Korkutan iddia: Ceren'in katilinin 2 arkadaşı da firar etti!
Korkutan iddia: Ceren'in katilinin 2 arkadaşı da firar etti! Ordu’da Ceren Özdemir’i (20) bıçaklayarak öldüren katil zanlısı Özgür Arduç’un, firar ettiği açık cezaevinden 2 arkadaşının da kaçtığı öne sürüldü. Sosyal medyadaki iddialar ile ilgili resmi makamlardan henüz açıklama yapılmadı.
7.12.2019 Gündem
Demet Akalın: Genç şarkıcılar, bu ülkede yaşamıyor herhalde
Demet Akalın: Genç şarkıcılar, bu ülkede yaşamıyor herhalde Demet Akalın, sosyal medya üzerinden gündemi takip etmeyen ve toplumsal konularda sessiz kalan genç şarkıcılara yüklendi.
6.12.2019 Cadde
Ceren'in katilinden kan donduran sözler: 'Genç kadınları ve erkekleri...'
Ceren'in katilinden kan donduran sözler: 'Genç kadınları ve erkekleri...' Ordu'da, evinin bulunduğu apartmanın girişinde bıçaklanarak öldürülen balerin Ceren Özdemir (20), yaşasaydı bugün 21'inci yaşını kutlayacaktı. Tutuklanan Özgür Arduç, güvenlik gerekçesiyle Şırnak'taki bir cezaevine gönderildi. Katilin ifadesi ise kan dondurdu...
6.12.2019 Gündem
Ceren Özdemir kimdir, yaşı kaçtı? Yürekleri dağlayan Ceren Özdemir cinayetinde son dakika haberler
Ceren Özdemir kimdir, yaşı kaçtı? Yürekleri dağlayan Ceren Özdemir cinayetinde son dakika haberler Türkiye'yi yasa boğan Ceren Özdemir cinayeti ile ilgili son dakika haberler gündemde yer almaya devam ediyor. Korkunç bir cinayete kurban giden Ceren Özdemir, yürekleri dağladı. Son dakika haberlerinde Ceren Özdemir haberlerini okuyan vatandaşlar, Ceren Özdemir hakkında bilgi almak için arayışa koyuldu. Peki Ceren Özdemir kimdir? Ceren Özdemir kaç yaşındaydı? Bu korkunç cinayet hangi şehirde yaşandı?
5.12.2019 Gündem
Son dakika! Balerin Ceren Özdemir'in katilinden kan donduran sözler! İşte o katilin ilk sözleri!
Son dakika! Balerin Ceren Özdemir'in katilinden kan donduran sözler! İşte o katilin ilk sözleri! Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i (20) evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldüren kişinin açık cezaevinden iki kez firar eden cinayet hükümlüsü Özgür Arduç’un ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan Ceren Özdemir'e ilk müdahaleyi hemşire olan annesi Gülfer Özdemir'in yaptığı ortaya çıktı. Acı olaya tanık olan, emekli öğretmen Kıymet Akınoğlu, "Ceren'in seslerini duydum. Çok korkunç bir şeydi. Annesi hemşire. O anda ilk müdahaleyi kızına o yaptı" dedi. Öldürülmeseydi yarın 21 yaşına girecek olan Ceren, doğum gününü kutlamaya hazırlanıyordu.
7.12.2019 Gündem
Son dakika! Balerin Ceren Özdemir'in katilinden kan donduran sözler!
Son dakika! Balerin Ceren Özdemir'in katilinden kan donduran sözler! Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i (20) evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldüren kişinin açık cezaevinden iki kez firar eden cinayet hükümlüsü Özgür Arduç’un ifadesi ortaya çıktı. Polis sorgusunda cinayeti soğukkanlılıkla anlatan Arduç, "Yaptıklarımdan pişman değilim" dedi.
5.12.2019 Gündem
Son dakika! Balerin Ceren Özdemir'in katilinden kan donduran sözler! İşte o caninin ilk sözleri...
Son dakika! Balerin Ceren Özdemir'in katilinden kan donduran sözler! İşte o caninin ilk sözleri... Ordu’da balerin Ceren Özdemir’i (20) evinin kapısının önünde kalbinden bıçaklayarak öldüren kişinin açık cezaevinden iki kez firar eden cinayet hükümlüsü Özgür Arduç’un ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan Ceren Özdemir'e ilk müdahaleyi hemşire olan annesi Gülfer Özdemir'in yaptığı ortaya çıktı. Acı olaya tanık olan, emekli öğretmen Kıymet Akınoğlu, "Ceren'in seslerini duydum. Çok korkunç bir şeydi. Annesi hemşire. O anda ilk müdahaleyi kızına o yaptı" dedi. Öldürülmeseydi yarın 21 yaşına girecek olan Ceren, doğum gününü kutlamaya hazırlanıyordu.
5.12.2019 Gündem
Son dakika: Balerin Ceren Özdemir'in katilini ablası görmüş!
Son dakika: Balerin Ceren Özdemir'in katilini ablası görmüş! Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'i (20) oturduğu binada bıçaklayarak öldüren katil zanlısını, genç kızın ablasının pencereden gördüğü ortaya çıktı. Bale kursundan dönen Ceren'in telefonla arayarak, anahtarı atmasını istediği abla, pencereden baktığında bina önünde bekleyen 40 yaşlarında, siyah giyimli bir kişiyi gördü. Ceren, pencereden atılan anahtarı alıp, içeri girdikten sonra gelen çığlıkları duyan abla, koşarak aşağıya indiğinde kız kardeşini kanlar içinde buldu.
4.12.2019 Gündem
Türkiye'yi kahreden haberde flaş gelişme! Ceren'in katilini ablası görmüş!
Türkiye'yi kahreden haberde flaş gelişme! Ceren'in katilini ablası görmüş! Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Müzik Bölümü 2'inci sınıf öğrencisi Ceren Özdemir'i (20) oturduğu binada bıçaklayarak öldüren katil zanlısını, genç kızın ablasının pencereden gördüğü ortaya çıktı. Bale kursundan dönen Ceren'in telefonla arayarak, anahtarı atmasını istediği abla, pencereden baktığında bina önünde bekleyen 40 yaşlarında, siyah giyimli bir kişiyi gördü. Ceren, pencereden atılan anahtarı alıp, içeri girdikten sonra gelen çığlıkları duyan abla, koşarak aşağıya indiğinde kız kardeşini kanlar içinde buldu. Öte yandan Ceren Özdemir'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli serbest bırakıldı.
4.12.2019 Gündem