir halinde iken Çiğdemli Köyü çıkışında virajı alamayarak dereye uçtu. Vatandaşların ihbarı üzerine Kdz. Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arama kurtarma ekipleri, jandarma ve 112 sağlık görevlileri olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri debisi yüksek olan suyun ortasında kalan otomobile ulaşmak için uzun süre çaba göstermesine rağmen bir türlü başarılı olamadı. İplerle otomobile ulaşılamayacağı anlaşılınca olay yerine vinç çağırıldı. Otomobil vinç yardımı ile dereden çıkarılırken Rıfat Karaman’ın cansız bedeni otomobilin içerisinde sıkışmış halde bulundu. İtfaiye ekipleri aracın üst kaportasını kesip açarken sağlık görevlileri Karaman’ın öldüğünü belirledi. Şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan minübüste şoförlük yaptığı öğrenilen Karaman’ın cansız bedeni savcılığın olay yerine yaptığı incelemenin ardından otopsi için Kdz. Ereğli Devlet Hastranesi’ne kaldırıldı. Kurtarma çalışmalarını izleyen vatandaşlar ise aynı virajdan daha öncede 4-5 tane araç uçtuğunu belirterek yetkililerin önlem almalarını istedi. Savcılık kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Sürücüsü olduğu kamyonun altında can verd
Sürücüsü olduğu kamyonun altında can verd Kocaeli’nin İzmit ilçesinde mezbahada görevli bir kişi, sürücüsü olduğu hafriyat kamyonun altına kalarak hayatını kaybetti. Cenazenin üstüne kapanan eşinin feryatları yürekleri dağladı. Olay, İzmit Karadenizler Mahallesi, Solaklar Yolu üzerinde bulunan mezbahanede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hüseyin Gümüş (47), 41 FH 941 plakalı kamyon ile mezbaha içine gübre döktü. Daha sonra aracına binen Gümüş, belirlenemeyen bir sebepten araçtan indi. Bu esnada bir anda hareket eden kamyon, sürücüsü Gümüş’ü altına alarak sürükledi. Kamyonun altında kalan Gümüş, feci şekilde hayatını kaybetti. Mezbahada çalışan diğer işçilerin durumu fark etmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gümüş’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Gümüş'ten haber alamayarak mezbahaya gelen eşi ve çocukları ise sinir krizleri geçirdi. Cenazenin üstüne kapanan eşi, "Yaktın bizi" diyerek gözyaşı döktü. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından ölen sürücünün cenazesi Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Öte yandan hayatını kaybeden Gümüş’ün bir oğlunun da askerde olduğu öğrenildi. Polis ekipler kazayla ilgili inceleme başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Yaşlı kadın yanarak can verdi
Yaşlı kadın yanarak can verdi İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan 79 yaşındaki Ülkü Okçular, evinde henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangında yanarak yaşamını yitirdi. Turgutreis Mahallesi Mithatpaşa Caddesi numara 400?deki 7 katlı apartmanın zemin katında bugün saat 08.30 sıralarında bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Daireden çıkan alevleri görenler, durumu itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, üst katlarda oturanlar mahsur kaldı. Olay yerine gelerek çevre güvenliğini alan polisin de yardımıyla, apartmandaki vatandaşlar güvenli bir şekilde tahliye edildi. Yangının söndürülmesinin ardından yanan daireye giren ekipler, Ülkü Okçular?ın yanmış cesediyle karşılaştı. Yangını haber alarak eve gelen yaşlı kadının oğlu Ahmet Okçular, büyük üzüntü yaşadı. Okçular?ın annesiyle birlikte yaşadığı ve sabah işe gittikten sonra yangının çıktığı öğrenildi. Savcının incelemesinin ardından Ülkü Okçular?ın cansız bedeni otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Motosiklet sürücüsü beton mikserinin altında can verdi
