Çatışma

Çatışma

Son dakika çatışma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çatışma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çatışma haber sayfamızda...

Çatışma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.410 çatışma haberi bulunmuştur.
Şimdi ne olacak?
Şimdi ne olacak? Rusya’da Putin, seçimi yüzde 87 oyla kazanırken, katılımın yüzde 74 olduğu belirtildi. Bu rakamlar Kremlin’i memnun ederken, Putin’in gelecek dönemde nasıl bir yönetim sergileyeceği merak konusu.
19.03.2024 Dünya
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz'
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
18.03.2024 Futbol
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz'
Ali Koç, Kulüpler Birliği'nden istifa etti! 'Gerekiyorsa bir alt lige düşeceğiz' Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
18.03.2024 Fenerbahçe
Putin'den Batı'ya uyarı: NATO-Rusya çatışması 3. Dünya Savaşı'na götürür
Putin'den Batı'ya uyarı: NATO-Rusya çatışması 3. Dünya Savaşı'na götürür Rusya lideri Putin, seçimlerin ardından pazartesi günü uluslararası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
18.03.2024 Dünya
Yer: Antalya! Gece yemek götür sabah ölü buldu
Yer: Antalya! Gece yemek götür sabah ölü buldu Antalya’da babası Mustafa İşlek'e (68) gece saatlerinde yemek götüren ve uyuduğunu gören Ali İşlek, sabah uyandığında ise ölü buldu.
18.03.2024 Gündem
Maslak'ta 6 ay içinde ikinci çatışma! Altından İsveç mafyası çıktı
Maslak'ta 6 ay içinde ikinci çatışma! Altından İsveç mafyası çıktı Sarıyer Maslak'ta bir kafeteryanın önünde çıkan silahlı çatışmada öldürülen Mazlum Ayrancı'nın babası saldırıyla ilgili İsveç'te yaşadığını belirttiği suç örgütünü liderini suçladı.
18.03.2024 Gündem
Sarıyer'de kafede başlayan tartışma kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı
Sarıyer'de kafede başlayan tartışma kanlı bitti: 1 ölü, 1 yaralı Sarıyer'de bir kafede yaşanan tartışmanın ardından çıkan silahlı çatışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Polis olay yerinde inceleme yaparken, saldırıyı gerçekleştiren 3 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
17.03.2024 Gündem
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü'
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü' Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, resmi ziyaret çerçevesinde Azerbaycan’da bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’i kabul etti.
17.03.2024 Dünya
Esnafın tartışması cinayetle bitti: Can havli ile silahımı ateşledim
Esnafın tartışması cinayetle bitti: Can havli ile silahımı ateşledim Kayseri'de iki esnaf arasında çıkan silahlı kavgada oto yıkamacı Osman Tüşümel'i (61) öldüren kendisi de çıkan bacağından yaralanan fırıncı Lütfullah Tüysüz (34), cinayetten 10 gün sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olay sırasında şoka girdiğini söyleyen Lütfullah Tüysüz, “Olaydan bir gün önce Osman Tüşümel’in oğlu ile tartıştık. Olay günü de fırında karşımdaki kişinin silahını çıkarıp ateş edeceğini düşünemedim. 2 silahını görünce kendimi korumak amacıyla can havli ile ateş ettim. Böyle bir şeyin olmasını istemezdim. Her şey bir anda oldu” dedi.
16.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Bu sene Karlıova'ya doğal gaz getirilecek
Cevdet Yılmaz: Bu sene Karlıova'ya doğal gaz getirilecek Bingöl'e gelen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı, Karlıova Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nde İlçe Kaymakamı Tufan Bağır Gilan ile Belediye Başkanı Veysi Bingöl karşıladı.
14.03.2024 Gündem
İsrail polisi 12 yaşında çocuğu 'havai fişek' bahanesiyle öldürdü
İsrail polisi 12 yaşında çocuğu 'havai fişek' bahanesiyle öldürdü Arkadaşlarıyla oyun oynamak için dışarı çıktı. İsrail güvenlik güçleri, çocuğun elindeki havai fişeğe dayanarak kendilerine zarar verilmeye çalışıldığını ileri sürdü. Kaybettikleri oğullarının yasını tutan aile ise, “Size soruyorum, 12 yaşında bir çocuk nasıl terörist olabilir?” diyerek acılarını anlattı.
14.03.2024 Dünya
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü
Gazze'de bilanço her geçen gün ağırlaşıyor: En az 31 bin 272 ölü İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 88 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 31 bin 272’ye yükseldi.
13.03.2024 Dünya
