Ceket

Ceket

Son dakika ceket haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ceket gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ceket haber sayfamızda...

Ceket

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.920 ceket haberi bulunmuştur.
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti
Justin Bieber'ın ilginç kombini! İki eşofmanı üst üste giydi, terlikle yemeğe gitti Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber, önceki gün Batı Hollywood'da görüntülendi. Bir sushi restoranına yemeğe giden Bieber'ın üst üste giydiği iki eşofman ile ünlü bir markaya ait terliklerle yaptığı kombin, görenleri şoke etti.
19.04.2024 Cadde
Kaan Tangöze meşhur montunu sonunda çıkardı!
Kaan Tangöze meşhur montunu sonunda çıkardı! Kaan Tangöze yedi yıldır her kış sezonunda severek giydiği, eski eşi Seçkin Piriler'in kendisi olduğu ortaya çıkan kahverengi montunu havaların ısınmasıyla üstünden çıkardı. Önceki gün Bebek'te görüntülenen ünlü ismin, bu sefer deri mont giydiği görüldü.
15.04.2024 Cadde
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu
Garsonluk yaptığı lokantada kurdu, 2.3 trilyon $'a koştu Amerikalı çip devi Nvidia'nın piyasa değeri 2.3 trilyon doları aşarken CEO Jensen Huang'ın serveti 82 milyar dolara tırmandı. Hayatı bir dönem ıslahevinde geçen Tayvan doğumlu Jensen Huang Nvidia'yı bir ara garsonluk yaptığı restoranda yemek yerken kurmuş!
5.04.2024 Milliyet Executive
Kol kola New York sokaklarını gezdiler! Yeni aşk yuvalarını arıyorlar
Kol kola New York sokaklarını gezdiler! Yeni aşk yuvalarını arıyorlar Eski aşkı Ben Affleck'le 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez, 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çift son olarak New York'ta görüntülendi. Yeni bir ev aradıkları ortaya çıkan çift, sokaklarda kol kola yürüdü.
2.04.2024 Cadde
Serra Arıtürk beyazlar içinde! Güzel oyuncunun gala tarzı büyüledi
Serra Arıtürk beyazlar içinde! Güzel oyuncunun gala tarzı büyüledi Kanal D ekranlarının sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" ile seyirci karşısına çıkan Serra Arıtürk, katıldığı galanın ilgi odağı oldu. Ünlü ismin, beyazlar içindeki kombini ile çekildiği pozlarına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
27.03.2024 Cadde
Nil Karaibrahimgil imza gününde sevenleriyle buluştu
Nil Karaibrahimgil imza gününde sevenleriyle buluştu Nil Karaibrahimgil, yeni kitabı “Kanatların Var Ruhunda” ve yeni plağı “Tek Taşımı Kendim Aldım”ın lansman ve imza gününde D&R İstinyePark’ta sevenleriyle bir araya geldi.
12.03.2024 Cadde
Bir döneme damga vuran süper modeli gittiği alışveriş merkezinde kimse tanımadı!
Bir döneme damga vuran süper modeli gittiği alışveriş merkezinde kimse tanımadı! Henüz 17 yaşındayken okulda keşfedilen ve modellik kariyerine adım atarak büyük bir başarıya ulaşan Kathy Ireland, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Yerel halk ve müşterilerin hiçbiri, bir döneme damga vuran süper modeli tanımadı.
7.03.2024 Cadde
Kristen Stewart'ın tercih ettiği kıyafet galayı gölgede bıraktı!
Kristen Stewart'ın tercih ettiği kıyafet galayı gölgede bıraktı! 'Twilight' (Alacakaranlık) filmiyle ünlenen oyuncu Kristen Stewart, rol aldığı 'Love Lies Bleeding' filminin galasında tercih ettiği kıyafetiyle ilgi odağı oldu. Kırmızı halıda mayokiniyi andıran bir kıyafet giyen ünlü oyuncu, meraklı bakışları üzerinde topladı.
7.03.2024 Cadde
Müzik nereye sen oraya
Müzik nereye sen oraya İngiltere’de bir turizm şirketi Taylor Swift’in “London Boy” şarkısından yola çıkarak şarkıda bahsi geçen yerlerin gezdirildiği turlar düzenliyor. İlk dinleyişte bir aşk şarkısı gibi görünse de insanın kafasına sahiden Londra’da turistik bir gezi yapma fikrini sokan bir şarkı “London Boy”. Shoreditch gecelerini, Brixton öğleden sonralarını bir göresiniz geliyor dinledikçe. Peki benzer turlar Türkiye’de düzenlenseydi, hani şarkılardan yola çıkılıp, nerelere gidilirdi acaba?
2.03.2024 Pazar
Artık yatırım düşünüyor!
Artık yatırım düşünüyor! Simge Ünal; elbise, ceket, çanta ve ayakkabılara servet yatırıyor.
24.02.2024 Cadde
Biz son nesiliz! İşler arttı, usta azaldı
Biz son nesiliz! İşler arttı, usta azaldı Terzi ve ayakkabı tamircilerinin iş yükü katbekat arttı. Giysiler tamire valiz valiz getirilmeye başlandı. ‘Biz son nesiliz’ diyen meslek temsilcileri, işlerinin geleceğinden endişeli.
19.02.2024 Gündem
Londra Moda Haftası’na Bora Aksu damgası
Londra Moda Haftası’na Bora Aksu damgası Londra Moda Haftası, Türk tasarımcı Bora Aksu’nun defilesiyle başladı.
18.02.2024 Dünya
Simge Ünal: 'İnşallah ölürsün' mesajları atanlar bile oluyor!
Simge Ünal: 'İnşallah ölürsün' mesajları atanlar bile oluyor! Simge Ünal'ın geçtiğimiz günlerde İstinye Park AVM'de 1 milyon 321 bin 920 TL'ye ceket satmasıyla gündeme gelen markadan alışveriş yaptığı ortaya çıktı. Modelin, aynı markadan aldığı ceketi Instagram'da paylaşması üzerine hakaretlere maruz kalan ünlü isim, yaşadıklarını anlattı.
30.01.2024 Cadde
1 aydır haber alınamıyordu! Dağda kaybolan adamdan bir iz bulundu
1 aydır haber alınamıyordu! Dağda kaybolan adamdan bir iz bulundu Muğla’da bir ay önce yakınları ile çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmaları devam ederken yaşlı adama ait olabileceği düşünülen bir kova bulundu.
28.01.2024 Haberler
1 aydır haber alınamıyordu! Dağda kaybolan adamdan bir iz bulundu
1 aydır haber alınamıyordu! Dağda kaybolan adamdan bir iz bulundu Muğla’da bir ay önce yakınları ile çıntar toplamak için Balan Dağı'na gidip kaybolan İsa Çifçi için bölgede arama çalışmaları devam ederken yaşlı adama ait olabileceği düşünülen bir kova bulundu.
28.01.2024 Gündem
İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı davasına yarın devam edilecek
İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısı davasına yarın devam edilecek İstiklal Caddesi’nde meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin aralarında bombayı bırakan Ahlam Albashır’in de bulunduğu 36 sanığın yargılandığı davanın görülmesine yarın devam edilecek.
21.01.2024 Gündem
MasterChef All Star'da son ceketin sahibi belli oldu
MasterChef All Star'da son ceketin sahibi belli oldu MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Masterchef finaline adını yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarıştı. Son ceketin de sahibi belli oldu.
30.12.2023 Cadde
MASTERCHEF 4. CEKETİ KİM ALDI? MasterChef All Star'da dördüncü ceketi kazanan yarışmacı kim oldu?
MASTERCHEF 4. CEKETİ KİM ALDI? MasterChef All Star'da dördüncü ceketi kazanan yarışmacı kim oldu? MasterChef All Star'da büyük finale ramak kaldı. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar için son bir şans kaldı. 4 ceketin sahibi belli olurken geriye sadece 1 ceket kaldı. Dün akşam dördüncü ceketin sahibi belli oldu. İki etaplı yarışmanın ilk etabında dört malzeme ile yaratıcı tabaklar çıkaran yarışmacılar ikinci turda şef tabağı yaptılar. İkinci etapta programın konuğu şef Mevlüt Özkaya, yarışmacılardan füme palamut yapmalarını istedi. Peki, MasterChef 4. ceketi kim kazandı? MasterChef All Star'da dördüncü ceketi kazanan yarışmacı kim oldu? MasterChef All Star ceket kazanan yarışmacılar....
29.12.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef All Star'da 4. ceketin sahibi belli oldu
MasterChef All Star'da 4. ceketin sahibi belli oldu MasterChef All Star'da final heyecanı doludizgin devam ediyor. Adını finale yazdırmak isteyen yarışmacılar kıyasıya bir mücadele içerisinde. Pazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken Salı akşamı ikinci ceketin sahibi Barbaros oldu. Üçüncü ceketi kazanan isim ise Esra oldu. Ve 4. ceket de sahibini buldu. Geriye son ceket kaldı. İşte detaylar...
