Chp Genel Başkan Yardımcısı

Chp Genel Başkan Yardımcısı

Son dakika CHP Genel Başkan Yardımcısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan CHP Genel Başkan Yardımcısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan CHP Genel Başkan Yardımcısı haber sayfamızda...

Chp Genel Başkan Yardımcısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.409 chp genel başkan yardımcısı haberi bulunmuştur.
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu
Teleferik kazası sonrası Kepez belediyesinde başkan vekili belli oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasının ardından tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün vekili belli oldu.
25.04.2024 Gündem
'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı' sona erdi
'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı' sona erdi Cumhuriyet Halk Partisi'nde iki gün süren 'İktidar Yolunda CHP Belediyeciliği Çalıştayı', bugün basına kapalı gerçekleşen toplantı ile sona erdi.
21.04.2024 Gündem
CHP'den 1 Mayıs açıklaması
CHP'den 1 Mayıs açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, "1 Mayıs Taksim'dir, Taksim 1 Mayıs'tır. CHP olarak bu konudaki tavrımızı açık ve net bir kez daha ilan ediyoruz. 1 Mayıs yasağına ilişkin kararı kaldıran Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 12 Ekim 2023'te almış olduğu kararın uygulanması çağrısını yapıyoruz. Hukuksuz yasak kararında ısrar edilmemesini, meydanın tarihine ve değerlerine uygun şekilde emekçilere açılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
Bakanlıktan CHP'li Yavuzyılmaz'ın 'teleferik' açıklamasına yalanlama
Bakanlıktan CHP'li Yavuzyılmaz'ın 'teleferik' açıklamasına yalanlama CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz'ın teleferik kazasına ilişkin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan açıklama yapıldı.
13.04.2024 Gündem
Siyasi polemiğe bayram molası!
Siyasi polemiğe bayram molası! Bayramın ikinci gününde siyasi partiler bayramlaştı. Parti heyetlerinin karşılıklı ziyaretinde ayrışma ve rekabet yerine, birlik, beraberlik, hoşgörü ve nezaket hakimdi...
12.04.2024 Gündem
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Haberler
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri
Siyasi partiler arası bayram ziyaretleri Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partiler arasında bayram ziyaretleri gerçekleşti.
11.04.2024 Gündem
Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan toprağa verildi
Şehit Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan toprağa verildi Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş diyerek gözyaşı döktü.
10.04.2024 Haberler
Şehit eşini 1 yaşındaki kızıyla uğurladı: Bugün bizim bayramımız Rüveyda
Şehit eşini 1 yaşındaki kızıyla uğurladı: Bugün bizim bayramımız Rüveyda Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi.
10.04.2024 Gündem
YSK’dan ‘Hatay’ itirazına ret
YSK’dan ‘Hatay’ itirazına ret CHP’nin Hatay seçimlerine ilişkin itiraz başvurusu sonuçsuz kaldı.
9.04.2024 Gündem
CHP Genel Başkan Yardımcısı Binici açıkladı! "Hatay'a sahip çıkıyoruz çalışma grubunu kuruyoruz"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Binici açıkladı! "Hatay'a sahip çıkıyoruz çalışma grubunu kuruyoruz" CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici açıkladı. Binici "Cumhuriyet Halk Partisi Hatay'a sahip çıkıyoruz çalışma grubunu kuruyoruz" dedi.
8.04.2024 Gündem
Hatay için itiraz edildi! CHP oyların yeniden sayılmasını istiyor
Hatay için itiraz edildi! CHP oyların yeniden sayılmasını istiyor Hatay'da yerel seçim sonrası sular durulmuyor. CHP, oy farkının 2 bin 735’e gerilediğini belirterek oyların yeniden sayılmasını istiyor.
4.04.2024 Gündem
Şişli Belediye Başkanı Şahan görevine başladı
Şişli Belediye Başkanı Şahan görevine başladı Şişli’de rekor oyla belediye başkanı seçilen Resul Emrah Şahan, mazbatasını alarak görevine başladı. Şişli Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Şahan, “Şişli'de rekor oyla kazandık. Ancak şimdi üzerimize çok büyük bir görev ve sorumluluk düşüyor. Bu sorumluluğun farkındayım. Çok çalışmak ve hizmet etmek zorundayız. Önümüzdeki dönem gecemi gündüzüme katarak çalışacağım" diye konuştu.
4.04.2024 Gündem
‘İstanbul ittifakını büyüteceğiz’
