Ceylin

Ceylin

Son dakika Ceylin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ceylin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ceylin haber sayfamızda...

Ceylin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 880 ceylin haberi bulunmuştur.
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık
Yargı dizisinin minik oyuncuları: Yargı dizisinde en çok o sahnede zorlandık Milliyet’in bu hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel konukları Kanal D'nin ilgiyle izlenen Yargı dizisinin minik oyuncuları oldu. Canlandırdıkları Mercan ve Elif karakteriyle seyircilerin hayranlıkla izlediği Eylül Uğuz ve Gece Işık Demirel hem oyunculuğa nasıl başladıklarını anlattı hem de Yargı dizisiyle ilgili merak edilen soruları yanıtladı.
23.04.2024 Gündem
Savcı Ilgaz kaçırılıyor!
Savcı Ilgaz kaçırılıyor! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’nın fragmanı heyecanı artırdı.
21.04.2024 Cadde
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi'
Ebru Şancı'nın paylaşımı olay oldu! 'Kocamı tebrik ediyorum, beni terk etmedi' Bir dönem podyumların aranan isimlerinde olan Ebru Şancı (40), Pendikspor forması giyen Alpaslan Öztürk'le (30) evlendikten sonra modelliği bırakmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen bir fotoğrafını yayınladı. Eski mankenin dişçi pozu ve paylaşıma düştüğü not gündem oldu.
16.04.2024 Cadde
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Eren kızına zulmeden canilerin peşine düştü. Merdan ve Osman'dan yardım aldı. Dizinin final sahnesindeki aksiyon tam anlamıyla nefes kesti. İşte 'Yargı'nın 89. bölüm özeti...
15.04.2024 Cadde
Heyecanlı bölüm
Heyecanlı bölüm Kanal D’nin yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi ‘Yargı’nın yeni bölümü pazar akşamı ekrana gelecek.
12.04.2024 Cadde
Sır perdesi aralanıyor
Sır perdesi aralanıyor ‘Yargı’nın pazar günü Kanal D’de ekrana gelecek 89’uncu bölümünden heyecanı yükselten, gerilim dolu yeni tanıtım paylaşıldı.
9.04.2024 Cadde
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler tatilinde!
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler tatilinde! Kanal D'de pazar akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, Maldivler'de deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. İkili, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı.
8.04.2024 Cadde
'Yargı'dan yeni tanıtım! 'Bu işin sonu umurumda değil artık'
'Yargı'dan yeni tanıtım! 'Bu işin sonu umurumda değil artık' Her bölümüyle çok konuşulan ‘Yargı’nın yeni bölümü, 14 Nisan’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Sema Ergenekon’un usta kaleminin Ali Bilgin rejisiyle buluştuğu dizinin 89'uncu bölümden yeni tanıtım yayınlandı.
8.04.2024 Cadde
Heyecan bir an olsun düşmedi
Heyecan bir an olsun düşmedi Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’nın son bölümünde intikam ateşiyle yanan Eren’in (Uğur Aslan) sahneleri ekrana damga vurdu.
26.03.2024 Cadde
'Yargı'da Eren aradığı isimleri öğrendi! Yekta ile İclal yüzleşti!
'Yargı'da Eren aradığı isimleri öğrendi! Yekta ile İclal yüzleşti! Her pazar akşamı merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Bir yandan Eren bir yandan Ilgaz ve ekipler, Tuğçe'yi darp eden kişilerin peşine düştü. Eren, Efe'nin de verdiği bilgiler sayesinde kızına zulmeden kişilerden ikisine ulaştı. İşte sevilen dizinin duygu dolu son bölüm özeti...
25.03.2024 Cadde
Pınar Deniz'in AVM şıklığı
Pınar Deniz'in AVM şıklığı Kanal D'de üç sezondur reytingin zirvesinde yer alan 'Yargı' dizisinde 'Ceylin' karakterine hayat veren güzel oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
20.03.2024 Cadde
Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster'
Türkiye bu sahneye ağladı! 'Bir kerecik bana çiçeğimi göster' Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez izleyiciye duygu seli yaşattı. Ekipler Tuğçe'yi ağır yaralanmış şekilde buldu. Eren kızının üzüntüsünü Kubilay'dan çıkarttı. Efe çaresizlik içerisinde olumlu haber bekliyor. İşte dizinin duygu dolu son bölümünün özeti...
18.03.2024 Cadde
'Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak!
'Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak! Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Cadde
'Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha! O sahneye can dayanmadı
'Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha! O sahneye can dayanmadı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın yeni bölümünden yayınlanan ilk tanıtımda; Eren Komiser'in, "Parçalamışlar kızımı" deyip feryat ettiği o anlar izleyicinin yüreğine dokunmuştu. Merakla beklenen Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha izleyiciyle buluştu.
15.03.2024 Cadde
Heyecanlı bölüm
Heyecanlı bölüm Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, reyting rekortmeni dizisi ‘Yargı’ yeni bölümüyle pazar akşamı ekrana gelecek.
15.03.2024 Cadde
'Yargı'nın yeni bölümünde neler olacak? İntikam bıçağı kınından çıktı
'Yargı'nın yeni bölümünde neler olacak? İntikam bıçağı kınından çıktı Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı', yeni bölümü ile ekrana geliyor.
14.03.2024 Cadde
Merak uyandıran tanıtım
Merak uyandıran tanıtım Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Yargı’nın yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.
8.03.2024 Cadde
Ebru Şancı Öztürk'ün oğlunun burnuna boncuk kaçtı
Ebru Şancı Öztürk'ün oğlunun burnuna boncuk kaçtı Ebru Şancı Öztürk'ün oğlu Kürşad Fırat Öztürk'ün burnuna boncuk kaçtı. Oğlunu apar topar doktora götüren Öztürk, doktorun oğluna müdahale ettiği o anları yayımladı.
4.03.2024 Cadde
'Yargı'da İclal savcı olayların peşini bırakmıyor! Yekta'nın başı büyük belada
'Yargı'da İclal savcı olayların peşini bırakmıyor! Yekta'nın başı büyük belada Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 85'inci bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte dizinin aksiyon dolu son bölüm özeti...
4.03.2024 Cadde
Geçmişiyle başı dertte!
Geçmişiyle başı dertte! Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’da sular durulmuyor. Bu akşam 85’inci bölümüyle ekrana gelecek yapımın tanıtımı merak uyandırdı.
3.03.2024 Cadde
Yargı 85. Bölüm 2. Fragmanı
Yargı 85. Bölüm 2. Fragmanı Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı 'Yargı' dizisi, 85’inci bölümü ile ekrana geliyor. Çınar’ın başına bela olan dernek, bu kez de Ceylin’in geçmişiyle ilgili başını derde sokuyor.
2.03.2024 Televizyon
'Yargı'da sular durulmuyor! Defterde Ceylin'in geçmişiyle alakalı ne var?
'Yargı'da sular durulmuyor! Defterde Ceylin'in geçmişiyle alakalı ne var? Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı 'Yargı' dizisi, 85’inci bölümü ile ekrana geliyor. Çınar’ın başına bela olan dernek, bu kez de Ceylin’in geçmişiyle ilgili başını derde sokuyor.
2.03.2024 Cadde
Acı gerçek aileyi sarsacak
Acı gerçek aileyi sarsacak Kanal D’nin yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı ‘Yargı’, pazar akşamı ekrana gelecek.
1.03.2024 Cadde
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Sema ile Pınar'ın kavgası olay oldu: Acil durum konseyi yapılacak
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Sema ile Pınar'ın kavgası olay oldu: Acil durum konseyi yapılacak Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Merve ile Nagihan arasındaki gerginlik devam etti. Atakan ile Ogeday arasında sözlü atışma yaşandı ve Yunus Emre de dahil oldu. İkinci eleme adayı belli oldu. Yeni bölüm fragmanında Sema ile Pınar'ın kavga ettiği, Acun Ilıcalı'nın acil durum konseyini topladığı görüldü. İşte detaylar...
26.02.2024 Cadde
Yargı'da Ilgaz parçaları birleştirdi, Ceylin duyduklarına inanamadı! Gerçek herkesi şoke etti
Yargı'da Ilgaz parçaları birleştirdi, Ceylin duyduklarına inanamadı! Gerçek herkesi şoke etti Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyicileri Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, bir kez daha heyecanı zirveye taşıdı. Soluksuz izlenen 'Yargı'nın 84'üncü bölümü, çok konuşulan sahneleriyle sosyal medyaya da damga vurdu. İşte dizinin aksiyon dolu son bölüm özeti...
26.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Ceylin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.