Canlı Hayvan

Canlı Hayvan

Son dakika canlı hayvan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan canlı hayvan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan canlı hayvan haber sayfamızda...

Canlı Hayvan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.821 canlı hayvan haberi bulunmuştur.
Zolan’dan çiftçilere makine desteği
Zolan’dan çiftçilere makine desteği Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından çiftçilerin kullanımına sunulmak üzere Buldan Ziraat Odası’na beş adet tarımsal makine teslim edildi.
30.03.2024 Ege
16 yaşındaki genç tüfeği göstermek isterken arkadaşını öldürdü
16 yaşındaki genç tüfeği göstermek isterken arkadaşını öldürdü Manisa’da 16 yaşındaki M.E.U., göstermek isterken ateş alan av tüfeği ile arkadaşı Serhat Arslan'ı (21) öldürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
28.03.2024 Gündem
Kahramanmaraş'ta konteyner yanarak küle döndü
Kahramanmaraş'ta konteyner yanarak küle döndü Kahramanmaraş’ta inşaat işçilerinin kaldığı konteyner bir anda alev aldı ve küle döndü.
24.03.2024 Gündem
Canlı hayvan yüklü TIR yan yattı
Canlı hayvan yüklü TIR yan yattı Mersin'de içerisinde canlı hayvan dolu olan TIR, şoförün hakimiyeti kaybetmesi sonucu devrildi. Araç içerisindeki hayvanların bazıları telef oldu.
24.03.2024 Gündem
Gazze ve Sudan'de kıtlık riski: Resmen kıtlık ilan edilmesi nedir ve ne zaman bu yola başvurulur?
Gazze ve Sudan'de kıtlık riski: Resmen kıtlık ilan edilmesi nedir ve ne zaman bu yola başvurulur? Gazze'de yiyecek bulamayan milyonlarca kişi kıtlığın eşiğinde. Birleşmiş Milletler (BM) ayrıca, Sudan'da süren savaşın da dünyanın en büyük açlık krizini tetikleyebileceğini söylüyor.
21.03.2024 Dünya
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir!
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir! Almanya Helmholtz Doku Mühendisliği Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Ali Ertürk, dünyada ses getiren biyoteknoloji çalışmalarını gerçekleştirdiği laboratuvarlarının kapısını DHA'ya açtı.
18.02.2024 Haberler
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir!
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir! Almanya Helmholtz Doku Mühendisliği Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Ali Ertürk, dünyada ses getiren biyoteknoloji çalışmalarını gerçekleştirdiği laboratuvarlarının kapısını DHA'ya açtı.
18.02.2024 Gündem
Denizli'de küçükbaş hayvanlara karantina! Çiçek hastalığı alarmı
Denizli'de küçükbaş hayvanlara karantina! Çiçek hastalığı alarmı Denizli'nin Acıpayam ilçesinde koyun ve keçilerde çiçek hastalığı tespit edilmesi üzerine kırsal bölgedeki 11 mahalle karantinaya alındı. Ayrıca Acıpayam Canlı Hayvan Pazarı da küçükbaş hayvanlara kapatıldı.
29.01.2024 Gündem
‘Şap’a karşı baskın aşılama
‘Şap’a karşı baskın aşılama Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, hayvan hastalıklarıyla mücadele kapsamında, şap hastalığına karşı her yıl rutin olarak 2 doz uygulanan aşı sayısını bu yıl ilk kez 3’e çıkardıklarını belirterek “İlk dozu, baskın aşılama programımız kapsamında 29 Ocak - 31 Mart 2024 tarihlerinde üreticilerimizden aşı bedeli almadan uygulayacağız” dedi.
29.01.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı'dan 'şap hastalığı' ile ilgili açıklama
Bakan Yumaklı'dan 'şap hastalığı' ile ilgili açıklama Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, şap hastalığına ilişkin, “Önceki yıllarda rutin olarak 2 doz uyguladığımız aşı sayısını bu yıl ilk kez 3’e çıkaracak ve ilk dozu 29 Ocak-31 Mart 2024 tarihlerinde üreticilerimizden aşı bedeli almadan uygulayacağız” dedi.
28.01.2024 Ekonomi
"Yusufeli Barajı'nda 3. ünite bu ay içinde faal olacak"
"Yusufeli Barajı'nda 3. ünite bu ay içinde faal olacak" Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Yusufeli Barajı’nda son testlerin yapıldığını, elektrik üretim kısmının Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına devredilmek üzere olduğunu belirterek, "5 Ocak 2024 tarihi itibariyle doluk oranı yüzde 73'e ulaştı. 191 metre ve 1,5 milyar metreküplük su depolandı. Bugün itibariyle enerji üretimi için 3 adet türbinden ikisini faal hale getirdik. 3 üniteden son ünitenin de ocak ayı içinde faal hale getirmeyi hedefliyoruz. Enerji üretimine tam kapasite geçmiş olacak" dedi.
22.01.2024 Ekonomi
2023 bilançosu netleşti! Kaçakçılara göz açtırılmadı
2023 bilançosu netleşti! Kaçakçılara göz açtırılmadı Geçen yıl sınırda kaçak tütün, sigara, tütün ürünleri ve alkollü içki yakalamalarının toplam değeri 1 milyar TL’yi aşarken, yaklaşık 800 milyon TL’lik vergi kaybı ortaya çıktı. Öte yandan 2023 yılında 3.2 milyar TL değerinde kaçak elektronik eşya da yakalandı.
9.01.2024 Ekonomi
'Deprem bölgesinde 909 milyon TL bütçeli hayvan dağıtımı yaptık'
'Deprem bölgesinde 909 milyon TL bütçeli hayvan dağıtımı yaptık' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, deprem bölgesindeki yetiştiricilere toplam 909 milyon TL bütçeli canlı hayvan dağıtımı yaptıklarını belirtti.
6.01.2024 Ekonomi
Sakatat fiyatları eti solladı
Sakatat fiyatları eti solladı Türkiye Kasaplar Federasyonu Genel Başkanı Osman Yardımcı, sakatatın kilo fiyatının, etin kilo fiyatını geçtiğini belirterek, “1 kilo kuzu ciğer, 1 kilo kuzu etin fiyatını geçti. Eskiden yüzüne bakılmazdı sakatatın, şimdilerde etten pahalı" dedi.
6.01.2024 Ekonomi
Polis servisine bombalı saldırıda yeni gelişme
Polis servisine bombalı saldırıda yeni gelişme Diyarbakır'da geçen yıl çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracına yapılan bombalı saldırının failleri olduğu tespit edilen 7 kişiden 3'ü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
26.11.2023 Gündem
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
DİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İ L A NDİYARBAKIR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN 08...
16.11.2023 Resmi İlanlar
18,8 milyarlık operasyon! Bakan Bolat ayrıntıları paylaştı
18,8 milyarlık operasyon! Bakan Bolat ayrıntıları paylaştı Ticaret Bakanı Ömer Bolat, yılın ilk 10 ayında yasa dışı ticaretle mücadelede 18,8 milyar liralık kaçak eşya ve uyuşturucu maddeye el konulduğunu açıkladı.
23.10.2023 Gündem
Tarım, gıda ve içecek sektöründen 12,23 milyar dolarlık ihracat
Tarım, gıda ve içecek sektöründen 12,23 milyar dolarlık ihracat Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) 6 aylık dış ticaret verilerini açıkladı. Türkiye’nin tarım, gıda ve içecek sektörü bu yılın ilk 6 ayında 12,23 milyar dolar ihracat, 12,46 milyar dolar ithalat yaptı.
7.08.2023 Ekonomi
Kurbanlık danaya girenlere sosis teslim edilmişti! Günlerce konuşulan skandalda yeni gelişme
Kurbanlık danaya girenlere sosis teslim edilmişti! Günlerce konuşulan skandalda yeni gelişme Bursa'da, işlettikleri et restoranından büyükbaş kurban hissesi alanlara, bozuk kıyma ve et ile salam dağıtıldığı iddiasıyla tutuklanan baba ve oğul ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
7.08.2023 Gündem
Depremin yaraları sarılmaya devam ediyor! Bakanlık çiftçilere yapılan destek miktarını açıkadı
Depremin yaraları sarılmaya devam ediyor! Bakanlık çiftçilere yapılan destek miktarını açıkadı Tarım ve Orman Bakanlığı, afet bölgesindeki çiftçilere depremin yaşandığı günden itibaren yapılan destek miktarını açıkladı.
5.08.2023 Gündem
CHP Lideri Kılıçdaroğlu seçim çalışmasını Erzincan'da başlattı
CHP Lideri Kılıçdaroğlu seçim çalışmasını Erzincan'da başlattı Seçim çalışmasını Erzincan'dan başlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarda bulundu.
5.08.2023 Gündem
Artvin’de şap hastalığı alarmı! 4 ilçede canlı hayvan ticaretine kısıtlama geldi
Artvin’de şap hastalığı alarmı! 4 ilçede canlı hayvan ticaretine kısıtlama geldi Artvin merkez, Yusufeli, Ardanuç ve Şavşat ilçelerinde canlı hayvan ticaretine şap hastalığı nedeniyle kısıtlama getirildi.
19.07.2023 Gündem
Haftada bir kez pişiyor! İlçeye kavurma yemek için nüfusunun 7 katı misafir geliyor
Haftada bir kez pişiyor! İlçeye kavurma yemek için nüfusunun 7 katı misafir geliyor Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde 400 yıldır haftada bir kez pişen kavurma ve güveci yemek için ziyaretçiler ilçeye akın ediyor. İlçe, nüfusunun 7 katı misafir ağırladı.
9.07.2023 Gündem
'İstanbul’un depreme olan direncini artıracağız'
'İstanbul’un depreme olan direncini artıracağız' İstanbul’un yeni Valisi Davut Gül, devraldığı şehri dönüştüreceklerini belirterek, “En önemli gündemimiz deprem. Depreme daha dirençli hale getirmemiz gereken İstanbul’u yeniden yapılandıracağız” dedi.
29.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Hayvan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.