‘İstanbul ittifakını büyüteceğiz’ Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, dün İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.
4.04.2024 Gündem
CHP’den Hatay itirazı
CHP’den Hatay itirazı CHP heyeti, Hatay İl Seçim Kurulu’na itiraz etti.
3.04.2024 Gündem
İmamoğlu Sultanbeyli halk buluşmasında konuştu! 'Gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz'
İmamoğlu Sultanbeyli halk buluşmasında konuştu! 'Gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli'de halk buluşmasına katıldı. İmamoğlu, “Benim, bu şehrin pırlanta gibi genç delikanlılarına, güzel kızlarımıza borcum var. Önümüzdeki 5 yıl onu ödemeye devam etmek istiyorum." dedi.
29.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu Çatalca'da halk buluşmasına katıldı
Ekrem İmamoğlu Çatalca'da halk buluşmasına katıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim çalışmaları kapsamında Çatalca Meydanı'nda düzenlenen halk buluşmasına katıldı.
28.03.2024 Gündem
'Ülkemizin; akademisyenlerini antidemokratik uygulamalar nedeniyle kaybettiği bir dönem yaşıyoruz'
'Ülkemizin; akademisyenlerini antidemokratik uygulamalar nedeniyle kaybettiği bir dönem yaşıyoruz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haliç Kongre Merkezi'nde proje tanıtım toplantısına katıldı. İmamoğlu, "Baskıcı, yasakçı, kendinden olmayanı ötekileştiren, ayrımcılık ve kutuplaşmadan beslenen yönetimlerde şeffaflık olmaz, liyakat olmaz. Kültürel çeşitlilik ve zenginliğe karşı hoşgörü olmaz. Kayırmacılık olur, tek tipcilik olur. Maalesef ülkemizin; çok kıymetli akademisyenlerini, sanatçılarını, gençlerini bu kutuplaştırıcı anlayış ve onun antidemokratik uygulamaları nedeniyle kaybettiği bir dönem yaşıyoruz" dedi.
27.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu Üsküdar halk buluşmasında konuştu
Ekrem İmamoğlu Üsküdar halk buluşmasında konuştu Üsküdar halk buluşmasında, bakanların İstanbul'daki seçim çalışmaları hakkında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Başları öne eğik gezecekler, biraz utanmaları varsa. Ama bakın vatandaş Ekrem olarak utanıyorum. Niye biliyor musunuz? Tekrar söylüyorum. Devletin bakanı bunu yapmaz ama bir partinin bakanıysa, bir partinin görevlisi gibiyse o ayrı. O zaman sen devletin bakanı olamazsın" dedi.
26.03.2024 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede
İBB Başkanı İmamoğlu: Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beyoğlu'nda proje tanıtım toplantısına katıldı. İmamoğlu, “Hazırlıklarımız tamam, sandıkta kontrolümüz en üst seviyede var. Ama seçim günü, bir fazla kişi daha görev alırsa, gücümüze güç katacak" dedi.
21.03.2024 Gündem
İmamoğlu Sarıyer'de konuştu: Oyunuzu bölmeyin
İmamoğlu Sarıyer'de konuştu: Oyunuzu bölmeyin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer'de düzenlenen halk buluşmasında konuştu. İmamoğlu, "Bu yolda geride bırakılacak tek bir yurttaş, tek bir oy dahi yoktur. Bölünmek ve ayrışmak sadece bir kişinin işine gelir. Biliyorsunuz değil mi o bir kişiyi. Onun için buradan size, sizin nezdinizdeki bütün Sarıyerli hemşerilerime sesleniyorum, oyunuzu bölmeyin" dedi.
19.03.2024 Gündem
'Bu işin Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Boşnak'ı olmaz; biz bir milletiz'
'Bu işin Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Boşnak'ı olmaz; biz bir milletiz' İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bana, kimin oyuna talipsin diyorlar. Ben bütün siyasi partilerin oyuna talibim. Bu işin doğulusu, batılısı, Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Laz'ı, Boşnak'ı olmaz. Biz bir milletiz' dedi.
8.03.2024 Gündem
CHP'de DEM çatlağı! İmamoğlu: Kendine ya başka bir iş ya da parti bulacak
CHP'de DEM çatlağı! İmamoğlu: Kendine ya başka bir iş ya da parti bulacak CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak." sözleri kriz yarattı. İBB Başkanı İmamoğlu'ndan da tartışılan sözlere ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
CHP'de DEM çatlağı! Kapılar bir açıldı, bir kapandı
CHP'de DEM çatlağı! Kapılar bir açıldı, bir kapandı CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal'ın "Seçildiğimde belediyenin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak." sözleri kriz yarattı.
7.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Chp Genel Başkan Yardımcısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.