Ceyhun

Ceyhun

Son dakika ceyhun haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ceyhun gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ceyhun haber sayfamızda...

Ceyhun

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.937 ceyhun haberi bulunmuştur.
Yeni bir dönemin kapısını açacağız
Yeni bir dönemin kapısını açacağız İstanbul’un fetret devrine son vereceklerini belirten Erdoğan, “Bu şehri, bu CHP zulmünden 31 Mart’ta kurtarmamız gerekiyor. 1 Nisan’da İstanbul yeniden sahiplerine kavuşacak. İstanbul’un belediyecilik hizmetlerinde yeni bir dönemin kapılarını beraberce açacağız” dedi.
25.03.2024 Gündem
Sigortam.net Basketbol'da Ceyhun Cabadak hedefi açıkladı!
Sigortam.net Basketbol'da Ceyhun Cabadak hedefi açıkladı! Yıllardır Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden ve artık kendini Süper Lig için hazır hisseden Sigortam.net Basketbol iyi bir sezon geçiriyor. Koç Ceyhun Cabadak, "Ya doğrudan ya da Play-Off yolu ile hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi
20.03.2024 Basketbol
Ceyhun Atuf Ödülü ‘Epikriz’in
Ceyhun Atuf Ödülü ‘Epikriz’in Ceyhun Atuf Kansu Şiir Ödülü’nü bu yıl “Epikriz” adlı kitabıyla Gülümser Çankaya kazandı.
19.03.2024 Kültür Sanat
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü'
NATO'dan kritik Kafkasya ziyareti! 'Çatışma askeri-politik yollarla çözüldü' Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, resmi ziyaret çerçevesinde Azerbaycan’da bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’i kabul etti.
17.03.2024 Dünya
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir
Bakan Fidan'dan Güney Kafkasya vurgusu: 3 ülke için de ortak refah alanı olabilir Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bakü’de Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ve Gürcistan Dışişleri Bakanı Ilia Darchiashvili ile ortak basın toplantısına katılarak konuşma yaptı.
15.03.2024 Dünya
Gençlerbirliği İzmir'de çok farklı: 0-4
Gençlerbirliği İzmir'de çok farklı: 0-4 Başkent ekibi, deplasmanda Altay'ı 4-0 mağlup etti.
10.03.2024 1.Lig
Şarkılarla anıldı
Şarkılarla anıldı Rasim Öztekin, ölümünün üçüncü yıl dönümünde isminin verildiği sahnede 80’lerin şarkılarıyla anıldı.
10.03.2024 Cadde
Rasim Öztekin ölümünün üçüncü yıl dönümünde anıldı! Kızı Pelin Öztekin törene katılmadı
Rasim Öztekin ölümünün üçüncü yıl dönümünde anıldı! Kızı Pelin Öztekin törene katılmadı Usta sanatçı Rasim Öztekin, 8 Mart 2021'de hayatını kaybetmişti. Dün akşam ünlü ismin ölüm yıl dönümü için isminin verildiği İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi’nde anma töreni düzenlendi. 80’lerin şarkılarıyla anılan Öztekin için düzenlenen geceye, kızı Pelin Öztekin'in katılmaması dikkat çekti.
9.03.2024 Cadde
Efe Deprem'in cenazesine ünlü akını! Gözyaşları sel oldu
Efe Deprem'in cenazesine ünlü akını! Gözyaşları sel oldu 'Seksenler'de 'Zafer’ karakterini canlandıran Efe Deprem, motosiklet kazası geçirmiş ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişyi. Efe Deprem'in vefatı sanat dünyasını üzüntüye boğdu. Cenazeye Merve Dizdar, Şoray Uzun, Alper Saldıran ve Begüm Öner’in de aralarında olduğu ünlü isimler katıldı. Burcu Altın Deprem, eşinin Fenerbahçe formasını tabutun üzerine koyarken; anne Seval Deprem baygınlık geçirdi.
7.03.2024 Cadde
'Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem hayatını kaybetti! 'Ciğerimizi yaktın'
'Seksenler'in Zafer'i Efe Deprem hayatını kaybetti! 'Ciğerimizi yaktın' 2012-2022 yılları arasında ekranlara gelen fenomen dizi Seksenler'de 'Zafer’ karakterini canlandıran Efe Deprem, motosiklet kazası geçirdi. Meslaktaşı Burcu Altın ile 2019'da evlenen ve Zeynep adında bir kızı olan 41 yaşındaki oyuncu, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Efe Deprem'in vefatı sanat dünyasını üzüntüye boğdu.
7.03.2024 Cadde
Ümraniyespor, Altay engeline takılmadı!
Ümraniyespor, Altay engeline takılmadı! Trendyol 1. Lig'in 25'inci haftasında Ümraniyespor, Altay'ı 2-0 mağlup etti.
1.03.2024 1.Lig
Bakü ile Erivan bu kez Berlin’de görüştü
Bakü ile Erivan bu kez Berlin’de görüştü Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov ile Ermenistan Dışişleri Bakanı Ararat Mirzoyan’ın, barış anlaşması müzakereleri çerçevesinde bir araya geldiği görüşme, Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock’un ev sahipliğinde, başkent Berlin’de yapıldı.
29.02.2024 Dünya
Atilla Karaoğlan'a, UEFA Gençlik Ligi'nde görev!
Atilla Karaoğlan'a, UEFA Gençlik Ligi'nde görev! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) internet sitesinden yapılan açıklamaya göre FIFA kokartlı hakem Atilla Karaoğlan, UEFA Gençlik Ligi'nde görev yapacak.
26.02.2024 Süper Lig
Altay, Giresunspor'u tek golle yıktı!
Altay, Giresunspor'u tek golle yıktı! Trendyol 1. Lig'in 24'üncü haftasında Altay, Giresunspor'u 1-0 mağlup etti.
23.02.2024 1.Lig
Beşiktaş, Konyaspor'u ikinci yarıda yıktı!
Beşiktaş, Konyaspor'u ikinci yarıda yıktı! Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 26'ncı haftasında Konyaspor'u 2-0 mağlup etti.
20.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş ve Konyaspor arasında Süper Lig'de 46'ncı randevu!
Beşiktaş ve Konyaspor arasında Süper Lig'de 46'ncı randevu! Beşiktaş, Süper Lig'in 26'ncı haftasında konuk edeceği Konyaspor ile ligde 46'ncı kez karşı karşıya gelecek.
18.02.2024 Beşiktaş
Altında sert hareket: Nedeni belli oldu!
Altında sert hareket: Nedeni belli oldu! Altın fiyatları salı günü görülen sert düşüşün ardından toparlanma gösterdi. Ons altın 2 bin doları aştı, gram altın ise 2 bin liranın altında seyrediyor. Peki altında sert hareketlerin nedeni ne?
17.02.2024 Ekonomi
Kaza ihbarı yapıp tanık olarak ifade verdi! Dehşet 5 ay sonra ortaya çıktı
Kaza ihbarı yapıp tanık olarak ifade verdi! Dehşet 5 ay sonra ortaya çıktı Denizli'nin Acıpayam ilçesinde 5 ay önce motosiklet kazasında ağır yaralandığı ihbarı sonrası olay yerinde hayatını kaybeden Şahin Demirten'in (65) komşuları tarafından sopayla darbedildiği belirlendi. Olayla ilgili aynı aileden 4 kişi gözaltına alınırken, ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf eden Cihan G.'nin (22) 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kaza ihbarında bulunduğu, görgü tanığı olarak ifade verdiği ve şüphelilerin cinayeti kaza gibi göstermek için yola fren izi yaptıkları ortaya çıktı.
16.02.2024 Gündem
Denizli'deki olayın arkasından vahşet çıktı! Döverek öldürdüler, 'kaza' dediler
Denizli'deki olayın arkasından vahşet çıktı! Döverek öldürdüler, 'kaza' dediler Denizli'de 5 ay önce tek taraflı trafik kazasında hayatını kaybettiği bildirilen yaşlı adamın cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olayla ilgili kan donduran detaylar da ortaya çıktı.
16.02.2024 Gündem
Para değil onur mücadelesi
Para değil onur mücadelesi Son 4 karşılaşmasında gol sevinci yaşamayan, evinde Erzurumspor FK’yla 0-0 berabere kalan Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Siyah beyazlıların lig tarihi inişlerle ve çıkışlarla dolu. Defalarca dibe vurdu. Üçüncü lige kadar düştü. Her defasında küllerinden yeniden doğdu. Direnmeye devam’’ dedi.
14.02.2024 1.Lig
Trezeguet ve Bardhi sahne aldı! Trabzonspor'un galibiyet hasreti son buldu
Trezeguet ve Bardhi sahne aldı! Trabzonspor'un galibiyet hasreti son buldu Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Atakaş Hatayspor'u Trezeguet ve Bardhi'nin golleriyle 2-0 mağlup etti ve 5 haftalık galibiyet hasreti sona erdi.
13.02.2024 Trabzonspor
Girişimciler doğuyor!
Girişimciler doğuyor! Türkiye'de bebek ve çocuk ürünleri pazarı 2 milyar doları aşıyor. Özellikle girişimci kadınlar biraz da 'kendi hayatlarından' aldıkları ilhamla, gördükleri 'eksikliklerle' harekete geçerek üretici oluyor.
12.02.2024 Milliyet Executive
Altay ve Erzurumspor FK puanları paylaştı!
Altay ve Erzurumspor FK puanları paylaştı! Altay, Trendyol 1. Lig'in 22'nci haftasında Erzurumspor FK ile golsüz berabere kaldı.
10.02.2024 1.Lig
90+3 Ege'de Futbol | Kurtuluş altyapıda!
90+3 Ege'de Futbol | Kurtuluş altyapıda! Tecrübeli oyuncuları yuvadan uçan ve son olarak Göztepe mağlubiyetiyle sarsılıp, düşme hattına demir atan Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Ayağa kalkmak, yere düşerek öğrenilir. Siyah beyazlıların gelinen noktada tek çıkış yolu, gençlerine güven aşılamak ve onlara sahip çıkmak’’ dedi.
8.02.2024 1.Lig
Altında çarpıcı tahmin: Ekonomistler yatırımcıları uyardı
Altında çarpıcı tahmin: Ekonomistler yatırımcıları uyardı Borsada 9 bin puan seviyesine ramak kaldı. Endeks 8 bin 850 puan seviyesinin de üzerine çıkarak önemli bir eşiği aştı. Altın fiyatları ise kritik sınırı geçti. Peki piyasalarda hedef ne? Ekonomistler cevapladı.
7.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ceyhun ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.