Carrasso

Carrasso

Son dakika Carrasso haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Carrasso gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Carrasso haber sayfamızda...

Carrasso

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 121 carrasso haberi bulunmuştur.
Nzonzi, G.Saray'ın 7. Fransız oyuncusu
Nzonzi, G.Saray'ın 7. Fransız oyuncusu Galatasaray'ın İtalyan ekibi Roma'dan kiraladığı Steven Nzonzi, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 7. Fransız futbolcu oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Bu hesapta yanlışlık var
Bu hesapta yanlışlık var Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz'in Dursun Özbek dönemine yönelik 155 milyon euroluk transfer açıklaması şaşırttı.
30.06.2020 Galatasaray
Carrasso yorumcu oldu
Carrasso yorumcu oldu Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra kendisine kulüp bulamayan Cedric Carrasso, Fransa’da bir kanalda futbol yorumculuğu yapmaya başladı.
30.06.2020 Galatasaray
Dört büyüklerde transfer bilançosu!
Dört büyüklerde transfer bilançosu! Türkiye'de transfer dönemi sona ererken 4 büyük kulübün transfer harcamaları dikkat çekti. UEFA ile Finansal Fair-Play kapsamında anlaşmalar yapan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor harcamalarına dikkat etti. Kulüpler yaptığı transferlerle kasalarını artıda tutmayı başardı. En çok kar eden kulüp Fenerbahçe olurken, en az bonservis bedeli ödeyen Trabzonspor oldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Fenerbahçe'den 15.9 milyon euroluk kar!
Fenerbahçe'den 15.9 milyon euroluk kar! Türkiye'de transfer döneminin son günlerine girilirken 4 büyük kulübün transfer harcamaları dikkat çekti. UEFA ile Finansal Fair-Play kapsamında anlaşmalar yapan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor harcamalarına dikkat etti. Kulüpler şu ana kadar yaptığı transferlerle kasalarını artıda tutmayı başardı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Son hafta transferleri fayda getirmiyor
Son hafta transferleri fayda getirmiyor Futbolda "Dört büyükler" diye adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ile Trabzonspor'un, 31 Ağustos'ta bitecek 1. transfer ve tescil döneminde kadrolarını güçlendirme çabaları, önceki sezonların son 10 gününde kadrolarına kattıkları yabancı futbolculardan fayda alamamalarını akıllara getirdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Kameni'ye Fransa'dan talip var!
Kameni'ye Fransa'dan talip var! Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in gölgesinde kalan ve istenilen performansı gösteremeyen Kameni'ye sürpriz bir talip çıktı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fatih Terim'den, İsmail Çipe'ye tam not
Fatih Terim'den, İsmail Çipe'ye tam not Eray İşcan ve Cedric Carrasso’yla yola devam etmeme kararı alan Cimbom'da; altyapıdan yetişen İsmail Çipe, ayağına kadar gelen fırsatı çok iyi değerlendirdi. Teknik direktör Fatih Terim, 5 hazırlık maçında da görev verdiği 23 yaşındaki eldivenin performansını genel olarak beğendi ve yönetime "Kaleci transferine gerek yok" raporu verdi
30.06.2020 Galatasaray
Antalyaspor, Cedric Carrasso için pusuya yattı
Antalyaspor, Cedric Carrasso için pusuya yattı Geçtiğimiz sezonu Galatasaray'da geçiren bonservisi elinde olan kaleci Cedric Carrasso'nun taliplileri her gecen gün kartıyor.
1.07.2020 AntalyaSpor
Galatasaray'dan sürpriz Carrasso hamlesi!
Galatasaray'dan sürpriz Carrasso hamlesi! Galatasaray'ın sezon sonu itibarı ile sözleşmesi biten ve serbest kalan Cedric Carrasso ile yeniden sözleşme imzalamak için nabız yokladığı iddia edildi.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da '10 milyon euro'luk temizlik!
Galatasaray'da '10 milyon euro'luk temizlik! Galatasaray, gönderdiği ve satacağı futbolculardan 10 milyon euro (yaklaşık 55 milyon lira) tasarruf edecek.
30.06.2020 Galatasaray
Onyekuru, Galatasaray'ın 2. Nijeryalı futbolcusu
Onyekuru, Galatasaray'ın 2. Nijeryalı futbolcusu Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Henry Onyekuru’yu renklerine bağladı. Galatasaray'ın İngiliz ekibi Everton'dan bir yıllığına kiraladığı Henry Onyekuru, sarı-kırmızılı kadroya dahil edilen 2. Nijeryalı futbolcu oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Emre Akbaba ve Aziz Behich tamam!
