Cenaze Yemeği

Cenaze Yemeği

Son dakika Cenaze yemeği haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cenaze yemeği gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cenaze yemeği haber sayfamızda...

Cenaze Yemeği

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 154 cenaze yemeği haberi bulunmuştur.
Müstakil evde çıkan yangında ölen minik Mehmet toprağa verildi
Müstakil evde çıkan yangında ölen minik Mehmet toprağa verildi Aydın’da müstakil evde çıkan yangında hayatını kaybeden Mehmet Oğuz'un (2) cenazesi, toprağa verildi.
6.04.2024 Gündem
Türkiye'nin konuştuğu kazada 'kan parası' iddiası! Acılı baba: Görüşmede tek bir şey istedim
Türkiye'nin konuştuğu kazada 'kan parası' iddiası! Acılı baba: Görüşmede tek bir şey istedim İstanbul Eyüpsultan'da 1 kişinin öldüğü 4 kişinin yaralandığı kazada oğlunu kaybeden baba Özer Aci, ABD'ye kaçan T.C.’nin babası Bülent Cihantimur ile görüşmesinin detaylarını anlattı.
20.03.2024 Gündem
Ankara'da terör saldırısı girişimi! Teröristlerin şehit ettiği veterinere acı veda
Ankara'da terör saldırısı girişimi! Teröristlerin şehit ettiği veterinere acı veda Ankara'da terör saldırısı girişiminde bulunan teröristlerin Kayseri'de aracını gasp edip şehit ettikleri Veteriner Teknikeri Mikail Bozlağan, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede 6 aylık oğlunun hiçbir şeyden habersiz etrafı izlemesi yürekleri burktu.
2.10.2023 Gündem
Cenaze yemeğinden etkilenen 104 kişi hastaneye başvurdu
Cenaze yemeğinden etkilenen 104 kişi hastaneye başvurdu SİVAS'ın Hafik ilçesinde, öğlen saatlerinde katıldıkları cenaze yemeği sonrası, bulantı, kusma gibi belirtiler gösteren 104 kişi, ilçedeki hastaneye başvurdu. Hastaneye gelenlerin birçoğu ayakta tedavi edilirken, 5 kişi ise Sivas'ta bulunan hastanelere sevk edildi.
29.07.2022 Gündem
Cenaze evinde adetler tersine döndü! 'Çayım açık olsun' diyen de var, 'bana pide kalmadı' diyen de...
Cenaze evinde adetler tersine döndü! 'Çayım açık olsun' diyen de var, 'bana pide kalmadı' diyen de... Cenazede başsağlığına gelenlere hizmet etmekten yakınan bir Twitter kullanıcısının yazdıkları yas sürecine yönelik adetleri yeniden gündeme getirdi. Benzer şeyler yaşayanların anlattıkları sosyal medyada geniş yer buldu. Peki bu geleneğin kökeni ne? Prof. Dr. Muharrem Kaya, İslam inancında böyle bir geleneğin yer almadığını belirtirken, Doç. Dr. Nermin Gündüz ise "Bu ritüeller uzamış yasa neden olabilir" uyarısında bulundu. Tabii işin bir de kalanların sağlığıyla ilgili boyutu var. Prof. Dr. Nevrez Koylan bu durumun yarattığı riske dikkat çekti.
17.04.2022 Gündem
Önce otomobil sonra motosiklet! Cenaze yemeği sırasında silahlı saldırıda yeni detay
Önce otomobil sonra motosiklet! Cenaze yemeği sırasında silahlı saldırıda yeni detay İstanbul Küçükçekmece'de bir dernek binası önündeki saldırının detayları belli oldu. Saldırının alacak verecek meselesinden kaynaklandığı belirlenirken saldırganın önce otomobil sonra da motosikletle kaçtığı tespit edildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
18.01.2022 Haberler
Erzurum’da kahvede silahlı kavga! 2 kişi yaralandı
Erzurum’da kahvede silahlı kavga! 2 kişi yaralandı Erzurum’un Horasan ilçesinde, kahvede çıkan silahlı kavgada, seken merminin isabet ettiği müşteri dahil 2 kişi yaralandı. Polis, ateş açan Murat Y.'nin yakalanması için çalışma başlattı.
