Canavar

Canavar

Son dakika canavar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan canavar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan canavar haber sayfamızda...

Canavar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.303 canavar haberi bulunmuştur.
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya
'Taş Kağıt Makas' nefes kesti! Rıza ve Fecir karşı karşıya Kanal D’nin, sevilen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu', aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un hem babası hem de kendisi için sürdürdüğü adalet savaşında dengeler sürekli değişirken; heyecanın bir an bile dinmediği 7’nci bölüm izleyicilerin beğenisini topladı.
18.04.2024 Cadde
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı'
Sydney'deki AVM'de 6 kişiyi öldüren saldırgan 'özellikle kadınları hedef aldı' Avustralya’da polis, Sydney'deki bir alışveriş merkezinde düzenlediği bıçaklı saldırıda altı kişiyi öldüren saldırganın doğrudan kadınları hedef aldığının net olduğunu açıkladı.
15.04.2024 Dünya
AK Parti teşkilatları kendi aralarında bayramlaştı
AK Parti teşkilatları kendi aralarında bayramlaştı Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde AK Parti teşkilatları kendi aralarında bayramlaştı.
11.04.2024 Gündem
'Şeytani canavar' eşinin cesedini 224 parçaya bölüp, nehre attı!
'Şeytani canavar' eşinin cesedini 224 parçaya bölüp, nehre attı! Sırra kadem basan zavallı kadın için evde arama yapılırken polislere, 'yatağın altında saklanabiliyor olabileceğini' söyleyerek şaka dahi yaptı. İnternette son aradığı ise 'eşim ölürse ne gibi faydalar elde edebilirim?' ve 'tanrı cinayeti affeder mi?' oldu. En sonunda, genç kadının barbarca hayattan koparıldığı ortaya çıktı.
9.04.2024 Dünya
Vedat Muriqi'den şaşırtan Fenerbahçe itirafı: Şans olduğuna inandım!
Vedat Muriqi'den şaşırtan Fenerbahçe itirafı: Şans olduğuna inandım! Mallorca'nın Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu Mallorca'ya transferine kadar yaşanan süreci ve Türkiye günlerini anlattı. Muriqi, Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olduğu sezon Türkiye'de gösterdiği performansa dair önemli ifadeler kullandı.
6.04.2024 İspanya La Liga
Acı çekme eşiği yüksekler için
Acı çekme eşiği yüksekler için Dev Patel de oyunculuktan yönetmenliğe geçenler kervanına katıldı. İlk uzun metrajlı filmi “Monkey Man/Maymun Adam”da “John Wick” serisini anımsatan bir aksiyona imza atıyor.
5.04.2024 Kültür Sanat
“Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu yok”
“Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız, başka yolu yok” Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, “Erdoğan’ın liderliğinde ekonomi yönetiminin ortaya koyduğu politikaların olumlu sonuçlarını yılın ikinci yarısından itibaren daha net göreceğimize inanıyoruz. Enflasyonla mücadelede başarıya ulaşacağız. Başka yolu yok” dedi.
29.03.2024 Ekonomi
Bakan Koca: Yoğun bakımda 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil
Bakan Koca: Yoğun bakımda 2 ay önceki yoğunluk söz konusu değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bayrampaşa’da vatandaşlarla biraraya geldi. Koca, Bayrampaşa Devlet Hastanesi ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. MHRS sistemi üzerinden randevu almasına rağmen, randevusuna gelmeyen vatandaşlarla ilgili soruya yanıt veren Koca, "Gelecek aydan itibaren özellikle randevusunu alıp gelmeme durumuna karşı birtakım çalışmalar yaptık bunu aşama aşama sorunu çözene kadar devam edeceğimizi söylemek istiyorum.ö dedi. Bakan Koca, Bayrampaşa’ya açılacak 3.basamak yeni nesil hastane ile ilgili detayları ve yoğun bakım doluluk verilerini de açıkladı.
22.03.2024 Gündem
7 kadınla 25 milyon liralık mantı fabrikası kurdu! 'Bir torba una muhtaçtık, veresiye aldık'
7 kadınla 25 milyon liralık mantı fabrikası kurdu! 'Bir torba una muhtaçtık, veresiye aldık' Eğitim hayatına devam etmesine izin verilmeyen kız çocukları, 16 yaşlarına geldiklerinde evlendiriliyorlardı. Havva Özata da onlardan biriydi. Ancak içinde bitmek tükenmek bilmeyen okuma ve çalışma hayatına dâhil olma isteğini hiçbir şey söndüremedi. Önce hayalini kurduğu okulunu bitirdi, sonrasında en iyi bildiği işi yaparak girdiği iş hayatında, bugün 7 kadınla fabrika kuracak kadar ustalaştı.
