Christmas

Christmas

Son dakika Christmas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Christmas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Christmas haber sayfamızda...

Christmas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 427 christmas haberi bulunmuştur.
Noel günü ne zaman? Noel (Christmas) nedir, hangi gün kutlanır?
Noel günü ne zaman? Noel (Christmas) nedir, hangi gün kutlanır? Noel ya da Christmas her sene yılın son zamanlarında kutlanan bayramdır. Noel, Hristiyan inancına göre Hz. İsa'nın doğumunun kutlandığı dini ve kültürel bir bayram olarak biliniyor. Peki, noel hangi güne denk geliyor?
25.12.2023 Bilgi Rehberi
Cehennem Melekleri oyuncuları ve konusu: Cehennem Melekleri (The Expendables) filmi oyuncu kadrosu
Cehennem Melekleri oyuncuları ve konusu: Cehennem Melekleri (The Expendables) filmi oyuncu kadrosu Cehennem Melekleri filmi, birbirinden başarılı usta oyuncuyu bir araya getirdi. Filmin başrollerinde Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li gibi isimler yer alıyor. The Expendables orijinal adına sahip Cehennem Melekleri filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
11.12.2023 Cadde
İş aramanın yeni yöntemi: Çöpçatanlık uygulamaları
İş aramanın yeni yöntemi: Çöpçatanlık uygulamaları Çöpçatanlık uygulamaları artık iş bulmak, network kurmak için bir adres olma yolunda. Çöpçatanlık uygulamalarında iş aramaları yaygınlaşıyor, bir online dating sitesi insan kaynakları şirketi ile iş birliği yapıyor.
2.09.2023 Pazar
Babasını kaybeden kadından ilginç sözler: 'Cinsel hayatım değişti'
Babasını kaybeden kadından ilginç sözler: 'Cinsel hayatım değişti' ABD'li bir kadın babasını kaybettikten sonra cinsel hayatında yaşadığı değişimlerle ilgili kısa bir demeç verdi. Söz konusu açıklamalar sonrası uzmanlar da konuyla ilgili yorumda bulundu.
12.06.2023 Dünya
'Wolverine'e hazırlık: Tüm veganlardan, vejeteryanlardan ve tavuklardan özür dilerim!
'Wolverine'e hazırlık: Tüm veganlardan, vejeteryanlardan ve tavuklardan özür dilerim! Rol aldığı 'Muhteşem Showman', 'Van Helsing' ve 'Prestij' gibi yapımlarla tüm dünyada tanınan Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman, yakın arkadaşı Ryan Reynolds ile birlikte rol alacağı 'Deadpool 3'te bir kez daha ikonik karakteri Wolverine'i canlandıracak. Rolü için kas kütlesini artırması gereken ünlü isim, geçtiğimiz gün katıldığı bir programda forma girmek için steroid kullandığı iddialarına verdiği yanıtla gündem oldu.
11.01.2023 Cadde
Hugh Jackman: Lütfen Ryan Reynolds'ı pohpohlamayın!
Hugh Jackman: Lütfen Ryan Reynolds'ı pohpohlamayın! Ryan Reynolds, 2022 yapımı müzikal komedi türündeki 'Spirited' filminde seslendirdiği 'Good Afternoon' şarkısıyla Oscar aday adayı oldu. Reynolds'ın yakın arkadaşı olan ve 2014 yılında beyazperdede izleyiciyle buluşacak 'Deadpool 3'te birlikte kamera karşısına geçeceği Hugh Jackman, Twitter hesabından bu konuyla ilgili bir video yayınladı.
7.01.2023 Cadde
Serdar Çevirgen: Bizde geri adım olmaz
Serdar Çevirgen: Bizde geri adım olmaz Finalde Fenerbahçe Alagöz'ü devirerek Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine taşıyan Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Kulübü Başkanı Serdar Çevirgen, en büyük kupayı müzelerine taşımanın kendilerine büyük sevinç yaşattığını ve kulüp olarak hiç geri adım atmadan, hep yeni şampiyonluklar kazanmak için çalışacaklarını söyledi.
2022’yi ‘Muppet Show’ ile kapatalım
2022’yi ‘Muppet Show’ ile kapatalım Kundura Sinema yılın son gösterimini, her yaştan izleyicinin kalbini ısıtacak bir klasik ile yapıyor. Noel hikâyesine Muppet yorumu getiren 1992 tarihli “The Muppet Christmas Carol/Muppet Noel Şarkısı”, 30. yaşına özel restore edilmiş 4K kalitesinde kopyasıyla Kundura Sinema’nın perdesinde seyirciyle buluşuyor.
23.12.2022 Kültür Sanat
Fark yaratan kermes
Fark yaratan kermes Pınar Sabancı’nın hazırladığı, kadın girişimcilerin oluşturduğu, ‘Magic Christmas Market’, Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da açıldı.
23.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İsyan etti Elizabeth Hurley, Heathrow Havalimanı’nda mağdur olan yolcular arasındaydı...
