Çarşaflı Kadın

Çarşaflı Kadın

Son dakika çarşaflı kadın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çarşaflı kadın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çarşaflı kadın haber sayfamızda...

Çarşaflı Kadın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 460 çarşaflı kadın haberi bulunmuştur.
Fatih'te çarşaflı kadını darbetmişti! Tutuklanarak cezaevine gönderildi
Fatih'te çarşaflı kadını darbetmişti! Tutuklanarak cezaevine gönderildi Sosyal medyada da gündem olan Fatih'teki olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Çarşaflı kadını darbeden şüpheli tutuklandı.
27.03.2024 Gündem
Fatih'te kadına saldıran iş yeri sahibinin avukatından açıklama
Fatih'te kadına saldıran iş yeri sahibinin avukatından açıklama Fatih’te çarşaflı kadının darp edilmesinin ardından işyeri mühürlenirken, dükkan sahibinin avukatı Tamer Yılmaz müvekkilinin olaydan dolayı üzgün olduğunu, olaydan hemen sonra saldırganın iş akdinin feshedildiğini belirterek, "Müvekkilim şüpheliye karşı herhangi bir sahiplenici tutum sergilememiştir” dedi.
27.03.2024 Gündem
Tesettürlü kadına sözlü saldırıda bulunan kadın gözaltına alındı
Tesettürlü kadına sözlü saldırıda bulunan kadın gözaltına alındı Kocaeli'de seyir halindeki otobüste bir kadın, çarşaf giyen bir kadına küfür ve hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.
20.08.2023 Haberler
‘Ahlak polisi’ muamması
‘Ahlak polisi’ muamması İran Başsavcısı Muhammed Cafer Muntazeri’nin, önceki gün, ülkedeki ahlak polisinin (İrşad Devriyesi) lağvedildiğini açıklaması, tartışmaları sonlandırmadı.
6.12.2022 Dünya
İranlı kadınlar Milliyet'e konuştu! Ne istiyorlar?, ahlak polisi kalktı mı?
İranlı kadınlar Milliyet'e konuştu! Ne istiyorlar?, ahlak polisi kalktı mı? Milliyet’e konuşan İranlı kadınlar, tek sorunlarının başörtüsü olmadığını ve eşitlik istediklerini belirterek, “İranlı kadınlardan alınan tüm haklar iade edilene kadar, kadınların rejimle savaşı devam edecek” ifadelerini kullandı.
6.12.2022 Gündem
'İstanbul'da çocuk kaçırıldı' iddialarını yayanlara işlem yapıldı
'İstanbul'da çocuk kaçırıldı' iddialarını yayanlara işlem yapıldı İstanbul’da son günlerde sosyal medyada ve bazı basın yayın organlarında yayınlanan çocuk kaçırma iddiaları ile ilgili emniyetten açıklama yapıldı.
3.06.2022 Gündem
'Çarşaflı kadın kılığında çocuk kaçırmaya çalıştı' haberlerine yalanlama
'Çarşaflı kadın kılığında çocuk kaçırmaya çalıştı' haberlerine yalanlama Bursa'da sosyal medya hesaplarından yapılan, çarşaflı kadın kılığındaki organ mafyasının çocuklarını kaçırdığı yönünde paylaşımlar üzerine harekete geçen il emniyet müdürlüğü ihbarların asılsız olduğunu belirtti.
30.05.2022 Gündem
Edirne’de aileleri tedirgin eden paylaşımlar asılsız çıktı! ‘İtibar etmeyin’
Edirne’de aileleri tedirgin eden paylaşımlar asılsız çıktı! ‘İtibar etmeyin’ Edirne’nin Keşan ilçesinde sosyal medya hesaplarından yapılan, kent meydanında çarşaflı kadın kılığındaki organ mafyasının kız çocuklarını kaçırdığı yönünde paylaşımlar asılsız çıktı.
30.05.2022 Gündem
Adana'da yankesici iki kadın tutuklandı
Adana'da yankesici iki kadın tutuklandı Adana’da Aynur Gerçek (20) ile ona yardım eden Dilara Çelik (18), mağazada Hatice Fırat'ın (56) çantasındaki cüzdanı çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, yakalanan 2 şüpheli mahkemece tutuklandı. Gerçek'in yankesecilik için çarşaf giydiği belirlendi.
16.09.2021 Gündem
Corona virüsten dolayı ücretsiz maske almak isteyen çarşaflı kadına hakaret!
Corona virüsten dolayı ücretsiz maske almak isteyen çarşaflı kadına hakaret! Ankara’da maske almak için eczaneye giden başörtülü kadına hakaret edildiği ortaya çıktı. Eczanedeki bir kadının; maske almak için gelen vatandaşa sadece çarşaflı olduğu için "Maskeye ihtiyacın yok sana başındaki yeter, virüsü sizin gibiler getirdi" diye hakaret ettiği öğrenildi.
