Anna Falchi, Lazio galibiyeti sonrası yine soyundu!
Anna Falchi, Lazio galibiyeti sonrası yine soyundu! Ünlü aktris ve model Falchi, İtalya'da dün oynanan Lazio-Roma derbisinde takımı Lazio kazanırsa çıplak poz vereceği sözünü vermişti. Güzel model takımı kazanınca sözünü tuttu.
16.01.2021 Magazin
Ayasofya'da çıplak poz veren Belçikalı manken Marisa Papen hakkında flaş gelişme
Ayasofya'da çıplak poz veren Belçikalı manken Marisa Papen hakkında flaş gelişme Ayasofya Müzesi'nde tesettüre girip çarşafını kaldırarak çıplak poz veren ve Kapadokya'da da Türk bayrağının üzerine yatarak çıplak poz veren Belçikalı manken Marisa Papen hakkında yürütülen soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Savcılıkça, "Hayasızca hareketlerde bulunmak" ve "Devletin egemenlik alametlerini alenen aşağılama" suçlarından soruşturma yürütülen Papen hakkında, ifadesinin alınmasına yönelik yakalama kararı çıkartıldı.
4.03.2020 Gündem
Gigi Hadid sınırları zorladı! Çıplak pozunu paylaştı...
Gigi Hadid sınırları zorladı! Çıplak pozunu paylaştı... Dünyaca ünlü süper model Gigi Hadid, bir magazin dergisinin ocak sayısı için cesur pozlar verdi. Üst kısmı komple çıplak olan Gigi Hadid, verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı. Gigi Hadid'in çıplak pozlarına bir milyondan fazla beğeni geldi. İşte Gigi Hadid'in o çıplak pozları...
5.01.2020 Cadde
Shanina Shaik takı koleksiyonunu tanıttı
Shanina Shaik takı koleksiyonunu tanıttı Eski Victoria's Secret meleği, Avustralyalı model Shanina Shaik, Jacquie Aiche ismini verdiği takı koleksiyonunun tanıtımını da kendisi yaptı. 26 yaşındaki modelin takı koleksiyonu kadar seksi pozları da göz doldurdu. Shanina Shaik, Adam Franzio tarafından çekilen fotoğraflarda üstsüz pozlar verdi.
9.11.2017 Aksesuar
Sokak hayvanları için soyundular
Sokak hayvanları için soyundular The Royal Dick School'da veterinerlik okuyan öğrenciler yeni yıl takvimi için sevdikleri hayvanlarla çırılçıplak pozlar verdi. Fotoğraflar İskoçya'nın en güzel manzaralı lokasyonlarında çekildi.
6.11.2017 Evcil Hayvan
Daisy Lowe Agent Provocateur için soyundu
Daisy Lowe Agent Provocateur için soyundu Modellik kariyeri boyunca meşhur kıvrımlarını sergilemekten çekinmeyen Daisy Lowe, bu kez Agent Provocateur iç çamaşırı kampanyası için yarı çıplak poz verdi. 28 yaşındaki modele birbirinden seksi iç çamaşırları içinde Tali Lennox ve Solveig Mørk Hansen eşlik etti.
23.10.2017 Stil
Kaybettiği özgüvenini modellikle kazandı
Kaybettiği özgüvenini modellikle kazandı 26 yaşındaki kadın, bacaklarındaki izlerden dolayı gençlik yıllarını kendini saklayarak geçirdi. Modelliğe başladığında hayatı sonsuza dek değişti.
20.10.2017 Yaşam
Suistudio kampanyasında kadınlar erkeklerle yer değiştiriyor
Suistudio kampanyasında kadınlar erkeklerle yer değiştiriyor Moda dergilerinde jilet gibi giyinmiş havalı erkeklerin yanında onların emrine amade bekleyen yarı çıplak kadınları görmeye hepimiz alışkınız. Ancak bu kez kadınlar erkeklerle rolleri değişiyor.
17.10.2017 Stil
Fergie yeni albümü için soyundu
Fergie yeni albümü için soyundu Fergie, yeni albümü Double Dutchess için çırılçıplak poz verdi. Eşi Josh Duhamel'den ayrıldıktan sonra iddialı kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen 42 yaşındaki şarkıcı bu kez de çıplak fotoğraflarıyla olay yarattı.
3.10.2017 Yaşam
Bella Thorne GQ Meksika için soyundu
Bella Thorne GQ Meksika için soyundu 19 yaşındaki çocuk yıldız Bella Thorne giydikleri, iddialı pozları, sosyal medya paylaşımları ile sürekli gündemde kalmayı başarıyor. Bella Thorne bu kez GQ Meksika için çırılçıplak kamera karşısına geçti.
29.09.2017 Stil
Büyük beden kadınlardan cesur pozlar
Büyük beden kadınlardan cesur pozlar Alman fotoğrafçı Silvana Denker, fotoğraf serisinde büyük beden kadınlara yer vererek vücutlarıyla gurur duymaları için onları cesaretlendirdi. Metalik boyayla vücutlarını boyayan kadınlar çırılçıplak pozlar verdi.
Melanie Sykes kamera karşısına geçti
Melanie Sykes kamera karşısına geçti İngiliz TV sunucusu Melanie Sykes (47), Women’s Health dergisi için çırılçıplak kamera karşısına geçti. Düzgün fiziğiyle genç kızlara taş çıkaran Sykes sırrını, “40’lı yaşlardayım ve bedenimi 20’li yaşlarıma göre çok daha iyi tanıyorum. Haftanın 4 günü yoğun bir şekilde spor yapıyorum ve bundan çok mutluyum” sözleriyle anllatı.
