Civelli

Civelli

Son dakika Civelli haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Civelli gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Civelli haber sayfamızda...

Civelli

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 319 civelli haberi bulunmuştur.
Yusuf Erdoğan, o pozisyonu anlattı
Yusuf Erdoğan, o pozisyonu anlattı Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Yusuf Erdoğan, değerlendiremediği gol pozisyonu ile ilgili konuşarak "Aslında uzak köşeye doğru hedeflenmiştim, daha sonra pas verme ile şut arasında kaldım. Boşuna demiyorlar en kötü karar, kararsızlıktan iyidir. Yarım saniyelik o an benim gol atmamı engelledi" dedi. Yeşil beyazlı taraftarın bir kısmı Erdoğan'a tepki gösterirken, bir kısmı ise alkışlarla destekledi.
19.08.2018 BursaSpor
Bursaspor'un efsaneleri bir arada
Bursaspor'un efsaneleri bir arada Bursaspor'da efsaneler arasında gösterilen Pablo Martin Batalla, Fernando Beluschi ve Renato Civelli bir araya gelirken, bu durum yeşil beyazlı taraftarı heyecanlandırdı.
25.07.2018 BursaSpor
Renato Civelli'ye sert hareket!
Renato Civelli'ye sert hareket! Arjantin Ligi'nde Arsenal Sarandi'li Rodrigo Contreras, bir poziyonda eski Bursasporlu Banfield'da forma giyen Renato Civelli'ye insanlık dışı hareket yaptı ve rakibine sert şekilde girdi.
4.10.2017 Futbol
İddialı olmak iyi de!
İddialı olmak iyi de! Aziz Yıldırım, “gelecek mayıs ayında karşınıza şampiyon takımın başkanı olarak geleceğim” dediğine göre, kimse istifa ya da olağanüstü bir genel kurul beklemesin. Büyük kulüplerin başkanlarının iddialı açıklamalar yapmaları, heyecanı ve ümidi diri tutmaları son derece doğal... Ancak sözleri verip ıskalarsanız, sıkıntı o zaman başlıyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Mutlu "azınlık"
Mutlu "azınlık" Lige yabancı kaldık. 17. hafta sonunda ilk on birde maça başlayan “yabancı” sayısı % 54 olurken, yerliler % 46 ile “azınlıkta” kalan taraf oldu. Kabul etmeliyiz ki sınırsız yabancı, ligin kalitesini artırmadı. Geçen haftaya kadar liderliğini sürdüren Başakşehir 128 yerli, 59 yabancı ile ilk on bire başladı. Kadrolarında yerli oyuncu “mercekle” aranan Adanaspor ve Alanya ise ligin tehlike bölgesinde dolanmaya devam ediyor
1.07.2020 Futbol
Bu filmi görmüştü
Bu filmi görmüştü Ersan Gülüm’ün satılması ve Rhodolfo’nun sezonu kapatmasıyla sarsılan Beşiktaş’ın hocası, Marcelo’nun da kırmızı kart görmesiyle çok zor durumda kaldı. Güneş, Bursa’nın başındayken savunmanın ortasında yaşanan sorunlarla boğuşurken, Galatasaray’la oynanan Ziraat Türkiye Kupası finaline stopersiz çıkmıştı
30.06.2020 Beşiktaş
Dev revizyon Bursaspor'u mutlu etmedi
Dev revizyon Bursaspor'u mutlu etmedi "Yeşil Timsah", 2015-2016 sezonu için büyük bir revizyona giderek, geçen yılki kadronun tamamına yakınını yenilemesine karşın ilk 3 haftada henüz puanla tanışamadı. Şampiyonluğa ulaştığı 2009-2010 sezonundaki kadrosundan sadece Serdar Aziz ile Galatasaray'dan kiralık olarak transfer edilen Sercan Yıldırım'ın bulunduğu Bursaspor, tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birini yaşıyor.
2.09.2015 BursaSpor
Süper Lig'de transfer raporu
Süper Lig'de transfer raporu Spor Toto Süper Lig'de 9 Haziran 2015 Salı günü başlayan Birinci Transfer ve Tescil Dönemi dün gece yarısı sona erdi. Transfer döneminin sona ermesiyle Süper Lig ekiplerinde kalan ve giden oyuncular da netleşti.
1.07.2020 Futbol
Bursaspor'a transferden 22 milyon euro gelir!
Bursaspor'a transferden 22 milyon euro gelir! Bursaspor, yeni sezon öncesi takımdan gönderdiği oyunculardan yaklaşık 22 milyon Euro gelir elde etti.
14.08.2015 BursaSpor
Bursasporlu futbolcular transferin gözdesi
Bursasporlu futbolcular transferin gözdesi Spor Toto Süper Lig'i geçen sezon 6. sırada bitiren, Ziraat Türkiye Kupası finali ile TFF Süper Kupa müsabakalarında oynayan Bursaspor'un futbolcuları, yerli ve yabancı kulüplerin gözdesi oldu.
14.08.2015 BursaSpor
Şenol Güneş'ten olay sözler!
