ŞAMPİYONLAR LİGİ GÜNÜN MAÇLARI; Şampiyonlar Ligi'nde bugün hangi maçlar oynanacak?
ŞAMPİYONLAR LİGİ GÜNÜN MAÇLARI; Şampiyonlar Ligi'nde bugün hangi maçlar oynanacak? Şampiyonlar Ligi'nde ikinci hafta heyecanı bu akşam oynanacak 8 maçla devam ediyor. Nefes kesen müsabakaların oynanacağı Şampiyonlar Ligi'nde bugün E, F, G, ve H grubu maçları oynanacak. Günün en dikkat çeken müsabakası Borussia Dortmund-Milan ve Newcastle United-PSG arasında oynanacak. Son şampiyon Manchester City ise Almanya'da Leipzig'e konuk olacak. İşte Şampiyonlar Ligi günün maçları...
4.10.2023 Bilgi Rehberi
Açık kanalda Şampiyonlar Ligi dönemi sona eriyor
Açık kanalda Şampiyonlar Ligi dönemi sona eriyor Şampiyonlar Ligi artık tamamen paralı hale geliyor. Milliyet Cadde köşe yazarı Sina Koloğlu'nun açıkladığı gelişme, futbolseverlere yasa boğacak gibi görünüyor. Yayın haklarını alan Bein Sports, yeni sezondan itibaren Şampiyonlar Ligi maçlarını tek başın yayınlayacak.
14.03.2018 Spor
Galatasaray kazanmak zorunda
Galatasaray kazanmak zorunda Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek için, İtalyan devi Juventus'u Türk Telekom Arena'da yenmekten başka seçeneği yok.
11.09.2019 İlginç Videolar
Galatasaray Madrid'de mucize arıyor
Galatasaray Madrid'de mucize arıyor Şampiyonlar Ligi grup maçında Barnebeau Stadı'nda Real Madrid'e konuk olan Galatasaray sahaya ilk maçta aldıkları 6-1'lik mağlubiyetin psikolojik ezikliğiyle ve takımdaki eksiklerle çıkıyor.
11.09.2019 İlginç Videolar