Çene Dolgusu

Çene Dolgusu

Son dakika çene dolgusu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çene dolgusu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çene dolgusu haber sayfamızda...

Çene Dolgusu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 69 çene dolgusu haberi bulunmuştur.
‘Bir daha asla yaptırmam’
‘Bir daha asla yaptırmam’ Estetik operasyonlarıyla sık sık gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz, “Hata yaptım. Bir daha asla yaptırmam” dedi.
31.01.2024 Cadde
Dilan Çiçek Deniz'den 'estetik' itirafı! 'Paşa gönlüm o an öyle istedi'
Dilan Çiçek Deniz'den 'estetik' itirafı! 'Paşa gönlüm o an öyle istedi' Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz haziran ayından yüzü olduğu markanın lansmanına katılmış, yüzündeki değişimle dikkat çekmişti. 2014 Miss Turkey yarışmasında ikinci olduktan sonra oyunculuk kariyerine adım atan Deniz, magazin gündemini uzun süre meşgul eden "badem göz, çene dolgusu ve Fransız askısı" işlemleri hakkında ilk kez konuştu.
31.01.2024 Cadde
Büşra Pekin yine estetikle gündemde! Çenesine operasyon yaptırdı
Büşra Pekin yine estetikle gündemde! Çenesine operasyon yaptırdı Oyuncu Büşra Pekin son dönemde kariyerinden çok estetik operasyonları ve değişimiyle gündemde. Zayıfladıktan sonra bolca estetik yaptıran ve bunların bir kısmını kabul etmeyen Büşra Pekin yine sosyal medyanın diline düştü.
5.01.2024 Cadde
Bensu Soral sağlıkla sınanıyor! 'İki haftadır evde yatıyorum'
Bensu Soral sağlıkla sınanıyor! 'İki haftadır evde yatıyorum' Hiç estetik yaptırmadığını ve tamamen doğal olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Bensu Soral bu aralar sağlık problemleri yaşıyor. Önceki gece Alina Boz ve Umut Evirgen'in düğününe katılan Bensu Soral çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı.
4.12.2023 Cadde
‘Hiç estetiğim yok’ diyen Bensu Soral’ın eski fotoğrafları gündem oldu!
‘Hiç estetiğim yok’ diyen Bensu Soral’ın eski fotoğrafları gündem oldu! Estetik yaptırdığı haberleriyle sık sık gündeme gelen Bensu Soral Baş, bu konu hakkında sessizliğini bozdu. Hiç estetik yaptırmadığını ve tamamen doğal olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Bensu Soral’ın yıllar önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.
28.11.2023 Cadde
Oğuzhan Koç 'jawline dolgusu' yaptırdı!
Oğuzhan Koç 'jawline dolgusu' yaptırdı! Demet Özdemir ile bir süre önce nikah masasına oturan Oğuzhan Koç'un estetik yaptırdığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Mutlu bir evliliği olan Oğuzhan Koç, daha sert bir yüz hattına sahip olmak istedi. Koç, iddiaya göre "jawline" adı verilen çene dolgusu yaptırdı.
15.03.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Hayırlı sergi Yıllar önce kurduğu Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı (TOÇEV) çatısı altında başarılı sosyal sorumluluk projelerine imza atmanın yanı sıra, sanat çalışmalarıyla gündemde olan Ebru sanatını, renkler ve desenler ile tuvallerine aktaran Ebru Uygun, ‘Renklerin Gücü’ adını verdiği resim sergisiyle sanatseverlerle buluştu...
8.08.2022 Cadde
Natalia Dyer'a estetik önerisinde bulunan hemşireye tepki yağdı!
Natalia Dyer'a estetik önerisinde bulunan hemşireye tepki yağdı! 'Stranger Things' adlı diziyle adını geniş kitlelere duyuran başarılı oyuncu Natalia Dyer, bir plastik cerrahi hemşiresinin videosuna konu oldu. Yayınladığı videoda aktrisin yaptırabileceği işlemleri sıralayan ve sonrasında ünlü ismin photoshopladığı bir fotoğrafını yayınlayan hemşireye, sosyal medyada tepki yağdı. İşte detaylar...
27.07.2022 Cadde
Son yılların gözdesi: Medikal estetik
Son yılların gözdesi: Medikal estetik Son birkaç yıldır hayatımıza damga vuran pandemi ve eve kapanma süreci sonrası, medikal estetik işlemleri yoğun ilgi görüyor. Ameliyat gerektiren estetik operasyonlara göre daha pratik ve ekonomik olması da medikal estetiği son yılların gözdesi haline getiriyor.
