Cenk

Cenk

Son dakika Cenk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cenk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cenk haber sayfamızda...

Cenk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.953 cenk haberi bulunmuştur.
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip!
Semih Kılıçsoy'a 3 Premier Lig devinden yakın takip! Beşiktaş'ta bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Semih Kılıçsoy için Premier Lig'in dev takımları yakın takipte bulunuyor. 18 yaşındaki forvet, attığı goller ve oynadığı futbolla adından sıkça söz ettirirken Avrupa kulüplerinin onun için kurguladıkları transfer planı da ortaya çıktı.
23.04.2024 Beşiktaş
Eyüpspor, Cenk Tosun'u kadrosuna katmak istiyor
Eyüpspor, Cenk Tosun'u kadrosuna katmak istiyor Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cenk Tosun'la RAMS Başakşehir ve Süper Lig'in yeni ekibi Eyüpspor ilgileniyor.
23.04.2024 1.Lig
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! 5 eksik birden
Beşiktaş'a Ankaragücü maçı öncesi büyük şok! 5 eksik birden Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile karşılaşmaya hazırlanan Beşiktaş'a 5 futbolcusundan kötü haber geldi. Siyah-beyazlı ekip, kadroya alınmayan oyuncuları duyurdu.
22.04.2024 Beşiktaş
Ata Demirer ve annesinin diyaloğu güldürdü! 'Komedyene annesi sipariş veriyor'
Ata Demirer ve annesinin diyaloğu güldürdü! 'Komedyene annesi sipariş veriyor' Ata Demirer, kış sezonu boyunca kapalı gişe sahnelediği “Ata Demirer Gazinosu” ile önceki akşam Volkswagen Arena’daydı. Annesinin seyirci olarak katıldığı gösterisinden sonra sosyal medyada yaşanan diyoloğu yayınlayan Demirer, güldürdü.
21.04.2024 Magazin
Ata Demirer ve annesinin diyaloğu güldürdü! 'Komedyene annesi sipariş veriyor'
Ata Demirer ve annesinin diyaloğu güldürdü! 'Komedyene annesi sipariş veriyor' Ata Demirer, kış sezonu boyunca kapalı gişe sahnelediği “Ata Demirer Gazinosu” ile önceki akşam Volkswagen Arena’daydı. Annesinin seyirci olarak katıldığı gösterisinden sonra sosyal medyada yaşanan diyoloğu yayınlayan Demirer, güldürdü.
21.04.2024 Cadde
Serdar Topraktepe: Beşiktaş forması çok büyüktür!
Serdar Topraktepe: Beşiktaş forması çok büyüktür! Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.'
Kuşum Aydın yüzünü gerdiren Cenk Eren'e imrendi! 'Çok güzel olmuş, bayıldım.' Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Aydın, estetik operasyon sonrası gündem olan Cenk Eren hakkında açıklamalarda bulundu.
19.04.2024 Cadde
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi? Deliha filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yerli sinema filmlerimiz arasında yerini alan Deliha filmi bu akşam TV ekranında izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı Deliha filmi 2014 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Deliha filminin başrollerinde Barış Arduç ve Gupse Özay yer alıyor. Peki, Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
Cenk Özkacar'dan EURO 2024 mesajı! 'Elimden geleni yaparım'
Cenk Özkacar'dan EURO 2024 mesajı! 'Elimden geleni yaparım' Valencia forması giyen milli savunmacı Cenk Özkacar suskunluğunu bozdu. Genç stoper, EURO 2024 öncesi dikkat çeken ifadeler kullandı.
10.04.2024 İspanya La Liga
Kendini paylaşmalara doyamadı! Yüzünü gerdiren Cenk Eren'den yeni poz
Kendini paylaşmalara doyamadı! Yüzünü gerdiren Cenk Eren'den yeni poz Yüz gerdirme operasyonu yaptıran Cenk Eren (58), operasyon sonrası bantlı yüzünü takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı, son halini 'Nasıl olmuş?' diyerek sevenleriyle paylaştı. Eren'e kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum geldi.
10.04.2024 Cadde
Süper Lig'de Beşiktaş'ın forvet hattı sınıfta kaldı!
Süper Lig'de Beşiktaş'ın forvet hattı sınıfta kaldı! Beşiktaşlı forvetler 31. haftası geride kalan ligde sadece 20 gol, 9 asist üretebildi. Fenerbahçe’nin 38 yaşındaki kaptanı Dzeko 19 gole imza attı. Galatasaraylı Icardi ise rakip ağları 18 kez havalandırdı.
9.04.2024 Beşiktaş
'Türkiye'nin George Clooney'siyim' demişti! Yüzünü gerdiren Cenk Eren son halini paylaştı
