Can Yılmaz

Can Yılmaz

Son dakika Can Yılmaz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Can Yılmaz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Can Yılmaz haber sayfamızda...

Can Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.691 can yılmaz haberi bulunmuştur.
2 kişinin öldüğü olayın görgü tanıkları konuştu: Pisi pisine gitti
2 kişinin öldüğü olayın görgü tanıkları konuştu: Pisi pisine gitti Kağıthane'de, cadde ortasında tartışan çıkan iki arkadaş arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin yoldan geçen bir motokurye olduğu öğrenildi.
9.04.2024 Haberler
2 kişinin öldüğü olayın görgü tanıkları konuştu: Pisi pisine gitti
2 kişinin öldüğü olayın görgü tanıkları konuştu: Pisi pisine gitti Kağıthane'de, cadde ortasında tartışan çıkan iki arkadaş arasında yaşanan silahlı çatışmada 2 kişi öldü, 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Ölenlerden birinin yoldan geçen bir motokurye olduğu öğrenildi.
9.04.2024 Gündem
Hakikat sonrası çıkış yolu sanatta
Hakikat sonrası çıkış yolu sanatta Galeri MERKUR’ün yeni sergisi “De Fakto”, kültürel üretimin bugüne ve geleceğe nasıl yön vereceğini sorguluyor ve hakikat-sonrası denilen küresel düzende düşünsel, zihinsel ve ruhsal durumu değerlendiriyor.
11.03.2024 Kültür Sanat
Zafer Algöz'ün acı günü... Annesini son yolculuğuna uğurladı
Zafer Algöz'ün acı günü... Annesini son yolculuğuna uğurladı Ünlü oyuncu Zafer Algöz'ün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden annesi Güner Algöz (83), Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde toprağa verildi.
9.03.2024 Cadde
Can Uzun'un babası Özcan Uzun konuştu: Rudi Völler ilk kez bir oyuncunun evine kadar gitti!
Can Uzun'un babası Özcan Uzun konuştu: Rudi Völler ilk kez bir oyuncunun evine kadar gitti! Almanların yoğun takibine, ilgisine rağmen milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Can Yılmaz Uzun'un babası Özcan Uzun açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Milli Takım
Türk futbolunda 'altın' jenerasyon! Arda Güler, Kenan Yıldız...
Türk futbolunda 'altın' jenerasyon! Arda Güler, Kenan Yıldız... Kenan Yıldız, Arda Güler, Semih Kılıçsoy, Ali Turap Bülbül gibi genç yetenekler, bugün futbol piyasasının manşetlerinde... Hepsinin ortak özelliği, U16 Milli Takımı’ndan itibaren birlikte görev almaları ve 2005 jenerasyonu olmaları... Teknik adam da, şu an U19’un başında bulunan Soykan Başar.
13.01.2024 Futbol
Levent Sürme tercihini yaptı! Ümit Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı
Levent Sürme tercihini yaptı! Ümit Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı 2025 UEFA Avrupa U21 Şampiyonası'nın elemelerinde San Marino ve Letonya ile karşı karşıya gelecek Ümit Milli Takım'ın aday kadrosu belli oldu.
6.10.2023 Futbol
Kadıköy'de kontrolden çıkan otomobil duran araçlara çarptı: 2 yaralı
Kadıköy'de kontrolden çıkan otomobil duran araçlara çarptı: 2 yaralı Kadıköy'de aşırı hız yapan bir araç park halindeki iki araca çarparak durabildi. Kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken, 2 kişi de yaralandı.
25.09.2023 Gündem
Hatay’ın Yeniden İhyası
Hatay’ın Yeniden İhyası Türkiye Tasarım Vakfı, Kültür ve Turizm Bakanlığı öncülüğünde Bilim Kurulu iş birliğiyle yürütülen ve depremden etkilenen Hatay’ın tarihi merkezinin yeniden hayat bulmasını, kültürel mirasını ve kent kimliğinin korunmasını amaçlayan Antakya Tarihi Kent Merkezi Koruma Amaçlı Planlama Çalışmaları’nı sorumlu bir STK bilinciyle koordine edecek.
27.08.2023 Mimarlık
Bir günde 30 milyon kullanıcı
Bir günde 30 milyon kullanıcı Facebook’un sahibi Meta’nın sosyal medya platformu Threads, çarşamba gecesi bir patlama ile çıkış yaptı. Twitter’a rakip olarak sunulan Threads’in kullanıcı sayısı bir günde 30 milyonu geçti. Çok sayıda politikacı ve ünlü isim Threads’te ilk mesajlarını paylaştı.
7.07.2023 Dünya
Turizm cenneti Bozcaada'da Akvaryum Koyu'na giriş ücreti krizi!
Turizm cenneti Bozcaada'da Akvaryum Koyu'na giriş ücreti krizi! Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesinde dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nda 2 kez yaşanan kapı krizinin ardından bu kez de arsa sahibi tarafından bariyer konarak, koya girmek isteyen tatilcilerden 150 TL ücret alınması krizi yaşandı. Tarla sahibinin tatilcilerden, 150 TL giriş ücreti alması tepki çekerken, Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz’dan açıklama geldi.
