Cesedi denizde bulundu
Cesedi denizde bulundu İstanbul Fatih'te 12 Mayıs'ta hakkında kayıp ilanı verilen Ahmet A.'nın cesedi Çatladıkapı Sahili'nden çıkarıldı.  Ceset otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.
20.05.2020 Haberler
Kayıp kadının cesedi denizde bulundu
Kayıp kadının cesedi denizde bulundu Tekirdağ'da, dün sabah evinden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan ve kayıp başvurusu yapılan Sevilay Bayrakçekenin (41) denizde cesedi bulundu. Merkez Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Mahallesinde oturan Sevilay Bayrakçeken, dün saat 11.00 sıralarında dolaşmak için evinden çıktıktan sonra kayıplara karıştı. Yakınları gidebileceği her yeri arayıp, bulamayınca emniyete giderek kayıp başvurusunda bulundu. Polis ekiplerinin yanı sıra AFAD ve AKUT ekipleri de Bayrakçekenin en son görüldüğü Karadeniz Mahallesindeki bir iş yeri kamerasına yansıyan görüntülerinden yola çıkarak, kapsamlı arama çalışması başlattı. Drone ile havadan, karadan ve deniz polisinin de deniz üzerinden sürdürdüğü aramalarda bu akşam saatlerine kadar bir sonuç alınmadı. Süleymanpaşa ilçesinin sahilindeki balık hali açıklarında denizde bir ceset görenler, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri yaptıkları çalışmada cesedin kayıp olan Sevilay Bayrakçekene ait olduğunu belirledi. Bayrakçekenin cesedi otopsi yapılmak üzere Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
11.09.2019 Haberler
Kayıp kişinin cesedi denizden çıktı
Kayıp kişinin cesedi denizden çıktı Ordu'nun Ünye ilçesinde ailesinin iki gün önce kayıp başvurusunu yaptığı kişinin Ünye iskelesinden cesedine ulaşıldı. Edinilen bilgiye göre, sağlık sorunları yüzünden bunalıma giren İsmail Kartal (60) iki gün önce evden ayrılmış, geri gelmeyince yakınları emniyete kayıp ihbarında bulunarak, sosyal medya üzerinden de şahsı görenlerin ihbar etmesini istemişlerdi. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda şahsın en son iskelede görüldüğü ve intihar edebileceği üzerine yoğunluk kazanılınca sabah saatlerinde Samsun Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı dalgıçları arama başlattı. Aramalara Ordu Büyükşehir Belediyesi Ünye itfaiye dalgıç ekipleri de dahil oldu ve saat 14.00 sularında İsmail Kartal’ın cansız bedenine ulaşıldı. Evli ve iki çocuk babası olan Kartal’ın cansız bedeni Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam