Özbek açıkladı! 'Kesin imzayı attık!'
Özbek açıkladı! 'Kesin imzayı attık!' GALATASARAY son 20 yılda tarihini değiştirdiği sezonların forma satışını yeniden gerçekleştiriyor. Geçmiş formaların yeniden sunumu için yapılan lansmana Başkan Dursun Özbek ve sarı-kırmızılı kulübün tarihinde yer almış futbolculardan Cevat Prekazi, Hasan Şaş, Ergün Penbe ve Necati Ateş ile Mağazacılık Genel Müdürü Ali Öğütücü yer aldı.
27.12.2016 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni
Skorer TV - Spor Bülteni Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de... Galatasaray formasını 1985-1991 yılları arasında giyen ve adını efsane isimlerin arasına yazan Cevad Prekazi Sarı Kırmızılı takıma geri dönüyor.
18.12.2013 Futbol
"Yugoslav ekolü” Türk futbolunda geçmişini arıyor
"Yugoslav ekolü” Türk futbolunda geçmişini arıyor Türk futbolunda, Tarık Hociç, Cevat Prekazi, Zoran Simoviç ile başlayan, Yugoslavya’nın parçalanmasıyla birlikte Elvir Boliç, Elvir Balyiç, Saşa İliç, Milan Rapayiç, Mateya Kejman ile devam eden "Yugoslav" kökenli futbolcular ekolü varlığını bugün de sürdürüyor. Spor Toto Süper Lig’de Bosna-Hersek, Sırbistan, Hırvatistan, Karadağ, Slovenya ve Kosova’dan toplam 23 Balkan kökenli futbolcu forma giyiyor.
1.07.2020 Futbol