Çifte Cinayet

Çifte Cinayet

Son dakika çifte cinayet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çifte cinayet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çifte cinayet haber sayfamızda...

Çifte Cinayet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 455 çifte cinayet haberi bulunmuştur.
13 yıllık intikam cinayet! Ölen gencin babası konuştu
13 yıllık intikam cinayet! Ölen gencin babası konuştu Oto tamircisi Mehmet Yıldız’ı sokak ortasında tabancayla vurarak öldüren sanık hakkında iddianame hazırlandı.
6.04.2024 Gündem
Kadın kimliğiyle yakalanan katilden şok sözler: Sonradan erkek oldum!
Kadın kimliğiyle yakalanan katilden şok sözler: Sonradan erkek oldum! İzmir'de kuyumcuyu öldüren ve cesedini otomobilin bagajında gezdiren, firari olarak günlerdir aranan cinayet zanlısı bekçiler tarafından bir takside yakalandı. Üzerinden kadın kimliği çıkan şüphelinin sözleri ise şoke etti.
2.04.2024 Gündem
Aydın'da alacak-verecek kavgasında çifte cinayet
Aydın'da alacak-verecek kavgasında çifte cinayet Aydın'da çıkan alacak verecek kavgasında anne ve oğlu evde bıçaklanmış halde ölü olarak bulundu.
1.04.2024 Gündem
Ankara'da bina yıkımı sırasında göçük! 1 kişi enkaz altında kaldı
Ankara'da bina yıkımı sırasında göçük! 1 kişi enkaz altında kaldı Ankara’nın Çankaya ilçesinde inşaat işçisi Rasim Yılmaz, bir binanın yıkım işlemleri gerçekleştirilirken istinat duvarının çökmesi sonucu enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
1.04.2024 Gündem
Jaguar'lı çifte cinayet davasında 4 sanığa iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi
Jaguar'lı çifte cinayet davasında 4 sanığa iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapis talebi Büyükçekmece'de aralarında ilişki olduğu iddia edilen Adalet Bike ve Gökhan Denli'nin öldürülmesine ilişkin 5 sanığın yargılandığı davada mütalaa açıklandı. Cumhuriyet savcısı 4 sanığın ‘töre saikiyle kasten öldürme' suçundan iki kez ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.
31.01.2024 Haberler
Jaguar'lı ölüm: Vahşi töre cinayetinde 2 kez ağırlaştırılmış müebbet
Jaguar'lı ölüm: Vahşi töre cinayetinde 2 kez ağırlaştırılmış müebbet Büyükçekmece'de aralarında ilişki olduğu iddia edilen Adalet Bike ve Gökhan Denli'nin öldürülmesine ilişkin 5 sanığın yargılandığı davada mütalaa açıklandı.
31.01.2024 Gündem
Cinayeti itiraf eden ve müebbet hapse çarptırılan 2 sanıktan şoke eden savunma
Cinayeti itiraf eden ve müebbet hapse çarptırılan 2 sanıktan şoke eden savunma Eskişehir'de, kayıp olarak aranan Mehmet Yerebakan'ı (60) aralarında çıkan tartışmada 11 kez bıçaklayıp öldürdükten sonra ormanda toprağa gömdüklerini itiraf eden Benan Birtane (55) ve Görkem Doğan (23), 'kasten öldürme' suçundan müebbet, olay tarihinde 18 yaşından küçük olan Yusuf Doğan (19) ise 15 yıl hapse mahkum edildi. Sanıklardan Birtane ve Doğan'ın savunmaları şoke etti.
9.01.2024 Gündem
Öldürülüp, toprağa gümdüler: Gençliğimin en güzel yıllarında cezaevinde kalıyorum
Öldürülüp, toprağa gümdüler: Gençliğimin en güzel yıllarında cezaevinde kalıyorum Eskişehir'de kayıp olarak aranan Mehmet Yerebakan’ı (60) aralarında çıkan tartışmada 11 kez bıçaklayıp, öldürdükten sonra ormanda toprağa gömdükleri iddiasıyla tutuklanan Benan Birtane (55), Görkem Doğan (23) ile kardeşi Yusuf Doğan (19) hakkında mahkeme savcısı mütalaa verdi. Savcı, sanıklar Benan Birtane ve Görkem Doğan’a ‘kasten öldürmek’ suçundan müebbet, Yusuf Doğan’a ise ‘cinayete iştirak’ suçundan 12 yıldan 15 yıla kadar hapisle cezası talep etti.
