Chp İstanbul

Chp İstanbul

Son dakika chp istanbul haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan chp istanbul gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan chp istanbul haber sayfamızda...

Chp İstanbul

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.541 chp istanbul haberi bulunmuştur.
Para sayma soruşturması devam ediyor
Para sayma soruşturması devam ediyor CHP İstanbul İl Başkanlığı binasında çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma sürüyor.
19.04.2024 Gündem
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade
CHP'ye para sayma soruşturmasında yeni ifade CHP'de para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada avukat Ergün Özer'in ifadesi alındı.
19.04.2024 Gündem
CHP'den 1 Mayıs açıklaması
CHP'den 1 Mayıs açıklaması CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, "1 Mayıs Taksim'dir, Taksim 1 Mayıs'tır. CHP olarak bu konudaki tavrımızı açık ve net bir kez daha ilan ediyoruz. 1 Mayıs yasağına ilişkin kararı kaldıran Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) 12 Ekim 2023'te almış olduğu kararın uygulanması çağrısını yapıyoruz. Hukuksuz yasak kararında ısrar edilmemesini, meydanın tarihine ve değerlerine uygun şekilde emekçilere açılmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
18.04.2024 Gündem
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı
Para sayma görüntüleri soruşturmasında yeni gelişme! 11 kişi daha ifadeye çağrıldı CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada yayınlanan para sayma görüntülerine ilişkin yürütülen soruşturmada, CHP'li Şişli ve Maltepe eski belediye başkanlarının ifadelerinde ismi geçen 11 isim "şüpheli" sıfatıyla ifadeye çağrıldı. Savcılık ayrıca CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yazı yazarak il binasının satın alınmasında toplanan bağış paralarının, il binasının satın alınması sürecinde kullanılıp kullanılmadığının tespiti için de ellerinde bulunan tüm bilgi, belge ve evrakların savcılığa gönderilmesini istedi.
16.04.2024 Gündem
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti
İmamoğlu ve 26 ilçe belediye başkanı Anıtkabir'i ziyaret etti Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 26 ilçe belediye başkanıyla birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti.
6.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'da yeniden oy sayımı tamamlandı! Hakan Bahçetepe 848 farkla kazandı
Gaziosmanpaşa'da yeniden oy sayımı tamamlandı! Hakan Bahçetepe 848 farkla kazandı Gaziosmanpaşa'da, AK Parti'nin itirazı üzerine yapılan oy sayımında Hakan Bahçetepe, 848 oy farkla seçimi kazandı.
4.04.2024 Gündem
YSK'dan Beykoz kararı! Yeniden sayım kaldırıldı
YSK'dan Beykoz kararı! Yeniden sayım kaldırıldı Beykoz'da İl Seçim Kurulu'nun yeniden sayım kararının kaldırıldığı açıklandı.
4.04.2024 Gündem
‘İstanbul ittifakını büyüteceğiz’
‘İstanbul ittifakını büyüteceğiz’ Yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, dün İl Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.
4.04.2024 Gündem
Gaziosmanpaşa'da seçim: Oylar yeniden sayılıyor
Gaziosmanpaşa'da seçim: Oylar yeniden sayılıyor AK Parti'nin itiraz başvurusu sonrası, Gaziosmanpaşa İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı'nda oyların yeniden sayımı saat 11.00 itibarıyla başladı. AK Parti ve CHP'den 50'şer görevlinin takip ettiği sayım sırasında gerginlik de yaşanıyor.
3.04.2024 Gündem
CHP İstanbul İl Başkanı Çelik'ten seçim açıklaması! "Masa başında değiştirilmesine izin vermeyiz"
CHP İstanbul İl Başkanı Çelik'ten seçim açıklaması! "Masa başında değiştirilmesine izin vermeyiz" CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Çelik "Seçmen iradesinin masa başında değiştirilmesine izin vermeyiz" dedi.
2.04.2024 Gündem
Ünlüler ne umdu ne buldu?
Ünlüler ne umdu ne buldu? Her seçim demokratik bir yarış... Kazanmak da var kaybetmek de... 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin popüler isimlerinden de kazananlar ve kaybedenler oldu. Sonuçlar, tümüyle halkın tercihini yansıttı.
1.04.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu: Seçilen seçilene saygı gösterecek
Ekrem İmamoğlu: Seçilen seçilene saygı gösterecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde gayri resmi sonuçlara göre yeniden İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Saraçhane'de konuştu. İmamoğlu, “İstanbul'da milletin parasının millete verildiği dönem başladı. Partizanlık bitti, yok. Liyakat var, adalet var. Dayanışmacı halkçı belediyecilik var. Dedi ki seçmen; bu anlayış kazanmaya devam edecek" dedi.
