Son dakika haberleri... Türkiye'de corona virüsten ölen ilk kişi olduğu iddia edilmişti! Gerçek ortaya çıktı
Son dakika haberleri... Türkiye'de corona virüsten ölen ilk kişi olduğu iddia edilmişti! Gerçek ortaya çıktı Sosyal medyada yeni tip korona virüs (Covid-19) nedeniyle ölen kişi olduğu iddia edilen eczacı İhsan Giray toprağa verildi. Giray’ın yakınları iddiaları yalanladı, cenaze törenine katılanların maske ve eldiven taktığı görüldü. Sosyal medyadaki iddiaları duyan bazı vatandaşların ise Giray’ın eczanesinin önüne gelerek fotoğraf çekmesi dikkat çekti. Dün gece saatlerinde Sağlık Bakanı Koca, 89 yaşında corona virüsten hayatını kaybeden ilk vakayı açıklamış, Giray'ın ise 90 yaşında olduğu göz önünde bulundurularak haber yalanlanmıştır.
18.03.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit anne ve bebeğinin cenazesinde konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit anne ve bebeğinin cenazesinde konuştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan PKK’nın katlettiği anne Nurcan Karakaya ve bebeği Bedirhan Mustafa Karakaya’nın cenazesine katılmak üzere Sivas Şarkışla’ya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan hain saldırıda eşi ve bebeğini kaybeden astsubay Serkan Karakaya ve acılı aileye başsağlığı diledi. Cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk da katıldı.Cumhurbaşkanı Erdoğan cenaze namazının ardından kısa biir açıklama yaptı: Saygıdeğer kardeşlerim, hanımefendiler beyefendiler, aziz Müslümanlar her şeyden önce şu anda huzurlarında bulunduğumuz şehidimiz Nurcan kardeşimize, öbür taraftan Bedirhan Mustafa yavrumuza bu iki şehidimize öncelikle Allah’tan rahmet diliyoruz. Makamlarını ifade etmemize gerek yok. Makamları belli. Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz, onlar diridirler, ancak siz bilemezsiniz. Yerleri belli ve peygamberimize komşu. Böyle bir makama uğurluyoruz. Ancak burada bir gerçeği, sizlerin şahsında tüm milletimize, dünyaya ayrıca duyurmak istiyorum. O da şudur. Bu bölücü terör örgütünün ne kadar alçak, ne kadar müptezel olduğunu işte bu çocuk katilleri ve hanım kardeşlerimizin katili olarak bir kez daha görmüş bulunuyoruz. Tabi bunların inine girdik, girmeye devam ediyoruz. Devam edeceğiz. Bunların peşini bırakmak yok. Özellikle son haftalarda son yıllarda ne denli onlar kaçıp biz kovalıyoruz biliyorsunuz. Ve bunlarla mücadelemiz inşallah son terörist kalıncaya dek devam edecek. Her ne kadar birileri bu bölücü terör örgütünün yanında olmak suretiyle bunlara yol veriyor, yol açıyorlarsa da ne demek istediğimi anlıyorsunuz. Biz bunların peşini bırakmayacağız.
11.09.2019 Haberler
Şehit Yüzbaşı Çelebi son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Yüzbaşı Çelebi son yolculuğuna uğurlandı Şırnak'taki terör operasyonunda çıkan çatışmada yaralanan ve Ankara'da tedavi gördüğü hastanede şehit olan Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi, memleketi Erzurum'da toprağa verildi. Şırnak'ın Bestler Dereler bölgesindeki operasyonda teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve Ankara'da tedavi gördüğü hastanede şehit olan Yüzbaşı Yunus Çelebi, törenle Erzurum'da defnedildi. Mareşal Çakmak Devlet Hastanesi morgundan alınarak cenaze töreninin yapılacağı Narmanlı Camisi'ne getirilen 33 yaşındaki Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi'nin Türk bayrağına sarılı naaşı, burada asker mangasınca cenaze nakil aracından alınarak katafalka konuldu. Camide öğle namazının kılınmasının ardından İl Müftüsü Hasan Hüsnü Sula, cenaze namazını kıldırdı, şehit için helallik istedi ve dua etti. Cenaze nakil aracına konulan şehit Çelebi'nin naaşı, tekbir ve salavatlarla Kars Kapı Şehitliği'ne götürülerek defnedildi.
11.09.2019 Yaşam
Arda Öziri, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı
Arda Öziri, gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı eçtiğimiz Pazar günü İstanbul'da geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden ünlü oyuncu Arda Öziri (39), İzmir Alsancak Hocazade Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Öziri'nin ailesi ve yakınlarının yanı sıra oyuncu arkadaşları Rıza Kocaoğlu, Ayça İnci, Kaan Urgancıoğlu, Timur Acar gibi sinema dünyasının tanıdık isimleri katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından ünlü oyuncunun cenazesi Işıkkent Mezarlığı'na defnedildi. Ünlü oyuncu Arda Öziri, geçtiğimiz Pazar günü Ümraniye Tem Otoyolunda geçirdiği motosiklet kazası sonucu Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Son olarak Diriliş dizisinde Göktuğ karakterini canlandıran 39 yaşındaki oyuncu, birçok projede rol aldı.
