Chanel

Chanel

Son dakika Chanel haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Chanel gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Chanel haber sayfamızda...

Chanel

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.260 chanel haberi bulunmuştur.
Pembe takımın 60 yıllık inzivası
Pembe takımın 60 yıllık inzivası ABD’nin eski başkanı Kennedy 1963’te vurulduğunda kanları, eşi Jackie’nin pembe takımına bulaşmıştı. 60 yıldır temizlenmeyen pembe takım, asitsiz kasada saklanıyor.
19.03.2024 Dünya
Kapağında ‘hayat’ var
Kapağında ‘hayat’ var Milliyet Sanat bu ay da zengin içeriğiyle dikkat çekiyor. 50 yıllık kültür sanat dergisinin bu ay kapağında Zeki Demirkubuz’un ‘Hayat’ filmi yer alırken, tiyatrodan edebiyata, sinemadan plastik sanatlara Türkiye’nin ve dünyanın nabzı Milliyet Sanat’ta!
4.12.2023 Kültür Sanat
Melek Zeynep Bulut Açık Yapıt eseri Londra silüetinde yerini aldı
Melek Zeynep Bulut Açık Yapıt eseri Londra silüetinde yerini aldı Melek Zeynep Bulut’un performatif, deneysel bir mekân kurgusu olan eseri ‘Açık Yapıt’, yolculuğuna London Design Festival’de devam ediyor. Festival kapsamında Londra'nın ikonik noktalarından tarihi Thames Nehri üzerinde, Tate Modern ve London Eye hizasında sergilenen ‘Açık Yapıt’, sergi süresince çeşitli paralel etkinliklerle de izleyiciyle buluşuyor.
19.09.2023 Haberler
Melek Zeynep Bulut Açık Yapıt eseri Londra silüetinde yerini aldı
Melek Zeynep Bulut Açık Yapıt eseri Londra silüetinde yerini aldı Melek Zeynep Bulut’un performatif, deneysel bir mekân kurgusu olan eseri ‘Açık Yapıt’, yolculuğuna London Design Festival’de devam ediyor. Festival kapsamında Londra'nın ikonik noktalarından tarihi Thames Nehri üzerinde, Tate Modern ve London Eye hizasında sergilenen ‘Açık Yapıt’, sergi süresince çeşitli paralel etkinliklerle de izleyiciyle buluşuyor.
19.09.2023 Gündem
Dünya tasarım devleriyle aynı sahnede! 34 tonluk eserle Türkiye’yi temsil ediyor
Dünya tasarım devleriyle aynı sahnede! 34 tonluk eserle Türkiye’yi temsil ediyor Sanatçı Melek Zeynep Bulut'un ödüllü eseri ‘Açık Yapıt’ dünya tasarım devleriyle Londra’da aynı sahneyi paylaşacak. 34 ton ağırlığında ve 7 metreye yakın uzunluktaki dev eser, Londra Tasarım Bienali’nin ardından Londra Tasarım Festivali’ne davet edildi.
11.09.2023 Haberler
Açık Yapıt Londra’da yeniden sahnede: Dünya tasarım devleriyle sergilenecek
Açık Yapıt Londra’da yeniden sahnede: Dünya tasarım devleriyle sergilenecek Sanatçı Melek Zeynep Bulut'un ödüllü eseri ‘Açık Yapıt’ dünya tasarım devleriyle Londra’da aynı sahneyi paylaşacak. Açık Yapıt eseri, Londra Tasarım Bienali’nin ardından Londra Tasarım Festivali’ne davet edildi. Üç ay gibi kısa bir sürede iki uluslararası sergide Türkiye’yi temsil etme gururunu yaşayan Bulut, “Festivalde büyük dünya markaları ve onların tasarımcıları yer alıyor. Bu anlamda ülkemizi İngiltere’de temsil etmek çok büyük bir gurur. Ödüllü bir iş olarak onlarla aynı sahneyi paylaşacağız” dedi.
11.09.2023 Kültür Sanat
Kim Kardashian tatilde! Binlerce dolarlık bikinisiyle kameralara yansıdı
Kim Kardashian tatilde! Binlerce dolarlık bikinisiyle kameralara yansıdı Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Turks ve Caicos Adaları'na tatile gitti. Ünlü ismin binlerce dolar değerindeki pembe bikinisiyle plaja indiği anlar, objektiflere takıldı.
