Demokratik Kongo-Gine Afrika Uluslar Kupası çeyrek final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
Demokratik Kongo-Gine Afrika Uluslar Kupası çeyrek final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Demokratik Kongo-Gine maçı için araştırmalar sürüyor. Futbolseverlerin merak ettiği mücadelenin canlı yayın bilgileri ve detaylar sorgulanıyor. Peki Demokratik Kongo-Gine Afrika Uluslar Kupası çeyrek final maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
2.02.2024 Bilgi Rehberi
TÜRKİYE-İTALYA FIVB 2023 🏐 Türkiye-İtalya Milletler Ligi çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
TÜRKİYE-İTALYA FIVB 2023 🏐 Türkiye-İtalya Milletler Ligi çeyrek final maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? FIVB 2023 Milletler Ligi çeyrek final maçı için geri sayım devam ediyor. Milletler Ligi'nde lig etabını 9 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile tamamlayan Filenin Sultanları 29 puanla 3. sırada ligi tamamladı. Çeyrek finalde İtalya ile eşleşen Filenin Sultanları lig etabında set vermediği İtalya ile bu kez çeyrek finalde karşılaşacak. Peki Türkiye-İtalya maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda?
12.07.2023 Bilgi Rehberi
Beşiktaş'tan erken veda! Türkiye Kupası'nda Kayserispor yarı finalde
Beşiktaş'tan erken veda! Türkiye Kupası'nda Kayserispor yarı finalde Türkiye Kupası çeyrek final maçında Beşiktaş bu akşam sahasında Kayserispor'u konuk etti. Beşiktaş'ı 2-1 mağlup eden Kayserispor kupada yarı finale yükseldi. Kayserispor kupada Trabzonspor'un rakibi oldu.
2.03.2022 Türkiye Kupası
Fenerbahçe-Başakşehir: 1-2
Fenerbahçe-Başakşehir: 1-2 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, sahasında Başakşehir'i konuk etti.
10.02.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas çeyrek final maçı saat kaçta hangi kanalda?
Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas çeyrek final maçı saat kaçta hangi kanalda? THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ülker Stadyumunda Zalgiris Kaunas'ı konuk edecek. Dün düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, bütün sezon bu noktada olabilmek için uğraştık dedi. Taraftarı önünde Litvanya temsilcisi karşısında avantajlı bir skor elde etmek isteyen Fenerbahçe Beko normal sezonda iki maçı da kazanmıştı. Peki Fenerbahçe Beko-Zalgiris Kaunas maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda?