Cemal Bekle

Cemal Bekle

Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir-1 5 .sıra Adayı.1978'de İzmir'de doğdu. Sakarya O. Sosyoloji Bölümü'nü bitirdi. 2006-2007 yıllarında İzmir Çağdaş Romanlar Derneği Başkanlığı yaptı. Ardından sırasıyla Roman Dernekleri Federasyonu Platformu Başkanlığı ve Ak Parti il yöneticiliği yaptı. İngilizce ve İtalyanca biliyor. Evli

Cemal Bekle

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 153 cemal bekle haberi bulunmuştur.
75 kişilik MKYK’ya 49 yeni isim girdi
75 kişilik MKYK’ya 49 yeni isim girdi Erdoğan’ın yeniden genel başkan seçildiği kongrede asıl heyecan, MKYK üyelikleri için yaşandı. MKYK’nın yüzde 65’i değişti, listeye 49 yeni isim girdi, 26 kişi de yerini korudu. Birçok eski bakan MKYK’da yer alırken, Binali Yıldırım ve Nurettin Canikli gibi AK Parti’nin ağır toplarının listede yer almaması dikkat çekti.
8.10.2023 Gündem
Bakan Varank: 55 bin kişiye istihdam imkanı sağlayan 161 fabrikayı ülkemize kazandıracağız
Bakan Varank: 55 bin kişiye istihdam imkanı sağlayan 161 fabrikayı ülkemize kazandıracağız Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen 'Çalışan ve Üreten Gençler Programı' tanıtım ve tesis açılış törenine katıldı.
2.05.2023 Ekonomi
‘Sadece seçimde kapınızı çalmıyoruz’
‘Sadece seçimde kapınızı çalmıyoruz’ İzmir Konak’taki Roman mahallelerini ziyaret eden AK Partili Dağ “Toplumun tüm kesimlerine değer verdiğimizi herkes görüyor” dedi
22.04.2023 Ege
AK Parti'li Dağ: Sadece seçim zamanı Romanların kapısını çalan bir parti değiliz
AK Parti'li Dağ: Sadece seçim zamanı Romanların kapısını çalan bir parti değiliz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Sadece seçim zamanı Romanların kapısını çalan, siyasi çıkar peşinde koşan bir parti değiliz. Bizi, CHP ve diğer partilerden ayıran da budur" dedi.
22.04.2023 Gündem
AK Parti’de kadın aday oranı yüzde 18
AK Parti’de kadın aday oranı yüzde 18 AK Parti, milletvekili aday listelerinde 56’sı seçilebilecek yerden 113 kadın adaya yer verdi. AK Parti’nin kadın aday oranı yüzde 18 olurken bu adayların da yüzde 9’unun seçilecek yerden aday gösterildiği ifade ediliyor. AK Parti listelerinde toplam 113 kadın, 25 genç, 20 de 65 yaş üstü aday yer aldı. AK Parti bu yıl da listelerinden 5 engelli milletvekili adayı gösterdi.
11.04.2023 Gündem
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: 28. dönem AK Parti milletvekili aday listesi il il
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI 2023: 28. dönem AK Parti milletvekili aday listesi il il Türkiye 2023 seçimlerine hazırlanırken aday listeleri açıklandı. Partiler YSK'ya milletvekili aday listesini teslim etti. AK Parti'nin de milletvekili aday listesi belli oldu. Şimdi seçmenler sıklıkla "AK Parti milletvekili adayları kimler?" sorusuna cevap arıyor.
10.04.2023 Bilgi Rehberi
AK Parti'nin milletvekili aday listesi netleşti! İşte tam liste
AK Parti'nin milletvekili aday listesi netleşti! İşte tam liste 14 Mayıs seçimlerine gidilirken, AK Parti'nin aday listesi kesinleşti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
11.04.2023 Gündem
2023  AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KESİNLEŞTİ!  28. dönem Ak Parti milletvekili adayları isim listesi: Hangi ilden kim aday oldu?
