Cenk Küpeli

Cenk Küpeli

Son dakika Cenk Küpeli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cenk Küpeli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cenk Küpeli haber sayfamızda...

Cenk Küpeli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 200 cenk küpeli haberi bulunmuştur.
Demet Şener takipçilerini geçmişe götürdü! 'Yıl 2006, İrem’e dört aylık hamileyim'
Demet Şener takipçilerini geçmişe götürdü! 'Yıl 2006, İrem’e dört aylık hamileyim' 1995 yılında yapılan Miss Turkey Güzellik Yarışması'nda birinci olan eski manken Demet Şener, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla takipçilerini geçmişe götürdü. Yıllar öncesine ait bir karesini yayınlayan Şener'e, sosyal medya kullanıcılarından beğeni ve yorum yağdı.
6.01.2024 Cadde
Demet Şener: Oğlumla gurur duyuyorum!
Demet Şener: Oğlumla gurur duyuyorum! Real Madrid’in basketbol takımına transfer olan Ömer Kutluay, annesi Demet Şener ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Oğluyla Bebek’te gezintiye çıkarak hasret gideren Demet Şener’in mutluluğu dikkatlerden kaçmadı.
25.12.2023 Cadde
Demet Şener'in çocukları İrem ve Ömer büyüdü!
Demet Şener'in çocukları İrem ve Ömer büyüdü! 1995 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilen Demet Şener, kızı İrem'le birlikte İspanya'ya oğlu Ömer'i ziyaret etti. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren 46 yaşındaki eski manken, Madrid'de çocuklarıyla poz vermeyi ihmal etmedi.
11.11.2023 Magazin
Demet Şener'in çocukları İrem ve Ömer büyüdü!
Demet Şener'in çocukları İrem ve Ömer büyüdü! 1995 yılında düzenlenen Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilen Demet Şener, kızı İrem'le birlikte İspanya'ya oğlu Ömer'i ziyaret etti. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren 46 yaşındaki eski manken, Madrid'de çocuklarıyla poz vermeyi ihmal etmedi.
11.11.2023 Cadde
Demet Şener: Çok güzel giden bir ilişkim var
Demet Şener: Çok güzel giden bir ilişkim var 1995 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında Türkiye güzeli seçilen, bir süredir Tolga Arman ile mutlu bir beraberlik sürdüren eski manken Demet Şener, önceki gün Akmerkez'de objektiflere yansıdı.
28.01.2023 Cadde
İşte Cenk Küpeli'nin 14 yaş küçük atlet sevgilisi
İşte Cenk Küpeli'nin 14 yaş küçük atlet sevgilisi Eski basketbolcu olan Cenk Küpeli, 2019 yılında evlendiği Demet Şener’den Ocak 2021’de boşanmıştı. O günden sonra ortalarda görünmeyen iş insanı, kalbini İspanya'nın Barselona Kulübü adına ter döken, kendisinden 14 yaş küçük Moldovalı atlet Adelina Daraban Rusu’ya kaptırdı. Romantik bir poz veren ikilinin mutluluğu yüzlerine yansıdı.
22.12.2022 Cadde
Demet Şener'den Tolga Arman'a: İyi ki doğdun hayat arkadaşım!
Demet Şener'den Tolga Arman'a: İyi ki doğdun hayat arkadaşım! Bir süredir iş insanı Tolga Arman ile mutlu bir beraberlik sürdüren Demet Şener, zaman zaman sevgilisiyle mutluluk pozlarını takipçileriyle de paylaşıyor. Ünlü manken, son yaptığı paylaşımla; Arman'ın doğum gününü kutladı. Şener'in sevgilisine 'hayat arkadaşım' diye seslenmesi dikkat çekerken; iş insanı da romantik paylaşıma kayıtsız kalmadı. İşte detaylar...
28.09.2022 Cadde
Demet Şener'den 'Miss Turkey' açıklaması: İngilizceleri yeterli değildi
Demet Şener'den 'Miss Turkey' açıklaması: İngilizceleri yeterli değildi Miss Turkey 2022'de jüri koltuğuna oturan eski manken Demet Şener, geceye eski eşi İbrahim Kutluay'la evliliğinden olan kızı İrem Kutluay ile katılmıştı. Yarışmada birinci seçilen Nursena Say hakkında sosyal medyada yapılan eleştiriler konusunda görüşlerini dile getiren 45 yaşındaki tescilli güzel, "Miss Turkey'de birinciyseniz eleştirilirsiniz. 19'uncu olsanız eleştirilmezsiniz" dedi.