7.03.2022 Estetik
Mentoplasti kararı öncesi bilmeniz gerekenler
Mentoplasti kararı öncesi bilmeniz gerekenler Çene şekillendirme ameliyatı olarak bilinen mentoplasti, dengeli bir yüz görünümüne kavuşmak amacıyla uygulanan kozmetik bir prosedürdür. Çene yapısının bir implantla güçlendirilmesi ya da çene kemiğinin küçültülmesi yoluyla şekillendirilmesi mümkündür. Bu sayede hastanın yüzü ile uyumlu bir çene kontürü oluşturulabilmektedir . Siz de mentoplasti ameliyatı olmadan önce bilmeniz gerekenleri öğrenmek için Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op.Dr.Ahmet Alp anlattı.
1.03.2022 Estetik
Tom Cruise ve Madonna'ya ne oldu? Dünyanın diline düştüler...
Tom Cruise ve Madonna'ya ne oldu? Dünyanın diline düştüler... Hollywood'un en aranan aktörlerinden biri olan Tom Cruise, 18 yaşında başladığı oyunculuk kariyerini 40 yıldır sürdürüyor ve neredeyse hiç yaşlanmayan görüntüsüyle yıllardır manşetlerden düşmüyor. Ancak hafta başında gittiği bir beyzbol maçında objektiflere yakalanan Cruise, her zamanki halinden çok farklı gözüküyordu. Sosyal medyanın diline düşen Cruise'a "sincap" benzetmesi bile yapıldı. Pop müziğin yıldızı Madonna da son görüntüsüyle herkesi şaşırttı ve sosyal medyada paylaştığı fotoğraflardan çok daha farklı olduğu dikkat çekti. Uzmanların farklı yorumlarda bulunduğu yıldızların son hallerini, Medikal Estetik Hekimi Dr. Cem Hamidi'ye sorduk. Dr. Hamidi, medyada çıkan haberlerle aynı görüşü paylaşmadığını söyledi ve ekledi: "Alerjisi olabilir, geçirdiği bir rahatsız sonrası kortizon tedavisi almış olabilir, kilo almış olabilir, ışığın azizliğine uğramış olabilir ya da sadece yaşlanmış olabilir."
15.10.2021 Dünya
Çene belirginleştirme yöntemleri nelerdir?
Çene belirginleştirme yöntemleri nelerdir? Yüz bölgesinde en fazla dikkat çeken yer çene bölgesidir. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu çene belirginleştirme yöntemlerini sizler için anlattı.
27.09.2021 Estetik
Yüz bölgesinde en sık uygulanan 7 estetik işlem
Yüz bölgesinde en sık uygulanan 7 estetik işlem Yüzümüz insanlara iletişim kurmamızda adeta vitrinimiz gibi. Yüz güzelliğinden memnun bir kişi daha özgüvenli bir iletişim kurma şansına sahip oluyor. Bu yüzden yüz güzelliğine hemen herkes önem veriyor. Bunun bir sonucu olarak estetik bir takım işlemler yaptırıyor. Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara yüz bölgesinde en çok yaptırılan estetik işlemler hakkında bilgi verdi.
13.09.2021 Estetik
Çene Dolgusu Nedir? Çene Dolgusu Nasıl Yapılır, Kalıcı Mıdır?
Çene Dolgusu Nedir? Çene Dolgusu Nasıl Yapılır, Kalıcı Mıdır? Estetik alanda yapılan müdahaleler gün geçtikçe gelişme göstermektedir. Kişilerde artık eskiye oranla daha fazla estetik müdahalelere sıcak bakmaktadırlar. Estetik yaklaşımlar hem fiziksel olarak güzelleşmeyi sağlarken hem de kişilerin daha mutlu olmasını sağlar. Estetik dokunuşlar kişilerin özgüvenleri üzerinde olumlu etki yaratır. Ayrıca ameliyatsız estetik operasyonlarda artık çok tercih edilmektedir ve bunlardan biri de çene dolgusudur. Çene dolgusu ile ilgili bilinmesi gerekenleri sizler için derledik.