15.04.2020 Haberler
Son dakika! Corona virüsten dolayı ücretsiz maske almak isteyen çarşaflı kadına hakaret!
Son dakika! Corona virüsten dolayı ücretsiz maske almak isteyen çarşaflı kadına hakaret! Ankara’da maske almak için eczaneye giden başörtülü kadına hakaret edildiği ortaya çıktı. Eczanedeki bir kadının; maske almak için gelen vatandaşa sadece çarşaflı olduğu için "Maskeye ihtiyacın yok sana başındaki yeter, virüsü sizin gibiler getirdi" diye hakaret ettiği öğrenildi.
15.04.2020 Gündem
"Bacım" dediği çarşaflı adamları böyle kovaladı
"Bacım" dediği çarşaflı adamları böyle kovaladı Manisa’da çarşaf giyerek kadın kılığında girdikleri kuyumcu dükkanını soymaya çalışan silahlı iki şahıs, kuyumcunun sopalı tepkisiyle karşılaşınca arkalarına bakmadan kaçtı. Mahalle sakinlerinin de kovaladığı 'çarşaflı hırsızlar' kaçarak izlerini kaybettirirken o anlar iş yerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.
11.01.2019 Gündem
Bu kadınlara dikkat! Kameralara poz bile vermişler...
Bu kadınlara dikkat! Kameralara poz bile vermişler... Diyarbakır’da bir kuyumcuya gelen iki kadın hırsız, güvenlik kamerasına poz vere vere tezgah üstündeki 20 bin TL değerindeki bilezikleri çaldı.
31.05.2018 Gündem
Fatih'te canlı bomba paniği
Fatih'te canlı bomba paniği Fatih'te çarşaflı bir erkeğin caddede olduğu ve şahsın canlı bomba olacağı iddiasıyla gelen ihbar polis ekiplerini harekete geçirdi. Polis ihbarın yapıldığı caddede geniş güvenlik önlemi alırken, yapılan araştırmada ihbarın asılsız olduğu, çarşaflı kişinin de bir kadın olduğu anlaşıldı. Fatih Fevzipaşa Caddesi üzerinde dün gece 23:00 sıralarında çarşaflı kişinin erkeğe benzediği ve canlı bomba olabileceği iddiasıyla polise gelen bir ihbar ekipleri harekete geçirdi. Çok sayıda polis ekibi olay yerine giderek geniş güvenlik önlemi aldı. Uzun namlulu silahla araçtan inen polisler, meraklı vatandaşları da uzaklaştırdı. İhbarın yapıldığı yerde polisin çarşaflı kişiyi durdurmasının ardından gerçek de kısa sürede ortaya çıktı. Şüphenilen çarşaflı kişinin bir kadın olduğu ve herhangi bir olumsuzluk olmadığı belirlendi. Şahıs polis ekipleri tarafından emniyet müdürlüğüne götürüldü. Burada ifadesi alınan kadın, ardından serbest bırakıldı.
11.09.2019 Haberler
İstanbul’da güpegündüz bebek kaçırdılar
İstanbul’da güpegündüz bebek kaçırdılar İstanbul Bağcılar’da yaşayan Lokman ve Münevver Davulcu çiftinin 4 aylık bebeği, bayram alışverişi yaptıkları dükkanın önünden kaçırıldı. Bayram arefesinde meydana gelen olayda, çocuklarına bayramlık kıyafet almak isteyen Lokman (35) ve Münevver Davulcu (26) çifti Bağcılar Evren Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan bir tekstil dükkanına alışveriş yapmak için girdi. Münevver Davulcu görümcesi ile beraber dükkana girerken, baba Lokman Davulcu 2 çocuğu ile birlikte dükkanın önünde beklemeye başladı. Yaklaşık 20 dakika dükkanın önünde bekleyen baba Lokman Davulcu eşini kontrol etmek için dükkana girdi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde bebek arabasının başında bir süre bekleyen 2 çarşaflı kadın daha sonra araba binerek hızla olay yerinden uzaklaştı.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul’da güpegündüz bebek kaçırdılar
İstanbul’da güpegündüz bebek kaçırdılar İstanbul Bağcılar’da yaşayan Lokman ve Münevver Davulcu çiftinin 4 aylık bebeği, bayram alışverişi yaptıkları dükkanın önünden kaçırıldı.