22.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Centilmenler bir arada Türk basın tarihinin duayeni merhum Nezih Demirkent’in kendi gibi gazetecilik mesleğine gönül veren torunu Feyzan Ersinan’ın, lüks ve yaşam dergisi Gentlemen, 15 yıldır geleneksel hale gelen kutlaması Swiss Otel The Bosphorus’da gerçekleşti...
6.12.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Moda tutkunları buluştu Sektöre yeni bir soluk getirme arzusuyla yola çıkan Lady Gina, zamansız tasarımlarını moda tutkunlarının beğenisine sunduğu Galataport Mağaza açılış davetinde önemli isimleri bir araya getirdi...
24.11.2022 Cadde
Gelin birlikte gezelim!
Gelin birlikte gezelim! Bugüne kadar 45 ülkeyi ziyaret eden seyyah Gökşin Konsoloğlu, deneyimlerini sosyal medyadan takipçileriyle paylaşıyor, “Size önerim gezin. Yeni insanlar, kültürler tanımak en değerli şey” diyor
11.11.2022 Ege
ABD'de görevinden ayrılan CEO'ların sayısı düştü
ABD'de görevinden ayrılan CEO'ların sayısı düştü ABD merkezli şirketlerde görevinden ayrılan CEO'ların sayısı ağustos ayında bir önceki aya göre artarken, geçen yılın aynı dönemine göre düşüş gösterdi.
21.09.2022 Uzmanpara
Avustralya'da göçmenlerin sembolü olan aile mücadelesini kazandı
Avustralya'da göçmenlerin sembolü olan aile mücadelesini kazandı Sri Lanka'ya sınırdışı edilme kararı tepki çekince göçmenlerin sembolü olan Tamil aile, Avustralya'da verdiği mücadeleyi kazandı.
8.08.2022 Dünya
ABD'de görevinden ayrılan CEO'ların sayısı arttı
ABD'de görevinden ayrılan CEO'ların sayısı arttı ABD merkezli şirketlerde görevinden ayrılan CEO'ların sayısı nisan ayında bir önceki aya göre artarken, geçen yılın aynı dönemine göre düşüş gösterdi.
18.05.2022 Uzmanpara
ABD'de görevinden ayrılan CEO'ların sayısı arttı
ABD'de görevinden ayrılan CEO'ların sayısı arttı ABD merkezli şirketlerde görevinden ayrılan CEO'ların sayısı yılın ilk çeyrek döneminde artış gösterdi.
22.04.2022 Uzmanpara
Ünlü oyuncu Peter Robbins hayatını kaybetti
Ünlü oyuncu Peter Robbins hayatını kaybetti 1960'ların ünlü oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Peter Robbins 65 yaşında vefat etti. Charlie Brown karakterine ses veren Peter Robbins'in akrabaları, Peter'ın intihar ettiğini açıkladı.
27.01.2022 Cadde
Çocuk kitabı sürprizi
Çocuk kitabı sürprizi Mariah Carey, Michaela Angela Davis ile bir çocuk kitabı çıkardı.
14.01.2022 Cadde
Güney Afrika iki gündür bu olayı konuşuyor! Yeni gelişme
Güney Afrika iki gündür bu olayı konuşuyor! Yeni gelişme Güney Afrika'da parlamento binasında 2 Ocak'taki yangının ardından dün çıkan yangın da söndürülürken, parlamentonun alt kanadına ev sahipliği yapan Ulusal Meclis binası kullanılamaz hale geldi. Yangını çıkardığı gerekçesiyle tutuklanan zanlı suçlamaları reddetti.
4.01.2022 Gündem
Kedilerden  sen anlarsın konuş onlarla
Kedilerden sen anlarsın konuş onlarla Louis Wain kedi çizimleriyle dört ayaklı dostlarımızın bizim yaptığımız her şeyi yapabileceğini gösteriyor. Sanatın her dalına konu olan usta çizer, hem kediler hem akıl sağlığı yerinde olmayanlar hakkındaki ön yargıları yıkıyor. Wain şimdi kendisini Benedict Cumberbatch’in canlandırdığı filmle gündemde
2.01.2022 Dünya
Renkli festival
Renkli festival Ankaralı girişimcileri bir araya getiren özel yılbaşı alışveriş festivali ‘Christmas Bazaar’, renkli görüntülere sahne oldu
1.01.2022 Cadde
Kedilerin fısıldadığı adam
Kedilerin fısıldadığı adam Özgün kedi resimleriyle tanınmış Louis Wain’in ilginç hayat hikâyesini anlatan “Louis Wain’in Renkli Dünyası”nda, sanatçıya Benedict Cumberbatch hayat veriyor.
31.12.2021 Kültür Sanat
Tom Amca’dan masallar
Tom Amca’dan masallar  Dünyanın en karizmatik ve yakışıklı aktörlerinden gösterilen Tom Hardy, “Yakışıklı olduğunuz kadar yufka yüreklisiniz” diyebileceğimiz biri.
31.12.2021 Kültür Sanat
Ferman Akgül ile Bettina Kuperman 10 yıl sonra nikah masasına oturdu!
Ferman Akgül ile Bettina Kuperman 10 yıl sonra nikah masasına oturdu! Manga Grubu’nun solisti Ferman Akgül, iki çocuğunun annesi Danimarkalı Bettina Kuperman ile dünyaevine girdi. Ünlü şarkıcı, nikahtan sonra çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.
29.12.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Christmas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.