31.03.2024 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten yerel seçim açıklaması: Karşımızdaki aşırı iddialılar yanılacak, güçlü bir başarı ortaya koyacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik katıldığı canlı yayın programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ömer Çelik, "Geçen seçim gibi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na aşırı iddialı olanların yanıldığını ve neticenin bizim lehimize tecelli ettiğini göreceğiz" dedi.
29.03.2024 Gündem
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi
CHP'de para sayma görüntüleri! İş insanı Hüseyin Köksal ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilerek sosyal medyada paylaşılan para sayma görüntüleri soruşturması sürüyor. Soruşturma kapsamında iş insanı Hüseyin Köksal, İstanbul soruşturma kapsamında ifade verdi.
29.03.2024 Gündem
Şişli Belediye Başkanı ifade verdi
Şişli Belediye Başkanı ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının alımıyla ilgili para sayma görüntülerine dair soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin dün verdi.
29.03.2024 Gündem
CHP'deki 'para sayma' soruşturması!  Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liralık bağışın makbuzu yok
CHP'deki 'para sayma' soruşturması! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liralık bağışın makbuzu yok CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın satın alınmasına ilişkin para sayma görüntülerine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin şüpheli olarak ifade verdi.
28.03.2024 Gündem
'Para sayma' görüntüleri soruşturması! CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan ifade verdi
'Para sayma' görüntüleri soruşturması! CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan ifade verdi CHP İstanbul İl Başkanlığında çekildiği iddia edilen para sayma görüntülerine ilişkin soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında CHP Parti Meclisi Üyesi Turgay Özcan ifade verdi.
28.03.2024 Gündem
Şişli Belediye Başkanı ifade vermek için savcılığa geldi
Şişli Belediye Başkanı ifade vermek için savcılığa geldi CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.
28.03.2024 Haberler
Şişli Belediye Başkanı ifade vermek için savcılığa geldi
Şişli Belediye Başkanı ifade vermek için savcılığa geldi CHP İstanbul İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntülerine ilişkin soruşturmada, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.
28.03.2024 Gündem
Bina 41 milyona değil 24 milyon liraya alındı
Bina 41 milyona değil 24 milyon liraya alındı CHP İstanbul il binasının alındığı 2019 yılında partinin Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan ve Kemal Kılıçdaroğlu’na yakınlığı ile bilinen Bülent Kuşoğlu, katıldığı TV programında soruları yanıtladı.
28.03.2024 Gündem
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın ifadesi ortaya çıktı
Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın ifadesi ortaya çıktı CHP İl binasında para sayma görüntüleriyle ilgili Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek ifade verdi.
28.03.2024 Gündem
İki başkan ifade verecek
İki başkan ifade verecek CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınması sürecinde, 2019 yılında kaydedilen para sayma görüntülerine dair soruşturma sürüyor.
27.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu Üsküdar halk buluşmasında konuştu
Ekrem İmamoğlu Üsküdar halk buluşmasında konuştu Üsküdar halk buluşmasında, bakanların İstanbul'daki seçim çalışmaları hakkında konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Başları öne eğik gezecekler, biraz utanmaları varsa. Ama bakın vatandaş Ekrem olarak utanıyorum. Niye biliyor musunuz? Tekrar söylüyorum. Devletin bakanı bunu yapmaz ama bir partinin bakanıysa, bir partinin görevlisi gibiyse o ayrı. O zaman sen devletin bakanı olamazsın" dedi.
26.03.2024 Gündem
Ekrem İmamoğlu’nun mal beyanında gizlediği 3 villa! Havadan böyle görüntülendi
Ekrem İmamoğlu’nun mal beyanında gizlediği 3 villa! Havadan böyle görüntülendi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Sarıyer Emirgan'da mal beyanında göstermediği 3 villası havadan görüntülendi.
26.03.2024 Haberler
Ekrem İmamoğlu’nun mal beyanında gizlediği 3 villa! Havadan böyle görüntülendi
Ekrem İmamoğlu’nun mal beyanında gizlediği 3 villa! Havadan böyle görüntülendi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, Sarıyer Emirgan'da mal beyanında göstermediği 3 villası havadan görüntülendi.
26.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Chp İstanbul ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.