Çeltik

Çeltik

Son dakika çeltik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çeltik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çeltik haber sayfamızda...

Çeltik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 898 çeltik haberi bulunmuştur.
Bakan Yumaklı: "Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz”
Bakan Yumaklı: "Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz” Kastamonu’nun Tosya ilçesinde konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye’nin tohumculukta ilk 10 ülke arasında yer aldığını belirterek, “Dünyanın 117 ülkesine tohum ihraç ediyoruz. Böyle bir ülke durumundayız. İnşallah bizler Anadolu'nun bütün topraklarını da sertifikalı tohumlarla buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
Feci kaza! Beton mikseri devrildi, sürücü öldü
Feci kaza! Beton mikseri devrildi, sürücü öldü Afyonkarahisar’da şarampole devrilen beton mikserinin sürücüsü Halil Çamlı (32) hayatını kaybetti.
26.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı: Türkiye dünyada ilk 10 tohumcu ülkeden bir tanesi
Bakan Yumaklı: Türkiye dünyada ilk 10 tohumcu ülkeden bir tanesi Çanakkale’de ‘Tohum ve Sera Örtü Naylonu Dağıtım’ törenine katılan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Türkiye dünyada ilk 10 tohumcu ülkeden bir tanesidir. Türkiye’de üretilen daha doğrusu kullanılan her 100 kilogramın 97 kilogramı bu ülke topraklarında üretilir. Bize özgü ata tohumlarımız vardır. Bunların halihazır da 37 çeşidi gen bankamızda kayıt altına ve koruma altına alınmıştır” dedi.
21.03.2024 Ekonomi
Bakan Göktaş'tan yerel seçim mesajı: AK Parti belediyeciliği artık bir markadır
Bakan Göktaş'tan yerel seçim mesajı: AK Parti belediyeciliği artık bir markadır Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş. 'AK Parti’nin 22 yıllık başarı hikayesinde yerel yönetimlerimizin payı büyüktür. AK Parti belediyeciliği artık bir markadır” dedi.
24.02.2024 Gündem
Tarımda üretici enflasyonu belli oldu
Tarımda üretici enflasyonu belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tarım ürünleri üretici fiyat endeksinin (Tarım-ÜFE) yıllık yüzde 52,66, aylık yüzde 6,34 arttığını açıkladı.
16.01.2024 Ekonomi
Galatasaray, Kayserispor engeline takılmadı! 3 puan 86'da geldi
Galatasaray, Kayserispor engeline takılmadı! 3 puan 86'da geldi Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 20'nci haftasında Kayserispor'u 2-1'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
16.01.2024 Galatasaray
Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duygularından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Ancak bebek bekleyen çiftlerin sorumluluk duygusu da artıyor. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kız bebekleri için kulağa hoş gelen, anlamları güzel olan ve modern isimleri tercih ediyorlar. Kız bebek isimleri ve anlamları konusunda detaylı bir incelemeye giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan ve keşfedilmemiş isimleri vermek istiyorlar. Ç harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “Ç ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
Mali Hakkında Bilgiler; Mali Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Mali Hakkında Bilgiler; Mali Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı Mali, Afrika kıtasının doğusunda yer almaktadır. Resmi adı Mali Cumhuriyetidir. Yüz ölçümü 1.240.000 kilometrekare olan Mali, Afrika'nın en büyük 7. ülkesidir. Uzun yıllar boyunca Fransa'nın kolonisi olan Mali, 22 Eylül 1960 tarihinde bağımsızlığını ilan etti. Mali'nin başkenti neresi, nüfusu ne kadar? Sizin için derledik.
3.01.2024 Tatil
Samsun, karnabaharda da Türkiye 1'inciliğine yükseldi
Samsun, karnabaharda da Türkiye 1'inciliğine yükseldi Lahana üretiminde Türkiye birincisi olan Samsun, bu yıl ürettiği 60 bin ton karnabahar ile de 'en çok karnabahar üreten il' konumuna yükseldi.
27.12.2023 Ekonomi
Tarım-ÜFE artış gösterdi
Tarım-ÜFE artış gösterdi Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) yıllık yüzde 50,47 arttı, aylık yüzde 0,95 azaldı.
15.12.2023 Ekonomi
Kayserispor, Vanspor FK karşısında zorlanmadan turladı!
