Cinderes

Cinderes

Son dakika Cinderes haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cinderes gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cinderes haber sayfamızda...

Cinderes

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 514 cinderes haberi bulunmuştur.
DEAŞ’a 5 büyük operasyon
DEAŞ’a 5 büyük operasyon Türkiye istihbarat ve güvenlik birimleri ile 2021 Nisan ayından itibaren Suriye’de El Kureyşi’nin etkisiz hale getirilmesi de dahil terör örgütü DEAŞ’a 4 önemli operasyonla büyük darbe indirdi.
5.02.2024 Gündem
Nefes kesen operasyon
Nefes kesen operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı’nın düzenlediği ve DAEŞ’in sözde lideri El Kureyşi’nin etkisiz hale getirildiği operasyonun detayları ve olay yerinin görüntüleri ortaya çıktı...
2.05.2023 Dünya
DEAŞ liderinin etkisiz hale getirildiği operasyonunun perde arkası
DEAŞ liderinin etkisiz hale getirildiği operasyonunun perde arkası MİT'in Suriye'de 4 saatlik operasyonla etkisiz hale getirdiği DEAŞ'ın sözde elebaşı Kureyşi'nin etkisiz hale getirildiği operasyona ilişkin bilgiler ortaya çıktı.
1.05.2023 Haberler
Son dakika: DEAŞ liderinin etkisiz hale getirildiği operasyonunun perde arkası
Son dakika: DEAŞ liderinin etkisiz hale getirildiği operasyonunun perde arkası MİT'in Suriye'de 4 saatlik operasyonla etkisiz hale getirdiği DEAŞ'ın sözde elebaşı Kureyşi'nin etkisiz hale getirildiği operasyona ilişkin bilgiler ortaya çıktı.
1.05.2023 Gündem
Türkiye vurdu! İlk fotoğraf geldi: DEAŞ lideri MİT'ten kaçamadı
Türkiye vurdu! İlk fotoğraf geldi: DEAŞ lideri MİT'ten kaçamadı DEAŞ'ın sözde lideri MİT operasyonu sonucu etkisiz hale getirildi. Söz konusu operasyon ise kısa sürede ABD, İngiliz, Yunan ve Fransız basınında manşet oldu.
1.05.2023 Dünya
Mucize bebeği çalmak istemişler!
Mucize bebeği çalmak istemişler! Suriye’nin kuzeyinde, deprem sonrası enkazda dünyaya gelen ve “mucize” olarak tanınan bebeğin tedavi gördüğü hastaneye silahlı saldırganlarca baskın düzenlendiği açıklandı.
15.02.2023 Dünya
Kahramanmaraş depremi: Suriye'de can kaybı 3 bini aştı, ilk insani yardım bölgede
Kahramanmaraş depremi: Suriye'de can kaybı 3 bini aştı, ilk insani yardım bölgede Kahramanmaraş depremlerinin Suriye'de yol açtığı yıkımın bilançosu ağırlaşıyor.
9.02.2023 Dünya
Suriye'nin kuzeyinde 16 bin 913 terörist etkisiz hale getirildi
Suriye'nin kuzeyinde 16 bin 913 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), Suriye'nin kuzeyinde 2016'dan bu yana düzenlediği Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatlarında 16 bin 913 terörist etkisiz hale getirildi.
28.11.2022 Gündem
ABD’den SİHA iddiası
ABD’den SİHA iddiası ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan'ın SİHA iddiası gündeme bomba gibi düştü. İran iddiaları net bir dille yalanladı.
13.07.2022 Dünya
Tel Rıfat ve Münbiç’e olası harekatla ilgili flaş açıklama: Varoluşsal bir tehdit!
Tel Rıfat ve Münbiç’e olası harekatla ilgili flaş açıklama: Varoluşsal bir tehdit! Suriye'nin kuzeyine yönelik olası 5. harekatla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tel Rıfat ve Münbiç'i işaret etti. Milliyet.com.tr'ye değerlendirmelerde bulunan Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, ABD ve Rusya'nın Tel Rıfat ve Münbiç'te teröristleri himaye ettiğini söyledi ve ekledi: Varoluşsal bir tehditle karşı karşıya kalmışsanız yapmanız gereken bir mücadeleyle karşı karşıyasınız. Yoksa siz bunu yapmazsanız onlar size operasyon yapar.