Motosiklet sürücüsü beton mikserinin altında can verdi Konya’da seyir halindeyken otomobilin arkadan çarpması sonucu yola savrulan motosiklet sürücüsü arkadan gelen beton mikserinin altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza, 09.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Ankara Caddesi üzerindeki Hüdai Caddesi Köprülü Kavşağında meydana geldi. Edinen bilgiye göre, Mehmet B. (37) idaresindeki 06 BC 2543 plakalı otomobil, cadde üzerinde aynı istikamette seyir halinde olan İrfan Kulekaya'nın (18) kullandığı 07 EDD 61 plakalı motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere savrulan motosikletin ve sürücünün üzerinden Ebubekir Y. (35) yönetimindeki 42 EB 627 plakalı beton yüklü mikser geçti. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü İrfan Kulekaya'nın hayatını kaybettiği belirlendi. Çarpmanın etkisiyle beton mikserinin altında yaklaşık 50 metre sürüklenen motosiklet ise polis tarafından güçlükle aracın altından çıkarıldı. İrfan Kulekaya'nın cesedi yapılan incelemelerin ardından otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden İrfan Kulekaya'nın olay yerindeki kask ve ayakkabıları ise yürek burktu. Kazayı gören ve cep telefonlarıyla kaydetmeye çalışan vatandaşların görüntüsü de dikkat çekti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Manisa’da korkunç kaza; 3 ölü
Manisa’da korkunç kaza; 3 ölü Manisa’nın Salihli ilçesinde otomobilin, iş makinesine çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yanarak öldü. Kazada ölenlerin isimlerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Kaza: E96 karayolu Durasıllı Mahallesi mevkiinde gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Salihli yönünden, Kula yönüne gitmekte olan, sürücüsü ve kimliği tespit edilemeyen 45 NV 080 plakalı otomobil, yol çalışması nedeniyle trafiğe kapalı yoldaki Karayollarına ait Asfalt Serme Makinesi Finişere arkadan çarptı. Kaza sonrası çarpmanın etkisi ile otomobil alev topuna dönerken, yanan otomobili ise ihbar üzerine olay gelen Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli İtfaiye Amirliği ekipleri söndürdü. Hurda yığınına dönen otomobilde bulunan 3 kişi ise feci şekilde yanarak can verdi. Ölen 3 kişinin kimlikleri belirlenmeye çalışılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Vagonun üzerinde fotoğraf çektirirken akıma kapılan liseli Ebru kurtarılamadı
Vagonun üzerinde fotoğraf çektirirken akıma kapılan liseli Ebru kurtarılamadı Eskişehir'de fotoğraf çektirmek için çıktığı yük treni vagonunun üzerinde 30 bin voltluk elektrik akımına kapılarak ağır yaralanan 16 yaşındaki Ebru Demir kurtarılamadı.
11.09.2019 Yaşam
Lastik değiştirirken feci şekilde can verdi
Lastik değiştirirken feci şekilde can verdi Eskişehir'de lastik değiştirdiği sırada kamyonun çarpması sonucunda minibüsle TIR arasında sıkışan TIR şoförü 53 yaşındaki Reşit Genç feci şekilde can verdi. Olay Eskişehir-Bozüyük karayolunun 10'uncu kilometresindeki Satılmışoğlu köyü kavşağında meydana geldi. Reşit Genç, seyir halindeyken kullandığı TIR'ın, lastiklerinden birinin patlaması üzerine aracını yolun sağına park etti. Genç'in yardım için çağırdığı lastik tamircisi Murat Özyılmaz minibüsüyle TIR'ın bulunduğu yere geldi. TIR şoförü Raşit Genç lastik değiştirmeye yardım ettiği sırada Selamet Çelik yönetimindeki kamyon, park halinde duran lastik tamircine ait minibüse ve ardından da TIR'a yandan çarptı. Minibüs ile TIR arasında sıkışan Reşit Genç olay yerinde öldü. Lastik tamircisi Murat Özyılmaz'a ise şans eseri yara almadan kurtuldu. Olayın ardından kamyon şoförü Selamet Çelik gözaltına alındı.
11.09.2019 Haberler
Yem karma makinesi kapağının altında kalarak can verdi
Yem karma makinesi kapağının altında kalarak can verdi AKSARAY'da 18 yaşındaki Hasan Hüseyin Başer, yem karma makinesi kapağının üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
11.09.2019 Yaşam
Asansör kapısına sıkışıp can verdi (+18)
Asansör kapısına sıkışıp can verdi (+18) Tasması asansör kapısına sıkışan zavallı köpek feci şekilde can verdi.
