Tacizciyi ağaca bağlayıp kırbaçladılar
Tacizciyi ağaca bağlayıp kırbaçladılar Hindistan'ın Batı Bengal eyaletine bağlı Malda kentinde öfkeli kalabalık genç bir kıza cinsel tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişiyi yakaladıktan sonra bir ağaca bağlayarak linç etti. Kalabalıktan bir kadın ağaca bağlı durumdaki tacizciyi dakikalarca kırbaçlarken, kalabalığın arasında fırlayan bir genç de defalarca yumruklayarak yüzünü kanlar içinde bıraktı. Kaynak: DHA
11.09.2019 İlginç Videolar
Kızına tecavüz eden adama aynısını yaptı
Kızına tecavüz eden adama aynısını yaptı Malezya 13 yaşındaki bir kızı tecavüze uğrayan annenin yaptığını konuşuyor. Kızı tecavüze uğrayan anne adaletin işlemesini beklemedi. Kızının ifadesini duyar duymaz tecavüz eden çocuğu yakaladı. Ona kendi elleriyle kızına yaptığının aynısını yaptı. Polisler geldiğinde kadın 28 yaşındaki tecavüz zanlısına, "Benim hissettiklerimi anlıyor musun şimdi?" diye bağırıyordu.
11.09.2019 Haberler
Anne cezalarında, azardan sonra internet yasağı geliyor
Anne cezalarında, azardan sonra internet yasağı geliyor Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının araştırmasına göre, annelerin çocuklarına verdiği cezalarda azarlama, internet ve cep telefonu yasağı ilk sırada yer aldı.
21.06.2013 Ebeveyn
Aileler, ağır cezalarla sorunu çözmeye çalışıyor
Aileler, ağır cezalarla sorunu çözmeye çalışıyor Ailelerin önemli bir kısmı doktora gitmekten ve tedavi arayışından kaçınıyor. Türkiye’de ailelerin üçte biri bu sorunu yaşayan çocuğa ağır denebilecek türde cezalar veriyor.
14.08.2012 Ebeveyn

Benzer Haber Etiketleri