17.02.2021 Sağlık
Dr. Cem Hamidi anlattı: Çene hattı estetiği hakkında her şey
Dr. Cem Hamidi anlattı: Çene hattı estetiği hakkında her şey Çene hattı boynumuzu yüzümüzden ayıran en önemli sınır ve keskin bir çene hattı günümüz güzellik algısının en başında yer alıyor. Telefonlarda kullandığımız güzelleştirme aplikasyonlarına dikkat edersiniz minik dokunuşlar ile çeneniz hep daha keskin yapılır. Binlerce enjektör çene dolgusu yapmış Dr. Cem Hamidi'ye çene dolgusu ile ilgili merak edilenleri sorduk.
19.10.2020 Estetik
Estetikte son dönem trendler
Estetikte son dönem trendler Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Askeroğlu, estetik cerrahideki son dönem trendlerini sizler için anlattı.
29.09.2020 Estetik
Çene yapısı bozuklukları buna sebep oluyor!
Çene yapısı bozuklukları buna sebep oluyor! Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Diren Çelik, çana problemlerine dikkat çekerek, "Çene ucu çıkıklığı (projeksiyonu) normalden az olduğu görülen ve çene ucunun biraz ileri alınması ile estetik olarak fayda sağlanabileceği düşünülen hastalara çene ucu dolgusu yapılabilir" dedi.
25.08.2020 Estetik
Türk kadınlarının çene dolgusuna ihtiyacı var mı?
Türk kadınlarının çene dolgusuna ihtiyacı var mı? Çene yüz şeklini belirleyen en önemli kısımlardan bir tanesidir. Aynı zamanda çene şekli ve formu, yüz güzelliğini ve yüzün uyumunu doğrudan etkiler. Türkiye’deki kadınlar genel olarak yuvarlak yüz hatlarına sahipler, yaşla birlikte bu yuvarlak yapı yüzün aşağı doğru sarkmasına neden olur. Peki, bu noktada Türk kadınlarının çene dolgusuna ihtiyacı var mı? Medikal Estetik Hekimi Dr. Meltem  Ayran  konu hakkında bilgiler verdi.
20.07.2020 Estetik
Çene ucu dolgusu yaptıracaklar için uzmanından öneriler
Çene ucu dolgusu yaptıracaklar için uzmanından öneriler Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr. Diren Çelik, çene ucu problemi konusunda uyarılarda bulundu. Op.Dr. Diren Çelik, çene problemlerine dikkat çekerek, "Çene ucu çıkıklığı (projeksiyonu) normalden az olduğu görülen ve çene ucunun biraz ileri alınması ile estetik olarak fayda sağlanabileceği düşünülen hastalara çene ucu dolgusu yapılabilir" dedi.
14.07.2020 Estetik
'Jawline' estetiği nedir? Kimlere yapılır?
'Jawline' estetiği nedir? Kimlere yapılır? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Diren Çelik, yüze şekil vermek ve çene bölgesini tanımlamak için çene çizgisi üzerine yapılan ufak müdahale olarak adlandırılan ''Jawline'' ya da ''çene dolgusu'' işlemi hakkında tüm merak edilenleri anlattı.
21.05.2020 Estetik
Kırmızı Bank 4. Bölüm (4 Ocak 2020)
Kırmızı Bank 4. Bölüm (4 Ocak 2020) Melis Öztop'un sunumuyla Kırmızı Bank, geçmişte yaşanan trajikomik olayları eğlenceli bir bakış açısıyla yeniden yorumluyor. Bakalım takvimler 4 Ocak'ı gösterdiğinde geçmişte neler olmuş...
23.01.2020 Kırmızı Bank
Erkek yüzünde çenenin rolü
Erkek yüzünde çenenin rolü Çenenin yüzdeki yeri nedir? Erkeklerde çenenin boyutu neden bu kadar önemlidir? KBB Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ozan Seymen Sezen, konuyla ilgili merak edilen tüm detayları açıkladı.
20.08.2019 Estetik
Meryem Uzerli çenesini yaptırdı
Meryem Uzerli çenesini yaptırdı Oyuncu Meryem Uzerli, Berlin'de Alman yapımcıların organize ettiği partiye katıldı.
28.06.2019 Cadde
Seren Serengil ile Deniz Akkaya birbirine girdi
Seren Serengil ile Deniz Akkaya birbirine girdi Eski manken Deniz Akkaya, şarkıcı Seren Serengil'in olay yaratan sosyal medya paylaşımına ateş püskürdü.
5.01.2019 Cadde
Seren Serengil ile Deniz Akkaya birbirine girdi
Seren Serengil ile Deniz Akkaya birbirine girdi Eski manken Deniz Akkaya, şarkıcı Seren Serengil'in olay yaratan sosyal medya paylaşımına ateş püskürdü.
5.01.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çene Dolgusu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.