2.06.2022 Gündem
Suriye'nin kuzeyine 5. harekat sinyali! İki hassas bölge var
Suriye'nin kuzeyine 5. harekat sinyali! İki hassas bölge var Suriye'nin kuzeyinde yeni bir harekat sinyali verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine toplantısı sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı. Bölgede düzenlenecek olası 5. operasyonla ilgili Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, milliyet.com.tr'ye hassas olan 2 bölgenin olduğunu belirtti.
24.05.2022 Gündem
Kocaeli ve İstanbul'da yakalanan 4 PKK'lı terörist adliyede
Kocaeli ve İstanbul'da yakalanan 4 PKK'lı terörist adliyede Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği operasyonda Türkiye'ye kaçak yollardan girdikleri belirlenen ve PKK terör örgütünün içerisinde faaliyet gösterdikleri iddiasıyla Kocaeli ve İstanbul'da gözaltına alınan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
21.10.2021 Gündem
Kocaeli'de operasyonlardan kaçan 4 PKK'lı terörist yakalandı
Kocaeli'de operasyonlardan kaçan 4 PKK'lı terörist yakalandı Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin operasyonları sırasında Türkiye'ye kaçak yollardan girerek saklanan terör örgütü PKK üyesi oldukları iddiasıyla 1'i kadın 4 kişiyi yakaladı.
20.10.2021 Gündem
Son dakika... Bakan Soylu'dan flaş açıklamalar
Son dakika... Bakan Soylu'dan flaş açıklamalar Suriye Görev Gücü kapsamında görev yapan İçişleri Bakanlığı personeliyle, Suriye Görev Gücü Değerlendirme Çalıştayı gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Sınır ötesi harekatlarımızla oluşturulan güvenlik sayesinde, bugüne kadar 414 bin 61 Suriyeli gönüllü olarak ülkesine döndü' dedi.
15.10.2020 Siyaset
Afrin'de bombalı yükle araç patladı
Afrin'de bombalı yükle araç patladı Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı Harekatı ile terörden arındırılan Afrin'e bağlı Cinderes beldesinde araca yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 5 sivil yaralandı.
1.06.2020 Haberler
Afrin'de terör saldırısı: 5 yaralı var!
Afrin'de terör saldırısı: 5 yaralı var! Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı Harekatı ile terörden arındırılan Afrin'e bağlı Cinderes beldesinde araca yerleştirilen bombanın patlaması sonucu 5 sivil yaralandı.
1.06.2020 Dünya
Son dakika I Metropolleri kana bulayacaklardı! Teröristler İstanbul'da yakalandı
Son dakika I Metropolleri kana bulayacaklardı! Teröristler İstanbul'da yakalandı Son dakika haberine göre; İstanbul il Jandarma Komutanlığınca düzenlenen operasyonda, metropollerde sansasyonel eylem hazırlıkları yapmak amacıyla ülkeye girdikleri belirlenen terör örgütü PKK üyesi 5 kişiden 4'ü tutuklandı.
21.05.2020 Gündem
Bakan Soylu: Bin özel harekat polisini geri itmeleri engellemek için sınıra getirdik
Bakan Soylu: Bin özel harekat polisini geri itmeleri engellemek için sınıra getirdik İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, göçmenlerin geçişlerinin sürdüğü Türkiye-Yunanistan sınırını havadan denetledi. Geçişlerin sürdüğünü söyleyen Bakan Soylu, "Şu andan itibaren, sabah itibariyle Türk Silahlı Kuvvetlerimizle de konuştuk, gerekli tedbirleri aldık. Tam donanımlı bin özel harekat polisini, geri itmeleri engellemek amacıyla Meriç'in tüm sınır sistemine getirdik. Zodyak botlarıyla beraber artık orada insanlara kötü muamele edenler fırsat tanınmayacak ve onların uluslararası kural ihlali çerçevesinde gerçekleşen birtakım girişimlerini engelleyebilecek seviyede, kendi sınırlarımızı bu vesileyle bir geri itmeden kurtarabilecek seviyede gerekli tedbirlerimizi de aldığımızı ifade etmek istiyorum" dedi.  