29.12.2023 Cadde
MASTERCHEF HASAN KİMDİR? Hasan Biltekin kaç yaşında, aslen nereli? MasterChef'te ceket giyebilecek mi, finalist olacak mı?
MASTERCHEF HASAN KİMDİR? Hasan Biltekin kaç yaşında, aslen nereli? MasterChef'te ceket giyebilecek mi, finalist olacak mı? MasterChef All Star kadrosunda yer alan ve 5 finalistten biri olmak için mücadele eden Hasan Biltekin hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler merak edilmeye devam ediyor. İlk kez katıldığı 2021 MasterChef'te ikinci olma başarısı gösteren Hasan başarılı bir sezon geçirmesine rağmen henüz şef ceketini giyemedi. Peki MasterChef Hasan Biltekin kimdir?
28.12.2023 Bilgi Rehberi
SÜRPRİZ İSİM! MASTERCHEF 3. CEKETİ KİM KAZANDI? MasterChef All Star'da üçüncü ceketi alan yarışmacı kim oldu?
SÜRPRİZ İSİM! MASTERCHEF 3. CEKETİ KİM KAZANDI? MasterChef All Star'da üçüncü ceketi alan yarışmacı kim oldu? MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarıştılar. Dün akşam 3. ceket için kıyasıya rekabet edildi. Yarışmacılar ilk etapta siyah pirinç, ançuez ve greyfurt ile yaratıcı tabaklar çıkardılar. İkinci etapta ise Şef tabağı yapacak olan yarışmacılar ceketi kazanmak için yarışıldı. Peki, MasterChef 3. ceketi kim kazandı? MasterChef'te üçüncü ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu? MasterChef All Star ceket kazanan yarışmacılar....
28.12.2023 Bilgi Rehberi
MasterChef All Star'da üçüncü ceketi giyen yarışmacı belli oldu
MasterChef All Star'da üçüncü ceketi giyen yarışmacı belli oldu MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlar. Üçüncü ceketin sahibi, dün akşam Tv8 ekranlarında yayınlanan bölümde belli oldu.
28.12.2023 Cadde
MASTERCHEF İKİNCİ CEKETİ KİM ALDI? MasterChef All Star'da ikinci ceketi giyen yarışmacı kim oldu, hangi isim finalist oldu?
MASTERCHEF İKİNCİ CEKETİ KİM ALDI? MasterChef All Star'da ikinci ceketi giyen yarışmacı kim oldu, hangi isim finalist oldu? MasterChef All Star'da final heyecanı için nefesler tutuldu. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar bu hafta ceketi kazanmak için kıran kırana yarışıyorlar. Pazartesi akşamı ilk ceketin sahibi Tahsin olurken dün akşam ikinci ceket için ter döküldü. Yarışmacılar ilk etapta zerdeçal ve yeşil zeytinin ön planda olduğu kreatif tabaklar çıkardılar. İkinci etapta ise Şef tabağı yapacak olan yarışmacılar ceketi kazanmak için yarışıldı. Peki, MasterChef ikinci ceketi kim aldı? 26 Aralık MasterChef'te ikinci ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu? MasterChef All Star ceket kazanan yarışmacılar....
27.12.2023 Bilgi Rehberi
MASTERCHEF İLK CEKETİ KİM ALDI? MasterChef Türkiye All Star'da ilk ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu?
MASTERCHEF İLK CEKETİ KİM ALDI? MasterChef Türkiye All Star'da ilk ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu? Masterchef All Star'da final heyecanı için heyecan dorukta. Adını Masterchef finaline yazdırmak isteyen yarışmacılar 25 Aralık Pazartesi akşamı ilk ceketi kazanmak için kıyasıya rekabet ettiler. Her yıl 5 finalisti ceket sahibi yapan Masterchef, bu yılın ilk ceketini dün akşam verdi. Yarışmacılar ilk etapta mavi haşhaşla yaratıcı tabaklar çıkardılar. İkinci etapta ise Şef tabağı çıkaran yarışmacılar kazanmak için ter döktü. Peki, Masterchef ilk ceketi kim aldı? MasterChef'te ilk ceketi kim kazandı, hangi yarışmacı finalist oldu?
26.12.2023 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Ceket ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.