Cenaze-düğün gerilimi
Cenaze-düğün gerilimi Beytüşşebap’ta şehit olan uzman çavuş Cevdet Özdemir’in naaşı memleketi Gaziantep’te toprağa verilirken, şehit evinin yakınlarında düzenlenen bir düğünde havai fişekler atılması ortamı gerdi. Olaylar polis tarafından önlendi
16.07.2012 Gündem
Şehidin sitemkar yazısı yürek burktu
Şehidin sitemkar yazısı yürek burktu Şırnak'ın Irak sınırında yer alan Kato Dağı'nda düzenlenen operasyonda şehit olan Uzman Çavuş 27 yaşındaki Cevdet Deniz Özdemir'in, sosyal paylaşım sitesindeki 'Sen rahat uyuyasın diye sırtımda 40 kilo yük, aklımda vatanım dağlarda geziyorum' yazan sitemkar yazısı yürek burktu
14.07.2012 Gündem
Kuvvet komutanlarından yaralı askerlere ziyaret
Kuvvet komutanlarından yaralı askerlere ziyaret Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 askerin cenazeleri törenle memleketlerine uğurlandı. Yaralılara da kuvvet komutanları tedavi gördükleri hastanede ziyarette bulundu.
13.01.2024 Gündem
Pençe-Kilit kahramanlarına veda! Memleketlerine uğurlandılar
Pençe-Kilit kahramanlarına veda! Memleketlerine uğurlandılar Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 askerin cenazeleri törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Haberler
Pençe-Kilit kahramanlarına veda! Memleketlerine uğurlandılar
Pençe-Kilit kahramanlarına veda! Memleketlerine uğurlandılar Pençe-Kilit bölgesinde dün üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 askerin cenazeleri törenle memleketlerine uğurlandı.
13.01.2024 Gündem
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Duygusal, Romantik, Anlamlı, Manalı Ünlü Şairlerin En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Bilgi Rehberi
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Romantik, Anlamlı, Manalı En Güzel Aşk Şiirleri
Aşk Şiirleri 2024: Sevgilinize, Eşinize Gönderebileceğiniz Romantik, Anlamlı, Manalı En Güzel Aşk Şiirleri Duyguları ifade etmenin en güzel yöntemlerinden birisi de hiç şüphesiz sözler ve şiirlerdir. Karışındaki kişiye hislerini aktarırken zorlanan kişilerin aklına ilk olarak şiirler gelir. Sevgiliye, eşe cümleleri bir araya getirip söylemediği şeyleri aşk şiirleri ile aktarmak isteyen kişiler için birbirinden güzel şiirler ve sözler vardır. Uzun, kısa, anlamlı, etkileyici sözleri içerin ile ünlü şairlerin çok güzel şiirleri bulunur. Özellikle Türk edebiyatının en popüler ve en iyi isimleri arasında Nazım Hikmet, Cemal Süreya, Özdemir Asaf ve Can Yücel gibi isimler bulunur. 2024 Sevgiliye en güzel, kısa, en iyi, uzun, ünlü şairlerin anlamlı aşk şiirleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.01.2024 Bilgi Rehberi
Ağabeyini kendi kılıcı ve paltosuyla uğurladı
Ağabeyini kendi kılıcı ve paltosuyla uğurladı Pençe-Kilit şehidi Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, Ankara’da gözyaşları ve dualar arasında vatan toprağına emanet edildi.
14.12.2023 Gündem
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir'in mesajı ortaya çıktı: Yine ölmedim.... Şehit annesinden Özgür Özel'e tepki
Şehit Teğmen Eril Alperen Emir'in mesajı ortaya çıktı: Yine ölmedim.... Şehit annesinden Özgür Özel'e tepki Şırnak'ta görevli Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, dün Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit oldu. Şehit teğmen için memleketi Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
13.12.2023 Haberler
Şehit annesinden cenazede Özgür Özel'e tepki... Şehidin acı mesajı ortaya çıktı: Yine ölmedim
Şehit annesinden cenazede Özgür Özel'e tepki... Şehidin acı mesajı ortaya çıktı: Yine ölmedim Şırnak'ta görevli Piyade Teğmen Eril Alperen Emir, dün Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit oldu. Şehit teğmen için memleketi Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi.