2023 AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI KESİNLEŞTİ! 28. dönem Ak Parti milletvekili adayları isim listesi: Hangi ilden kim aday oldu? 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Ak Parti Milletvekili adayları merak konusu olmaya devam ediyor. Milletvekili aday isim listesi için son gününde 28. dönem AK Parti milletvekili adayları belli oldu. İşte listedeki isimler...
9.04.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Soylu: Dünyadaki tabloyu hep beraber görüyoruz
Bakan Soylu: Dünyadaki tabloyu hep beraber görüyoruz İzmir programı kapsamında 'Türkiye Yüzyılı'nda Muhtarlık Kurumunu Güçlendirme Çalıştayı'nda konuşan Bakan Soylu, "Dünyadaki tabloyu hep beraber görüyoruz. Güçlünün güçsüzü ezdiği, Afganistan'dan Pakistan'a kadar Yemenden Lübnan'a kadar Orta Doğu'dan Orta Asya'ya kadar neredeyse bütün Müslüman coğrafyayı karmakarışık etmeye yemin etmiş, batının bütün sorunlarını doğuya yıkmaya çalışan bir anlayışla karşı karşıya olduğumuz apaçıktır." dedi.
27.01.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Romanlara konut müjdesi! 12 ilde başlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Romanlara konut müjdesi! 12 ilde başlıyor Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 'Roman Buluşması'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hedefimiz her Roman'a bir yuva. Uygun ödeme imkanlarıyla her kardeşimizi modern, ferah, huzurlu bir eve kavuşturmak istiyoruz. Ülkemizin dünyaca ünlü klarnet sanatçısı Mustafa Kandıralı'nın ismini yaşatacak sizlerin arasından yeni değerlerin yetişmesini temin edecek bir güzel sanatlar lisesi açıyoruz. Roman vatandaşlarımıza yönelik 2020, 2030 strateji belgesinin ilk aşama eylem planıyla ilgili genelgeyi de imzaladım. İnşallah, yarınki resmi gazetede yayınlanıyor. Roman kültürünü yaşatacak ve gelecek nesillere aktaracak bir müze kuruyoruz" dedi.
20.01.2023 Gündem
Bakan Akar'dan terörle mücadele ve Yunanistan mesajı
Bakan Akar'dan terörle mücadele ve Yunanistan mesajı Çanakkale'de konuşma yapan Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ege'de yaşanan gerilimle ilgili Yunanistan'a çağrıda bulundu. Terörle mücadele konusunda da konuşan Akar, Pençe-Kilit Harekatı'nda 491 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
2.12.2022 Gündem
AK Parti'li Dağ: Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak
AK Parti'li Dağ: Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, "2001'de 'Bundan sonra Türkiye'de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak' dedik. Şimdi de diyoruz ki; Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında bundan sonra dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Türkiye Yüzyılı'nın adımlarını teker teker atmaya devam ediyoruz" diye konuştu.
26.11.2022 Siyaset
3 yılda 210 bin yeni üye
3 yılda 210 bin yeni üye AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın yürüttüğü Gönül Seferberliği Projesi kapsamında üye katılım töreni düzenlendi; temsilen farklı partilerden de AK Parti’ye katılan 150 kişiye sembolik olarak rozet takıldı. 
13.11.2022 Ege
İzmir'de depremin 2'nci yıl dönümünde, hayatını kaybedenler anıldı
İzmir'de depremin 2'nci yıl dönümünde, hayatını kaybedenler anıldı İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin yıl dönümünde hayatını kaybeden 117 kişi anıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İzmir İl Müdürlüğü'nce düzenlenen anma programında Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Bayraklı ilçesinde 'deprem parkı' olarak yenilenen Hasan Ali Yücel Parkı'ndaki 30 Ekim Deprem Anıtı'na da karanfiller bırakıldı.
30.10.2022 Haberler
İzmir'de depremin 2'nci yıl dönümünde, hayatını kaybedenler anıldı
İzmir'de depremin 2'nci yıl dönümünde, hayatını kaybedenler anıldı İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremin yıl dönümünde hayatını kaybeden 117 kişi anıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) İzmir İl Müdürlüğü'nce düzenlenen anma programında Kur'an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Bayraklı ilçesinde 'deprem parkı' olarak yenilenen Hasan Ali Yücel Parkı'ndaki 30 Ekim Deprem Anıtı'na da karanfiller bırakıldı.
