Cem Boyner

Cem Boyner

Son dakika Cem Boyner haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cem Boyner gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cem Boyner haber sayfamızda...

Cem Boyner

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 875 cem boyner haberi bulunmuştur.
Bardağın boş tarafı ile 'dövüş'
Bardağın boş tarafı ile 'dövüş' Bardağın hep dolu tarafına bakın. İçiniz sıkılıyor ve işlerin berbat gittiğini düşünüyorsanız, olumsuzluklara değil, hayatınızdaki olumlu taraflara odaklanın. İşte bir rehber...
11.03.2024 Milliyet Executive
Merve Dizdar yeni aşkıyla galada! 'Ruhunuz duymadı değil mi?'
Merve Dizdar yeni aşkıyla galada! 'Ruhunuz duymadı değil mi?' Meslektaşı Gürhan Altundaşar ile 2018 yılında evlenip 2021'de boşanan Merve Dizdar, yeni ilişkisini Sevgililer Günü'nde ilan etmişti. 'Zaferin Rengi' filminin galasına Cihan Ayger ile el ele katılan oyuncunun mutluluğu gözlerinden okunuyordu.
17.02.2024 Cadde
Perakendeci 2024 yılından umutlu
Perakendeci 2024 yılından umutlu Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD) ‘Perakende Buluşması – Ne Oldu Ne Olacak?’ etkinliği, organize perakendenin lider isimlerini bir araya getirdi.
7.02.2024 Ekonomi
100 milyon dolarlık değerlemeyle yatırım
100 milyon dolarlık değerlemeyle yatırım Finansal teknolojilerde (Fintek) kararlı adımlar atmayı sürdüren Hopi, Param ile bir ortaklık hayata geçirdi.
8.04.2023 Kobi
Hopi’ye Param’dan 100 milyon dolar değerleme ile yatırım
Hopi’ye Param’dan 100 milyon dolar değerleme ile yatırım Stratejik büyüme alanı olarak belirlediği finansal teknolojilerde (Fintek) kararlı adımlar atmayı sürdüren Hopi, Param ile önemli bir ortaklığı hayata geçirdi.
7.04.2023 Teknoloji
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Soyadı meselesi Salma Hayek Pinault, son dönemde eşi François-Henri Pinault’nun soyadını kullanmasıyla ilgili konuştu...
2.02.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Başbakanlarla podyumda Tülin Şahin, önümüzdeki hafta Danimarka’nın başkenti Kopenhag’da düzenlenecek ‘Sürdürülebilir Moda’ temalı defilede podyuma çıkacak...
25.10.2022 Cadde
Sohbet zamanı
Sohbet zamanı İş dünyasının önde gelen üç ismi Ahmet Dördüncü, Cem Boyner ve Sani Şener, önceki gün bir araya geldi.
22.09.2022 Cadde
‘Kültür kenti olacak’
‘Kültür kenti olacak’ Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in girişimleriyle Ayvalık Ayazması Derneği ile belediye arasında yapılan protokol çerçevesinde Kırlangıç Yaşam Merkezi’nde yeni bir kültürel alan olarak yaşama geçirilen ‘Ayvalık Anadolu Uygarlıkları Sergisi’, 500’ü aşkın tarihi eseri ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.
13.09.2022 Ege
Kısa kısa Cadde
Kısa kısa Cadde İkizler kapak oldu Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in ikiz kızları Ayşe ve Elif Boyner, özel yaşamlarında olduğu kadar aile şirketlerinde de uyumlu beraberlikleriyle dikkat çekiyor...
12.08.2022 Cadde
Tatilin son rövanşı
Tatilin son rövanşı Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ve Ümit Boyner çifti, baş başa geçirdikleri uzun bayram tatilinde keyifli anlar yaşadı.
20.07.2022 Cadde
Boyner’in talih kuşu
Boyner’in talih kuşu Cem Boyner’in ilk evliliğini yaptığı Bilgün Dereli’den olan ikiz kızlarından Ayşe Boyner’in tatili tüm hızıyla devam ediyor.
15.07.2022 Cadde
