Çapa

Çapa

Son dakika çapa haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çapa gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çapa haber sayfamızda...

Çapa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.014 çapa haberi bulunmuştur.
Osmanlı paraları izinde bir ömür
Osmanlı paraları izinde bir ömür "Osmanlı kâğıt paralarını toplayıp araştırmaya başladığımda gözüm işim, ailem ve hobimden başka bir şey görmez oldu. Hayalimi gerçekleştirmek için bilgi, azim ve çalışmaya, cesaretle önemli bir mali destek sağlamasaydım; altın, döviz, hisse senedine yatırsaydım, bugün bu büyük koleksiyon oluşturulamaz, 'Osmanlı Kâğıt paraları' kataloğunu çıkartıp milli bir görevi yerine getiremezdim."
11.03.2024 Milliyet Executive
Güçlü motivasyon için 7 ipucu
Güçlü motivasyon için 7 ipucu Motivasyonu bir kez bulduğumuzda bu "motivasyonun" kalıcı olacağı anlamına gelmez. Motivasyon dalgalar halinde gelip gidebilir. İşte güçlü motivasyon için 7 altın kural...
11.03.2024 Milliyet Executive
Halil Ergün: Oyunculuk yapmak için para yatırmam!
Halil Ergün: Oyunculuk yapmak için para yatırmam! 2006-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan fenomen dizi 'Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği 'Ali Rıza' karakteriyle hafızalara kazınan Halil Ergün, "Kendi paramı yatırarak filmde oynamak benim defterimde yok" diyerek, yapımcılığa soyunan meslektaşlarını eleştirdi.
9.03.2024 Cadde
FETÖ’cü psikiyatrist hayatını perişan etti! Mağdur çocuk konuştu: Babamı şikayet edip kutlama yaptılar
FETÖ’cü psikiyatrist hayatını perişan etti! Mağdur çocuk konuştu: Babamı şikayet edip kutlama yaptılar İstanbul’da bir klinikte, hayvanlarda kullanılan ilaçları çocuklara verip hipnoz ederek ailelere ‘cinsel istismar’ tuzağı kurmakla suçlanan doktor Süleyman Salih Zoroğlu'nun yaptıklarına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
2.03.2024 Gündem
Markus Gisdol: 3-4 ayda bir teknik direktör değişimi Türk futbolu için iyi bir şey değil
Markus Gisdol: 3-4 ayda bir teknik direktör değişimi Türk futbolu için iyi bir şey değil Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Avrupa'da hiçbir ligin Türkiye'ye benzemediğini ifade etti. Gisdol ayrıca "3-4 ayda bir teknik direktör değişimi Türk futbolu için iyi bir şey değil" dedi.
29.02.2024 Samsunspor
Doktorların "15 yaşını göremez" dediği engelli kızı şimdi 28 yaşında
Doktorların "15 yaşını göremez" dediği engelli kızı şimdi 28 yaşında Gümüşhane’de yaşayan 25 yıllık öğretmen Yaşar Temel Başer, doktorların "15 yaşını göremez" dediği engelli kızı Nur Hilal Başer’in daha uzun bir hayat sürmesi için 2007 yılında emekli olarak köye yerleşti. Tamamen doğal besinlerle beslenen Nur Hilal Başer, 28 yaşına ulaştı.
29.02.2024 Haberler
Doktorlar '15 yaşını görmez' dedi! Öğretmen baba kendi tedavisiyle mucizeyi başardı
Doktorlar '15 yaşını görmez' dedi! Öğretmen baba kendi tedavisiyle mucizeyi başardı Gümüşhane’de yaşayan 25 yıllık öğretmen Yaşar Temel Başer, doktorların "15 yaşını göremez" dediği engelli kızı Nur Hilal Başer’in daha uzun bir hayat sürmesi için 2007 yılında erken emeklilik isteyerek köye yerleşti. Yönteminin çok işe yaradığını dilene getiren baba, kendini kızının bakımına adadı. Nur Hilal Başer, 28 yaşına ulaştı.
29.02.2024 Gündem
Gisdol: Ligde kalırsak büyük iş başaracağız
Gisdol: Ligde kalırsak büyük iş başaracağız Samsunspor'un yükselişinde büyük pay sahibi olan Alman teknik adam, "Eğer ligde kalmayı başarabilirsek, çok büyük bir hikaye yazmış olacağız" dedi.
28.02.2024 Samsunspor
Topkapı'da bir kişiye tramvay çarptı! Kabataş-Bağcılar seferlerinde aksama
Topkapı'da bir kişiye tramvay çarptı! Kabataş-Bağcılar seferlerinde aksama Topkapı'da raylardan geçmeye çalışan bir kişiye tramvay çarptı. Tramvayın altında sıkışan yaralıyı kurtarmak için itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.
28.02.2024 Haberler
Boğazına kemik takılan hastaya uyguladığı tedavi hayatını değiştirdi! ‘Burun Kralı’
Boğazına kemik takılan hastaya uyguladığı tedavi hayatını değiştirdi! ‘Burun Kralı’ İngiltere’nin başkenti Londra’nın en başarılı burun estetiği doktorlarından Deniz Kanlıada, Milliyet’e konuştu.
22.02.2024 Dünya
Taksiciden 'gebermeyi hakediyorsunuz' diyen yolcuya biber gazı!
Taksiciden 'gebermeyi hakediyorsunuz' diyen yolcuya biber gazı! Fatih'te bir yaya, aracıyla ayağını ezdiğini iddia ettiği taksi şoförüyle tartıştı. Taksi şoförünün biber gazı kullandığı tartışmada, F.A. isimli yaya, şoföre küfürler savurdu. Polisi çağıran taksi şoförü, karakola giderek F.A.'dan şikayetçi oldu.
14.02.2024 Haberler
Taksiciden 'gebermeyi hakediyorsunuz' diyen yolcuya biber gazı!