Şenol Güneş'ten olay sözler! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş kendisi için, "Oyuncuların kafasını karıştırıyor" iddiasında bulunan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'na tokat gibi yanıt verdi.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Nice maç sonucu 2-2
Beşiktaş Nice maç sonucu 2-2 Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanan özel maçta Fransa Ligue 1 takımlarından Nice ile karşı karşıya geldi. Avusturya'da oynanan ve gol düellosu şeklinde geçen mücadele 2-2 beraberlikle sona erdi.
1.07.2020 Futbol
Beşiktaş - Lille: 0-0
Beşiktaş - Lille: 0-0 Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynanan özel maçta Fransa takımlarından Lille ile 0-0 berabere kaldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Lille: 0-0
Beşiktaş Lille: 0-0 Beşiktaş Lille maçı ile hazırlık maçlarına devam etti. Beşiktaş, Lille ile 0-0 beraber kaldı. Beşiktaş Lille maçının detayları haberimizde..
30.06.2020 Beşiktaş
Bu ligi ıskalamazlar
Bu ligi ıskalamazlar Süper Lig dünya yıldızlarıyla doluyor. Bugün Nani, Podolski, Van Persie... Yarın belki de Quaresma... Bu oyuncuların yaşlarının ilerlediği, paraya, şöhrete doydukları doğru... Ancak sezon sonunda 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri var. Bu futbolcuların kariyerleri için oynamaları bile Süper Lig’de fırtına gibi esmelerine yetecektir.
30.06.2020 Fenerbahçe
Lille, Civelli'yi transfer etti!
Lille, Civelli'yi transfer etti! Fransız kulüp Lille, Bursaspor'la sözleşmesi sona eren Civelli'yi transfer etti.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Bursaspor'un 3. gol kralı Fernandao!
Bursaspor'un 3. gol kralı Fernandao! Bursaspor'un başarılı forveti Fernandao, bu sezon rakip fileleri 22 kez havalandırarak, yeşil-beyazı takım adına krallık koltuğuna oturan 3'ncü isim oldu.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
4 Bursasporlu 11 takıma bedel!
4 Bursasporlu 11 takıma bedel! Bursaspor’un yıldız futbolcuları Jose Fernandao, Cedric Bakambu, Volkan Şen ve Filipe Josue attıkları gollerle Spor Toto Süper Lig’de mücadele eden 11 takımı geride bıraktı.
1.06.2015 BursaSpor
Bursaspor'da savunma sıkıntısı!
Bursaspor'da savunma sıkıntısı! Spor Toto Süper Lig'de sezonu Torku Konyaspor beraberliği ve ikili averajla altıncı sırada noktalayan Bursaspor'da, kaçan lig dördüncülüğünün üzüntüsü yaşanıyor.
31.05.2015 BursaSpor
"Bizim için büyük bir kayıptır"
"Bizim için büyük bir kayıptır" Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
30.05.2015 BursaSpor
Bursaspor'dan çifte bomba!
Bursaspor'dan çifte bomba! Karabüksporlu Ahmet İlhan ve Güray Vural'la anlaşan Yeşil-Beyazlılar, Adana Demirspor'un genç ön liberosu Attamah'la da el sıkıştı. İç transferde ise Belluschi kalıyor, Civelli ve Josue'yle yollar kesin olarak ayrılıyor.
25.05.2015 BursaSpor
Şenol Güneş: Kredim yoksa işim de yoktur...
Şenol Güneş: Kredim yoksa işim de yoktur... Bursaspor'da başkan adaylarından Timur Noyan ile yaptığı görüşmede 'Futbolculara karşı kredim kalmadı' dediği iddia edilen teknik direktör Şenol Güneş'ten bu iddialara yanıt geldi. Tecrübeli teknik adam, "O sözler bana ait değil. Kredim yoksa işim de yoktur" dedi.
15.05.2015 BursaSpor
Trabzonspor - Bursaspor: 1-0
Trabzonspor - Bursaspor: 1-0 Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 31. hafta maçında Trabzonspor sahasında Bursaspor'u 1-0 yendi.
14.05.2015 BursaSpor
Avni Aker'de Yanal için ilginç pankart!
Avni Aker'de Yanal için ilginç pankart! Maç öncesi bir grup Trabzonspor taraftarı üzerinde Ersun Yanal'ın fotoğrafının yer aldığı "Şampiyon yap bizi cehennemde yak bizi" yazılı pankart açtı.
30.06.2020 Trabzonspor
Bursaspor'da Serdar Aziz şoku!
Bursaspor'da Serdar Aziz şoku! Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı çalışma ile hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a hareket etti. Kafilede sakatlığı süren Civelli'nin yanı sıra gribal enfeksiyon geçiren Serdar Aziz yer almadı.
2.05.2015 BursaSpor

Benzer Haber Etiketleri

Civelli ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.