‘Mr. Bond ve ben’
‘Mr. Bond ve ben’ Yaşamlarının büyük bölümünü Ayvalık’ta sürdüren Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ve eşi Ümit Hanım, sosyal medya hesaplarındaki paylaşımla beğeni topladı...
13.07.2022 Cadde
Patron iş başında
Patron iş başında Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, yeni ürün lansmanını verdiği bir davetle tanıttı.
15.06.2022 Cadde
‘Online alışverişte 3 yenilik bir arada’
‘Online alışverişte 3 yenilik bir arada’ Boyner, yeni amiral gemisi ‘Boyner Now’ı hizmete sundu. Yeni nesil bir müşteri deneyimi oluşturacak uygulama ile ‘gerçek bir global inovatif devrim’ yaptıklarını vurgulayan Boyner Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, uygulamayı artık ‘ana işleri’ olarak tanımladı. 
10.06.2022 Ekonomi
Bir İstanbul hanımefendisine veda
Bir İstanbul hanımefendisine veda Hürriyet gazetesinin kurucusu Sedat Simavi’nin oğlu Erol Simavi’nin eşi Belma Simavi, İstanbul’da toprağa verildi.
17.05.2022 Gündem
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı Hürriyet gazetesinin kurucusu Sedat Simavi'nin oğlu Erol Simavi'nin eşi Belma Simavi İstanbul'da toprağa verildi.
16.05.2022 Haberler
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı
Belma Simavi son yolculuğuna uğurlandı Hürriyet gazetesinin kurucusu Sedat Simavi'nin oğlu Erol Simavi'nin eşi Belma Simavi İstanbul'da toprağa verildi.
16.05.2022 Gündem
Atlarla terapi
Atlarla terapi Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner, büyük aşk yaşadığı atları ile çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.
16.03.2022 Cadde
Ayşe Boyner-Cem Telvi çifti tek celsede boşandı
Ayşe Boyner-Cem Telvi çifti tek celsede boşandı Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in ikiz kızlarından Ayşe Boyner, iş insanı Cem Telvi ile geçtiğimiz yılın ekim ayında evlenmişti. Birkaç ay önce ayrılık kararı alan ünlü çift, tek celsede boşandı.
28.12.2021 Cadde
Ayşe Boyner ile Cem Telvi boşanıyor
Ayşe Boyner ile Cem Telvi boşanıyor Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in kızı Ayşe Boyner, geçtiğimiz yıl evlendiği Cem Telvi’ye boşanma davası açtı.
17.11.2021 Cadde
Torunla eğlence
Torunla eğlence Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner ve eşi Ümit Boyner, pandemi döneminde Ayvalık’taki evlerinde izole hayat sürdürmenin keyfini yaşıyor.
2.09.2021 Cadde
Emine Boyner-Ali Kürşat'ın dokuz yıllık evliliği bitti!
Emine Boyner-Ali Kürşat'ın dokuz yıllık evliliği bitti! Evlilikleri üzerinde bir süredir kara bulutlar dolaşan Emine Boyner-Ali Kürşat çifti, iki hafta önce sessiz sedasız boşandı.
2.07.2021 Cadde
Kovid’e inat konuşan gözler
Kovid’e inat konuşan gözler Boyner Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Boyner’in sosyal medya hesabından paylaştığı “#konuşgözlerimiz #direngözlerimiz #yeterkovid19 maskenin perdelemesinden yoruldum. Kovid’e inat umudumu, insan ve yaşam sevgimi, direncimi gözlerime yansıtmaya çalıştım” mesajı bir anda büyük ilgi gördü.
20.04.2021 Cadde
Boyner Ailesi iş başında
Boyner Ailesi iş başında İlkbaharı Ayvalık’taki evlerinde karşılayan Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in eşi Ümit Boyner, sezon temizliğine erken başlayıp, kolları sıvadı.
15.03.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Cem Boyner ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.