13.12.2023 Gündem
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim
Son dakika: Yeni milletvekilleri belli oldu! İşte 600 isim 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin kesin olmayan sonuçlarına göre, yeni dönemde TBMM'de yer alacak 600 milletvekili belli oldu.
15.05.2023 Gündem
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
HAKİM OYUNCULARI İSİMLERİ - KONUSU | Hakim dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı, nerede çekiliyor?
HAKİM OYUNCULARI İSİMLERİ - KONUSU | Hakim dizisi uyarlama mı, hangi diziden uyarlandı, nerede çekiliyor? Hakim dizisi ilk bölümü ile seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerinde ise Erdal Beşikçioğlu yer alıyor. Hakim dizisinde adalet için mücadele eden Hakim Ömer'in, oğlunun karıştığı suç sonrası değişen hayatı anlatılıyor. Peki, Hakim dizisi oyuncu kadrosunda kimler var, nerede çekiliyor?
23.05.2022 Cadde
Başakşehir - Trabzonspor: 0-1
Başakşehir - Trabzonspor: 0-1 Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor deplasmanda Başakşehir'e konuk oldu. Son haftalardaki yükselen performansıyla dikkat çeken bordo-mavililer, Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek üst üste 7. kez kazandı. Trabzonspor böylece son 17 sezonun en iyi serisini yakaladı. Başakşehir'de Rafael 90+4'te kırmızı kart gördü
20.02.2021 Trabzonspor
Son dakika... Akıncı Üssü davasında karar! Ceza yağdı
Son dakika... Akıncı Üssü davasında karar! Ceza yağdı Son dakika gelen habere göre; FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki derbe girişiminin yönetildiği, aralarında FETÖ’nün sivil imamlarının da bulunduğu 475 sanıklı Akıncı Üssü davasında kararlar açıklandı. Sivil imamlara 79'ar kez ağırlaştırılmış müebbet verildi. Öte yandan kararın okunmasının ardından bazı sanıklar mahkeme heyetine tepki gösterirken, eski albay Fatih Yarımbaş ise 'Başkan görüşürüz seninle' diyerek mahkeme başkanını tehdit etti.
26.11.2020 Gündem
Son dakika haberi: 17 vali merkeze alındı, 41 ile yeni vali atandı
Son dakika haberi: 17 vali merkeze alındı, 41 ile yeni vali atandı Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları ile 41 ilin valisi değişti. Buna göre, 18 ile yeni vali ataması yapılırken, 23 ilin valisi yer değiştirdi. 17 ilin valisi mülkiye başmüfettişi olarak merkeze alınırken, Muğla Valisi Esengül Civelek ise Cumhurbaşkanı Başdanışmanı olarak atandı.
10.06.2020 Gündem
Son dakika... Türkiye şehitlerini  uğurluyor
Son dakika... Türkiye şehitlerini uğurluyor Suriye'nin İdlib kentinde, rejimin hain saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz son yolculuklarına uğurlanıyor.
29.02.2020 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Son dakika... MHP, 402 belediye başkan adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP, 402 belediye başkan adayını daha açıkladı MHP, Mart yerel seçimlerinde yer alacak 402 adayını daha açıkladı. Açıklanan isimler arasında 15 ilin belediye başkan adayı da var.
30.12.2018 Siyaset
Son dakika... MHP, 402 belediye başkan adayını daha açıkladı
Son dakika... MHP, 402 belediye başkan adayını daha açıkladı MHP, Mart yerel seçimlerinde yer alacak 402 adayını daha açıkladı. Açıklanan isimler arasında 15 ilin belediye başkan adayı da var.
30.12.2018 Siyaset
İyi Parti milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il İyi Parti milletvekili adayları
İyi Parti milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il İyi Parti milletvekili adayları İyi Parti milletvekili aday listesi YSK'ya teslim edildi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi. İşte il il İyi Parti milletvekili aday listesi
22.05.2018 Gündem
Ak Parti milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il Ak Parti milletvekili adayları
Ak Parti milletvekili aday listesi belli oldu! İşte il il Ak Parti milletvekili adayları Ak Parti milletvekili aday listesi YSK'ya teslim edildi. 24 Haziran'da gerçekleştirilecek 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin milletvekili aday listesi kesinleştirildi. İşte il il Ak Parti milletvekili aday listesi
22.05.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri