Celine Dion

Celine Dion

Son dakika celine dion haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan celine dion gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan celine dion haber sayfamızda...

Celine Dion

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 369 celine dion haberi bulunmuştur.
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır On parmağında on marifet desek yeridir… Şarkıcılık, oyunculuk, sunuculuk derken Öykü Gürman’ı son olarak bir türkü yarışmasında jüri üyesi olarak izledik. Yaptığı her işte başarıyı hedefleyen ve bunun için çok çalıştığını vurgulayan sanatçı ile hem iş hem özel hayatı hakkında konuştuk. Yeni şarkısı ''Ey halimi Soranım'' ile dinleyicilerinden yine tam not alan Öykü Gürman en büyük hayalini de Milliyet’ten Beste Sırapınar’a açıkladı.
15.03.2024 Gündem
Celine Dion: ‘Burada olmaktan mutluyum’
Celine Dion: ‘Burada olmaktan mutluyum’ Nadir görülen nörolojik bir rahatsızlığa yakalanan Celine Dion törene katıldı.
6.02.2024 Kültür Sanat
Demet Akalın ameliyat oldu!
Demet Akalın ameliyat oldu! Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bu sabah ses tellerinden ameliyat oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akalın, sevenlerine sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
4.01.2024 Cadde
‘Artık kaslarını kontrol edemiyor'
‘Artık kaslarını kontrol edemiyor' Grammy ödüllü Kanadalı şarkıcı Celine Dion (55) bir yıldır “katı kişi sendromu” (Stiff person syndrome - SPS) denilen, kasları etkileyen, spazmlara neden olan nörolojik hastalıkla mücadele ediyor.
20.12.2023 Dünya
Milyonda bir görülen hastalıkla mücadele ediyor! Celine Dion dört yıl sonra görüntülendi
Milyonda bir görülen hastalıkla mücadele ediyor! Celine Dion dört yıl sonra görüntülendi Dünyaca ünlü Kanalı şarkıcı Celine Dion, geçtiğimiz aralık ayında nadir görülen bir nörolojik rahatsızlık olan Stiff Person Sendromu'na (katı kişi sendromu) yakalandığını öğrenmişti. Tedavisi bulunmayan hastalığı sebebiyle konserlerini iptal edip tedavisine odaklanan 55 yaşındaki sanatçı, yaklaşık dört yıl sonra ilk kez görüntülendi.
4.11.2023 Cadde
Demet Akalın'dan ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı!
Demet Akalın'dan ilginç itiraf: İnsanlar hoşlanmadı, bana yakışmadı! Ünlü popçu Demet Akalın, yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı beğenmediğini söyleyen Işın Karaca ile polemik yaşamış, bu polemiğe şarkının yazarı Cansu Kurtçu da dahil olmuştu. Önceki gün verdiği konser sonrası gazetecilerle bir araya gelen Akalın, şarkısıyla ilgili ilginç bir itirafta bulundu.
2.11.2023 Cadde
'Türkiye'de herkes Mariah Carey, Celine Dion ama biz kötü şarkı yapıyoruz!'
'Türkiye'de herkes Mariah Carey, Celine Dion ama biz kötü şarkı yapıyoruz!' Demet Akalın'ın yeni şarkısı 'Bana Yolla'yı beğenmediğini söyleyen Işın Karaca ile arasında çıkan polemiğe, şarkının sahibi Cansu Kurtçu da dahil oldu. Önceki gün Arnavutköy'de görüntülenen ünlü isim, kendisinin yaptığı şarkıyı beğenmeyen Işın Karaca ile şarkıyı Kurtçu'nun hatırı için çıkardığını söyleyen Akalın'a, "Türkiye’de herkes Mariah Carey, herkes Celine Dion ya biz kötü şarkı yapıyoruz" sözleriyle tepki gösterdi.
26.10.2023 Cadde
Titanik'ten kurtulsa da acılar onu bırakmadı! Lucile Polk Carter'ın hüzünlü 'devam'ı
Titanik'ten kurtulsa da acılar onu bırakmadı! Lucile Polk Carter'ın hüzünlü 'devam'ı Anlatacaklarımı okumadan önce ‘Celine Dion’dan My Heart Will Go On’u açıp bir kenara koyduğunuzda Titanik’le batan hayatlardan birini daha dinlemeye hazırsınız demektir. Lanetli olduğuna inanılan bu gemi yolculuğundan sonra, kurtulanlar arasında hayatı yolunda giden tek bir yolcu bile olmamıştı. Bugün biz Lucile’in hayat hikayesine gidiyoruz.
14.09.2023 Dünya
Çok sevdik, çok da sıkıldık
Çok sevdik, çok da sıkıldık “Titanik” 25. yılını 10 Şubat’ta, Sevgililer Günü hareketliliğini de ıskalamayacak biçimde, tekrar vizyona girerek kutluyor. Titanik denince aklımıza gelen şeylerin başında Celine Dion ve filmle özdeş şarkısı “My Heart Will Go On” da var. Hani şu bazılarımızın çok sevdiği, bazılarımızın ise koşarak kaçtığı şarkı.
5.02.2023 Pazar
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Mevlana’nın sözünü paylaştı Gisele Bündchen, yeni yılın ilk meditasyonunu bir akarsu kenarında yaptı...
10.01.2023 Cadde
Katı kişi sendromu nedir, belirtileri neler, neden olur? Celine Dion kaç yaşında, hastalığı ne?
Katı kişi sendromu nedir, belirtileri neler, neden olur? Celine Dion kaç yaşında, hastalığı ne? Katı kişi sendromu hastalığı nedir? Ünlü şarkıcı Celine Dion Instagram hesabından yaptığı paylaşımda nadir görülen bir hastalık olan katı kişi sendromu hastalığına yakalandığını duyurdu. Peki, Katı kişi sendromu hastalığı belirtileri nelerdir?
10.12.2022 Bilgi Rehberi
Celine Dion milyonda bir görülen Katı Kişi Sendromu'na yakalandı!
Celine Dion milyonda bir görülen Katı Kişi Sendromu'na yakalandı! Dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Celine Dion, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımları ile sevenlerini ve sanat camiasını şoke etti. 54 yaşındaki şarkıcı, milyonda bir görülen ve tedavisi olmayan nörolojik hastalığa yakalandığını duyurdu. Stiff Person Sendromu (Katı Kişi Sendromu), kas spazmları sebebiyle kişiyi bazen yürüyemez, hatta konuşamaz duruma getirebiliyor.
8.12.2022 Cadde
Bir aşk 30 yıl sürer mi hiç?
Bir aşk 30 yıl sürer mi hiç? Whitney Houston’ın bir kültürel fenomen olan “I Will Always Love You” (Seni Daima Seveceğim) adlı şarkısı, 30’uncu yılında bile “En çok satanlar” listesinde başı çekiyor. Uzmanlara göre bu ilginin nedeni, şarkıcının benzersiz yorumu...
13.11.2022 Dünya
Modacı Issey Miyake 84 yaşında öldü
Modacı Issey Miyake 84 yaşında öldü Aralarında Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un imzası haline gelen siyah balıkçı boğazlı kazakları da bulunan binlerce ikonik tasarıma imza atmış olan Japon moda tasarımcısı Issey Miyake, 84 yaşında hayatını kaybetti.
10.08.2022 Dünya
Las Vegas’ta bir dönemin sonu
Las Vegas’ta bir dönemin sonu En ünlü eğlence yerlerinden Las Vegas’ta gösteri yapan dansçılar, pandeminin etkisi ve cinsiyetçilik konusunda artan farkındalık nedeniyle bu işlerine veda etmek üzereler.
4.07.2022 Dünya
Ukrayna’ya destek
Ukrayna’ya destek Dünyaca ünlü yıldızlar, uluslararası savunma örgütü Global Citizen’ın Ukrayna’ya destek olmak amacıyla sosyal medyadan başlattığı kampanyaya destek verdi.
11.04.2022 Cadde
Las Vegas'a 3 aylık Adele makyajı
Las Vegas'a 3 aylık Adele makyajı Bir zamanlar kariyerlerinde düşüş yaşayan şarkıcıların konser verdiği şehir olan Las Vegas 21. yüzyılda eski parlak günlerine döndü. Adele de yeni albümü için Las Vegas’ta üç aydan fazla süren bir konser dizisi yapmaya karar verdi.
5.12.2021 Dünya
Celine Dion’un sakızı duvarında asılı
Celine Dion’un sakızı duvarında asılı İngiliz şarkıcı Adele, ABD’nin Los Angeles kentindeki 9.5 milyon dolarlık (91 milyon lira) malikânesinin kapılarını “Vogue” dergisine açtı.
23.10.2021 Dünya
Kahreden iptal!
Kahreden iptal! Şarkıcı Celine Dion, sekiz aydır hazırlandığı Las Vegas’taki şovunun 5 Kasım’daki açılışını erteledi.
21.10.2021 Cadde
2020 yılı kazancı: 23.8 milyon dolar
2020 yılı kazancı: 23.8 milyon dolar ABD’li şarkıcı Taylor Swift (31) Billboard’un “ABD’de 2020’nin en çok kazanan müzisyenleri listesi”nde 23.8 milyon dolarlık geliriyle zirveyi kaptı.
23.07.2021 Dünya
Linet: Hologramla tanışacağız
Linet: Hologramla tanışacağız Linet, Emrah’ın sanat hayatındaki 40’ıncı yılına özel hazırlanan ‘Tribute’ albümdeki ‘Dön’ parçasını seslendirmek için stüdyoya girdi.
30.01.2021 Cadde
Son dakika: Joe Biden koltuğa oturur oturmaz imzaladı! Dakika 1 gol 1: Affetmedi...
Son dakika: Joe Biden koltuğa oturur oturmaz imzaladı! Dakika 1 gol 1: Affetmedi... Son dakika haberlere göre, dünya ABD'deki yemin törenine dikkat kesildi. CNN International, 'ABD'de yeni bir gün' başlığını attı. Başkan seçilen Biden'ın da ilk Twitter mesajının aynı şekilde 'ABD'de yeni bir gün' olması dikkat çekti. Trump, devir teslime saaatler kala, Beyaz Saray'dan ayrıldı. Başkan olarak son konuşmasını yapan Trump yine iddialı ifadeler kullandı ve Biden'a gizemli bir not bıraktı. Biden yemin ederek ABD'nin 46'ncı başkanı oldu. Biden 23.55 (TSİ) sularında Beyaz Saray'a geldi ve peş peşe kararnameleri imzalamaya başladı.
21.01.2021 Dünya
Celine Dion’un erkek hayranı adını resmi olarak Celine Dion yaptı
Celine Dion’un erkek hayranı adını resmi olarak Celine Dion yaptı Kanadalı ünlü şarkıcı Celine Dion’un hayranı Thomas Dodd, internet üzerinden Dion’un konserini dinlerken aldığı alkolünden etkisiyle adını resmi olarak Celine Dion yaptı.
3.01.2021 Dünya
Dans Müzikleri Nelerdir? Düğün İçin Yerli Ve Yabancı Dans Müziği Alternatifleri
Dans Müzikleri Nelerdir? Düğün İçin Yerli Ve Yabancı Dans Müziği Alternatifleri Düğün organizasyonlarının daha güzel geçebilmesi için mutlaka dans müziklerinin önceden hazırlanmış olması gerekir. Özellikle son dakikaya bırakmadan dans müziklerini seçmek ve bunları kurgulamak, düğünün gidişatını önemli oranda belirler. Peki, dans müzikleri nelerdir? Düğün için yerli ve yabancı dans müziği alternatifleri.
18.10.2020 Yaşam
Astrolojide olgun partner göstergesi nelerdir?
Astrolojide olgun partner göstergesi nelerdir? İkili ilişkiler içine girerken bazen yaş veya kişisel özellik yönünden benzer kişilere çekilebiliriz. Yaşamımızda bunu bilinçli seçimlerimiz yada tesadüfi/kadersel tanışmalar ile şekillendiririz. Doğum haritamızdaki yerleşim ve açılara göre seçimlerimiz, partnerin/eşin kişilik yapısı, mesleği vb gibi etkilere de rastlamamız mümkündür...
9.09.2020 Astroloji

Benzer Haber Etiketleri

Celine Dion ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.