27.09.2022 Cadde
Demet Şener'den 'İrem Kutluay estetik yaptırdı' iddialarına yanıt
Demet Şener'den 'İrem Kutluay estetik yaptırdı' iddialarına yanıt Miss Turkey 2022'de jüri koltuğuna oturan eski manken Demet Şener, geceye İbrahim Kutluay ile evliliğinden olan kızı İrem Kutluay ile katılmıştı. İrem'in değişimi ve güzelliği geceye damga vurgu. Sosyal medyada kızıyla fotoğraf paylaşan Şener'e kızının estetik yaptırdığı yazıldı. Demet Şener ise bu iddialara kayıtsız kalamadı.
24.09.2022 Cadde
Demet Şener: Tolga beni her zaman mutlu ediyor
Demet Şener: Tolga beni her zaman mutlu ediyor Cenk Küpeli'den boşandıktan sonra iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşamaya başlayan Demet Şener, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden 45 yaşındaki Şener, sevgilisi Arman ile bir yıllık ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. İki çocuk annesi tescilli güzel, evlilik sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar...
25.08.2022 Cadde
Demet Şener ile Tolga Arman ellerini bir an olsun bırakmadı!
Demet Şener ile Tolga Arman ellerini bir an olsun bırakmadı! Tescilli güzel Demet Şener, Cenk Küpeli'den boşandıktan sonra iş insanı Tolga Arman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerinde biri yılı geride bırakan ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkarmıştı. Tatil sonrası İstanbul'a geri dönen Şener ile sevgilisi, Tarabya’da trafikte objektiflere yansıdı. İkilinin araç içinde bile el ele olması dikkatlerden kaçmadı.
23.08.2022 Cadde
Demet Şener'dan aşk dolu kutlama: Ömrümüzün sonuna kadar böyle olalım!
Demet Şener'dan aşk dolu kutlama: Ömrümüzün sonuna kadar böyle olalım! Bir süredir iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşayan eski manken Demet Şener, sevgilisiyle objektif karşısına geçti. İlişkilerinde bir yılı geride bırakan ünlü çiftten Şener, bu pozu romantik bir mesajla yayınladı. Ünlü isim, paylaşımına; ". Seni çok ama çok seviyorum. Birinci yılımız kutlu olsun sevgilim" notunu düştü.
26.07.2022 Cadde
Bodrum'da tatil yapan Demet Şener ve Tolga Arman'dan yeni poz
Bodrum'da tatil yapan Demet Şener ve Tolga Arman'dan yeni poz İbrahim Kutluay'la 13 yıl, Cenk Küpeli'yle 19 ay evli kalan ve son dönemde Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener, sevgilisiyle objektif karşısına geçti. Bodrum'da tatil yapan ikiliden eski manken, romantik pozlarını Instagram'dan paylaştı.
16.07.2022 Cadde
Demer Şener'i kızdıran yorum! 'İzin verin de ne giyeceğimi bileyim'
Demer Şener'i kızdıran yorum! 'İzin verin de ne giyeceğimi bileyim' Şimdilerde dokuz aydır aşk yaşadığı Tolga Arman ile birlikte Bodrum tatilinde olan Demet Şener, keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Önceki gün sevgilisiyle yürüyüş yaparken görüntülenen ünlü isim, uzun kollu yeşil elbisesiyle verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. Bir sosyal medya kullanıcısının yorumu ise Şener'i kızdırdı. İşte o yorum ve Demet Şener'in yanıtı...
9.07.2022 Cadde
Bodrum ve Çeşme'ye giden ünlü isimlerin tatil keyfi!
Bodrum ve Çeşme'ye giden ünlü isimlerin tatil keyfi! Havaların günden güne ısınmasının ardından magazin dünyasının tanınmış simaları, soluğu Bodrum ve Çeşme'de aldı. Kimi deniz ve güneşin tadını çıkarırken kimileri de bol bol dinlenerek yorgunluk attı. İşte ünlülerin tatillerinden objektiflere yansıyan renkli görüntüler...
8.07.2022 Cadde
Gençlik fotoğrafını paylaşan Demet Şener'den 'estetik' yorumuna yanıt!
Gençlik fotoğrafını paylaşan Demet Şener'den 'estetik' yorumuna yanıt! Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve son dönemlerde Tolga Arman ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Demet Şener, yıllar öncesini andı. Sosyal medyadan gençlik fotoğrafını paylaşan ünlü manken, bir takipçisinden gelen estetik yorumuna da kayıtsız kalmadı.