28.06.2023 Gündem
bizz@kampüs’te 790 takım yarıştı
bizz@kampüs’te 790 takım yarıştı Üniversitelerin 3., 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerinin yarıştığı ‘bizz@kampüs’te, “InnoTeam” takımı “Ülker Dankek” için hazırladığı projeyle birinciliğe layık görüldü. 115 farklı üniversiteden 790 takım ve 1800’den fazla öğrencinin başvurduğu yarışmada, ilk 3’e giren takımlar toplam 127 bin 500 TL ödül ve uzun süreli staj yapma hakkı kazandı.
25.05.2023 Eğitim
6 kez bıçakladı, mahkemede büyük şok! 'Eşimi çok seviyorum'
6 kez bıçakladı, mahkemede büyük şok! 'Eşimi çok seviyorum' Bursa’da, ayrı yaşadığı eşi Yüce Can Yılmaz'ı (39) dövüp, karın ve kalça bölgesinden 6 bıçak darbesiyle yaralayan Kenan Yılmaz'ın (42) yargılandığı davada karar çıktı. Duruşmada eşini kendisine hakaret ettiğini söyleyerek, "Eşimi hala çok seviyorum" dedi.
18.05.2023 Gündem
Bozcaada'ya Ramazan Bayramı'nda yüzde 100 doluluk bekleniyor
Bozcaada'ya Ramazan Bayramı'nda yüzde 100 doluluk bekleniyor Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesine, 3 günlük Ramazan Bayramı tatilinde konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde 100'e ulaşması bekleniyor.
17.04.2023 Haberler
Bozcaada'ya Ramazan Bayramı'nda yüzde 100 doluluk bekleniyor
Bozcaada'ya Ramazan Bayramı'nda yüzde 100 doluluk bekleniyor Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki turizm cenneti Bozcaada ilçesine, 3 günlük Ramazan Bayramı tatilinde konaklama tesislerinde doluluk oranının yüzde 100'e ulaşması bekleniyor.
17.04.2023 Ekonomi
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
100 milyon dolarlık değerlemeyle yatırım
100 milyon dolarlık değerlemeyle yatırım Finansal teknolojilerde (Fintek) kararlı adımlar atmayı sürdüren Hopi, Param ile bir ortaklık hayata geçirdi.
8.04.2023 Kobi
Hopi’ye Param’dan 100 milyon dolar değerleme ile yatırım
Hopi’ye Param’dan 100 milyon dolar değerleme ile yatırım Stratejik büyüme alanı olarak belirlediği finansal teknolojilerde (Fintek) kararlı adımlar atmayı sürdüren Hopi, Param ile önemli bir ortaklığı hayata geçirdi.
7.04.2023 Teknoloji
‘Acıların en büyüğü evladını kaybetmek’
‘Acıların en büyüğü evladını kaybetmek’ 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin merkezi Kahramanmaraş’taki Kapıçam Mezarlığı’nda şimdiye kadar 5 bin vatandaş defnedildi. Oğluyla gelinini kaybeden bir öğretmen de acısını anlattı.
16.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş acısını toprağa gömüyor
Kahramanmaraş acısını toprağa gömüyor Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerde enkaz altında hayatını kaybeden vatandaşlar Kapıçam Mezarlığı’na defnediliyor. Sıralı mezarların başında gözyaşı döken ailelerin görüntüsü yürek burkuyor.
15.02.2023 Gündem
İlk depremden kurtulan 3 kişilik aile, ikincisinde enkaz altında kaldı
İlk depremden kurtulan 3 kişilik aile, ikincisinde enkaz altında kaldı Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya'da, ilk depremden kurtulan 3 kişilik aile, eşya almak için girdikleri evde ikinci depremde göçük altında kaldı. Bir binanın enkazında yapılan aramada ise siyahi bir genç, 59 saat sonra sağ çıkarıldı.
8.02.2023 Gündem
Ayrı yaşadığı eşini 6 yerinden bıçakladı! 'Eve çağırdım, geldiğinde vurdum'
Ayrı yaşadığı eşini 6 yerinden bıçakladı! 'Eve çağırdım, geldiğinde vurdum' Bursa’da Yüce Can Yılmaz (39), bir süredir ayrı yaşadığı, 3 yıllık eşi Kenan Yılmaz (42) tarafından 6 yerinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan 1 çocuk annesinin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.
17.01.2023 Gündem
Gazeteci Güngör Arslan cinayetinde yeni gelişme
Gazeteci Güngör Arslan cinayetinde yeni gelişme Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, yerel internet haber sitesinin sahibi, gazeteci Güngör Arslan'ın öldürülmesiyle ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde; olayı gerçekleştiren Ramazan Özkan’ın, elindeki tabancayla ateş açtığı ve gazete binasından kaçtığı anlar yer aldı.
13.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Can Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.