Centilmen

Centilmen

Son dakika centilmen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan centilmen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan centilmen haber sayfamızda...

Centilmen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.287 centilmen haberi bulunmuştur.
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin
Fair Play ödülü Sokol Cikalleshi'nin TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri'nin Mart ayı sahipleri belli oldu
23.04.2024 Süper Lig
Eski dosttan düşman olmaz
Eski dosttan düşman olmaz Seçim kampanyası süresince asla muhalefete muhalefet etmediğini vurgulayan Özel, herkesin oyuna talip olduklarını belirterek “Birleşe birleşe kazanacağız. Herkesi sandıklarda buluşmaya davet ediyoruz” dedi.
30.03.2024 Gündem
Süper Lig'in en centilmeni Trabzonspor
Süper Lig'in en centilmeni Trabzonspor Süper Lig'de 30 hafta tamamlanırken en centilmen takım bordo-mavililer oldu. Bugünlerde saha olaylarıyla anılan bordo-mavililer Fair-Play sıralamasında ilk sırada yer alıyor.
29.03.2024 Trabzonspor
Bruce Willis 69 yaşında! 'Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim'
Bruce Willis 69 yaşında! 'Babamı sevdiğiniz için teşekkür ederim' Afazi ve demans hastalığıyla mücadele eden ve sinemayı bırakmak zorunda kalan ünlü aksiyon yıldızı Bruce Willis, 69'uncu yaşına bastı. Ailesi, aktörün doğum gününü sosyal medya hesaplarından paylaştıkları duygusal mesajlarla kutladı.
21.03.2024 Cadde
İstanbul Corporate Games, şirketler arası rekabeti zirveye taşırken sporun birleştirici gücünü kullanıyor
İstanbul Corporate Games, şirketler arası rekabeti zirveye taşırken sporun birleştirici gücünü kullanıyor İş dünyasının önde gelen organizasyonlarından biri olarak, katılımcılarına bu yıl da benzersiz bir spor deneyimi sunmaya hazırlanan İstanbul Corporate Games, şirketlerin rekabet motivasyonunu canlandıracak ve ekip ruhunu güçlendirecek bir platform olarak 19 farklı branşta 1-2 ve 8-9 Haziran’da gerçekleşecek.
19.03.2024 Advertorial
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları!
Ünlülerden hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'na taziye mesajları! Yeşilçam'ın emektar isimlerinden Kayhan Yıldızoğlu (90) dün İstanbul'da hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun Feriköy'de defnedileceği öğrenildi. Usta tiyatrocunun kızı Sibel Aybar, ölüm nedenini açıklarken; ünlü isimlerde Yıldızoğlu'na peş peşe taziye mesajı geldi.
10.03.2024 Cadde
Şubat ayının en centilmen futbolcusu Olimpiu Morutan seçildi
Şubat ayının en centilmen futbolcusu Olimpiu Morutan seçildi TFF Fair Play Ödülleri'nin Şubat 2024 Dönemi sahipleri, Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından belirlendi.
7.03.2024 Ankaragücü
En centilmen futbolcu İstanbulsporlu Florian Loshaj
En centilmen futbolcu İstanbulsporlu Florian Loshaj Süper Lig ekibi İstanbulspor'da forma giyen Florian Loshaj, “En Centilmen Futbolcu” kategorisinde ödülün sahibi oldu.
23.02.2024 Süper Lig
Survivor All Star'da 4. eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye yine kızdı
Survivor All Star'da 4. eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı Yunus Emre'ye yine kızdı Survivor All Star'da kıran kırana geçen mücadeleyi Mavi Takım kazanarak dokunulmazlığın sahibi oldu. Haftanın son ve dördüncü eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı ortamı geren ve sürekli kavga çıkaran Yunus Emre'ye fena kızdı ve yeni bir ceza kesti. Yunus Emre de "Davranışlarım buraya uymuyorsa hiç problem değil abi" dedi. İşte merak edilen detaylar...
13.02.2024 Cadde
İstanbul’da bir centilmen
İstanbul’da bir centilmen KÜLTÜR SANAT SERVİSİ - Evliya Çelebi’nin “Seyahatname”sin- den esinlenerek bestelediği “A Gentleman of Istanbul” albümüyle Grammy’ye “En İyi Klasik Müzik Kaydı” dalında aday gösterilen Mehmet Ali Sanlıkol, 24 Şubat’ta CRR Konser Salonu’nda! Müzikal mirası ve kültürel kökenleri arasında köprüler kuran Sanlıkol’a konserde Murat Cem Orhan yönetimindeki CRR Senfoni Orkestrası eşlik edecek...
9.02.2024 Kültür Sanat
C ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: C Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
C ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: C Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen anne ve baba adaylarını heyecanın yanında bir de isim telaşı sarıyor. Evlatlarına en güzel, en eşsiz isimleri vermek isteyen aileler derin bir araştırma sürecine giriyorlar. Erkek bebek bekleyen çiftler isim seçme konusunda zorlanıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanında aileler keşfedilmemiş, modern çağa uygun, popüler, duyulmamış ve nadir bulunan isimleri tercih ediyor. Aileler isimlerin anlamlarına dikkat ediyor. C harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “C ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Garry Rodrigues'ten Fatih Terim'e övgü dolu sözler!
Garry Rodrigues'ten Fatih Terim'e övgü dolu sözler! Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde forma giyen Garry Rodrigues, Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim hakkında övgü dolu sözler kullandı.
2.01.2024 Dünyadan Futbol
İmamoğlu'ndan Süper Kupa açıklaması: Süreç hepimizi üzdü
İmamoğlu'ndan Süper Kupa açıklaması: Süreç hepimizi üzdü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,  Süper Kupa maçıyla ilgili gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
30.12.2023 Gündem
Kasım ayında en centilmen futbolcu Edin Visca seçildi
Kasım ayında en centilmen futbolcu Edin Visca seçildi TFF Fair Play Ödülleri'nin Kasım ayı sahipleri, Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından belirlendi.
27.12.2023 Süper Lig
'Dilek Taşı'nda Kenan ile Figen nikah masasında! Efkan'dan kan donduran plan
'Dilek Taşı'nda Kenan ile Figen nikah masasında! Efkan'dan kan donduran plan Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı, yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Kanal D dizisi 'Dilek Taşı' 14'üncü bölümü ile ekranlara geldi. İşte 'Dilek Taşı'nın son bölüm özeti...
14.12.2023 Cadde
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca istifa etti!
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca istifa etti! Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca görevinden istifa etti.
12.12.2023 Ankaragücü
Mustafa Anıklı'dan dikkat çeken Beşiktaş yorumu: Menemen mi, pastırmalı yumurta mı?
Mustafa Anıklı'dan dikkat çeken Beşiktaş yorumu: Menemen mi, pastırmalı yumurta mı? Beşiktaş'ta pazar günü yapılan olağanüstü seçimli genel kurulda Hasan Arat, 35. başkan seçildi. Mustafa Anıklı, bu haftaki köşesinde yeni yönetimi bekleyen zorluklar ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte 'Menemen mi, pastırmalı yumurta mı?' başlıklı o yazı...
7.12.2023 Beşiktaş
TFF Fair Play Ödülleri'ne Galatasaray damgası
TFF Fair Play Ödülleri'ne Galatasaray damgası Türkiye Futbol Federasyonu'nun Fair Play'in yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlediği TFF Fair Play Ödülleri'nin Ekim 2023 Dönemi sahipleri belli oldu.
28.11.2023 Galatasaray
Patrick Kluivert: Stadyumla ilgili bir lanet var!
Patrick Kluivert: Stadyumla ilgili bir lanet var! Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Konyaspor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.
26.10.2023 Adana Demirspor
TFF açıkladı! Fair Play Ödülleri sahiplerini buldu
TFF açıkladı! Fair Play Ödülleri sahiplerini buldu Türkiye Futbol Federasyonu'nun sporun vazgeçilmez unsuru olan Fair Play'in yaygınlaştırılması ve farkındalık oluşturulması amacıyla düzenlediği TFF Fair Play Ödülleri'nin Ağustos - Eylül 2023 Dönemi sahipleri, Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından belirlendi.
25.10.2023 Süper Lig
Ankara'da iki grup arasında çatışma: 2 ölü
Ankara'da iki grup arasında çatışma: 2 ölü Ankara Mamak ilçesinde, husumetli iki grup arasında çıkan çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.
19.10.2023 Gündem
Cansu İsminin Anlamı Nedir? Cansu Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Cansu İsminin Anlamı Nedir? Cansu Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Cansu ismi ülkemizde en çok bilinen isimler arasındadır. İsmin hangi cinsiyette kullanılacağı, ne demek olduğu, anlamı ve Kuran'da geçip geçmediği merak edilen konular arasındadır. Sizler için tüm soruları cevapladık ve detaylı bir şekilde aktardık.
25.09.2023 Aile
Çeşme aşıkları: Selim Bayraktar-Emel Karaköse
Çeşme aşıkları: Selim Bayraktar-Emel Karaköse Kanal D'de pazartesi akşamları 24 bölüm boyunca ekranlara gelen 'Veda Mektubu'nda 'Ziya' karakterine hayat veren Selim Bayraktar, dizinin final yapması sonrası Çeşme’den kopamıyor.
4.09.2023 Cadde
TFF'den Volkan Demirel ve Gökhan Zan'a özel ödül
TFF'den Volkan Demirel ve Gökhan Zan'a özel ödül Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2022-2023 sezonu Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Ödülleri Töreni yapıldı.
29.08.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Centilmen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.