9.09.2023 Cadde
Çakma ürün için VIP servis! Ünlülerin Kapalıçarşı sırları
Çakma ürün için VIP servis! Ünlülerin Kapalıçarşı sırları Dünyaca ünlü markaların binlerce dolarlık çanta ve saatlerinin orjinalinden ayırt edilemeyen taklitlerinin satıldığı Kapalıçarşı’daki bazı iş yerleri, son yıllarda ünlü isimlerin uğrak mekanı oldu. Çok özel müşterilere araçlarla VIP servis yapılıyor.
17.08.2023 Cadde
Tenis, şıklığını Lenglen’e borçlu
Tenis, şıklığını Lenglen’e borçlu Yarın başlayacak Wimbledon Tenis Turnuvası kortlardaki şıklığı da gündeme taşırken, bu spordaki moda stiline 1920’lerde Fransız tenisçi Suzanne Lenglen damga vurmuştu.
2.07.2023 Dünya
Victoria's Secret meleği Josephine Skriver anne oluyor
Victoria's Secret meleği Josephine Skriver anne oluyor Victoria's Secret meleklerinden Josephine Skriver, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Dünyaca ünlü modelin karnı burnunda pozlarına takipçilerinden beğeni yağdı.
11.05.2023 Cadde
'Chanel 5 değil burger kokuyordu’
'Chanel 5 değil burger kokuyordu’ Fransız moda devi Chanel, Cruise 2023-24 koleksiyonu ABD’nin Los Angeles kentinde defileyle tanıttı.
11.05.2023 Dünya
Eurovision 2023'te ilk yarı finalin coşturanları: Finlandiya, İsveç ve İsrail oldu
Eurovision 2023'te ilk yarı finalin coşturanları: Finlandiya, İsveç ve İsrail oldu Bu yıl güvenlik gerekçeleri nedeniyle Ukrayna yerine Birleşik Krallık'ta düzenlenen Eurovision 2023'teki ilk yarı finali tamamladık. 2023 Eurovision'un en güçlü yarı finalinde Finlandiya adına yarışan Käärijä, İsveç'e daha önce de Eurovision birinciliği kazandıran Loreen ve İsrail temsilcisi Noa Kirel geceye damga vuran yıldızlar oldular...
10.05.2023 Müzik
Mabel Matiz'in 'Uçkun'u aslında biziz: Burnumuz batı, yüreğimiz doğu
Mabel Matiz'in 'Uçkun'u aslında biziz: Burnumuz batı, yüreğimiz doğu Daha 'Aferin'e doymamış, doyamamışken Mabel Matiz bu kez de yoluna Hello Psychaleppo ile ortaklık yaptığı 'Uçkun'la devam ediyor. Güçlü sözleri, su gibi akıp giden bestesi, güncel ve trend aranjesi ve 90'ları anımasatan kucaklayıcı klibiyle 'Uçkun' şimdiden Türkçe pop tarihinin en unutulmaz işlerinden birine dönüşmeyi başardı. Mabel Matiz'in 'Uçkun'daki başarısını anlamak için ise biraz kafaları çalıştırmak, dünyaya kalp gözüyle bakmak gerekiyor...
9.05.2023 Müzik
Ünlü model Chanel Iman yeniden anne olmaya hazırlanıyor
Ünlü model Chanel Iman yeniden anne olmaya hazırlanıyor Futbolcu Davon Godchaux (28) ile birliktelik yaşadığını geçtiğimiz yıl herkese ilan eden Victoria's Secret mankeni Chanel Iman (32), bebek beklediğini duyurdu. Hamilelik heyecanı yaşayan Iman'a takipçilerinden çok sayıda beğeni ve tebrik mesajı yağdı. Ünlü model Gigi Hadid de müjdeli habere kayıtsız kalamadı.
5.05.2023 Cadde
Met Gala'dan önce hayranın üstünden atladı! Paylaşılan fotoğraf olay oldu
Met Gala'dan önce hayranın üstünden atladı! Paylaşılan fotoğraf olay oldu New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, 1 Mayıs'ta birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahip ünlülerin katılımıyla gerçekleşti. Etkinliğin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Rihanna-ASAP Rocky çiftinden ünlü rapçi, kırmızı halıya çıkmadan önce yaşadığı ilginç bir olayla gündeme geldi.