30.10.2022 Gündem
AK Parti ve MHP, İzmir'in kurtuluş yıl dönümünde Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı
AK Parti ve MHP, İzmir'in kurtuluş yıl dönümünde Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümü nedeniyle AK Parti ve MHP il başkanları, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.
9.09.2022 Gündem
Binali Yıldırım: İzmir'in kurtuluşu ülkemiz adına bir semboldür
Binali Yıldırım: İzmir'in kurtuluşu ülkemiz adına bir semboldür AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, "19 Mayıs'ta başlayan istiklal mücadelesi, 9 Eylül'de son buldu. Bazıları bu 100'üncü yıl zaferini küçümsemeye, önemsizleştirmeye çalışsa da barış günü gibi tanımlamalar getirmeye çalışsa da İzmir'in kurtuluşu ülkemiz adına semboldür" dedi.
9.09.2022 Siyaset
Gençlerden aşure ikramı
Gençlerden aşure ikramı AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Bornova’daki Küçük Park’ta kurduğu ‘Gençlik Çadırı’nda, muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıttı.
15.08.2022 Ege
‘‘Türkiye’nin umudu biziz’’
‘‘Türkiye’nin umudu biziz’’ AK Parti İzmir Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı, ‘Gönülden Gönüle Konak; Türkiye’nin Kazanımları ve 2023’ün Önemi” konulu program düzenledi. 
4.08.2022 Ege
Bayındır mest etti
Bayındır mest etti 23. kez düzenledikleri Uluslararası Bayındır Çiçek Festivali’nin, iddiasını her geçen yıl artırdığını belirten Belediye Başkanı Demirezen, “Sadece Türkiye değil, dünya da bizi yakından izliyor” dedi
9.05.2022 Ege
Bakan Kirişci: Türkiye'de 1,7 milyar çiçek üretiliyor
Bakan Kirişci: Türkiye'de 1,7 milyar çiçek üretiliyor İZMİR'in Bayındır ilçesinde 23'üncüsü düzenlenen Çiçek Festivali'ne katılan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, "Türkiye'de 1,7 milyar adet çiçek üretiliyor. Bu üretimimiz karşılığında yaptığımız ihracat 2021 yılı itibarıyla 121 milyon dolara yükselmiş durumda" dedi.
5.05.2022 Ekonomi
‘Kendi kaynağımızla hizmeti sürdürüyoruz’
‘Kendi kaynağımızla hizmeti sürdürüyoruz’ AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Karınca Modeli çalışmasını bu kez Menemen’in köylerinde uyguladı.
14.03.2022 Ege
‘Menemen, hak ettiği hizmetlere kavuşuyor’
‘Menemen, hak ettiği hizmetlere kavuşuyor’ Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan filolarına 34 adet yeni araç eklediklerini açıkladı
14.03.2022 Ege
Kadın gazeteciler, sorunlarını anlattı
Kadın gazeteciler, sorunlarını anlattı AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında kadın gazetecilerin davetli olduğu bir toplantı düzenledi, basın mensuplarının sorunlarını masaya yatırdı.
10.01.2022 Ege
Bakan Özer: Ülkelerin en önemli sermayesi beşeri sermayedir
Bakan Özer: Ülkelerin en önemli sermayesi beşeri sermayedir Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Artık 'Aradığım elemanı bulamıyorum veya istediğim nitelikte bulamıyorum' retoriği tarih olacak. İhtiyaç duyulan insan kaynaklarına mesleki eğitim merkezleri ve mesleki teknik anadolu liseleri ile hızlıca ulaşacağız. Ülkelerin en önemli sermayesi beşeri sermayedir. Bizim de en önemli önceliğimiz beşeri sermayenin niteliğini yükseltmektir" dedi.
28.12.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Cemal Bekle ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.