11.09.2019 İlginç Videolar
Adana’da korkunç olay: 3 işçi yanarak can verdi
Adana’da korkunç olay: 3 işçi yanarak can verdi Adana’nın Karaisalı ilçesinde 3 tarım işçisi kaldıkları konteynerde çıkan yangında yanarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Kırıklar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, tarım işçileri Derviş Yılmaz, Cafer Tayyar ve ismi belirlenemeyen bir kişi, tarlada çalıştıktan sonra akşam sobayı yakıp yattı. Bir süre sonra ise sobadan sıçrayan közden dolayı konteynerde yangın çıktı. Yangın kısa sürede bütün konteyneri sararken, 3 kişi feci şekilde yanarak hayatını kaybetti. Sabaha karşı olay yerine gelen tarla sahibi çevredeki ağaçlara da sıçrayan yangını görünce itfaiye çağırdı. Ekipler, yangını söndürüp soğutma çalışması yaptığı sırada olay yerinde 3 ceset bulundu. Cesetler adeta küle döndüğü için 2 kişinin insan, diğerinin bir hayvana ait olabileceği değerlendirildi. Tarla sahibi de tarlasında iki kişinin çalıştığını söylediğinde bu ihtimal arttı. Cesetler adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Yanan üçüncü cesedin insan olduğu anlaşıldı. Ancak 3. şahsın kimliği henüz belirlenemezken bu şahsın arkadaşlarına yardım etmeye gelen başka bir tarım işçisi olması ihtimali üzerinde duruluyor. Cesetlerin hangi isme ait olduğu ailelerden alınan DNA örneklerinden sonra ortaya çıkacak. Olayla ilgili jandarmanın incelemesi devam ediyor.
11.09.2019 Haberler
Küçük çocuk dolabın altında can verdi
Küçük çocuk dolabın altında can verdi Çin’de meydana gelen olayda, marketten atıldığı öğrenilen soyunma dolabı, bir kadınla yanındaki çocuğun üzerine devrildi. Aldığı darbeyle yere düşen kadın dolabın altında kalmaktan kurtulurken, 6 yaşındaki çocuk onun kadar şanslı değildi. Dolabın altında kalan talihsiz çocuk hayatını kaybederken korkunç kaza güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
11.09.2019 Haberler
Kamyonun altında can verdi
Kamyonun altında can verdi Çin’de bir bisikletli, yanında seyrettiği kamyonun önüne geçince hayatından oldu. Kamyon sürücüsünün fark etmediği şahıs, bir anda aracın altında kaldı. Önce ön lastikleriyle adamın üstünden geçen kamyon, ardından arka lastikleri şahsın vücudu üzerine gelecek şekilde durdu. Kamyon sürücüsü durumun farkına vardığında ise artık çok geçti. Adam hayatını kaybetmişti.
11.09.2019 Haberler
İmha etmeye çalıştığı bomba patladı (+18)
İmha etmeye çalıştığı bomba patladı (+18) Irak’ın Ramadi kentinde bir asker, etkisiz hale getirmeye çalıştığı bombanın patlaması sonucu öldü. O dehşet anlarıysa saniye saniye amatör kameraya yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Feci şekilde can verdi!
Feci şekilde can verdi! NİĞDE'de odalarında çakmakla oynarken yangın çıkaran çocuklardan 1.5 yaşındaki Hilal Özçelik yanarak yaşamını yitirirken, 3 yaşındaki Mert Özçelik ise annesi tarafından baygın halde kurtarıldı. Alevler nedeniyle ikinci kez odaya giremeyen acılı anne ile oğlu hastanede tedaviye alındı.
11.09.2019 Yaşam
Başkanın korumaları böyle can verdi
Başkanın korumaları böyle can verdi Sri Lanka Devlet Başkanı Maithripala Sirisena'nın yakın korumalarını taşıyan araç hatalı solama nedeniyle karşıdan gelen otobüsle çarpıştı. Araç, solamaya çalıştığı otobüs arasında kalarak paramparça olurken, devlet başkanının konvoyuna eşlik eden dört yakın koruma feci şekilde can verdi. Sri Lanka'nın Minuwangoda kenti yakınlarında meydana gelen korkunç kaza yoldaki güvenlik kameralarına işte böyle yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Motosiketli kız otobüsün altında can verdi
Motosiketli kız otobüsün altında can verdi Motosikletli kızın bir anlık dalgınlığı hayatına mal oldu. Japonya’da farkında olmadan otobüse fazla yanaşan motosiklet, temas sonucu bir anda kontrolden çıktı. Motosiklet devrilirken, kadın sürücü ise otobüsün altında kalarak feci şekilde can verdi. Tüm dehşet anları ise arkadan gelen bir aracın yol kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Haberler
Tankerin altında dinlenen işçi feci şekilde can verdi
Tankerin altında dinlenen işçi feci şekilde can verdi Muğla’nın Seydikemer ilçesinde karayolunda refüj sulaması yapan işçi, dinlenmek için girdiği su tankerinin üzerinden geçmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Seydikemer’e bağlı Zorlar Mahallesi çevre yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı taşeron firmada orta refüj sulama aracı olarak kullanılan İsmail Kocatepe (55) idaresindeki 07 GFN 48 plakalı su tankeri, Seydikemer-Fethiye karayolunun 17’inci kilometresine geldiğinde birkaç dakikalığına mola verdi. Aracın arka kısmında hortumla sulama yapan İsmail Çatal (51), tuvalete gitmek için görevini yanındaki arkadaşına devir etti. Tuvalet ihtiyacını gideren İsmail Çatal, kısa sürede geri dönerek serinlemek için park halindeki kamyonun altına girdi. Çatal’ın geri döndüğünü fark etmeyen tanker sürücü, sulamaya devam etmek için aracını hareket ettirdi. Bu sırada bir şeyin üzerinden geçtiğini anlayan sürücü, geri gelerek aracını durdurdu. Aşağıya indiğinde mesai arkadaşını kanlar içinde gören İsmail Kocatepe, polis ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, başı tekerin altında ezilen Çatal’ın hayatını kaybettiğini belirledi. BABASINA SARILMAK İSTEDİ Acı haberi alan İsmail Çatal’ın oğlu Önder Çatal, motosikletiyle olay yerine geldi. Babasının cansız bedenine sarılmak isteyen acılı evlat, polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirildi. Kazada hayatını kaybeden evli ve 2 çocuk babası İsmail Çatal’ın cenazesi Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Beton mikseri altında can verdi!
Beton mikseri altında can verdi! MUĞLA’nın Fethiye İlçesi’nde eşi 27 yaşındaki Engin Gaznevi’nin kullandığı motosikletin beton mikserinin altına girmesiyle ezilen 23 yaşındaki Şadiye Tuba Gaznevi ile karnındaki 6 aylık kız bebeği yaşamını yitirdi. Fethiye’nin Tuzla Mahallesi Esnaf Hastanesi Kavşağı’ndaki kaza dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. 48 JB 163 plakalı motosikletiyle Esnaf Hastanesi istikametinden kavşağa gelen özel güvenlik görevlisi Engin Gaznevi, arkasında oturan 6 aylık hamile eşi Şadiye Tuba Gaznevi ile kırmızı ışıkta beklemeye başladı. Yanlarında duran 38 yaşındaki Mehmet Görçüm’ün kullandığı 48 JB 776 plakalı beton mikseri, yeşil ışık yanınca hareket etti. Ovacık Köprüsü istikametine dönüş yapmaya çalışan mikser, yolun karşısına geçmek isteyen Gaznevi çiftinin motosikletine yandan çarptı. Devrilen motosiklet ve sürücüsü Engin Gaznevi’yi 4 metre sürükleyen beton mikseri, Şadiye Tuba Gaznevi’yi altına aldı. ANNE VE KARNINDAKİ BEBEK YAŞAMINI YİTİRDİ Mikserin sağ ön tekeri altında ezilen Gaznevi, Görçüm’üm mikseri geriye hareket ettirmesinin ardından tekerleğin altından çıkarıldı. Şadiye Tuba Gaznevi kanlar içinde kalırken, eşi kazayı yara almadan atlattı. Ağır yaralı Gaznevi, ambulansla 200 metre mesafedeki Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’ne götürülerek tedaviye alındı. 1 ve 5 yaşlarında 2 kız annesi Şadiye Tuba Gaznevi, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Gaznevi’nin ölümünün ardından karnındaki 6 aylık kız bebeği ameliyatla alındı. Ancak yoğun bakım ünitesine bağlanan bebek de kısa süre sonra yaşamını yitirdi. GÜÇLÜKLE SAKİNLEŞTİRİLDİ Hastanenin acil girişinde telaş içinde eşinden ve bebeğinden haber bekleyen Engin Gaznevi, acı haberi alınca gözyaşlarına boğuldu. Gaznevi, yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi. Hastaneye gelen Fethiye Cumhuriyet Savcısı anne ve bebeğin ölüm nedenine ilişkin ayrı ayrı inceleme başlattı. Gaznevi ve bebeğinin cesedi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
11.09.2019 Haberler
Yol güvenliği alırken canından oldu!
