Charles İtandje

Charles İtandje

Son dakika charles itandje haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan charles itandje gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan charles itandje haber sayfamızda...

Charles İtandje

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 105 charles itandje haberi bulunmuştur.
Süper Anadolu | Charles Itandje bombası!
Süper Anadolu | Charles Itandje bombası! Burak Yılmaz'ın etkisiz performansının nedeni belli oldu!    Fenerbahçe  maçı hazırlıklarına başlayan Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktör Erol Bulut, yöneticilerle konuşarak ara dönem için takviyeler istedi.    Alman devi Bayern Münih, milli kalecisi Manuel Neuer'in sakatlığı nedeniyle bonservisi elinde olan Charles Itandje ile kısa süreli bir sözleşme imzalamak istiyor.   Bursaspor'da Ekoko sıkıntısı yaşanıyor!
7.10.2017 Futbol
Süper Anadolu
Süper Anadolu Burak Yılmaz'ın etkisiz performansının nedeni belli oldu!   Fenerbahçe  maçı hazırlıklarına başlayan Yeni Malatyaspor'un yeni teknik direktör Erol Bulut, yöneticilerle konuşarak ara dönem için takviyeler istedi.    Alman devi Bayern Münih, milli kalecisi Manuel Neuer'in sakatlığı nedeniyle bonservisi elinde olan Charles Itandje ile kısa süreli bir sözleşme imzalamak istiyor.    Bursaspor'da Ekoko sıkıntısı yaşanıyor!
6.10.2017 Programlar
Adanaspor'dan ayrıldı, Bayern Münih'e imza atıyor
Adanaspor'dan ayrıldı, Bayern Münih'e imza atıyor Geçen sezon formasını giydiği Adanaspor'la ligden düşen kaleci Charles Itandje, Alman devi Bayern Münih'le görüşmelere başladı.
23.07.2020 Almanya Bundesliga
Flaşlar patladı, Charles İtandje şaşırdı
Flaşlar patladı, Charles İtandje şaşırdı Süper Lig'de forma giyen Kamerunlu futbolcu Charles İtandje, önceki akşam eşiyle Akaretler'de bir restoranda sohbet ederken görüntülendi.
11.07.2017 Cadde
Nabıl Ghılas Göztepe’de
Nabıl Ghılas Göztepe’de Süper Lig’e 14 yıl sonra dönen Göztepe’de yönetim transfere doymuyor. Sarı kırmızılılar son olarak Gaziantepspor’un Cezayir asıllı golcüsü Nabil Ghilas’ı’da renklerine bağladı
11.07.2017 Ege
Göztepe, Cezayirli forveti Nabil Ghilas'ı transfer etti
Göztepe, Cezayirli forveti Nabil Ghilas'ı transfer etti SPOR Toto Süper Lig'de bugüne kadar transferde Selçuk Şahin, Axel Ngando ve Andre Castro'yla sözleşme imzalayan Göztepe, daha önce prensip anlaşmasına vardığı Gaziantepspor'un Cezayirli forveti Nabil Ghilas'ın da işini bitirdi.
30.06.2020 Göztepe
Charles Itandje'ın alışveriş turu
Charles Itandje'ın alışveriş turu Kamerunlu file bekçisi Charles Itandje, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
9.06.2017 Cadde
Bir sezonda forma giydiği 3. takımı da küme düşmek üzere!
Bir sezonda forma giydiği 3. takımı da küme düşmek üzere! Adanaspor kalecisi Charles Itandje, Türk futbol tarihine ilginç bir istatistikle geçmeye hazırlanıyor...
21.05.2017 Futbol
Süper Lig'de Gidenler-Gelenler
Süper Lig'de Gidenler-Gelenler Spor Toto Süper Lig'de yer alan kulüpler, ara transfer döneminde de boş durmadı.
1.07.2020 Futbol
Itandje: 'Fenerbahçe maçında...'
Itandje: 'Fenerbahçe maçında...' Adanaspor'un Kamerunlu kalecisi Charles Itandje, turuncu-beyazlı takımın ligde kalması için elinden geleni yapacağını söyledi.
1.07.2020 Futbol
Hazır meslek, hazır ekmek!
Hazır meslek, hazır ekmek! Eski futbolcular hoca olup çalıştıracak kulüp arayacağına, birbirinin ayağını kaydırmaya çalışacağına, hatta bir bölümü maalesef aç kalacağına, bu hakemlik işine hızlıca yönlenmeli... Hazır bir meslek, hazır bir ekmek, hazır bir fırsat eski futbolcuları bekliyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe Adanaspor maç özeti!