5.03.2020 Siyaset
İdlibli sivillerin kaçışı sürüyor...
İdlibli sivillerin kaçışı sürüyor... Rejim güçleri, Rus bombardımanı ve İran destekli saldırılardan kaçan İdliblilerin sayısı 240 bini buldu. 114 bin çocuk eğitime devam edemiyor. İnsani kriz kapıda...
28.12.2019 Gündem
DHA, DEAŞ'lı teröristlerin yargılamalarını Afrin'de izledi
DHA, DEAŞ'lı teröristlerin yargılamalarını Afrin'de izledi PKK/YPG'den temizlenen Afrin'de, DEAŞ'lı teröristlerin yargılama süreçlerini tüm aşamalarında yerinde görüntüledi. 1,5 yıl önce TSK ve OSÖ'nun başarılı operasyonuyla teröristlerden kurtarılan Afrin'de, Kürt ve Arap uyruklu Suriye vatandaşı 24 hakim ve savcı, bölgede yakalanan terör örgütü DEAŞ üyelerini Suriye kanunlarına göre 'terörist' suçlamasıyla yargılıyor. Terör örgütü PKK/YPG'nin işgal ettiği dönemde, üst katlarında 'sözde' yargılama yapılan, bodrum katlarının ise cezaevi olarak kullanıldığı bina yeniden düzenlenerek, fiziki şartlarıyla da çağdaş standartlarda bir adliye binasına dönüştürüldü. Yargılamaların hukuk standartlarında gerçekleştirildiği Afrin Adliyesi'nde, DEAŞ'lı ve PKK/YPG'li teröristler avukatlarının da katıldığı duruşmalarda yargılanıyor. Yargılanan DEAŞ'lı teröristlerden Abdullah El Fera, "2014 yılında DEAŞ'a katıldım. Halepliyim. Bağdadi'nin ölüm haberini duydum. Bağdadi'nin ölümü DEAŞ'ı bitirir, zaten çok az kalmıştı" dedi.
1.11.2019 Gündem
Afrin'de bomba yüklü araç saldırısı
Afrin'de bomba yüklü araç saldırısı Suriye'nin kuzeyindeki Afrin ilçesinde bomba yüklü aracın patlaması sonucunda 5 sivil öldü, 11 sivil yaralandı.
24.09.2019 Haberler
Afrin'de bomba yüklü araç saldırısı: 5 ölü, 11 yaralı
Afrin'de bomba yüklü araç saldırısı: 5 ölü, 11 yaralı Suriye'nin kuzeyindeki Afrin ilçesinde bomba yüklü aracın patlaması sonucunda 5 sivil öldü, 11 sivil yaralandı.
24.09.2019 Dünya
Sınırda patlayıcıyla yakalanmıştı... Cezası belli oldu!
Sınırda patlayıcıyla yakalanmıştı... Cezası belli oldu! İçerisinde bilye ve demir parçalarıyla  güçlendirilmiş el yapımı patlayıcı madde bulunan sırt çantasıyla Suriye'den  Türkiye'ye geçmeye çalıştığı sırada MİT ve jandarmanın ortak çalışmasıyla  yakalanıp Hatay'da tutuklanan şüpheli hakkında "silah sağlama" suçundan 15 yıla  kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.
8.07.2019 Gündem
Afrin'de mayın patladı
Afrin'de mayın patladı Suriye'nin Afrin ilçesinde YPG/PKK'nın döşediği mayının patlaması sonucu bir sivil hayatını kaybetti.
28.01.2019 Dünya
İdlib’de silahlar ‘şimdilik’ sustu
İdlib’de silahlar ‘şimdilik’ sustu İdlib, Halep ve Hama bölgelerinde rejim karşıtı silahlı gruplar arasındaki çatışmalar ateşkesle sona erdi.
11.01.2019 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Cinderes ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.