13.12.2023 Gündem
2 günlük bebeğini öldürdüğü öne sürülen annenin beraati istendi
2 günlük bebeğini öldürdüğü öne sürülen annenin beraati istendi Ordu'da evlilik dışı ilişkiden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü öne sürülen 27 yaşındaki Bilge Ç.’nin beraati istendi.
26.09.2023 Gündem
12 yıl önce kaybolan kadın öldürülmüş! Tarım ilacı içirildi, uçurumdan atıldı
12 yıl önce kaybolan kadın öldürülmüş! Tarım ilacı içirildi, uçurumdan atıldı 12 yıl önce aniden ortadan kaybolan kadınla ilgili korkunç gerçek ortaya çıktı. Erkek arkadaşı tarafından tartım ilacı içilerek öldürüldüğü daha sonra ise uçurumdan atıldığı ortaya çıktı. İşte haberin ayrıntıları...
26.09.2023 Gündem
Husumetlisini ayağından vurdu, kavgayı ayırmaya çalışan yaşlı adamı öldürdü
Husumetlisini ayağından vurdu, kavgayı ayırmaya çalışan yaşlı adamı öldürdü Adana’da Kadri Aslan (19), sosyal medya üzerinden küfürleştiği Furkan Nuri Ç.’nin (20) yaşadığı sokağa gitti. Çıkan tartışmada husumetlisini ayağından vuran Aslan, kaçarken rastgele açtığı ateş sonucu kavgayı ayırmaya çalışan Halit Yakacı’yı (61) öldürdü.
26.09.2023 Gündem
'Rambo bıçağı' ile çifte cinayet! Bebek'teki vahşetin kan donduran ayrıntıları
'Rambo bıçağı' ile çifte cinayet! Bebek'teki vahşetin kan donduran ayrıntıları Taksiciye küfür eden alkollü 6 kişilik gruba tepki gösteren 2 genç öldürüldü. O anların görüntüleri ortaya çıkarken kan donduran ayrıntılar da belli oldu. İşte haberin detayları...
26.09.2023 Gündem
2 kez akıl sağlığı yerindedir raporu alındı! Çifte cinayet sanığının cezası belli oldu
2 kez akıl sağlığı yerindedir raporu alındı! Çifte cinayet sanığının cezası belli oldu Konya’da, kayınpederi Bekir Dağdeviren (68) ile bacanağı Mustafa Arslan'ı (36) iş yerlerinde pompalı tüfekle vurarak öldüren Şenol Yasak (41), 'tasarlayarak öldürme' suçundan 2 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Yasak, ayrıca kayınbiraderi Enes Dağdeviren'e yönelik 'öldürmeye teşebbüs' suçundan 12, öldürdüğü bacanağının kamyonetini aldığı için de 'nitelikli hırsızlık' suçundan 5 yıl hapis cezası aldı.
30.05.2023 Gündem
Çifte cinayet sanığına 2 kez müebbet hapis istemi
Çifte cinayet sanığına 2 kez müebbet hapis istemi Konya’da, kayınpederi Bekir Dağdeviren (68) ile bacanağı Mustafa Arslan'ı (36) iş yerlerinde pompalı tüfekle öldüren Şenol Yasak (39) hakkında savcı, 2 kez müebbet hapis cezası talebinde bulundu.
30.03.2023 Gündem
Cinayet sanığı serbest bırakıldı, dışarıda 2 kişiyi daha vurdu
Cinayet sanığı serbest bırakıldı, dışarıda 2 kişiyi daha vurdu Adana’da bir kişiyi öldüren sanık tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıktan sonra 2 kişiyi daha vurup birçok suça karıştı.
28.03.2023 Gündem
Şanlıurfa’da silahlı saldırıya uğrayan muhtar öldü
Şanlıurfa’da silahlı saldırıya uğrayan muhtar öldü Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde, silahlı saldırıya uğrayan mahalle muhtarı hayatını kaybetti.
28.03.2023 Gündem
Bağ evi cinayetinin detayları ortaya çıktı! Zanlının 15 yıl önce de cinayetler işlediği iddia edildi
Bağ evi cinayetinin detayları ortaya çıktı! Zanlının 15 yıl önce de cinayetler işlediği iddia edildi Gaziantep’te bağ evinde bir kişinin ölümü ve 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan olayın detayları netleşti.
