Çiftçi

Çiftçi

Son dakika çiftçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çiftçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çiftçi haber sayfamızda...

Çiftçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.605 çiftçi haberi bulunmuştur.
Bahçesinde çapa yaparken küp buldu, çıkanlara inanamadı!
Bahçesinde çapa yaparken küp buldu, çıkanlara inanamadı! Hatay’da bir çiftçi, bahçesini çapalarken traktörünün pulluğuna takılan küpten çıkan Bizans dönemine ait 22 altın sikkeyi yetkililere teslim etti.
18.04.2024 Haberler
Bahçesinde çapa yaparken küp buldu, çıkanlara inanamadı! 'Zeytin beklerken, altın hasat ettik'
Bahçesinde çapa yaparken küp buldu, çıkanlara inanamadı! 'Zeytin beklerken, altın hasat ettik' Hatay’da bir çiftçi, bahçesini çapalarken traktörünün pulluğuna takılan küpten çıkanları görünce büyük şaşkınlık yaşadı.
18.04.2024 Gündem
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Üzüm üreticileri alternatif olarak zeytine yöneldi
Üzüm üreticileri alternatif olarak zeytine yöneldi Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, dünyaca ünlü sultaniye üzümüne alternatif ürün arayışında olan çiftçiler zeytin üretimine yöneldi.
15.04.2024 Ekonomi
Göztepe'ye Tuzlaspor çelmesi: 1-1
Göztepe'ye Tuzlaspor çelmesi: 1-1 Trendyol 1. Lig’in 30. haftasında İzmir temsilcisi deplasmanda Tuzlaspor'la yenişemedi.
14.04.2024 1.Lig
Bahar yağmurları çiftçinin yüzünü güldürdü
Bahar yağmurları çiftçinin yüzünü güldürdü Elazığ'da kışın istenilen düzeyde kar yağışının alınmaması sonucu tedirgin olan çiftçilerin yüzünü bahar yağmurları güldürdü.
13.04.2024 Ekonomi
Djordje Nikolic: Herkes yüzde 100'ünden de fazlasını verdi!
Djordje Nikolic: Herkes yüzde 100'ünden de fazlasını verdi! Sivassporlu kaleci Djordje Nikolic, Trabzonspor maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Sivasspor
Sivasspor'da Uğur Çiftçi'den Fenerbahçe maçı mesajı!
Sivasspor'da Uğur Çiftçi'den Fenerbahçe maçı mesajı! Süper Lig'in 32'nci haftasında Trabzonspor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Sivasspor'da Uğur Çiftçi açıklamalarda bulundu.
12.04.2024 Sivasspor
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip!
Sivasspor, Trabzonspor deplasmanında galip! Trendyol Süper Lig'in 32'nci haftasında Sivasspor, Trabzonspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
12.04.2024 Trabzonspor
YSK’dan ‘Hatay’ itirazına ret
YSK’dan ‘Hatay’ itirazına ret CHP’nin Hatay seçimlerine ilişkin itiraz başvurusu sonuçsuz kaldı.
9.04.2024 Gündem
CHP Genel Başkan Yardımcısı Binici açıkladı! "Hatay'a sahip çıkıyoruz çalışma grubunu kuruyoruz"
CHP Genel Başkan Yardımcısı Binici açıkladı! "Hatay'a sahip çıkıyoruz çalışma grubunu kuruyoruz" CHP Genel Başkan Yardımcısı Gül Çiftçi Binici açıkladı. Binici "Cumhuriyet Halk Partisi Hatay'a sahip çıkıyoruz çalışma grubunu kuruyoruz" dedi.
8.04.2024 Gündem
CHP Hatay’da seçimin iptalini istedi
CHP Hatay’da seçimin iptalini istedi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün MYK ve PM üyeleri, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve ilçe belediye başkanları ile birlikte Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) geldi. Parti heyeti YSK Başkanı Ahmet Yeni ile görüştü.
8.04.2024 Gündem
CHP'den YSK'ya Hatay başvurusu
CHP'den YSK'ya Hatay başvurusu CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partililer ve belediye başkanlarıyla birlikte Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) Hatay'da seçim sonucuna ilişkin itiraz başvurusu yaptı.
7.04.2024 Gündem
Çift ile oğullarını öldürdü! Gasbettiği altınlardan biriyle borç ödemiş