8.03.2024 Yaşam
Biden ve Trump aynı gün içinde Meksika sınırını ziyaret etti
Biden ve Trump aynı gün içinde Meksika sınırını ziyaret etti ABD Başkanı Joe Biden ve eski ABD Başkanı Donald Trump, Teksas'ın farklı bölgelerinde Meksika sınırını ziyaret etti. Biden yeni sınır güvenliği yasa tasarısını Senato’dan geçirmek için Cumhuriyetçilerden destek isterken, Trump ise yaşanan kaçak göçmen krizini “Joe Biden istilası” olarak niteledi.
1.03.2024 Dünya
Bakan Göktaş: Toplumu bütün kılan yapımların ekranlarda yer almasını istiyoruz
Bakan Göktaş: Toplumu bütün kılan yapımların ekranlarda yer almasını istiyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Dördüncü Medya Buluşması’nda yaptığı konuşma açıklamalarda bulundu.
29.02.2024 Gündem
Antalya'da kan donduran olay! Ördek avlamaya gitti, ceset buldu
Antalya'da kan donduran olay! Ördek avlamaya gitti, ceset buldu Antalya'da arkadaşı İsmail Oran (27) tarafından öldürülen Tuncay Okudan'ın (34) cesedini ördek avlamaya giden avcının köpeği bulurken olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
Yer bu sefer Siirt! Metrelerce uzunluktaki yılan dehşete düşürdü
Yer bu sefer Siirt! Metrelerce uzunluktaki yılan dehşete düşürdü Siirt'te son günlerde yaşanan bahar sıcaklıklarıyla birlikte yuvasından çıkan 1 metre uzunluğunda yılan görüldü.
19.02.2024 Gündem
Sivas'ta 'canavar' olarak adlandırılan kurt görüntülendi
Sivas'ta 'canavar' olarak adlandırılan kurt görüntülendi İç Anadolu Bölgesi'nde 'canavar' olarak adlandırılan kurt, Sivas'ta görüntülendi.
19.02.2024 Haberler
Sivas'ta 'canavar' olarak adlandırılan kurt görüntülendi
Sivas'ta 'canavar' olarak adlandırılan kurt görüntülendi İç Anadolu Bölgesi'nde 'canavar' olarak adlandırılan kurt, Sivas'ta görüntülendi.
19.02.2024 Gündem
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı
Ünlü isimler ölüm yıl dönümünde Aysel Gürel'i andı Türk müziğinin unutulmaz söz yazarlarından Aysel Gürel'in, vefatının üzerinden 16 yıl geçti. Ünlü isimler, 17 Şubat 2008'de 79 yaşındayken hayatını kaybeden Gürel'i andı.
19.02.2024 Cadde
Delici dişleriyle yüzünü parçaladı! Kurbanın nihai intikamı acı oldu: Kebap yapıp yediler
Delici dişleriyle yüzünü parçaladı! Kurbanın nihai intikamı acı oldu: Kebap yapıp yediler Baba-oğul ormanda avlanmaya gitmişti, Kana susayan ayı ormanın derinliklerinde bir anda karşılarında belirdi. Üzerlerine atılan vahşi hayvandan kurtulmaları hiç kolay olmayacaktı. Hayatta kalma mücadelesini nihai olarak kazanan ailenin intikamı acı oldu.
10.02.2024 Dünya
Zihinsel engelli öğrenciye öğretmen şiddeti: İşkence görmüş, dayak değil
Zihinsel engelli öğrenciye öğretmen şiddeti: İşkence görmüş, dayak değil Büyükçekmece'de faaliyet gösteren otizm spor okuluna giden zihinsel engelli bir öğrencinin, öğretmeni tarafından sopayla darbedildiği iddia edildi. Anne şikayetçi olurken öğretmenin, hakkında açılan soruşturmanın ardından tutuklandığı belirtildi.
8.02.2024 Haberler
Zihinsel engelli öğrenciye öğretmen şiddeti: İşkence görmüş, dayak değil
Zihinsel engelli öğrenciye öğretmen şiddeti: İşkence görmüş, dayak değil Büyükçekmece'de faaliyet gösteren otizm spor okuluna giden zihinsel engelli bir öğrencinin, öğretmeni tarafından sopayla darbedildiği iddia edildi. Anne şikayetçi olurken öğretmenin, hakkında açılan soruşturmanın ardından tutuklandığı belirtildi.