Fenerbahçe Adanaspor maç özeti! Fenerbahçe Adanaspor maçında heyecan doruktaydı. Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 17. hafta maçında Fenerbahçe Adanaspor ile 2-2 berabere kalarak sahasında 2 puan kaybetti. Sarı lacivertlilerin golünü Mehmet Topal ve penaltından Jose Fernandao atarken konuk ekibin gollerini Magaye Gueye ve Ronei kaydetti. İşte Fenerbahçe Adanaspor maçının özeti...
30.06.2020 Fenerbahçe
Kaleci Itandje Adanaspor'da
Kaleci Itandje Adanaspor'da Spor Toto Süper Lig ekibi Adanaspor, Kamerunlu kaleci Charles Itandje ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Futbol
Adanaspor'da 2 imza
Adanaspor'da 2 imza Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adanaspor, Brezilya Serie A takımlarından Palmeiras'tan Vinicius Santos Silva ve Gaziantepspor'dan Charles İtandje'yi transfer etti.
1.07.2020 Futbol
Levent Şahin'den transfer müjdesi
Levent Şahin'den transfer müjdesi Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, Spor Toto Süper Lig'de kümede kalma mücadelesinde en büyük desteği Adanalılardan alacaklarını söyledi.
1.07.2020 Futbol
Gaziantepspor, Itandje ile yollarını ayırdı
Gaziantepspor, Itandje ile yollarını ayırdı Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, kaleci Charles Itandje ile yollarını ayırdı.
1.07.2020 Futbol
Arka Sayfa | O görüntüler yüzünden linç edildi!
Arka Sayfa | O görüntüler yüzünden linç edildi! Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
24.11.2016 Programlar
Arka Sayfa | Soyunma odasında röntgenci şoku!
Arka Sayfa | Soyunma odasında röntgenci şoku! Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
17.11.2016 Programlar
Arka Sayfa | Kafa kesip sahaya atmanın cezası belli oldu!
Arka Sayfa | Kafa kesip sahaya atmanın cezası belli oldu! Spor dünyasında haftaya damga vuran ama skorların ardında kalan arka sayfa haberlerini bu programda sizlere sunuyoruz.
11.11.2016 Programlar
Itandje gecelerde
Itandje gecelerde Gaziantepspor'un Kamerunlu kalecisi Charles Itandje, önceki gece kız arkadaşı ile eğlenmek üzere Asmalımescit Tren Pera'ya geldi.
9.11.2016 Cadde
Itandje gecelerde
Itandje gecelerde Gaziantepspor'un Kamerunlu kalecisi Charles Itandje, önceki gece kız arkadaşı ile eğlenmek üzere Asmalımescit Tren Pera'ya geldi.
9.11.2016 Cadde
"Seyirci neden gelsin?"
"Seyirci neden gelsin?" "Fenerbahçe, transfer ayındaki yanlışların, Vitor Pereira ile sezona başlamanın, çok sağlam geri dörtlüsünü bozmanın, birer golcü ve orta saha ustası almamanın faturasını erken ödemeye başladı. Bu takımı izlemeye gelir misin? Kaliteli kadrosu yok. Israrla kötü oynuyor. Her maçta gol yiyor, -iki maç dışında- gol atamıyor, içerde-dışarda kazanamıyor. Niye gelsin seyirci..."
30.06.2020 Fenerbahçe
Gaziantepspor'da Orkan belirsiz
Gaziantepspor'da Orkan belirsiz Gaziantepspor, Medipol Başakşehir'i konuk ediyor. Kaleci İtandje ile golcü oyuncu Ghilas'ın İstanbul ekibine karşı görev alabileceği Gaziantepspor'da sakatlığı bulunan Orkan Çınar'ın durumu ise belirsizliğini koruyor.
1.07.2020 Futbol
Itandje'ın alışveriş turu
Itandje'ın alışveriş turu Gaziantepspor'un yeni file bekçisi Charles Itandje, önceki gün İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
5.09.2016 Cadde
Süper Lig'de isim isim gelen ve giden transferler
Süper Lig'de isim isim gelen ve giden transferler Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Aytemiz Alanyaspor, 2016-2017 futbol sezonunda, birinci transfer ve tescil döneminde 21 oyuncuyu kadrosuna katıp, 12 futbolcuyla yollarını ayırarak, transferin en hızlı takımı oldu.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Charles İtandje ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.