2.07.2022 Cadde
Demet Şener: Özel bir akşam yemeğine geldik
Demet Şener: Özel bir akşam yemeğine geldik Eski manken Demet Şener, yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Tolga Arman ile Galataport'da görüntülendi. Gazetecilerle konuşan ünlü isim, özel bir akşam yemeğine geldiklerini söyledi.
13.06.2022 Cadde
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum!
Demet Şener: Utanılacak hiçbir şey yapmıyorum! Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile 13 yıllık birlikteliği olaylı şekilde biten, Cenk Küpeli ile evliliği 19 ay süren Demet Şener, yaklaşık bir12.06.2022 07:02 yıldır iş insanı Tolga Arman'la aşk yaşıyor. Zaman zaman sevgilisiyle aşk pozlarını Instagram'da yayınlayan 45 yaşındaki eski manken, 1 Haziran'da paylaştığı ve sosyal medyada gündem olan 'dudak dudağa tablo' hakkında ilk kez konuştu.
12.06.2022 Cadde
Yirmi üç yıl önceki fotoğrafını yayınladı! Demet Şener'den 'estetik' iddialarına yanıt
Yirmi üç yıl önceki fotoğrafını yayınladı! Demet Şener'den 'estetik' iddialarına yanıt Şimdilerde iş insanı Tolga Arman ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Demet Şener, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman eski fotoğraflarını da yayınlayan ünlü isim, takipçilerini 23 yıl öncesine götürdü. Bir takipçisinin 'estetik' imasında bulunmasına Şener'den yanıt gecikmedi.
23.04.2022 Cadde
Demet Şener ile Tolga Arman Paris dönüşü Bebek turunda
Demet Şener ile Tolga Arman Paris dönüşü Bebek turunda Aradığı mutluluğu iş insanı Tolga Arman'da bulan eski manken Demet Şener, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda Paris'e giden Şener-Arman çifti, tatil sonrası Bebek'te objektiflere yansıdı.
19.04.2022 Cadde
Demet Şener'den aşk dolu paylaşım
Demet Şener'den aşk dolu paylaşım Aradığı mutluluğu iş insanı Tolga Arman'da bulan eski manken Demet Şener, 14 Şubat Sevgililer Günü'nü romantik bir paylaşımla kutladı.
14.02.2022 Cadde
2021 nasıl geçti?
2021 nasıl geçti? Magazin dünyasının ünlü isimleri, geçtiğimiz yılda birçok olayda hareketlilik yaşanmasına sebep oldu. Tanınmış simalar, yaşadıkları aşk, evlilik ve boşanmalarla devamlı olarak magazin sayfalarında boy gösterdi. İşte 2021’de geride bıraktığımız önemli olaylar...
1.01.2022 Cadde
Demet Şener'den Tolga Arman paylaşımı: Sonsuz aşkım!
Demet Şener'den Tolga Arman paylaşımı: Sonsuz aşkım! Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la 13 yıl, iş insanı Cenk Küpeli'yle 19 ay evli kalan ve bir süredir iş insanı Tolga Arman'la aşk yaşayan Demet Şener, önceki gün sevgilisiyle objektif karşısına geçti. Ünlü manken, mutluluk pozunu takipçileriyle paylaştı.
16.12.2021 Cadde
Cenk Küpeli eski eşi Demet Şener'e nispet mi yapıyor?
Cenk Küpeli eski eşi Demet Şener'e nispet mi yapıyor? Demet Şener’in ocak ayında boşandığı Cenk Küpeli, Kuruçeşme’de bir kadınla görüntülendi. Küpeli, önceki gün bir kadınla Kuruçeşme’de objektiflere takıldı.
13.12.2021 Cadde
Demet Şener-Tolga Arman el ele! 'Biz her gün bir aradayız'
Demet Şener-Tolga Arman el ele! 'Biz her gün bir aradayız' Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la 13 yıl, iş insanı Cenk Küpeli'yle 19 ay evli kalan, son dönemde Tolga Arman'la yeni bir aşka yelken açan Demet Şener, önceki gün Etiler'de bir mekandan el ele objektiflere yansıdı. Uzun bir aradan sonra birlikte görüntülendikleri hatırlatılan ünlü çiftten Şener, bu duruma açıklık getirdi.
9.12.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Cenk Küpeli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.