8.02.2024 Gündem
İsrail'in yargılandığı davada ilk perde! Netanyahu’nun askerlere yaptığı 'Amalek' alıntısı delil oldu
İsrail'in yargılandığı davada ilk perde! Netanyahu’nun askerlere yaptığı 'Amalek' alıntısı delil oldu Güney Afrika Cumhuriyeti’nin Gazze’de Filistin halkına soykırım yapmak ve Birleşmiş Milletlerin (BM) Soykırım Sözleşmesi’ni ihlal etmekle suçladığı İsrail aleyhinde açtığı soykırım davasının Uluslararası Adalet Divanında görülen ilk duruşması sona erdi. Netanyahu’nun İsrail askerlerine yaptığı “Amalek” alıntısı duruşmada delil olarak sunuldu.
11.01.2024 Dünya
Z ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Z Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Z ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Z Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerine kavuşacağı anı dört gözle bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerinde durduğu konulardan birisi de isimler. Erkek bebek bekleyen çiftler isimler ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerinin hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken zorlanıyorlar. Aileler keşfedilmemiş, nadir bulunan ve değişik isimleri tercih ediyor. Aileler ismin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. Z harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Z ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ş Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adaylarının en çok üzerine düştüğü konulardan bir tanesi de isimler. Cinsiyet öğrendikten sonra çiftler yakınlarından veya internet üzerinden konu ile ilgili fikir sahibi oluyor. Anne ve baba adayları bebeklerine isim vermede kararsızlık yaşıyor. Kız bebekleri için ebeveynler kulağa hoş gelmesinin yanı sıra anlamlarına da dikkat ediyor. İsim verme sürecinde genellikle kararsızlık yaşayan aileler kız bebeklerine modern, popüler, nadir bulunan, değişik ve keşfedilmemiş isimler vermek istiyor. Ş harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ş ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar
Takma İsimler 2024: İnstagram için Etkileyici, Tatlı, Güzel Takma Lakaplar Özellikle sanal dünyada ve sosyal ortamda sıkılıkla duyduğumuz terimlerden birisi de takma isimlerdir. Genellikle takın arkadaşlar ve kişinin kendi karakteri, görünüşü, kariyeri gibi özelliklerine uygun takma lakaplar verilir. Şaka amacıyla verilen takma isimler İnstagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında da kullanılmaktadır. Özellikle oyun sektöründe takma isimler tercih edilir. Oyuncular kendilerine uygun etkileyici, havalı ve en güzel ismi vermek isterler. İngilizce veya Türkçe fark etmeksizin lakaplar kişinin insanlarda oluşturduğu etkiye katkı sağlamaktadır. İnstagram için etkileyici, tatlı, güzel takma lakaplar arıyorsanız “Takma İsimler” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Yaşam
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri
Klan İsimleri 2024: En İyi, Türkçe, İngilizce, Şekilli, Yaratıcı, Oyun Klan ve Team İsimleri Tablet, cep telefonları ve bilgisayarlar iş ve özel yaşamın dışında oyun oynamak için de kullanılıyor. Popüler oyunlar arasında yer alan PUBG, Valorant, CS GO tarzı oyunlar için klan isimleri ve oyun nickleri büyük önem taşıyor. Klan isimlerinin bu denli önem arz etmesinin nedenleri arasında oyuncunun klanına olan bağlılığını simgeliyor. Klan isimleri seçerken bu yüzden dikkat edilmesi gerekiyor. Oyun oynarken klanlara şekilli, Türkçe, İngilizce ve kısa isimler verme imkanı bulunuyor. Takım arkadaşlarınızla birlikte seçebileceğiniz bu klan isimleri oyunda akılda kalıcı olmanızı da sağlıyor. En iyi, Türkçe, İngilizce, şekilli, kısa klan ve takım isimleri için “Klan İsimleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
'Canavarın' en net fotoğrafı! 150 milyon yıllık üçüncü göz ortaya çıktı
'Canavarın' en net fotoğrafı! 150 milyon yıllık üçüncü göz ortaya çıktı İngiltere'nin güneyindeki Dorset'in Jurassic Sahili'ndeki kayalıklarından devasa bir deniz canavarının kafatası çıkarıldı. Canavarla ilgili yapılan keşif ise dünya basınında yankı uyandırdı.
11.12.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Canavar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.