6.07.2016 Gündem
Sahneye atlayan yaşlı kadın panik yarattı
Sahneye atlayan yaşlı kadın panik yarattı Bağcılar'da bir programa katılan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'na ulaşmak için sahneye atlayan çarşaflı kadın, panik yaşanmasına neden oldu. Birden kadının etrafını çeviren korumalar zor anlar yaşadı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu bugün Bağcılar Belediyesi tarafından düzenlenen HAYPADER Özel Eğitim ve İş Uygulama Merkezi'nin temel atma törenine katıldı. Tören sonrası sahnede Sare Davutoğlu vatandaşları selamlarken, çarşaflı bir kadın hızla sahneye koştu. Panik olan korumalar sahneye atlayan kadının etrafını sardı. Bu esnada İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da kadının yanına geldi. Kadın daha sonra korumalar tarafından uzaklaştırıldı. Programın ardından sahneye atlayan kadın, Sare Davutoğlu'nu çok sevdiği ve sarılmak istediğini söyledi. Sare Davutoğlu da açılış programından ayrılırken, paniğe neden olan kadınla görüştü. Yaşlı kadın Sare Davutoğlu'na sarılarak, birlikte fotoğraf çektirdi.
11.09.2019 Haberler
İran’da ahlak  polisine karşı akıllı uygulama
İran’da ahlak polisine karşı akıllı uygulama İran’da geliştirilen ve kullanıma başlanan yeni bir uygulama, Erşad adıyla  bilinen ‘ahlak polisi’nin yerlerini bildiriyor.
10.02.2016 Dünya
IŞİD'e kaçan karısına böyle seslendi
IŞİD'e kaçan karısına böyle seslendi Eskişehir’in Çukurhisar ilçesinde telekomünikasyon işi yapan Atilla Özbakır, terör örgütü IŞİD'e katıldığı iddia edilen karısı Yasemin Özbakır’a, “Karımı ölümüne kadar çok seviyorum” diyerek dön çağrısı yaptı.
28.01.2016 Gündem
Suriyeli çarşaflı kadın ’canlı bomba’ paniği yaşattı
Suriyeli çarşaflı kadın ’canlı bomba’ paniği yaşattı ADANA’da minibüste yolculuk yaparken tedirgin davranışlarda bulunan çarşaflı Suriyeli kadın ’canlı bomba’ paniğine neden oldu.
30.07.2015 Gündem
Kara çarşaflı kadın AVM'den kovuldu
Kara çarşaflı kadın AVM'den kovuldu Suudi Arabistan'ın kuzey doğusunda bulunan Hail kentindeki Barzan Alışveriş Merkezi'ne gelen bir kadın ellerinde eldiven olmadığı ve dolayısıyla 'ellerini iffetsizce sergilediği' gerekçesiyle resmi adı 'Fazileti Yüceltme ve Günahı Önleme Komisyonu' olan din ve ahlak polisi tarafından önce azarlandı, sonra da kovuldu. Bir cep telefonuyla gizlice çekilen görüntülere göre, başından ayaklarına kadar kara çarşaf giyen kadının ellerinin 'çıplak' olduğunu fark eden din kırmızı kefiyeli din polisi kendisine itiraz eden kadını bağırarak azarladıktan sonra "Git buradan! Tek kelime söyleme! Bir eldiven giy!" deyip alışveriş merkezinden uzaklaştırıyor.
11.09.2019 Haberler
Çarşafın altından erkek çıktı
Çarşafın altından erkek çıktı Erzurum’da kadın çarşafı giyerek kendini kamufle eden ve kuyumcu soymaya çalışan şahıs, polisin uzun süre kovalaması sonucu kıskıvrak yakalandı.
14.04.2015 Gündem
Suudi Arabisitan'nın asi kızı sosyal medya fenomeni oldu
Suudi Arabisitan'nın asi kızı sosyal medya fenomeni oldu Suudi Arabisitan'da sosyal medya fenomeni olan peçeli asi kızı Instagram'da şu anda 446 bin kişi takip ediyor.
11.03.2015 Gündem
İstanbul Sultanahmet’te canlı bomba saldırısı: 1 polis şehit
İstanbul Sultanahmet’te canlı bomba saldırısı: 1 polis şehit İstanbul Sultanahmet'te dün akşam düzenlenen bombalı saldırıda 1 polis şehit oldu. Canlı bomba olduğu belirtilen kadın terörist olay yerinde hayatını kaybederken, bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Saldırıyı düzenleyen canlı bombanın kimliği Elif Sultan Kalsen olarak açıklandı. Peki Elif Sultan Kalsen kimdir? İşte son ayrıntılar...
7.01.2015 Gündem
Sultanahmet‘teki saldırı saniye saniye kameraya yansıdı
Sultanahmet‘teki saldırı saniye saniye kameraya yansıdı Sultanahmet‘teki saldırı saniye saniye kameraya yansıdı Sultanahmet'teki Turizm Polisi Şube Müdürlüğü'ne yapılan canlı bomba saldırısı güvenlik kamerasına da yansıdı...
7.01.2015 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çarşaflı Kadın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.