11.09.2019 Nevidyo
Stephanie Seymour LOVE dergisi için soyundu
Stephanie Seymour LOVE dergisi için soyundu 49 yaşındaki süpermodel Stephanie Seymour, LOVE dergisi için efsanevi fotoğrafçı Patrick Demarchelier'e çırılçıplak pozlar verdi. Bir zamanlar moda dünyasında fırtına gibi esen Seymour, eski halinden hiçbir şey kaybetmediğini kanıtladı.
31.07.2017 Stil
Serena Williams büyüyen karnını her fırsatta sergiliyor
Serena Williams büyüyen karnını her fırsatta sergiliyor Bebeğini kucağına almaya hazırlanan Serena Williams, geçtiğimiz günlerde Vanity Fair için çırılçıplak hamilelik pozları vermişti. Ünlü raket yine paylaştığı Instagram fotoğraflarıyla dosta düşmana büyüyen karnını sergiledi.
6.07.2020 Hamilelik
Cherie Noel soyunmadan duramıyor
Cherie Noel soyunmadan duramıyor Instagram'da 40,5 bin takipçisi olan model Cherie Noel, çıplak pozlarıyla takipçilerinin başını döndürüyor.
22.05.2017 Yaşam
Kourtney Kardashian anneler gününü çıplak pozla kutladı
Kourtney Kardashian anneler gününü çıplak pozla kutladı Kourtney Kardashian, Instagram'da paylaştığı çırılçıplak pozuyla takipçilerinin Anneler Günü'nü kutladı. 38 yaşındaki 2 çocuk annesi Kourtney, kusursuz fiziğiyle dikkat çekti.
15.05.2017 Yaşam
Ashley Graham çırılçıplak!
Ashley Graham çırılçıplak! Büyük beden model Ashley Graham, V Magazine için Mario Sorrenti'ye çırılçıplak pozlar verdi. Dergiye konuşan 29 yaşındaki Graham, ergenlik yıllarında vücudundan utandığını ancak selülitlerin değerini kısıtlamadığını söyledi.
4.05.2017 Stil
Mario Testino'nun 'Havlu Serisi'
Mario Testino'nun 'Havlu Serisi' Ünlüler moda fotoğrafçısı Mario Testino'nun 'Towel Series' (Havlu Serisi) adı verilen fotoğraf serisi için birbiri ardına çırılçıplak kamera karşısına geçiyor. İşte hala devam eden seriden en seksi pozlar...
24.04.2017 Stil
Kim Kardashian'dan yarı çıplak snap
Kim Kardashian'dan yarı çıplak snap Uzun zamandır sesi soluğu çıkmayan Kim Kardashian, grip sayesinde 3 kilo verdiğini açıkladıktan sonra gümüş rengi parlak bikinisiyle snapchat videosu paylaştı.
21.04.2017 Yaşam
Emily Ratajkowski yine cüretkar
Emily Ratajkowski yine cüretkar Cüretkar pozlarıyla tanınan Emily Ratajkowski, DKNY kampanyası için iç çamaşırlı pozlar verdi. 25 yaşındaki model, New York sokaklarında iç çamaşırıyla dolaştı.
14.03.2017 Stil
Kendall Jenner, Mert Alaş için soyundu
Kendall Jenner, Mert Alaş için soyundu Kendall Jenner'ın Miami'deki gizli fotoğraf çekimleri ortaya çıktı. 21 yaşındaki modelin iç çamaşırlı pozlarını Türk fotoğrafçı Mert Alaş çekti.
13.03.2017 Stil
Doutzen Kroes ve Lara Stone birlikte soyundu
Doutzen Kroes ve Lara Stone birlikte soyundu Hollandalı modeller Doutzen Kroes ve Lara Stone, Vogue Hollanda'nın yeni sayısı için birlikte çırılçıplak kamera karşısına geçtiler. Ünlü modellerin seksi pozlarını fotoğrafçı Mario Testino çekti.
9.03.2017 Stil
Karnı burnunda şarkıcı Ciara çıplak poz verdi
Karnı burnunda şarkıcı Ciara çıplak poz verdi Şarkıcı Ciara ikinci çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanırken Harper's Bazaar'a soyundu. Dani Brubaker'ın çektiği fotoğraflarda Ciara'nın 2 yaşındaki oğlu Future da yer aldı.
6.07.2020 Hamilelik
Chiara Ferragni'den cüretkar paylaşımlar
Chiara Ferragni'den cüretkar paylaşımlar Her yaptığı, her giydiği, her paylaştığı olay! 8,3 milyon takipçi ile Instagram'ın en çok takip edilen bloggerlarından birisi olan Chiara Ferragni, her geçen gün cüretkar paylaşımlarına yenilerini ekliyor.
6.03.2017 Stil
Chrissy Teigen yine sütyeni atladı
Chrissy Teigen yine sütyeni atladı Sports Illustrated modeli Chrissy Teigen dün Instagram'da paylaştığı çırılçıplak fotoğrafından sonra New York'ta sütyensiz görüntülendi. 31 yaşındaki 1 çocuk annesi "model", bedeninden başka sergileyeceği bir şeyi olmadığını her seferinde yeniden kanıtlıyor.
17.02.2017 Stil