Chefs’ Arena yarışmacıları kimler? İşte Kadınlar ve Erkekler takımı yarışmacıları
Chefs’ Arena yarışmacıları kimler? İşte Kadınlar ve Erkekler takımı yarışmacıları Kanal D'nin yeni yarışması Chefs’ Arena bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Yemekle yakından ilgilenenlerin ilgi odağı olduğu Chefs’ Arena yarışmasında kimler yarışıyor? Kadınlar ve Erkekler takımları olarak yarışan Chefs’ Arena yarışmasının yarışmacıları kimler?
7.12.2019 Gündem
Chefs' Arena jürileri kimler? Yarışmacıları kimler?
Chefs' Arena jürileri kimler? Yarışmacıları kimler? Kanal D’de gerçek şeflerin arenası olan yeni yarışma programı Chefs’ Arena ilk bölümü ile ekrana geliyor. İlk bölümle birlikte jüri üyeleri ve yarışmacıları gündem olmuş durumda... İşte yarışmanın jürileri ve yarışmacıları...
30.11.2019 Gündem
Chefs' Arena yarışmacıları | Chefs' Arena Kadınlar Takımı - Erkekler Takımı
Chefs' Arena yarışmacıları | Chefs' Arena Kadınlar Takımı - Erkekler Takımı Chefs Arena bu akşam başlıyor. Birbirinden iddialı 8 kadın yarışmacı, birbirinden iddialı 8 erkek yarışmacı karşısında yarışacak. Takım oyununda kadınlar mı, erkekler mi kazanacak? Ünlü şeflerin yer aldığı Chefs' Arena yarışmacıları kimler? İşte Chefs' Arena Kadınlar Takımı ve Erkekler Takımı.
30.11.2019 Gündem
Chefs' Arena şefleri kimler? Chefs' Arena 1. bölüm fragmanı
Chefs' Arena şefleri kimler? Chefs' Arena 1. bölüm fragmanı Chefs' Arena bu akşam başlıyor. 1. bölümü ile ekrana gelecek olan Ches' Arena'nın ünlü şefleri kimler? Chefs' Arena'da en iyi yemeği çıkaran takım hangisi olacak merak konusu. Kazanan takımdan bir kişi para ödülünün sahibi olacak.
30.11.2019 Gündem