Taksiciden 'gebermeyi hakediyorsunuz' diyen yolcuya biber gazı! Fatih'te bir yaya, aracıyla ayağını ezdiğini iddia ettiği taksi şoförüyle tartıştı. Taksi şoförünün biber gazı kullandığı tartışmada, F.A. isimli yaya, şoföre küfürler savurdu. Polisi çağıran taksi şoförü, karakola giderek F.A.'dan şikayetçi oldu.
14.02.2024 Gündem
Markus Gisdol: Ara transferde oyuncu almak ve satmak zor oluyor
Markus Gisdol: Ara transferde oyuncu almak ve satmak zor oluyor Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, ara transfer döneminde oyuncu almanın ve satmanın zor olduğunu söyledi.
9.02.2024 Samsunspor
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin cezası belli oldu! 'Masumum'
Bebeğini fındık bahçesine gömen annenin cezası belli oldu! 'Masumum' Ordu’da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Bilge Çapa (28), hakkında karar çıktı.
6.02.2024 Gündem
Zeytinburnu'nda iki tramvay çarpıştı! Makinist yaralandı
Zeytinburnu'nda iki tramvay çarpıştı! Makinist yaralandı Zeytinburnu'nda Topkapı istasyon bölgesinde duran tramvaya arkadan gelen tramvay çarptı. Kazada bir vatman ile iki yolcu yaralandı. Kaza nedeniyle seferler durdurulurken kaza yapan araçların kaldırılması için çalışma başlatıldı.
2.02.2024 Gündem
Bir sahte doktor vakası daha! Genç kızın ifadesi pes dedirtti
Bir sahte doktor vakası daha! Genç kızın ifadesi pes dedirtti Adana’da sahte doktor olan ve yaka kartı takan genç kız yakalandı. Genç kız C.S.'nin ifadesi ise herkesi şoke etti. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen C.S., serbest bırakıldı.
25.01.2024 Gündem
Samsunspor'da futbol şehitleri için anma töreni
Samsunspor'da futbol şehitleri için anma töreni 1989 yılında Malatya deplasmanına giderken kaza sonucu hayatlarını kaybeden Samsunsporlu futbolcular için anma töreni düzenlendi.
20.01.2024 Samsunspor
‘Bu ülke yoksulluğu hak etmiyor’
‘Bu ülke yoksulluğu hak etmiyor’ İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, Pendik Kent Lokantası’nın açılış törenine katıldı.
17.01.2024 Gündem
Çapa yerinde yükseliyor
Çapa yerinde yükseliyor Kamuoyunda 2018’den beri dolaşan ‘Çapa’nın yerine AVM yapılacak, arazide rezidanslar olacak’ söylentileri geçerliliğini kaybetti.
17.01.2024 Eğitim
Samsunspor'da Fuat Çapa'dan ince hesaplar
Samsunspor'da Fuat Çapa'dan ince hesaplar Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Süper Lig'in 2. devresinde kendilerinden üst sıralarda bulunan 4 takımdan 1 galibiyet 1 de beraberlik fazla almaları halinde ligde kalabileceklerini söyledi.
13.01.2024 Samsunspor
İstanbul okul servisini kaçıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı
İstanbul okul servisini kaçıran şüphelinin ifadesi ortaya çıktı Kadıköy'de, içinde öğrencilerin bulunduğu servis minibüsünü kaçırdıktan sonra Ankara'ya gidip Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girmeye çalışan ve tutuklanan Tolga Nalbant'ın ifadesi ortaya çıktı.
6.01.2024 Gündem
Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa: Mickael Tirpan'ın eşi MS hastası!
Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa: Mickael Tirpan'ın eşi MS hastası! Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa, Mickael Tirpan'ın ülkesine gitme sebebini açıkladı.
4.01.2024 Samsunspor
Tramvay Durakları 2024: İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Durakları ve İsimleri
Tramvay Durakları 2024: İstanbul Kabataş-Bağcılar Tramvay Durakları ve İsimleri İstanbul'un en önemli ulaşım ağlarından birisi de tramvaydır. Çeşitli duraklarla entegrasyon sağlayan tramvay hattı trafik yükünü önemli ölçüde sırtlayan ulaşım araçlarından bir tanesidir. İstanbul'da en çok kullanılan tramvay hatlarından birisi de T1 Kabataş-Bağcılar hattıdır. Bunların dışında İstanbul'da T2 Taksim-Tünel, T3 Kadıköy-Moda, T4 Topkapı-Mescid-i Selam ve T5 Cibali-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hatları bulunur. T2 Taksim-Tünel ve T3 Kadıköy-Moda Tramvay hattı nostaljik hat olarak geçer. İstanbul Kabataş-Bağcılar ve diğer tramvay durakları ve isimleri için Tramvay Durakları 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Gündem
Mozambik Hakkında Bilgiler; Mozambik Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Mozambik Hakkında Bilgiler; Mozambik Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Mozambik, Afrika kıtasının bir ülkesidir. Uzun yıllar sömürge altında kalmışlardır. Dünyanın en fakir ve gelişmemiş ülkelerinden biridir. Yakın zamanda zengin doğalgaz ve kömür yataklarının keşfedilmesiyle ülke ekonomisi gelişmeye başlamıştır. Mozambik hakkında daha fazla bilgiyi sizler için derledik.
3.01.2024 Tatil

Benzer Haber Etiketleri

Çapa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.