Yol güvenliği alırken canından oldu! Başkent’te, Ankara Büyük Şehir Belediyesi’nin asfalt çalışması sırasında, trafiğin güvenli bir şekilde akması için duba yerleştiren belediye işçisine bir otomobilin sürücüsü çarptıktan sonra kaza yerinden kaçtı. Kaza sonucu, belediye işçisi, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza, saat 02.30 sıralarında Yenimahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Büyük Şehir Belediyesi ekipleri İstanbul Yolu Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde asfalt çalışması yapıyordu. Çalışmalar sırasında, trafiğin güvenli bir şekilde akmasını sağlamak için yola duba yerleştiren belediye işçisi Selahattin Şen’e henüz sürücüsünün ismi bilinmeyen beyaz bir otomobil çarptı. Şen ‘e çarpan beyaz otomobilin sürücüsü, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Kazaya tanık olan Şen’in arkadaşları, ilk anda beyaz otomobilin arkadaşlarına değil de, yolda bulunan dubalara çarptığını zannetti. Kaza yerine gittiklerinde gerçeği fark eden Şen’in arkadaşları, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şen’e müdahalede bulundu. Sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından, Şen’in hayatını kaybettiği öğrenildi. Bunun üzerine, çağrılan olay yeri inceleme ekipleri, kaza alanında incelemelerde bulundu. Ekiplerin incelemesinin ardından, Şen’in cansız bedeni cenaze aracıyla Ankara Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Kaza sonrası yol, bir süre trafiğe kapatıldı. Şen’in ölüm haberi çalışma arkadaşlarını büyük bir üzüntüye boğdu. Polis ekipleri, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.
11.09.2019 Haberler
4 yaşındaki çocuk servis aracının altında kaldı!
4 yaşındaki çocuk servis aracının altında kaldı! Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi Bağlık Mahallesi’nde meydana gelen korkunç kazada öğrenci servisi altında kalan 4 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi. Kaza, Bağlık Mahallesi’nde Küme Evler Mevkii’ndeki köprüde meydana geldi. İddiaya göre Mehmet Ali Tektaş yönetimindeki 59 J 2180 plakalı servis aracı, bölgeden öğrenci aldıktan sonra ilçe merkezine doğru hareket etti. Bu sırada köprüde arabasıyla oynayan 4 yaşındaki Bulut Camgöz’ü fark edemeyen servis aracı küçük çocuğun üstünden geçti. Servis aracının tekerleğinin başının üstünden geçmesi sonucu feci şekilde can veren 4 yaşındaki Bulut’un ailesi ve yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi. BABASINI DA TRAFİK KAZASINDA KAYBETMİŞTİ Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan emniyet güçleri, servis sürücüsü Mehmet Ali Tektaş’ı gözaltına aldı. Küçük Bulut’un cansız bedeni Cumhuriyet Savcısı’nın ön incelemesinin ardından olay yerine gelen cenaze aracıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. 4 yaşındaki Bulut Camgöz’ün, 3 yıl önce babasını da bir trafik kazasında kaybettiği öğrenildi. Kaza nedeniyle sinir krizleri geçiren Bulut Camgöz’ün ailesi ve yakınları, kaza mahalinde bulunan servis aracının camını taşla kırdı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, "Çocuklarımız, oyun oynayabilecekleri bir park alanı olmadığı için yol ortasında oyun oynuyorlar. Araçlar buradan çok hızlı geçiyor. Bu yolun her iki tarafında kasis yapmak çok mu zordu?" ifadelerini kullandı. Küçük Bulut’tan geriye sadece oyuncak at arabası kaldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.
11.09.2019 Haberler
'Garip' olarak tanınan yaşlı adam otobüsün altında can verdi
'Garip' olarak tanınan yaşlı adam otobüsün altında can verdi Konya'da sokaklarda yaşayan ve halk arasında 'Garip' olarak tanınan yaşlı adam, otogarda geri giden yolcu otobüsünün altında kalarak öldü. Otobüs şoförü 31 yaşındaki Mustafa B., gözaltına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Elektrik çekmek için direğe çıktı, can verdi
Elektrik çekmek için direğe çıktı, can verdi Antalya’nın Korkuteli ilçesinde elektrik ustası yazlık evlerin bulunduğu sokaktaki direğe hat bağlamaya çalışırken elektrik çarpması sonucu öldü...
14.09.2008 Gündem

Benzer Haber Etiketleri