Bakan Göktaş: Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğimizi ifade ettik
Bakan Göktaş: Çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğimizi ifade ettik Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kadın Girişimcileri Derneği (KAGİDER) tarafından Birleşmiş Milletler'de (BM) düzenlenen 'Piyasalara Erişim Yoluyla Krizdeki Tüm Kadınların Ekonomik Toparlanmasını Hızlandırmak, Ekonomiyi Kadın İşletmeleriyle Büyütme' programında konuştu.
13.03.2024 Gündem
10 yaşındaki çocuk fırında dehşeti yaşadı! Kolumda çizik gibi bir acı hissettim
10 yaşındaki çocuk fırında dehşeti yaşadı! Kolumda çizik gibi bir acı hissettim Kayseri’de, husumetli iki esnafın silahlı kavgasında, oto yıkamacı Osman Tüşümel'in (61) öldüğü, fırıncı Lütfullah Tüysüz'ün (34) de yaralandığı çatışmada, ablasıyla masanın altına saklanan ve koluna kurşun isabet etmesiyle yaralanan M.T.E. (10), DHA'ya konuştu.
11.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: "Sakarya'da DEAŞ terör örgütüne düzenlenen operasyonda 33 şüpheli yakalandı"
Bakan Yerlikaya: "Sakarya'da DEAŞ terör örgütüne düzenlenen operasyonda 33 şüpheli yakalandı" İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sakarya'da DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "BOZDOĞAN-11" operasyonlarında 33 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
10.03.2024 Haberler
4 ilde operasyon! Organize suç örgütü çökertildi
4 ilde operasyon! Organize suç örgütü çökertildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Balıkesir merkezli 4 ilde düzenlenen Mahzen 8 operasyonlarında elebaşılığını Agit Akan’ın yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu.
10.03.2024 Gündem
Ataşehir'de 3 çocuk annesi evinde ölü bulundu
Ataşehir'de 3 çocuk annesi evinde ölü bulundu Ataşehir'de bir apartmanın ikinci katındaki bir dairede bir kadın cesedi bulundu.
8.03.2024 Gündem
İlk test! Yapay zekayla savaş oyunları
İlk test! Yapay zekayla savaş oyunları ABD Ordusu’nun yapay zeka robotlarıyla savaş deneyleri yaptığı ve onları danışman olarak eğittiği, bunun çatışmalarda yeni bir dönemi başlatacağı belirtildi.
8.03.2024 Dünya
Moldova Cumhurbaşkanı Sandu: AB’ye üyelik konusunda bir referandum gerçekleştireceğiz
Moldova Cumhurbaşkanı Sandu: AB’ye üyelik konusunda bir referandum gerçekleştireceğiz Moldova ve Fransa arasında askeri işbirliğini öngören savunma anlaşması imzaladı. Fransa Savunma Bakanlığı, Moldova’nın başkenti Kişinev’de askeri temsilcilik açacak.
7.03.2024 Dünya
Osmaniye’de DEAŞ operasyonu! 1 kişi tutuklandı
Osmaniye’de DEAŞ operasyonu! 1 kişi tutuklandı Osmaniye’de terör örgütü DEAŞ içerisinde faaliyet gösterdiği belirlenen A.M., jandarma tarafından yakalandı.
6.03.2024 Gündem
Bakan Göktaş duyurdu: Kadının Güçlenmesi Strateji Belgesi açıklanacak
Bakan Göktaş duyurdu: Kadının Güçlenmesi Strateji Belgesi açıklanacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kabine Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
5.03.2024 Gündem
Annesini canlı kalkan yaptı! Tek kurşunla başından vurdu
Annesini canlı kalkan yaptı! Tek kurşunla başından vurdu Polis aldığı ihbar üzerine hızla apartman dairesine gitti. Kapıya ulaştıklarında ilk olarak bir kadının can havliyle dışarı kaçtığını gördüler. Polis derhal içeri daldı ve akılalmaz manzarayla karşılaştı. Bıçaklı adamın gözü dönmüştü. Annesini bir yandan boğarak canlı kalkan yapmıştı ve "Vurun beni" diye bağırıyordu.
5.03.2024 Haberler
Annesini canlı kalkan yaptı! Tek kurşunla başından vurdu
Annesini canlı kalkan yaptı! Tek kurşunla başından vurdu Polis aldığı ihbar üzerine hızla apartman dairesine gitti. Kapıya ulaştıklarında ilk olarak bir kadının can havliyle dışarı kaçtığını gördüler. Polis derhal içeri daldı ve akılalmaz manzarayla karşılaştı. Bıçaklı adamın gözü dönmüştü. Annesini bir yandan boğarak canlı kalkan yapmıştı ve "Vurun beni" diye bağırıyordu.
5.03.2024 Dünya
Fransa, Ukrayna'ya asker gönderecek mi? Macron'dan net açıklama
Fransa, Ukrayna'ya asker gönderecek mi? Macron'dan net açıklama Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Fransa'nın yakın gelecekte Ukrayna'ya askeri personel göndermeyi düşünmediğini söyledi.
4.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çatışma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.