27.03.2023 Gündem
Çifte cinayet sanığına üst kuruldan da ‘akıl sağlığı yerinde’ raporu
Çifte cinayet sanığına üst kuruldan da ‘akıl sağlığı yerinde’ raporu Konya’da, kayınpederi Bekir Dağdeviren (68) ile bacanağı Mustafa Arslan'ı (36) iş yerlerinde pompalı tüfekle öldüren ve hakkında 2 kez müebbet hapis cezası istenen Şenol Yasak (39) için ilk olarak adli tıptan akıl sağlının yerinde ve cezai sorumluluğunun tam olduğu raporu verildi. Yasak'ın avukatının itirazı üzerine adli tıp üst kurulu da yine akıl sağlının yerinde ve cezai sorumluluğunun tam olduğunu belirledi. 
27.03.2023 Gündem
Eşini bıçakla, kızını küvette öldürdü! İdamı öncesi son sözleri pes dedirtti
Eşini bıçakla, kızını küvette öldürdü! İdamı öncesi son sözleri pes dedirtti Eşini ve çocuğunu acımasızca öldüren Garry isimli adam idam edildi. Şahsın idam edilmeden önceki son sözleri ortaya çıktı. Söz konusu o sözler dünyada ses getirdi.
8.03.2023 Dünya
Suç makinesinden rekor! İngiltere'nin en tehlikeli mahkumu
Suç makinesinden rekor! İngiltere'nin en tehlikeli mahkumu Dünyanın en tehlikeli suçlularından olan ve Hannibal filmine ilham kaynağı olan Robert Maudsley kırılması zor bir rekora imza attı.
21.01.2023 Dünya
Dünya çapında yankılanan vahşet: Ece okul yolunda öldürüldü, Almanya sarsıldı!
Dünya çapında yankılanan vahşet: Ece okul yolunda öldürüldü, Almanya sarsıldı! Illerkirchberg kasabasında sabah erken saatlerde gerçekleşen vahşi saldırı, yalnızca Almanya'da değil dünya çapında yankı buldu. 14 yaşındaki Türk kızı evinden çıkarken, ailesi çocuklarının bir daha eve dönmeyeceğinden habersizdi.
7.12.2022 Dünya
İzmir’de sokak ortasında çifte cinayet
İzmir’de sokak ortasında çifte cinayet İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde akraba oldukları ileri sürülen şahıslar arasında sokak ortasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Otomobille kaçan şüpheli, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.
24.11.2022 Haberler
İzmir’de sokak ortasında çifte cinayet
İzmir’de sokak ortasında çifte cinayet İzmir’in Güzelbahçe ilçesinde akraba oldukları ileri sürülen şahıslar arasında sokak ortasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti. Otomobille kaçan şüpheli, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.
24.11.2022 Gündem
Komplo, kiralık katil, çifte cinayet ve idam! Yarım asırdır ağzından çıkan tek cümle var
Komplo, kiralık katil, çifte cinayet ve idam! Yarım asırdır ağzından çıkan tek cümle var Yalnızca yeni bir yıla adım atmanın mutluluğunu değil, aynı zamanda yakın dostları ve iş ortaklarını bir arada görecek olmanın heyecanını da yaşıyorlardı. Ancak o gece evde yaşananlar tam 42 yıl boyunca hafızalarda yer etti. Polisin detaylı araştırmasıyla birer birer gün yüzüne çıkan gerçekler ise duyanları hayrete düşürdü.
17.11.2022 Dünya
Kızının katledildiği eve 389 gün sonra girdi!
Kızının katledildiği eve 389 gün sonra girdi! Beyoğlu ve Fatih'te otel sahibi olan Nuri ve Esra Yıldız çiftinin öldürülmesinin üzerinden 389 gün geçti. Cinayet soruşturmasında Nuri Yıldız'ın 3 yeğeni hakkında 2'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Mahkeme Esra Yıldız'ın boğazı kesilerek vahşice öldürüldüğü evin sahiplerine teslim edilmesine karar verdi. Esra Yıldız'ın annesi Yasemen Dallı, karar üzerine kızının öldürüldüğü eve ilk kez gitti.
6.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çifte Cinayet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.