Çiçekler

Çiçekler

Son dakika ÇİÇEKLER haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ÇİÇEKLER gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ÇİÇEKLER haber sayfamızda...

Çiçekler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.447 çiçekler haberi bulunmuştur.
Rusya'da yas: Konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölenler anılıyor
Rusya'da yas: Konser salonuna düzenlenen terör saldırısında ölenler anılıyor Rusya Devlet Başkanı Putin, on yıllardır Rus topraklarında meydana gelen en ölümcül saldırının arkasında somut delil göstermeden Ukrayna'nın olduğunu iddia etti.
26.03.2024 Dünya
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli
Meral Akşener: Ekonominin esası emekli İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu seçim boyunca emeklileri konuştum ve Sayın Erdoğan'a seslendim. 2023 seçimlerine giderken herkes bol keseden söyledi. Şimdi bir emekli maaşı 10 bin liraysa 4 bin lira da kira verdiğini düşünün. 6 bin lirayla geçinebilmesi imkansız" dedi.
25.03.2024 Gündem
Çocuklara K-pop tuzağı! Bu surata iyi bakın
Çocuklara K-pop tuzağı! Bu surata iyi bakın Tiktok’ta kız çocuklarını etkilemek için K-pop ile ilgili yayınlar ve cinsel içerikli paylaşımlar yapan kullanıcı kamuoyunda infial yarattı.
25.03.2024 Gündem
Rusya yas tutuyor
Rusya yas tutuyor 133 insanın öldürüldüğü terör saldırısının ardından bugün Milli Yas ilan edilen Rusya'da, konser salonunun önüne çiçekler ve oyuncak ayılar bırakıldı.
24.03.2024 Dünya
Halil Ergün: Oyunculuk yapmak için para yatırmam!
Halil Ergün: Oyunculuk yapmak için para yatırmam! 2006-2010 yılları arasında Kanal D'de yayınlanan fenomen dizi 'Yaprak Dökümü'nde hayat verdiği 'Ali Rıza' karakteriyle hafızalara kazınan Halil Ergün, "Kendi paramı yatırarak filmde oynamak benim defterimde yok" diyerek, yapımcılığa soyunan meslektaşlarını eleştirdi.
9.03.2024 Cadde
Evinize doğal bir dokunuş… İşte balkon bahçesi yapmak için bilmeniz gerekenler!
Evinize doğal bir dokunuş… İşte balkon bahçesi yapmak için bilmeniz gerekenler! Çoğu insan gün içinde mutluluğun ve rahatlamanın anahtarı olarak doğayla zaman geçirmeyi tercih eder, peki ya siz? Eğer bitki yetiştirmeyi, toprakla ve saksılarla uğraşmayı seviyorsanız, evinizin balkonunda kendi minik bahçenizi yaratabilirsiniz? İşte adım adım yapmanız gerekenler…
8.03.2024 Advertorial
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 8 Mart unutulmadı
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 8 Mart unutulmadı Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Havva Öğüt’ün “Şikâyet Olmasın Da Bak Ne Haldeyim” türküsü eşliğinde ekrana gelen şiddet sahneleri izleyicinin yüreğine dokunurken; ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Televizyon
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 8 Mart unutulmadı
Zirvenin adı: İnci Taneleri! 8 Mart unutulmadı Kanal D’nin izlenme rekorları kıran dizisi 'İnci Taneleri'nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne ithaf edilen son bölümünde, kadına yönelik şiddet çarpıcı bir şekilde protesto edildi. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle hastaneye kaldırılan Dilber’e pavyonda çalışan arkadaşlarından destek geldi. Şiddeti protesto etmek için sahneye çıkmak istemeyen kadınlara erkekler de destek verdi. Havva Öğüt’ün “Şikâyet Olmasın Da Bak Ne Haldeyim” türküsü eşliğinde ekrana gelen şiddet sahneleri izleyicinin yüreğine dokunurken; ekran başındaki milyonlar ise kadına yönelik şiddete dikkat çekilen o anlarda gözyaşına boğuldu.