18.01.2022 Gündem
Önce otomobil sonra motosiklet! Cenaze yemeği sırasında silahlı saldırıda yeni detay
Önce otomobil sonra motosiklet! Cenaze yemeği sırasında silahlı saldırıda yeni detay İstanbul Küçükçekmece'de bir dernek binası önündeki saldırının detayları belli oldu. Saldırının alacak verecek meselesinden kaynaklandığı belirlenirken saldırganın önce otomobil sonra da motosikletle kaçtığı tespit edildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
18.01.2022 Gündem
Yer: İstanbul! Cenaze yemeği sırasında silahlı saldırı
Yer: İstanbul! Cenaze yemeği sırasında silahlı saldırı İstanbul Küçükçekmece'de cenaze yemeğinin verildiği derneğin kapısında 1 kişi uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı. Polis, saldırıya ilişkin 2 kişiyi gözaltına aldı.
18.01.2022 Gündem
Kuzey Irak şehidi törenle memleketine uğurlandı
Kuzey Irak şehidi törenle memleketine uğurlandı Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe- Yıldırım Harekatı'nda, Sipi Dağı bölgesinde sızma girişiminde bulunan PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Mustafa Çalım'ın (23) cenazesi, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından memleketi Osmaniye'ye uğurlandı.
27.04.2021 Gündem
Traktör kazasında ölen baba ve oğlu, toprağa verildi
Traktör kazasında ölen baba ve oğlu, toprağa verildi Balıkesir'in Manyas ilçesinde devrilen traktörün altında kalarak hayatlarını kaybeden Mehmet Özuçar (60) ile oğlu Okan Özuçar (25) toprağa verildi.
12.01.2021 Siyaset
17 gün sonra korkunç haber! Cesetleri kuyuda bulundu
17 gün sonra korkunç haber! Cesetleri kuyuda bulundu Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesindeki 2 metrelik kuyuda 1'i kadın 2 kişinin cesedi bulundu. Cenazelerin 17 gündür kayıp olarak aranan Cevdet Uysal (66) ve Zeliha Uysal (64) çiftine ait olduğu tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma geniş kapsamlı olarak sürdürülüyor.
10.11.2020 Gündem
Çelikel uğurlandı
Çelikel uğurlandı Akciğer rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimlerinden Murtaza Çelikel (89) dün son yolculuğuna uğurlandı.
6.08.2020 Siyaset
Cenazeyle yürüyüşe biber gazı
Cenazeyle yürüyüşe biber gazı Bolivya'daki çatışmalarda hayatını kaybeden dokuz gösterici için başkent La Paz'da düzenlenen yürüyüş, polis tarafından biber gazıyla dağıtıldı.
22.11.2019 Dünya
Görenler şaşıp kalıyor! Bu mahallede cenaze yemeği kaldırıldı! Sebebi ise...
Görenler şaşıp kalıyor! Bu mahallede cenaze yemeği kaldırıldı! Sebebi ise... Kayseri’nin Tomarza ilçesi Kapukaya Mahallesi'nde yıllardır sürdürülen cenazelerden sonra verilen 'taziye yemeği' uygulaması kaldırıldı. Muhtar Yaşar Duman (56), "Cenazelerde taziye yemeği vermek 10 bin lirayı buluyor. Vatandaşlarımız yemek veremediği zaman dedikoduları oluyordu. Bunun önüne geçmek yemeği kaldırdık" dedi.
22.10.2019 Gündem
Cenaze yemeğinde satırlarla, döner bıçaklarıyla birbirlerine girdiler
Cenaze yemeğinde satırlarla, döner bıçaklarıyla birbirlerine girdiler Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 10 yıl önce kız kaçırmayla ilgili husumet yaşayan iki aile bir yakınlarının cenaze töreninde karşılaşınca birbirlerine satır ve sallamalarla saldırdı. Polis kavgayı bastırmakta güçlük çekince jandarmadan destek istedi.