'Türkiye'nin George Clooney'siyim' demişti! Yüzünü gerdiren Cenk Eren son halini paylaştı Yüz gerdirme operasyonu yaptıran Cenk Eren (58), operasyon sonrası bantlı yüzünü takipçileriyle paylaşmıştı. Ünlü şarkıcı, günler sonra yüzünün son halini de sosyal medyada yayınladı. Cenk Eren'e takipçilerinden yorum yağdı.
7.04.2024 Cadde
Beşiktaş'a galibiyeti Ersin Destanoğlu getirdi!
Beşiktaş'a galibiyeti Ersin Destanoğlu getirdi! Beşiktaş hazırlık maçında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin son saniyesinde kullanılan penaltı atışına Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu izin vermedi. Siyah-beyazlılar 2-1 kazandı.
6.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı!
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı! Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.
4.04.2024 Basaksehir
Seçil Erzan ile ilgili mahkemeden karar
Seçil Erzan ile ilgili mahkemeden karar Aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi ünlü futbolcuların da olduğu fon vurgununda mahkeme Seçil Erzan'ın tutukluluk incelemesini yaptı. İşte detaylar...
4.04.2024 Gündem
Güreş Milli Takımı teknik kadrosunun hedefi olimpiyat kotası
Güreş Milli Takımı teknik kadrosunun hedefi olimpiyat kotası Kadın ve Erkek Güreş Milli Takımı teknik kadrosu, Bakü’de organize edilecek Paris Olimpiyat Oyunları Avrupa kalifikasyon mücadelelerinde kotaları almayı hedefliyor.
4.04.2024 Güreş
Yeni yatırımlar için iştahı arttı
Yeni yatırımlar için iştahı arttı Yeni ekonomi odaklı küresel büyüme stratejisiyle, Türkiye’de ve yurt dışında yatırımlarına devam eden Sabancı Holding, 2023 yılı enflasyon muhasebesi uygulanmış finansal sonuçlarını açıkladı.
4.04.2024 Ekonomi
Cenk Alper: Nakit pozisyonumuz yıllık bazda tarihin en yüksek seviyesine çıktı
Cenk Alper: Nakit pozisyonumuz yıllık bazda tarihin en yüksek seviyesine çıktı Sabancı Holding, 2023 yılı enflasyon muhasebesi uygulanmış finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklamada 2023 yılı genelinde kombine satışlarının yüzde 6 artışla 811,1 milyar TL seviyesine yükseldiği, konsolide net kârın ise 15,4 milyar TL olarak gerçekleştiği belirtildi.
3.04.2024 Ekonomi
Fernando Santos, Ante Rebic'in biletini kesti! Ayrılık için geri sayım
Fernando Santos, Ante Rebic'in biletini kesti! Ayrılık için geri sayım Beşiktaş, sezon başında kadrosuna kattığı fakat istediği verimi bir türlü alamadığı Ante Rebic'in biletini kesti.
31.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Cenk Tosun yuvadan uçuyor! Sürpriz transfer görüşmesi
Beşiktaş'ta Cenk Tosun yuvadan uçuyor! Sürpriz transfer görüşmesi Beşiktaş'ta sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan tecrübeli futbolcu Cenk Tosun, kulüp arıyor. 32 yaşındaki oyuncu, sürpriz bir ligin ekipleriyle transfer görüşmelerinde bulunuyor.
31.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş özel maçta Fatih Karagümrük'e takıldı!
Beşiktaş özel maçta Fatih Karagümrük'e takıldı! Beşiktaş, Ümraniye’de oynanan hazırlık maçında Fatih Karagümrük’le yenişemedi. Konuk ekip Kevin Lasagna ile öne geçerken, Rachid Ghezzal’ın şık golü skoru belirledi.
29.03.2024 Beşiktaş
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor Fransa'nın Lille takımında 5'inci sezonunu geçiren Yusuf Yazıcı için sürpriz iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun Süper Lig deviyle görüşmelere başladığı ileri sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
‘İnci Taneleri’nde kadro genişliyor
‘İnci Taneleri’nde kadro genişliyor Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘İnci Taneleri’, kadrosuna dahil ettiği iki güçlü isimle merakı artırdı. Azem’in kızına dair bulduğu ipucu ise projenin yayınlanmasına saatler kala izleyiciyi heyecanlandırdı.
28.03.2024 Cadde
'Diğer eşlerini boşayıp, onunla evlenmem için teklifte bulundu!'
'Diğer eşlerini boşayıp, onunla evlenmem için teklifte bulundu!' Şarkıcı Demet Sağıroğlu, Latin müziğinin dünyadaki en büyük temsilcilerinden Gipsy Kings grubunun kurucusu ve solisti Nicolas Reyes ile bir turne sırasında tanıştığını söylerken, meslektaşının kendisini şaşkına çeviren teklifini de ilk kez anlattı.
27.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Cenk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.