8.03.2024 Cadde
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak
Cemil Tugay: Yeni bir sayfa açılacak CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Selçuk Seçim Ofisi'nin açılışına katıldı.
8.03.2024 Gündem
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele
Cesur ve yenilikçi Hamit Görele Mühendis Mekteb-i Âlisi’nde okurken okulu yarıda bırakarak Sanayi-i Nefise Mektebi’ne kaydolan Hamit Görele, yaşamı boyunca resim tutkusunun peşinden gitti.
5.03.2024 Advertorial
Bebeklerde bahar alerjisi olur mu? Bahar alerjisi için yapılması gerekenler
Bebeklerde bahar alerjisi olur mu? Bahar alerjisi için yapılması gerekenler Bahar ayına girerken bebeklerde oluşan alerjik belirtiler ebeveynlerin dikkatini çekiyor. Çiçekler ve polenler nedeniyle oluşan bahar alerjisi bebekler üzerinde de etkili midir? Alerji durumunda ne yapılmalıdır?
4.03.2024 Ebeveyn
İlk kez anne olmak için gün sayıyor! 'Evlilik düşüncemiz vardı, süreç hızlanmak zorunda kaldı'
İlk kez anne olmak için gün sayıyor! 'Evlilik düşüncemiz vardı, süreç hızlanmak zorunda kaldı' Önceki aylarda gizemli sevgilisi ile olan ilişkisinden bebek beklediğini duyuran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, katıldığı bir etkinlikte gazetecilerle bir araya gelerek hamilelik sürecinden ve evlilik düşüncelerinden bahsetti.
2.03.2024 Cadde
Kadın gücün kendisidir
Kadın gücün kendisidir Kanal D’de yayınlanacak ‘Yalan’ dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Aslıhan Güner, MAG Dergisi’nin mart sayısına konuk oldu.
2.03.2024 Cadde
Öfke büyük...
Öfke büyük... Rus muhalif Aleksey Navalni’nin tutuklu olduğu hapishanede 47 yaşında ölümü hem Rusya içinde hem de dünyada büyük öfke ve tepkiyle karşılandı. Navalni’nin naaşı ailesine teslim edilmedi, Rus kentlerinde eylemlere sert müdahale gerçekleşti.
18.02.2024 Dünya
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI KADINA ERKEĞE: Sevgililer Günü için kısa, uzun, çiçekli, aşk dolu Sevgililer Günü mesajları
14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ MESAJI KADINA ERKEĞE: Sevgililer Günü için kısa, uzun, çiçekli, aşk dolu Sevgililer Günü mesajları Sevgililer Günü mesajlarını sizler için derledik. 14 Şubat Sevgililer Günü her yıl olduğu gibi bu yıl da sevgi ile kutlanacak. Sevgililer sevdiklerine anlamlı hediyeler ve çiçekler alarak bu özel günü daha anlamlı hale getiriyor. Sevgililer Günü için anlamlı sözler arayanlar haberimizde yer alan Sevgililer Günü mesajları ve sözlerinden faydalanabilirler. İşte en güzel, anlamlı, kısa, uzun Sevgililer Günü mesajı.
14.02.2024 Bilgi Rehberi
Dokuzuncu rekor yakın
Dokuzuncu rekor yakın Artık kış mevsimleri bahar gibi... 8 aydır en sıcak zamanlar yaşanıyor. 9’uncu rekor yolda. Uzmanlar, endişe veren hava durumunu değerlendirdi.
14.02.2024 Gündem
Halıdan çay lekesi nasıl çıkar? 1 çay bardağı lekeyi kökünden kazıyor
Halıdan çay lekesi nasıl çıkar? 1 çay bardağı lekeyi kökünden kazıyor Günün her saatinde çay tüketebilen bir milletiz. Bu sebeple bir yerlere çay dökülme olasılığı da yüksek. Halıya veya kumaş üstüne dökülen çaylar ise en büyük kabusumuz. Hele ki çay bir de şekerliyse. Ancak 1 çay bardağı çay lekesini halınızdan söküp atıyor.
