Chelsea

Chelsea

Son dakika Chelsea haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Chelsea gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Chelsea haber sayfamızda...

Chelsea

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.308 chelsea haberi bulunmuştur.
Chelsea, FA Cup'ta yarı finale yükseldi!
Chelsea, FA Cup'ta yarı finale yükseldi! FA Cup Çeyrek Finali'nde Chelsea, Leicester City'i 4-2 mağlup etti.
17.03.2024 Dünyadan Futbol
Manchester City'den 113 milyon euroluk operasyon!
Manchester City'den 113 milyon euroluk operasyon! Premier Lig devi Manchester City'nin Newcastle United'dan Bruno Guimaraes'i renklerine bağlamak istedği iddia edildi.
Gündemden düşmeyen 'öteki kadın!' İşte Leydi Rose Hanbury hakkında her şey
Gündemden düşmeyen 'öteki kadın!' İşte Leydi Rose Hanbury hakkında her şey Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. 'Kayıp' Prenses'in nerede olduğu merak edilirken, Prens le ilişkisi olduğu iddia edilen Leydi Rose Hanbury'nin de adı öne çıkmaya başladı. Peki Rose Hanbury kim? William ile aralarındaki ilişkiye dair söylentiler neler? İşte detaylar...
16.03.2024 Cadde
Banyo yapıp tuvalet kullanan güvercin! Milyonlar şaşkına döndü, böyle lüks olmaz
Banyo yapıp tuvalet kullanan güvercin! Milyonlar şaşkına döndü, böyle lüks olmaz Kedilerin, köpeklerin eğitilince harikalar yarattığına hepimiz tanık olmuşuzdur. Peki itinayla tuvalet kullanan, banyo yapan, partilere katılan, en iyi mekanlarda güzel yemekler yiyen bir güvercinden bahsetsek... İşte lüks yaşamıyla dikkat çeken güvercin Pidge'nin ilginç hikayesi.
14.03.2024 Yaşam
Fenerbahçe için çılgın Mourinho iddiası! İtalyanlar duyurdu
Fenerbahçe için çılgın Mourinho iddiası! İtalyanlar duyurdu En son İtalya'da Roma'yı çalıştıran Jose Mourinho için bomba bir haber ortaya atıldı. Fenerbahçe'nin, Portekizli çalıştırıcı radarına aldığı iddia edildi.
13.03.2024 Fenerbahçe
Sevilla, Almeria deplasmanında 90+5'te yıkıldı
Sevilla, Almeria deplasmanında 90+5'te yıkıldı La Liga'nın 28'inci haftasında Sevilla, Almeria deplasmanından 1 puanla ayrıldı.
11.03.2024 İspanya La Liga
Chelsea, Newcastle United engeline takılmadı!
Chelsea, Newcastle United engeline takılmadı! Chelsea, Premier Lig'in 28'inci haftasında Newcastle United'ı 3-2 mağlup etti.
Sporting Lizbon'dan Ousmane Diomande kararı!
Sporting Lizbon'dan Ousmane Diomande kararı! Sporting Lizbon'un yıldızı Ousmane Diomande için talep ettiği bonservis bedeli netlik kazandı.
11.03.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u 6-2'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
8.03.2024 Galatasaray
Mauricio Pochettino: Taraftarımıza ihtiyacımız var!
Mauricio Pochettino: Taraftarımıza ihtiyacımız var! Mauricio Pochettino, Chelsea taraftarlarının takımı ıslıklamasına dair konuştu.
Gary Neville'den Arsenal ve Liverpool'a mesaj!
Gary Neville'den Arsenal ve Liverpool'a mesaj! Premier Lig'in efsane savunmacılarından Gary Neville, şampiyonluk yarışındaki Arsenal ile Liverpool'a mesaj verdi.
Avrupa'da Viktor Gyökeres fırtınası! Devleri peşine taktı
Avrupa'da Viktor Gyökeres fırtınası! Devleri peşine taktı Sporting'in İsveçli futbolcusu Viktor Gyökeres, transfer için Avrupa'nın yeni gözdesi oldu. Adı özellikle İngiliz ekipleriyle anılan 25 yaşındaki futbolcu, bu sezon 36 maçta 32 kez gol sevinci yaşadı.
7.03.2024 Dünyadan Futbol
Rafael Leao: Milan, zor durumdayken beni destekledi!
Rafael Leao: Milan, zor durumdayken beni destekledi! Milan'ın genç futbolcusu Rafael Leao kariyerine dair konuştu.
4.03.2024 İtalya Serie A
Zaha'nın yeni adresini duyurdular! Takım ismi verdiler
Zaha'nın yeni adresini duyurdular! Takım ismi verdiler Galatasaray'da bekleneni veremeyen Wilfried Zaha yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılabilir. İngiliz basını, Fildişili yıldız ile ilgilenen takımları duyurdu.
4.03.2024 Galatasaray
Aurelio de Laurentiis'ten Victor Osimhen cevabı!
Aurelio de Laurentiis'ten Victor Osimhen cevabı! Napoli Başkanı Aurelio de Laurentiis, Victor Osimhen ile ilgili transfer iddialarına dair konuştu.
29.02.2024 İtalya Serie A
Arsenal'dan Jorginho ile yeni sözleşme kararı!
Arsenal'dan Jorginho ile yeni sözleşme kararı! Arsenal'ın sezon sonunda kontratı sona erecek Jorginho ile yeni sözleşme imzalamak için çalışmalarına başlayacağı iddia edildi.
Chelsea'nin 5 milyon euroluk transferi rekor kırdı!
Chelsea'nin 5 milyon euroluk transferi rekor kırdı! Chelsea'nin 16 yaşındaki Shumaira Mheuka'nın transferi için Brighton'a 5 milyon euro bonservis bedeli ödemesi tarihe geçti.
Union Saint-Gilloise, Belçika Kupası'nda finale yükseldi!
Union Saint-Gilloise, Belçika Kupası'nda finale yükseldi! Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'ndeki rakibi Union Saint-Gilloise, Club Brugge'ü 2-0 mağlup ederek Belçika Kupası'nda finale adını yazdırdı.
28.02.2024 Dünyadan Futbol
Chelsea, Leeds United'ı 3 golle yıktı!
Chelsea, Leeds United'ı 3 golle yıktı! FA Cup'ın 5'inci turunda Chelsea, Leeds United'ı 3-2 mağlup etti.
28.02.2024 Dünyadan Futbol
Kevin De Bruyne kararını verdi! Suudi Arabistan'a veto
Kevin De Bruyne kararını verdi! Suudi Arabistan'a veto Premier Lig devlerinden Manchester City'nin yıldızı Kevin De Bruyne'nin geleceğine dair kararını verdiği öne sürüldü. Ada basını, Manchester City'den sonraki kariyeri merak konusu olan Kevin De Bruyne'nin Suudi Arabistan'a transfer olmakla ilgilenmediğini yazdı.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
28.02.2024 Diğer
Hakim Ziyech köşeyi döndü! Villasını sattı, işte elde ettiği kâr
Hakim Ziyech köşeyi döndü! Villasını sattı, işte elde ettiği kâr Galatasaray'ın Faslı yıldızı, Hollanda'nın Vinkeveen bölgesinde dört yıl önce 4 milyon euroya satın aldığı lüks villasını, 7 milyon euroya satarak 2.5 milyon euro kâra geçti.
28.02.2024 Galatasaray
İngiltere Lig Kupası'nda şampiyon Liverpool!
İngiltere Lig Kupası'nda şampiyon Liverpool! İngiltere Lig Kupası'nın finalinde Liverpool, Chelsea'yi 1-0 mağlup etti.
25.02.2024 Dünyadan Futbol
Chelsea - Liverpool maçından kareler
Chelsea - Liverpool maçından kareler İngiltere Lig Kupası'nın finalinde Chelsea ile Liverpool karşı karşıya geldi.
25.02.2024 Dünyadan Futbol
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
25.02.2024 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Chelsea ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.