Emre Akbaba ve Aziz Behich tamam! Sarı-Kırmızılılar cuma gününe kadar 3 yıldızın transferini birden açıklamaya hazırlanıyor. Kasımpaşa’nın kanat oyuncusu Trezeguet, Alanya’nın 10 numarası Emre Akbaba ve Bursa’nın sol beki Aziz Behich’le anlaşma sağlandı, iş imzaya kaldı.
23.07.2020 Alanyaspor
Alacağına karşılık bonservis
Alacağına karşılık bonservis Galatasaray, Fernando Muslera’nın arkasında bekleyecek ikinci kaleci için Serkan Kırıntılı’da karar kılarken, milli file bekçisiyle her konuda anlaşma sağlandığı bildirildi.
30.06.2020 Galatasaray
Şampiyon Galatasaray'da sezonun istatistikleri
Şampiyon Galatasaray'da sezonun istatistikleri Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonunu şampiyon tamamlayıp tarihinde 21. kez bu başarıyı elde eden Galatasaray'ın en istikrarlı futbolcusu, kaleci Fernando Muslera oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Skorer TV - Spor Bülteni | 21 Mayıs 2018
Skorer TV - Spor Bülteni | 21 Mayıs 2018 Fenerbahçe’de son hafta oynanan Atiker Konyaspor maçının ardından sarı lacivertli takımda kalmak istediğini söyleyen Luis Neto ile yollar ayrıldı.   Beşiktaş'ta Dusko Tosic ve Anderson Talisca'nın ardından sözleşmesi biten Atiba Hutchinson ile de yolların ayrılması bekleniyor.   Turkish Airlines Euroleague final maçında temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, İspanya'nın Real Madrid takımına 85-80 yenilerek ikincilikte kaldı.   Galatasaray'da yeni sezon öncesi ilk ayrılık yaşandı. Sarı kırmızılı takımda bu sezon Muslera'nın yedeği olarak transfer ettiği kaleci Carrasso ile yeni sezonda yolların ayrılmasına karar verildi.
21.05.2018 Futbol
Cedric Carrasso ile yolların ayrılmasına karar verildi
Cedric Carrasso ile yolların ayrılmasına karar verildi Galatasaray'da yeni sezonda Carrasso ile yapılan görüşmede 36 yaşındaki kaleciyle yolların ayrılmasına karar verildi.
30.06.2020 Galatasaray
Şampiyon Galatasaray!
Şampiyon Galatasaray! Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 34. ve son hafta maçında Galatasaray deplasmanda Göztepe'yi 1-0 yenerek 75 puanla şampiyon oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'ın rakibi Göztepe!
Galatasaray'ın rakibi Göztepe! Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Galatasaray, Göztepe'ye konuk oluyor. Futbolseverlerin merakla beklediği maçta Galatasaray'a şampiyonluk için 1 puan yetiyor.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'ın Göztepe kafilesi! İşte kadro...
Galatasaray'ın Göztepe kafilesi! İşte kadro... Galatasaray'ın Göztepe maçının kadrosu belli oldu.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'da 18 futbolcunun ilk şampiyonluk heyecanı
Galatasaray'da 18 futbolcunun ilk şampiyonluk heyecanı Sarı-kırmızılı takım, Göztepe ile yarın oynadığı maçta istediği skorla ayrıldığı takdirde kadrosunda bulunan 26 futbolcunun 18'i ilk kez Süper Lig'de şampiyonluk sevinci yaşayacak...
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray kalecisi Carrasso: ‘Tatil yaptığımı düşünebilirler. Muslera...'
Galatasaray kalecisi Carrasso: ‘Tatil yaptığımı düşünebilirler. Muslera...' Fransız kaleci Cedric Carrasso, Galatasaray’da geçirdiği günlerinden şampiyonluk yarışına; gelecek sezon ile ilgili planlarından Muslera ile ilgili düşüncelerine kadar bir çok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'ın Akhisarspor maçı kamp kadrosu belli oldu
Galatasaray'ın Akhisarspor maçı kamp kadrosu belli oldu Kart cezalısı Belhanda ile sakatlıkları bulunan Mariano ve Tolga Ciğerci kafilede yer almadı.
30.06.2020 Galatasaray
Derbide gözler Muslera ve Fabri’de olacak
Derbide gözler Muslera ve Fabri’de olacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesinde iki takım kalecilerine bakıldığında bu sezon ligde Fernando Muslera 32, Fabri ise 25 gol yedi. Sarı-kırmızılılarda Muslera 35 kez derbi heyecanı yaşarken, Fabri ise 10 kez bu maçlarda mücadele etti.
30.06.2020 Beşiktaş
Galatasaray'da kamp kadrosu açıklandı! Tolga Ciğerci...
Galatasaray'da kamp kadrosu açıklandı! Tolga Ciğerci... Galatasaray Futbol Takımı'nın Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 30. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Sarı-kırmızılı takımda kırmızı kart cezalısı Maicon Roque ile Tolga Ciğerci, Hakan Balta ve Koray Günter kamp kadrosuna alınmadı.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Carrasso ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.