13.02.2024 Püf Noktası
14 Şubat öncesi hasat yoğunluğu
14 Şubat öncesi hasat yoğunluğu İzmirli çiçek üreticileri 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi hasat yoğunluğu yaşarken, fiyatı belirlenen gülün tek bir adedi 75 lira ile 150 lira arasında alıcı buluyor.
13.02.2024 Ekonomi
Çekmeyen elektrik süpürgesinin performansını ikiye katlıyor! Hem sesi azalıyor hem de emiş gücü artıyor
Çekmeyen elektrik süpürgesinin performansını ikiye katlıyor! Hem sesi azalıyor hem de emiş gücü artıyor Elektrik süpürgesi her evin olmazsa olmazı temizlik araçları arasında yer alıyor. Ancak zamanla yanlış kullanıma bağlı olarak veya filtrelerin dolması nedeniyle emiş gücü azalıyor. Çekmeyen elektrik süpürgelerinizin performansını bu yöntemlerle artırabilirsiniz.
12.02.2024 Püf Noktası
Sevgililer Günü mesaisi başladı: Aşıklar 1000 lirayı gözden çıkaracak
Sevgililer Günü mesaisi başladı: Aşıklar 1000 lirayı gözden çıkaracak Bursa’da 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi çiçekçilerin yoğun mesaisi başladı. Birçok farklı çeşit ve konseptte ürünlerini hazırlayan çiçekçiler bu yıl Sevgililer Günü’nün vazgeçilmezi canlı gülün tanesinin 70 ila 100 lira arasında seyredeceğini söyledi.
12.02.2024 Ekonomi
Ah nerede o mis gibi leylaklar
Ah nerede o mis gibi leylaklar Sadece leylaklar için değil, dünyadaki tüm çiçekler için geçerli bu iç çekiş.
12.02.2024 Dünya
Bu çiçekler sağlığınızla oynuyor! Asla evinize sokmamanınız gereken saksı çiçekleri
Bu çiçekler sağlığınızla oynuyor! Asla evinize sokmamanınız gereken saksı çiçekleri Evlerimizde bulunan bitkilerin pek çoğu aslında havayı temizleyen, oksijen üreten ve stresi azaltan özelliklere sahiptir. Ancak, bazı ev bitkileri sağlık açısından potansiyel riskler de taşıyabilir. Bu sebeple evlerimizde bulunan bazı saksı çiçekleri sağlınızdan etmemesi için dikkat etmek gerekir.
9.02.2024 Püf Noktası
KOPUK DİZİSİ İPEK KİMDİR? İpek rolünü oynayan Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli? TV dizileri ve filmleri
KOPUK DİZİSİ İPEK KİMDİR? İpek rolünü oynayan Biran Damla Yılmaz kaç yaşında, nereli? TV dizileri ve filmleri Biran Damla Yılmaz, Kopuk dizisinde İpek karakterine hayat veriyor. Genç oyuncu, Kırgın Çiçekler adlı dizi ile adını duyurmuştu. Biran Damla, konservatuvar eğitimi aldı ve Çılgın Dersane 4 filminde boy gösterdi. Peki, Kopuk dizisinin İpek'i Biran Damla Yılmaz kimdir, nereli, kaç yaşında?
27.01.2024 Bilgi Rehberi
Paris Moda Haftası'ndaki elbisesi olay oldu! Etrafını fotoğrafçılar sardı
Paris Moda Haftası'ndaki elbisesi olay oldu! Etrafını fotoğrafçılar sardı Eski aşkı Ben Affleck'le (51) 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez, 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Affleck ile ilişkisiyle gündemden düşmeyen JLo, son olarak Paris Moda Haftası'na katıldı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, Elie Saab defilesi için tercih ettiği elbiseyle göz kamaştırdı.
26.01.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çiçekler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.