11.09.2019 Yaşam
Tarsuslu şehit son yolculuğuna uğurlandı
Tarsuslu şehit son yolculuğuna uğurlandı Kuzey Irak Hakurk bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Musa Saran'ın cenazesi Mersin'in Tarsus ilçesinde toprağa verildi. Şehit Piyade Uzman Çavuş Musa Saran'ın (28) naaşı Adana Havaalanı'ndan helikopterle Tarsus Şehir Stadına getirildi. Saran’ın Türk bayrağına sarılı naaşı önce helallik için Sayköy Mahallesi’ne götürüldü, ardından Tarsus Ulu Cami'ye getirildi. Cenaze namazının kılınacağı Tarsus Ulu Cami avlusu bayraklarla donatılırken, törene katılan binlerce vatandaş sık sık tekbir getirerek, “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” sloganı attı. 6 çocuklu ailenin oğlu olan şehit Musa Saran’ın cenaze töreninde güçlükle ayakta duran baba Cumali ile anne Elif ve eşi Seher Saran, gözyaşlarına boğuldu. İl Müftüsü Hayri Erenay’ın helallik istemesi sırasında duygu dolu anlar yaşanırken, şehit Saran’ın acılı ailesi ayakta durmakta zorlandı. Şehidin eşi Seher Saran 6 aylık çocuğu Ecrim'e bakarak, "Ondan bana emanet kaldı. O benim her şeyim, o benim nefes almam sebebi, bundan sonra baba çocuğuma baba sen olacaksın. Aldılar babasını elimden" demesi herkesi duygulandırdı. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan, şehidin eşi Seher ile baba Cumali Saran’a başsağlığı diledi. Müftü Erenay’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından, şehidin ay-yıldızlı bayrağa sarılı tabutu bir süre askerlerin omuzlarında taşındıktan sonra top arabasına ardından da cenaze aracına konuldu. Türk bayrağının açıldığı cenaze töreninde şehidin arkasından yürüyen binlerce kişi 'Kahrolsun PKK', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganları attı. Ayakta güçlükle duran baba Cumali Saran’ı Vali Ali İhsan Su teskin etti. Çok sayıda vatandaş da ellerindeki Türk bayraklarıyla slogan attı. Şehit Saran, götürüldüğü Şehir Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine; Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Aslan, Vali Ali İhsan Su, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Ta
11.09.2019 Yaşam
Afrin şehidi Burhan Açıkkol, son yolculuğuna uğurlandı
Afrin şehidi Burhan Açıkkol, son yolculuğuna uğurlandı Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Afrin’deki Kel Tepe mevkiinde tünellerden sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol, memleketi Isparta’da son yolculuğuna uğurlandı. TSK’nın Afrin’de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol (24) memleketi Isparta’da ebediyete uğurlandı. Sabah saatlerinde Süleyman Demirel Havalimanı’ndan alınan şehidin Türk Bayrağına sarılı tabutu, Isparta 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na getirildi. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu katıldı Şehidin cenaze törenine Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, MHP Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Isparta Valisi Şehmus Günaydın, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tuğgeneral Ömer Faruk Bozdemir, Garnizon Komutanı Piyade Albay Ferat Ural, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Özdurhan, siyasi parti ve sivil toplum örgütlerini temsilcisi ve binlerce vatandaş katıldı. Şehidin 7 yaşındaki kardeşi Emirhan, defalarca ağabeyinin fotoğrafını öptü Cenaze töreninde şehidin babası Durmuş Açıkkol metanetini korurken, şehit annesi Keziban Açıkkol’un elini yanında bulunan kadın subay ise hiç bırakmadı. Bu sırada şehidin küçük kardeşi 7 yaşındaki Emirhan, Türk bayrağına sarılı tabutun yanına gelerek, ağabeyinin fotoğrafını defalarca öptü. Emrihan, daha sonra yeniden şehit ailesi için ayrılan yere döndü. Baba son kez sarıldı Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol’un cenaze namazı öncesinde helallik alınarak, dualar edildi. Şehidin cenaze namazını İl Müftü Vekili Mevlüt Şahiner kıldırdı. Cenaze namazının kılınmasının ardından şehit için Fatiha okundu. Şehit babası Derviş Açıkkol, oğlunun Türk bayrağı sarılı tabutuna son kez sarıldıktan sonra, şehidin naşı askerlerin omzunda top arabasına konuldu.