Çift ile oğullarını öldürdü! Gasbettiği altınlardan biriyle borç ödemiş Mersin'in Erdemli ilçesinde Nurgül Kaya (40) ve Neşet Kaya (42) çifti ile oğulları Emrullah Kaya’yı (11) öldüren Halil Evcibağ’ın (35), aileden gasbettiği bileziklerden biriyle 160 bin TL borç ödediği ortaya çıktı.
7.04.2024 Gündem
Mersin'de 3 kişinin ölümünün ardından vahşet çıktı! Komşu gözaltında
Mersin'de 3 kişinin ölümünün ardından vahşet çıktı! Komşu gözaltında Mersin Erdemli ilçesinde yanan ev ile 5 kilometre mesafedeki otomobilde cesetleri bulunan Nurgül (40) ve Neşet Kaya (42) çifti ile oğulları Emrullah Kaya’nın (11) öldürüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili kan donduran detaylar da belli oldu.
6.04.2024 Gündem
Mersin'de yangınlarda ölen 3 kişilik aile son yolculuğuna uğurlandı
Mersin'de yangınlarda ölen 3 kişilik aile son yolculuğuna uğurlandı Mersin’in Erdemli ilçesinde evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden Nurgül Kaya (40) ve oğlu Emrullah Kaya (11) ile 5 otomobilde yanarak ölen eşi Neşet Kaya'nın (42) cenazeleri, yan yana toprağa verildi.
6.04.2024 Haberler
Mersin'de yangınlarda ölen 3 kişilik aile son yolculuğuna uğurlandı
Mersin'de yangınlarda ölen 3 kişilik aile son yolculuğuna uğurlandı Mersin’in Erdemli ilçesinde evlerinde çıkan yangında hayatını kaybeden Nurgül Kaya (40) ve oğlu Emrullah Kaya (11) ile 5 otomobilde yanarak ölen eşi Neşet Kaya'nın (42) cenazeleri, yan yana toprağa verildi.
6.04.2024 Gündem
İtalya'da yaban keçilerinden bunalan küçük ada, sahiplendirme kampanyası başlattı
İtalya'da yaban keçilerinden bunalan küçük ada, sahiplendirme kampanyası başlattı İtalya'nın uzak bölgesindeki bir adanın belediye başkanı, adadaki yaban keçilerinin sayısının artması üzerine keçileri sahiplendirme kampanyası başlattı.
5.04.2024 Dünya
Çiftçilere meyve fidanı desteği
Çiftçilere meyve fidanı desteği Hakkari’nin Yüksekova Ziraat Odası Başkanlığı tarafından farklı illerden getirilen 12 bin meyve fidanının yüzde 25 indirimle satışa sunulmasına yoğun ilgi gördü.
5.04.2024 Ekonomi
Projeler kapsamında Sivas'ta çiftçiye tohum dağıtıldı
Projeler kapsamında Sivas'ta çiftçiye tohum dağıtıldı Sivas'ta çiftçilere projeler kapsamında 415 ton tohum dağıtıldı. İşte detaylar...
4.04.2024 Gündem
Erkenci patatesin hasadı başladı
Erkenci patatesin hasadı başladı Adana'da Türkiye’nin en erkenci patatesinin hasadı başladı. İşçiler tarafından çuvallanıp kamyonlara yüklenerek ülkenin dört bir yanına gönderilen patates, tarlada kilosu 17 liraya satılıyor.
4.04.2024 Ekonomi
Hastanede vahşi cinayet: Refakatçi olarak yanında kalan oğlu annesini öldürdü
Hastanede vahşi cinayet: Refakatçi olarak yanında kalan oğlu annesini öldürdü Mersin Tarsus Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından vahşice öldürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken şüpheli M.Y.'nin uyuşturucu bağımlısı olduğu ileri sürüldü.
4.04.2024 Gündem
Sivasspor, Karagümrük'ü tek golle mağlup etti
Sivasspor, Karagümrük'ü tek golle mağlup etti Süper Lig'in 31'inci haftasında Sivasspor, konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 1-0 yendi.
3.04.2024 Sivasspor
Askerlik arkadaşlarının son buluşması oldu! 2 ölü, 1 ağır yaralı
Askerlik arkadaşlarının son buluşması oldu! 2 ölü, 1 ağır yaralı İzmir'in Urla ilçesinde buluşan askerlik arkadaşlarının bulunduğu otomobilin karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı. Korkunç kazada direğe çarpan otomobilin ikiye ayrılması da dikkat çekti.
3.04.2024 Gündem
Yerel Seçim Sonuçları 2024| Siirt'te DEM Parti'li Alağaş başkan seçildi
Yerel Seçim Sonuçları 2024| Siirt'te DEM Parti'li Alağaş başkan seçildi Siirt Belediye Başkanlığı'na DEM Parti Adayı Safiye Alağaş seçildi. 5 ilçede AK Parti, 1 ilçede ise DEM Parti kazandı.
1.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çiftçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.