Kayserispor, Vanspor FK karşısında zorlanmadan turladı! Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Kayserispor, Vanspor FK'yı 4-0 mağlup etti ve üst tura yükseldi.
6.12.2023 Türkiye Kupası
Nisarga Sanat Merkezi
Nisarga Sanat Merkezi Wallmakers tasarımı Nisarga Sanat Merkezi, müzisyen bir ailenin sanat ve kültür etkinlikleri için izleyicilerle bir araya gelebilecekleri ve etkileşimde bulunabilecekleri bir topluluk ikametgahı oluşturma girişimi olarak ortaya çıkmış.
27.11.2023 Mimarlık
Çiftçilere mazot ve gübre desteği! Resmi Gazete'de yayımlandı
Çiftçilere mazot ve gübre desteği! Resmi Gazete'de yayımlandı Çiftçilere yapılacak tarımsal desteklerle ilgili tebliğ, Resmi Gazete'de yayımlandı. Buğday, arpa, çavdar, tritikale ve yulaf için dekar başına 149 TL mazot ve gübre desteği ödenecek.
26.11.2023 Ekonomi
Obruklarda volkanik gaz çıkışı görüldü: Bu bizi korkutmaya başladı
Obruklarda volkanik gaz çıkışı görüldü: Bu bizi korkutmaya başladı Konya'da yer altı sularının çekilip, toprağın göçmesiyle oluşan obrukların sayıları 2 bin 500’ü bulurken, yeni oluşanların bazılarında volkanik gaz çıkışı görülmeye başlandı. 
11.11.2023 Gündem
Hava kirliliğini artıran yangın! Şehir merkezinde tabaka oluştu
Hava kirliliğini artıran yangın! Şehir merkezinde tabaka oluştu Edirne'de ekim yapılan arazilerde kalan anızların sonbaharın gelmesiyle birlikte çiftçi tarafından binlerce dönüm arazideki anızları yaktı.Anız yakımı Edirne şehir merkezinde hava kirliliğini kritik seviyeye çıkardı.
23.10.2023 Gündem
Çeltik hasadı başladı
Çeltik hasadı başladı Ankara’nın Nallıhan ilçesinde Uluköy ve Karaköy Mahallelerinde yapılan çeltik ekiminin yanında bu sene Akdere Mahallesi de eklendi ve hasat başladı.
18.10.2023 Ekonomi
Sulama kanalında oksijensiz kalan yüzlerce balık öldü! 'Her sene bu olay oluyor'
Sulama kanalında oksijensiz kalan yüzlerce balık öldü! 'Her sene bu olay oluyor' Edirne'de çeltik tarlalarının sulanmasında kullanılan İstasyon Mahallesi'ndeki kuruyan su kanalında oksijensiz kalan yüzlerce balık öldü.
4.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kayserispor, Yiğit Emre Çeltik'i transfer etti!
Kayserispor, Yiğit Emre Çeltik'i transfer etti! Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Yiğit Emre Çeltik'i kadrosuna kattı.
15.09.2023 Kayserispor
'Bin Pınarlı İda' olarak biliniyor! 'Eylül sonunda susuz kalacağız'
'Bin Pınarlı İda' olarak biliniyor! 'Eylül sonunda susuz kalacağız' Türkiye genelinde yaşanan kuraklık, Bayramiç Barajı'nı da olumsuz etkiledi.
13.09.2023 Gündem
‘Enflasyonu dize getireceğimize inanıyoruz’
‘Enflasyonu dize getireceğimize inanıyoruz’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kabine toplantısına başkanlık etti.
6.09.2023 Gündem
Mazot ve Gübre desteği ne zaman yatacak? 2023 mazot ve gübre desteği ne kadar, kaç TL?
Mazot ve Gübre desteği ne zaman yatacak? 2023 mazot ve gübre desteği ne kadar, kaç TL? Çiftçilere sağlanan mazot ve gübre desteği, her sene gerçekleştiriliyor. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen mazot - gübre yardımı 2023 fiyatları da açıklanmıştı. Mart'ta yatması beklenen destek için Cumhurbaşkanı Erdoğan buğday, arpa, yulaf, çavdar, tritikale ve çeltik üreticilerine güzel haberi duyurdu. Peki, mazot ve gübre yardımı ne zaman yatacak?
5.09.2023 Bilgi Rehberi
Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon ve evlilik kredisi açıklaması
Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon ve evlilik kredisi açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası alınan kararları duyurdu. Bu kararlar arasında gençlere vergisiz telefon ve evlilik kredisi açıklamaları da vardı. Öte yandan Erdoğan çiftçilere destek ödemelerinin erkene alındığı müjdesini verdi.
6.09.2023 Gündem
Çin'in birçok bölgesinde iklim değişikliğinin yol açtığı yıkıcı 'ilkler' yaşanıyor
Çin'in birçok bölgesinde iklim değişikliğinin yol açtığı yıkıcı 'ilkler' yaşanıyor Çin, bu yaz dönemini aşırı sıcaklar ve yıkıma yol açan büyük sellerle geçirdi.
29.08.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Çeltik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.