11.09.2019 Yaşam
Halk ozanı Ali Kızıltuğ son yolculuğuna uğurlandı
Halk ozanı Ali Kızıltuğ son yolculuğuna uğurlandı HALK ozanı Ali Kızıltuğ, Sivas'ın Divriği ilçesine bağlı Mursal köyünde yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı törenin ardından vasiyeti üzerine Abaranın Kaşı mevkisinde toprağa verildi. Geçtiğimiz aylarda kanser teşhisi konulan ve Ankara'da tedavi gördüğü özel bir hastanede dün hayatını kaybeden halk ozanı Ali Kızıltuğ için memleketi Sivas'ın Divriği ilçesine bağlı Mursal köyünde tören düzenlendi. Sabah saatlerinde Ankara'dan karayolu ile köyüne getirilen 73 yaşında hayata veda eden Kızıltuğ için Mursal Köy Odası'ndaki törene yakınları ile Vali Davut Gül, CHP Sivas Mileletvekili Ali Akyıldız, Divriği Kaymakamı Tolga Özdemir, Divriği Belediye Başkanı Hakan Gök, CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, sanatçı Mustafa Özarslan ve binlerce seveni katıldı. TÜRKİYE'NİN BAŞI SAĞOLSUN Cenaze töreni öncesi konuşan Ali Kızıltuğ'un oğlu Serhat Kızıltuğ babasının son dakikalarını anlattı. Serhat Kızıltuğ, Son safhalarında yürüyemiyordu. Kolundan tutup gezdiriyorduk. Bize dedi ki 'Beni birkaç güne morga koyarlar' dedi. 'Baba dedim, nasıl konuşuyorsun daha bana sözün var, Mursal'da kuzu keseceksin'. 'İnşallah ama oğlum daha gözüm kesmiyor' dedi. Gece saat 2 gibi ağırlaştı. Yapılan müdahalelere rağmen kurtaramadık. Hakkın rahmetine kavuştu. Ankara'da büyük bir tören düzenlendi. Şimdi de köyümüze getirdik. Burada babamıza son görevimizi yapacağız. Sivasımızın, Divriğimizin, Mursalımızın, Türkiyemizin başı sağolsun. Halka mal olmuş bir halk ozanıydı. İnsan ayırımı yapmazdı. Bize vasiyeti, 'Eğer ben ölürsem köyüme götürün sevenlerim oraya da gelir hiç değilse Divriği'ye, Mursal'a bir katkım olur' dedi. 'Tamam baba' dedik. Dediği yerede getirdik. dedi. Diğer oğlu Mustafa Kızıltuğ ise şöyle konuştuBaba ocağına, doğduğu, büyüdüğü topraklara getirdik. Daha önce getirmek istiyorduk ama olmadı. Babam ölmedi, yaşayacak. Sevenlerinin duygusuyla, sevgisiyle, aşkıyla, türküleri susmayacak. Sevenleri onu yalnız bırakmayacak. Benim babamdı ama sevenlerinin dostuydu, arkadaşıydı dedi.
11.09.2019 Magazin
Toygar Işıklı babasını son yolculuğuna uğurladı
Toygar Işıklı babasını son yolculuğuna uğurladı Ünlü sanatçı Toygar Işıklı'nın 70 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi babası Ahmet Işıklı, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde toprağa verildi. Sanatçı Toygar Işıklı'nın Kocaeli'nin Gölcük ilçesi Değirmendere Yüzbaşılar Mahallesi'nde yaşayan babası Ahmet Işıklı, dün evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti. Kıbrıs Gazisi olan Işıklı için Gölcük Değirmendere Merkez Camii’nde askeri tören düzenlendi. Törene Toygar Işıklı, kardeşi Tuncer, annesi Hatice Işıklı ile eşi Aylin Işıklı, Gölcük Donanma Komutanı Koramiral Ercüment Tatlıoğlu, Deniz Ana Üs Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Baybars Küçükakay, gazi arkadaşları ve sanat camiasından yakınları katıldı. Cenaze töreninde taziyeleri kabul eden Toygar Işıklı’nın zaman zaman gözlerinin dolduğu görüldü. İkindi namazı müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında düzenlenen askeri tören ile Ali Işıklı’nın naaşı 17 Ağustos Mezarlığına defnedildi. Törene katılan Işıklı'nın gazi arkadaşları ise her gün yeni bir gazi arkadaşlarını kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduklarını dile getirdiler.