3.05.2023 Cadde
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’
Lagerfeld gecesinde kedisi ‘başroldeydi’ 2019’da ölen efsanevi modacı Karl Lagerfeld’e ithaf edilen bu yılki Met Gala’ya çok sevdiği kedisi Choupette katılamadı. Ama geceye katılan konuklar Lagerfeld konseptini yaşattılar.
3.05.2023 Dünya
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri
Met Gala 2023'te şıklık yarışı! İşte gecenin en çok konuşulan ünlüleri New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, dün gece birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne oldu. Dört sene önce hayatını kaybeden modacı Karl Lagerfeld'in onuruna giyinen ünlüler, birbirinden şık ve ilginç tarzlarıyla magazin gündemine damga vurdu.
2.05.2023 Cadde
Galatasaray'dan Kayseri'ye farklı tarife!
Galatasaray'dan Kayseri'ye farklı tarife! Galatasaray, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Melikgazi Kayseri Basketbol'u 80-61 mağlup etti.
Hollywood’un yeni milyarder ailesi
Hollywood’un yeni milyarder ailesi 2012’de evlendikten sonra 300 milyon dolarlık (5.7 milyar TL) servet edinen oyuncu Blake Lively ile Ryan Reynolds, “Hollywood’un en zengin çifti” olmak üzere...
28.03.2023 Dünya
Uğur Güneş: Ailem ilk başta başka mesleğe yönelmemi istedi
Uğur Güneş: Ailem ilk başta başka mesleğe yönelmemi istedi Geçtiğimiz yıl Murex D'Or Uluslararası Ödül Töreni'nde 'Uluslararası En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi olan Uğur Güneş, İtalya'nın en çok izlenen kanalı Chanel 5’te yayınlanan 'Verissimo' programına konuk oldu.
24.03.2023 Cadde
Markaya ruhunu katan bir ikon
Markaya ruhunu katan bir ikon 2019’da hayatını kaybeden efsanevi modacı Karl Lagerfeld’in destansı yaratıcılığının arkasındaki sırlar, hakkında yayımlanan yeni kitapla gündemde.
12.03.2023 Dünya
Süpermodel meme kanserine yenildi
Süpermodel meme kanserine yenildi 90’lı yıllara damgasını vuran 5 ‘süpermodel’den birisi olan Alman süpermodel Tatjana Patitz 56 yaşında meme kanserine yenildi.
13.01.2023 Dünya
8 milyon euroluk yatırımla kapasite artırdı
8 milyon euroluk yatırımla kapasite artırdı Sintan Kimya, son 3 yıl içerisinde gerçekleştirdiği 8 milyon euro ek yatırımla üretim tesisini güçlendirdi.
2.01.2023 Ege
Alkollü şahıs tarafından ısırılıp yumruklanan yavru köpek Almanya yolcusu
Alkollü şahıs tarafından ısırılıp yumruklanan yavru köpek Almanya yolcusu Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişinin kucağında ısırıp, yumruklayarak darp ettiği 2,5 aylık yavru köpek sahiplenildi. Köpeği sahiplenen Melek Ev Derneği Başkanı Adrea Okur, "Çok eziyet görmüş, ilk geldiğinde gözleri kan çanağı gibiydi. Bizim derneğimize Almanya’dan destek veriyorlar. Bu köpeğimiz de gerekli bakımı ve kontrolleri tamamlandıktan sonra Almanya’ya gidecek ve Almanya’da sıcak bir yuvaya kavuşacak" dedi.
29.12.2022 Haberler
Alkollü şahıs tarafından ısırılıp yumruklanan yavru köpek Almanya yolcusu
Alkollü şahıs tarafından ısırılıp yumruklanan yavru köpek Almanya yolcusu Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişinin kucağında ısırıp, yumruklayarak darp ettiği 2,5 aylık yavru köpek sahiplenildi. Köpeği sahiplenen Melek Ev Derneği Başkanı Adrea Okur, "Çok eziyet görmüş, ilk geldiğinde gözleri kan çanağı gibiydi. Bizim derneğimize Almanya’dan destek veriyorlar. Bu köpeğimiz de gerekli bakımı ve kontrolleri tamamlandıktan sonra Almanya’ya gidecek ve Almanya’da sıcak bir yuvaya kavuşacak" dedi.
29.12.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chanel ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.