10.10.2017 Gündem
Cenaze yemeğinde satırlarla, döner bıçaklarıyla birbirlerine girdiler
Cenaze yemeğinde satırlarla, döner bıçaklarıyla birbirlerine girdiler Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 10 yıl önce kız kaçırmayla ilgili husumet yaşayan iki aile bir yakınlarının cenaze töreninde karşılaşınca birbirlerine satır ve sallamalarla saldırdı. Polis kavgayı bastırmakta güçlük çekince jandarmadan destek istedi.
10.10.2017 Gündem
‘Albüm’e övgü
‘Albüm’e övgü Mehmet Can Mertoğlu’nun ilk filmi ‘Albüm’, Eleştirmenler Haftası’nda dün izleyiciyle buluştu. Bölümün seçici kurul üyesi Thomas Baurez, Mertoğlu’nun yönetmenliğini övdü
12.05.2016 Gündem
Kelkit’te ölmek çok cazip!
Kelkit’te ölmek çok cazip! Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan uygulama ile kefen ve cenaze yemeği de dahil olmak üzere tüm cenaze iş ve işlemleri Belediye tarafından ücretsiz karşılanıyor.
25.04.2014 Gündem
Hayır yemeklerine Edremit'te gözaltı
Hayır yemeklerine Edremit'te gözaltı İlçe Tarım Müdürü, toplu yemeklerde zehirlenmelere karşı köy muhtarlarını uyardı. Önlemler hakkında bilgi verdi
2.06.2006 Ege
Cenaze yemeği 2 can aldı
Cenaze yemeği 2 can aldı Karanlıkdere beldesinde ölen Pakize Altuntaş'ın (65) evine taziye ziyaretine gidenlere öğle saatlerinde yoğurt, peynir ve tereyağdan oluşan kahvaltı türü yemek ikram edildi...
8.05.2006 Yaşam
Kurbanlarından 'yahni' yaptı!  Ölenlerin sayısının 650'yi bulmasından korkuluyor
Kurbanlarından 'yahni' yaptı! Ölenlerin sayısının 650'yi bulmasından korkuluyor İlk olarak kan donduran 'giriş testi'ni geçmek zorundaydı. Hiçbir soru sormadan emirleri yerine getirdi. Patronlarını, güçlü midesi ve ağzını kapalı tutma yeteneğiyle etkiledi. İşe alındıktan sonra gece gündüz çalıştı ve kartel üyelerinin arkalarında bıraktıkları kurbanlarını eritip yok etti. Bundan böyle, adı dilden dile 'Yahnici' lakabıyla dolaşacaktı.
2.03.2024 Dünya
Sevgillier günü faciası! Kutlama ölümle bitti
Sevgillier günü faciası! Kutlama ölümle bitti Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada 14 Şubat Sevgililer Günü yemeğinden dönen iki çiftin bulunduğu otomobil takla attı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada hayatını kaybeden Eda ile Zeynep'in kardeş oldukları ortaya çıktı.
15.02.2024 Gündem
Tamirci olarak eve girdi, damat olarak çıktı! Dünyanın konuştuğu 'karanlık' ilişki
Tamirci olarak eve girdi, damat olarak çıktı! Dünyanın konuştuğu 'karanlık' ilişki ABD'de zengin bir kadının kendisinden 23 yaş küçük evsiz adamla dolu dizgin bir aşka yelken açması ülkenin manşetlerine taşındı. Olayın detayları pes dedirtirken damadın kadınla tanışma şekli dünya basınında yankı uyandırdı.
30.11.2023 Dünya
Yer: Karaman! Ormandan toplanan mantar can aldı
Yer: Karaman! Ormandan toplanan mantar can aldı Karaman’da ormanlık alanda topladıkları mantarı yiyen anne hayatını kaybetti, baba ve oğlu tedavi altına alındı.
9.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cenaze Yemeği ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.