11.09.2019 Yaşam
Teröristin cenazesi kimsesizler mezarlığına gömüldü
Teröristin cenazesi kimsesizler mezarlığına gömüldü Mersin'de dün sabah saatlerinde 50. Yıl Polis Merkezi'nin önünde bombalı eylem hazırlığındayken vurularak etkisiz hale getirilen terörist Abdulkadir Alsebaee'nin cenazesine kimse sahip çıkmayınca, kimsesizler mezarlığına gömüldü. Edinilen bilgiye göre, dün sabah saat 08.15 sıralarında merkez Yenişehir ilçesi 50. Yıl Polis Merkezi'ne 50 metre mesafede şüpheli hareketlerde bulunan bir erkek şahsa polis ekipleri "dur" ikazında bulundu. Ancak "dur" ikazına uymayarak polis merkezine doğru yürüyerek ilerlemeye devam eden şahıs, omzundan aşağı doğru sallanan kabloya elini atması üzerine vurularak etkisiz hale getirildi. 19 yaşındaki Suriyeli Abdulkadir Alsebaee olduğu öğrenilen şahsın üzerinde bomba yeleği bulundu. Olay yeri inceleme ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan'ın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından teröristin cesedi, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis merkezi önünde nöbet tutan polis memurunun dikkati sayesinde büyük bir facia önlenirken, yapılan incelemede teröristin üstünden 5 kiloya yakın patlayıcı ele geçirildi. Teröristin, DEAŞ'ın uyuyan hücrelerinden biri olduğu ve 3 yıl önce Türkiye'ye giriş yaptığı belirlendi. Teröristin Suriye'de iken kafasının sol tarafına isabet eden şarapnel parçası dolasıyla yaralandığı ve uzun süredir Mersin'de fizik tedavi gördüğü de öğrenildi. Çok sayıda bilye ile güçlendirildiği tespit edilen patlayıcının cinsinin ise yapılan kriminal incelemesi sonrası belli olacağı ifade edildi. Bugün Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde işlemleri tamamlanan teröristin cenazesini ise hiçbir yakını almadı ve sahip çıkmadı. Bugün üzerine polis ekipleri cenazeyi alarak Güneykent Mezarlığı'na götürdü. Burada terörist mezarlık çalışanlarının açtığı kimsesizler mezarlığına gömüldü. (KRY-
11.09.2019 Yaşam
Gırtlak kanserinden ölen genç anneye hüzünlü veda
Gırtlak kanserinden ölen genç anneye hüzünlü veda Zonguldak'ta tedavi gördüğü gırtlak kanseri nedeniyle dün sabaha karşı yaşamını yitiren bir çocuk annesi 29 yaşındaki Melahat Yazıcı, köyünde toprağa verildi. Ölmeden önce sosyal medya hesabındaki paylaşımı yürekleri dağlayan Yazıcı, "Allah'ım 'sona yaklaştın' diyen doktorları utandır yarabbim" paylaşımında bulunmuştu. TÜİK İstanbul Bölge Müdürlüğü'nde çalışan 29 yaşındaki Melahat Yazıcı, 4 yıl önce tanıştığı polis memuru Tuğrul Yazıcı ile dünya evine girdi. Çiftin Zeynep Azra isminde bir de kız çocukları doğdu. Yazıcı'ya başvurduğu hastanede gırtlak kanseri teşhisi konuldu. Eşi Tuğrul Yazıcı'nın Almanya'da görev yapması nedeniyle geçen yıl Düsseldorf'a yerleşen Melahat Yazıcı, geçen Temmuz ayında da Zonguldak'taki ailesinin yanına döndü. İlerleyen hastalığı nedeniyle BEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan Melahat Yazıcı, dün sabaha karşı hayatını kaybetti. Yazıcı'nın ölmeden önce sosyal medya hesabındaki paylaşımları ise yürek burktu. Yazıcı, "3 yıl önce bugün gelinlik derdine düşmüşken 3 yıl sonra ne derdine düştüm. Allah'ım sen 'sona yaklaştın' diyen doktorları utandır yarabbim" paylaşımında bulundu. Hastane morgundan alınan Yazıcı’nın cenazesi Bakacakkadı beldesindeki Karabaşlı köyüne getirildi. Yazıcı’nın yurt dışında görev yapa eşi acı haberi alır almaz Zonguldak’a döndü. Karabaşlı köyünde öğlen namazını müteakiben kılınan cenaze namazıyla birlikte Melahat Yazıcı’nın cenazesi son yolculuğuna uğurlandı. Melahat Yazıcı’nın eşi Tuğrul Yazıcı ise cenaze töreninde güçlükle ayakta durabildi. Eşinin ardından gözyaşı döken Yazıcı’yı cenazeye katılanlar teselli etti.
11.09.2019 Yaşam
Cavcav'ın oğlundan duygusal konuşma
Cavcav'ın oğlundan duygusal konuşma 81 yaşında hayata veda eden efsane başkan İlhan Cavcav'ın oğlu Murat Cavcav, cenaze töreninde yaptığı konuşmada duygusal cümleler sarf etti.
23.01.2017 Futbol

Benzer Haber Etiketleri